Nitro? Zanimljiva bajka nastavi......Schumy.d je napisao/la:Ma ni slučajno nije napravio ništa loše... Kao da oni nisu znali otkud ti podaci.LEWIS HAMILTON McM je napisao/la: i ajde mi reci di je tu McLaren nešto loše napravio jel tim ukro podatke nije ,i ja mislim danije bilo te afere Hamilton nebi izgubio naslov![]()
I da, stvarno je ta afera bila itekako kriva kad je u zadnjoj utrci Lewis stisnuo gumb NEUTRAL... To je baš zbog tih nacrta jer na originalnim McM nacrtima je tu trebao bit gumb za nitro, a ovako je bio NEUTRAL pa se je Hami zeznuo, tj. nije znao da je tu ler.
![]()
Lewis Hamilton [#44]
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- Adriana Lima fan
- Svjetski prvak
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: McLaren
Re: LEWIS HAMILTON
- Schumy.d
- Legenda
- Navijam za: Ferrari
Evo otkud sam to zaključio:LEWIS HAMILTON McM je napisao/la: možda nebi pomogli alonsu jer je tada Lewis bio ispred njega u prvenstvu,i ja nisam reko da je McM kriv neznam od kuda si to zaključio,ali nije bitno
Po tome ti kriviš FIA-u šta je kaznila McM i samim time je oduzela prvenstvo Hamiltonu.LEWIS HAMILTON McM je napisao/la:momćad bi se još borila i za konstruktorski naslov,a ovako su vozili samo za sebe,i onda bi se donjele momčadske odluke da se pomogene lewisu u borbi za naslov,zato mislim da lewis nebi u tom slučaju izgubio naslov

Ti očito ne kužiš kada se netko zahebava a kada govori istinu...Adriana Lima fan je napisao/la: Nitro? Zanimljiva bajka nastavi......

Ovo je bio samo odgovor na člana kojemu su očito svi krivi šta Hami nije osvojio naslov još pred dvije sezone, a samo Hamilton tamo nije bio NIŠTA kriv...

- LEWIS HAMILTON McM
- Početnik
- Navijam za: Lewis Hamilton McLaren
Po tome ti kriviš FIA-u šta je kaznila McM i samim time je oduzela prvenstvo Hamiltonu.Schumy.d je napisao/la:Evo otkud sam to zaključio:LEWIS HAMILTON McM je napisao/la: možda nebi pomogli alonsu jer je tada Lewis bio ispred njega u prvenstvu,i ja nisam reko da je McM kriv neznam od kuda si to zaključio,ali nije bitnoLEWIS HAMILTON McM je napisao/la:momćad bi se još borila i za konstruktorski naslov,a ovako su vozili samo za sebe,i onda bi se donjele momčadske odluke da se pomogene lewisu u borbi za naslov,zato mislim da lewis nebi u tom slučaju izgubio naslov

pa normalno da krivim fia-u pa oni kažnjavaju mclaren za kaj god stignu,dobro da ga i sad nisu kaznili zato jer je osvoji naslov,sjeti se samo belgije
- Schumy.d
- Legenda
Ne mijenjaj sad temu jer se neću o tome svađati s tobom!LEWIS HAMILTON McM je napisao/la: pa normalno da krivim fia-u pa oni kažnjavaju mclaren za kaj god stignu,dobro da ga i sad nisu kaznili zato jer je osvoji naslov,sjeti se samo belgije

Ne zanima me FIA niti Hamiltonova titula ove godine. Naša diskusija je o krivici McM-a za izgubljeni Lewisov naslov. Tamo ti je FIA bila kriva jer je Lewis izgubio svoj naslov?
Ova teorija mi je smiješna i zato mislim da ju treba zaključiti, a ti jednom priznaj grešku svog vozača a nemoj stavljati uvijek krivicu na druge...

