5-4-1 formacija

Steta za Ajax sto nece nastaviti natjecanje u LP. Hvala Realu sto drzi vodstvo, te ce ako se odrzi ovakav rezultat pruziti sansa Ajaxu da ide u EL.
Postao sam zesci simpatizer Ajaxa.

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73,luka_kimi
Ma Real je trebao razbiti ovaj City, ali opet realizacija u banani. Khedira je dobar igrač, ali brate mili, ima 2 panja ispod kuka. Onaj zicer sa Hartom je zarovao kopačkom po travi kao neki klinac.Scuderia je napisao/la:Ovaj Mancini je izgubljen u vremenu i prostoru.
5-4-1 formacija
![]()
Steta za Ajax sto nece nastaviti natjecanje u LP. Hvala Realu sto drzi vodstvo, te ce ako se odrzi ovakav rezultat pruziti sansa Ajaxu da ide u EL.
Postao sam zesci simpatizer Ajaxa.( pretpostavljam, jedini ovdje )
Samo je jedan De Trots van Zuid (The Pride of South)...Feyenoord rulesScuderia je napisao/la: Postao sam zesci simpatizer Ajaxa.( pretpostavljam, jedini ovdje )
Ma taj City je cirkus od ekipe sa klaunom na čelu. Imaju puno sreće, inače nebi ni bili trenutno prvi u Premiershipu. Sreća njihova da Chelsea i United prosipaju bodove.Bibi je napisao/la: Sto se tice Citija,pratim ga u Premiershipu i ogromna je razlika u pristupu u utakmicama u odnosu na LP.
Ne znam zasto je tako,ali to su potpuno dvije drugacije ekipe![]()
Nikad oni neće uzeti LP. Pazi šta ti ja kažem.Bibi je napisao/la:Da,na srecu su bez poraza u ovoj sezoni,na srecu su prosle bili ne znam koliko utakmica bez poraza.
Hej, ako netko prosipa bodove po prikazanoj igri to je onda Liverpool. Evo danas dobili gol u 88.Schumy.d je napisao/la:Ma taj City je cirkus od ekipe sa klaunom na čelu. Imaju puno sreće, inače nebi ni bili trenutno prvi u Premiershipu. Sreća njihova da Chelsea i United prosipaju bodove.Bibi je napisao/la: Sto se tice Citija,pratim ga u Premiershipu i ogromna je razlika u pristupu u utakmicama u odnosu na LP.
Ne znam zasto je tako,ali to su potpuno dvije drugacije ekipe![]()
A Liverpool mi ove sezone ne izgleda ozbiljno baš... Puno mladih i novih igrača, tako da ne očekujem od njih puno ove sezone. Možda iduće borbu za recimo 4. mjesto. Ove sezone im predviđam 7. mjesto u Premiershipu.Dani je napisao/la: Hej, ako netko prosipa bodove po prikazanoj igri to je onda Liverpool. Evo danas dobili gol u 88.
A istina, ne pratim Premiership koliko bi to htio.Dani je napisao/la:Vidim da ne gledaš Premiership baš. Pogledaj utakmicu sa Arsenalom gdje su trebali razbiti Arsena ,a izgubili su. Ono što me veseli je da stvaraju puno šansi, ali previše promašuju. E da nam je uz Suareza još jedasn klasni napadać, recimi tipa Raul koji trpa golove. Da sam menadžer bacio bi oko na Eduarda. A i još ne mogu prežaliti što su čekali sa Jelavićem.
kako sam ja citao Rodgers je rekao kako ne planira neku veliku kupovinu u januaru....Dani je napisao/la:@bih
Mislim da se sprema kupovina nekoliko igrača sad u siječnju. Naravno prioritet je napadač. E da je Torres ostao ne bi bio truba kao sada.
Ok,glasine al ajde...pristajem na sve osim Huntelaara,e kad bi nam se Xabi vratio-vrh..a cupavca neka ga tamo gdje je,meni ne fali bas nistaDani je napisao/la:E kako fali Kuyt. Borini ozljeđen, čupavac na posudbi. Nema tko igrati u napadu.
http://bleacherreport.com/articles/1416 ... nd-updates" onclick="window.open(this.href);return false;
http://bleacherreport.com/articles/1363 ... contenders" onclick="window.open(this.href);return false;
mlade nade:
http://bleacherreport.com/articles/1406 ... outh-ranks" onclick="window.open(this.href);return false;
Mandžukić?Scuderia je napisao/la:Nadam se da ce danas igrati Super Mario.
Hehehe,Schumy.d je napisao/la: Mandžukić?
Veli mi brat da se sa Arsenalom tuku za Cavanija. Baš me zanima tko ima više šanse. Premda ja bi najradije vidio jednog Bosanca u Redsima. Đžeko ne dobiva pravu minutažu u Cityiu i bio bi ubojit u paru sa Suarezom.Alonso-champ je napisao/la: Ok,glasine al ajde...pristajem na sve osim Huntelaara,e kad bi nam se Xabi vratio-vrh..a cupavca neka ga tamo gdje je,meni ne fali bas nista
Trebalo bi vam onda poprilicnoDani je napisao/la: Veli mi brat da se sa Arsenalom tuku za Cavanija. Baš me zanima tko ima više šanse. Premda ja bi najradije vidio jednog Bosanca u Redsima. Đžeko ne dobiva pravu minutažu u Cityiu i bio bi ubojit u paru sa Suarezom.
Moje želje: u obrani Lovren, u vezi Kaka ili Alonso, u napadu Džeko.