- LEWIS HAMILTON McM
- Početnik
EVO PRIZNAJEM DA JE LEWIS SPRČKAL NEŠTO SA GUMBIMA PROŠLE GODINE U BRAZILU,TO JE ISTINA I TO STOJI ALI I DALJE OSTAJEM PRI SVOJEM MIŠLJENJU
- sunseeker
- Profesionalni vozač
- Navijam za: F1
ostani ti pri malim slovima, a lewis će i bez tvog zastupanja biti just fineLEWIS HAMILTON McM je napisao/la:EVO PRIZNAJEM DA JE LEWIS SPRČKAL NEŠTO SA GUMBIMA PROŠLE GODINE U BRAZILU,TO JE ISTINA I TO STOJI ALI I DALJE OSTAJEM PRI SVOJEM MIŠLJENJU
- Zweki
- Gerijatrija foruma
Mislio sam za cijelokupnu sitvaciju prošle godine, a ne isključivo za zadnju utrku, tj. Brazil.Schumy.d je napisao/la:Za ono prošle godine je sam kriv!

"The most important piece of equipment in your bag, is your attitude." by Joe McNally
- Dr. DJ
- Svjetski prvak
- Navijam za: Ferrari-Massa
Pošto me nije bilo sto godina na forumu prvo čestitke Hamiltonu na naslovu iako mi nije nimalo drago što je osvojio naslov...jer sam veliki Massin navijač....
1982 UCV 1919
- Adriana Lima fan
- Svjetski prvak
- Navijam za: McLaren
Sarkazam ti nije na mjestu tj. kontekst ti nevalja....Schumy.d je napisao/la: Ti očito ne kužiš kada se netko zahebava a kada govori istinu...![]()
![]()
Ovo je bio samo odgovor na člana kojemu su očito svi krivi šta Hami nije osvojio naslov još pred dvije sezone, a samo Hamilton tamo nije bio NIŠTA kriv...
- Vuksa_KC
- Veteran
Ne moraš ti mene ništa podsjećati, lijepo Schumy napisao da su oni dobro znali čije je to, koliko su platili za to i što će sa tim. A to što u Brazilu prošle godine ni tatica Hamilton nije znao čemu služi koji gumb, valjda je naopačke držao crtež volanaLEWIS HAMILTON McM je napisao/la:da te podsjetim McLaren nije krao podatke nego je jednom djelatniku McLaren (nemogu mu se sada sjetiti imena )Ferrarijev injžinjer Stephni ili tako nekako poslao,i ajde mi reci di je tu McLaren nešto loše napravio jel tim ukro podatke nije ,i ja mislim danije bilo te afere Hamilton nebi izgubio naslovVuksa_KC je napisao/la:Lewis McM - afera od prošle godine je išla McLarenu na štetu, a ne Kimiju, nije Ferrari krao tuđe dokumentacije i Mclaren si je priuštio loš publictet.
btw. Hamilton je u elementu dok padne kiša, a toga je bilo ove godine.

- LEWIS HAMILTON McM
- Početnik
baš se pitam šta bi se desilo da je umjesto McLarena trebalo kazniti FerrariVuksa_KC je napisao/la:Ne moraš ti mene ništa podsjećati, lijepo Schumy napisao da su oni dobro znali čije je to, koliko su platili za to i što će sa tim. A to što u Brazilu prošle godine ni tatica Hamilton nije znao čemu služi koji gumb, valjda je naopačke držao crtež volanaLEWIS HAMILTON McM je napisao/la:da te podsjetim McLaren nije krao podatke nego je jednom djelatniku McLaren (nemogu mu se sada sjetiti imena )Ferrarijev injžinjer Stephni ili tako nekako poslao,i ajde mi reci di je tu McLaren nešto loše napravio jel tim ukro podatke nije ,i ja mislim danije bilo te afere Hamilton nebi izgubio naslovVuksa_KC je napisao/la:Lewis McM - afera od prošle godine je išla McLarenu na štetu, a ne Kimiju, nije Ferrari krao tuđe dokumentacije i Mclaren si je priuštio loš publictet.
btw. Hamilton je u elementu dok padne kiša, a toga je bilo ove godine.![]()
![]()
- Schumy.d
- Legenda
Pa hvala Bogu da ne bi kaznili Ferrari! Ipak je to Ferrari Int..A..LEWIS HAMILTON McM je napisao/la: baš se pitam šta bi se desilo da je umjesto McLarena trebalo kazniti Ferrari

- MP4don
- Profesionalni vozač
- Navijam za: McLaren - Mercedes
Još ćete vi noću sanjati Lewisa od toga kako će vam zlostavljati crvene sljedećih par godina... Pripremite se, ovo je tek početak...
GO Lewis, GO!!!

GO Lewis, GO!!!
...::: // Hamilton United \\ :::...
Ti koji ovo čitaš, odi zuri u sunce ili tako nešto!!!
DOKAZ DA JE SCHUMY LEGENDA:
http://www.youtube.com/watch?v=Y2J_zxn6Sts" onclick="window.open(this.href);return false;
LOL
http://www.youtube.com/watch?v=Y2J_zxn6Sts" onclick="window.open(this.href);return false;
LOL
- LEWIS HAMILTON McM
- Početnik
ma Ferrari nikad nebi osvoji naslov da nema FIA-e,svake godine im pomažu,Ferrari je 0 (nula),zato ih niko i nevoliSchumy.d je napisao/la:Pa hvala Bogu da ne bi kaznili Ferrari! Ipak je to Ferrari Int..A..LEWIS HAMILTON McM je napisao/la: baš se pitam šta bi se desilo da je umjesto McLarena trebalo kazniti Ferrari![]()
![]()
- Schumy.d
- Legenda
Uuuuu, sav drhtim...MP4don je napisao/la:Još ćete vi noću sanjati Lewisa od toga kako će vam zlostavljati crvene sljedećih par godina... Pripremite se, ovo je tek početak...![]()
GO Lewis, GO!!!

Još će tvoj Lewis preć u Ferrari za 2 sezone!!

Pa ćeš ga ti sanjati.

@LEWIS HAMILTON McM:
Da, Ferrari nitko ne voli pa zato i imaju najviše fanova!!

- Vuksa_KC
- Veteran
Evo, ovako Mclarenovac shvaća formulu kada mu se bolid raspada po cijeloj stazi par krugova prije kraja, kvari cijele sezone ili vozač u boksu pokušava preletjeti bolide koji stoje na crvenom, a Timo Glock mu pokloni naslov, a vjerojatno nije bio ni na jednoj utrci, na temelju toga da Ferrari nitko ne voli.LEWIS HAMILTON McM je napisao/la:
ma Ferrari nikad nebi osvoji naslov da nema FIA-e,svake godine im pomažu,Ferrari je 0 (nula),zato ih niko i nevoli
MCLAREN TI JE PROŠLE SEZONE BIO 0 (NULA)!

- MP4don
- Profesionalni vozač
Baš si dobro opisao Ferrari, da to su oni... Šlamperaj...Vuksa_KC je napisao/la:kada mu se bolid raspada po cijeloj stazi par krugova prije kraja, kvari cijele sezone...

2 šumitočkade: Dream on o Lewisu i Ferrariju... nikad!!!

LOL
LOL
- Vuksa_KC
- Veteran
Ne, baš sam dobro opisao jadnog Kimija na Nuerburgringu prije par godina, ali ček, možda je to FIA tam namjerno nekaj pokvarila na bolidu, ono, po noći su došli i sa pilom za željezo i turpijom su habali po bolidu... da, to je bilo naručeno iz Ferrarija, da, sad sam se sjetio.MP4don je napisao/la:Baš si dobro opisao Ferrari, da to su oni... Šlamperaj...Vuksa_KC je napisao/la:kada mu se bolid raspada po cijeloj stazi par krugova prije kraja, kvari cijele sezone...![]()

- MP4don
- Profesionalni vozač
Bolje se sjetio ove sezone...
I to što je crvene stajalo ne osvajanja prvenstva vozača... a i prošle su se godine više kvarili od McLarena... Isto kako povlačiš nepouzdanost McLarena početkom 2000. g., tako se sjeti i kako je Ferrari izgledao prije Schumija i prve godine dok je došao... KAOS!!!
Hmmm, zanimljivo, nakon odlaska Schumija konstantno padaju u formi... svake godine sve gore... zabrinuo bih se da sam njihov navijač.... prošle godine su osvojili 2 naslova (dobro, nećemo o poklonima itd.), ove jedan, sljedeće ni jedan...

Hmmm, zanimljivo, nakon odlaska Schumija konstantno padaju u formi... svake godine sve gore... zabrinuo bih se da sam njihov navijač.... prošle godine su osvojili 2 naslova (dobro, nećemo o poklonima itd.), ove jedan, sljedeće ni jedan...

LOL
LOL
- LEWIS HAMILTON McM
- Početnik
kad si spomenuo da je Glock poklonio naslov Lewisu ,zaboravljaš kaj se desilo prošle sezone,da te podsjetim Ferrariju su poklonjeni naslovi,a McLarenu netreba fia naslove poklanjat ,a kaj se tiče raspadanja auta i toga svega ,samo se prisjeti singapura,kome je ono crjevo zapelo crvenima ili sivima ,joj da crvenima hahahahahahaVuksa_KC je napisao/la:Evo, ovako Mclarenovac shvaća formulu kada mu se bolid raspada po cijeloj stazi par krugova prije kraja, kvari cijele sezone ili vozač u boksu pokušava preletjeti bolide koji stoje na crvenom, a Timo Glock mu pokloni naslov, a vjerojatno nije bio ni na jednoj utrci, na temelju toga da Ferrari nitko ne voli.LEWIS HAMILTON McM je napisao/la:
ma Ferrari nikad nebi osvoji naslov da nema FIA-e,svake godine im pomažu,Ferrari je 0 (nula),zato ih niko i nevoli
MCLAREN TI JE PROŠLE SEZONE BIO 0 (NULA)!![]()
- McLewis
- Veteran
- Navijam za: McLaren i Mercedes
joj koja ste vi svi djeca hahahaLEWIS HAMILTON McM je napisao/la:kad si spomenuo da je Glock poklonio naslov Lewisu ,zaboravljaš kaj se desilo prošle sezone,da te podsjetim Ferrariju su poklonjeni naslovi,a McLarenu netreba fia naslove poklanjat ,a kaj se tiče raspadanja auta i toga svega ,samo se prisjeti singapura,kome je ono crjevo zapelo crvenima ili sivima ,joj da crvenima hahahahahahaVuksa_KC je napisao/la:Evo, ovako Mclarenovac shvaća formulu kada mu se bolid raspada po cijeloj stazi par krugova prije kraja, kvari cijele sezone ili vozač u boksu pokušava preletjeti bolide koji stoje na crvenom, a Timo Glock mu pokloni naslov, a vjerojatno nije bio ni na jednoj utrci, na temelju toga da Ferrari nitko ne voli.LEWIS HAMILTON McM je napisao/la:
MCLAREN TI JE PROŠLE SEZONE BIO 0 (NULA)!![]()
McLaren u <3
- Schumy.d
- Legenda
A McM je bolji? Kad su oni osvojili zadnji konstruktorski naslov???MP4don je napisao/la:

- MP4don
- Profesionalni vozač
Oni se konstantno dižu...Schumy.d je napisao/la:A McM je bolji? Kad su oni osvojili zadnji konstruktorski naslov???MP4don je napisao/la:
Hmmm, zanimljivo, nakon odlaska Schumija konstantno padaju u formi... svake godine sve gore... zabrinuo bih se da sam njihov navijač.... prošle godine su osvojili 2 naslova (dobro, nećemo o poklonima itd.), ove jedan, sljedeće ni jedan...![]()

LOL
LOL
- Scuderia
- Moderator
- Navijam za: Michael-Mick Schumacher
Konstanto se dizu, osvojili su vozacki naslov nakon koliko ono godina? A jos moraju dosta dugo cekat za konstruktore.

- Schumy.d
- Legenda
Aha, ti procjenjuješ da se McM konstantno diže (već 10-ak godina), a Ferrari pada (to procjenjuješ u prošle 2 sezone u kojima su uzeli 3 od 4 naslovaMP4don je napisao/la: Oni se konstantno dižu...Dok Ferrari pada... gubi naslove...

Svašta...