Sebastian Vettel [#5]
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
-
- Veteran
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Fernando Alonso
- Scuderia
- Moderator
- Navijam za: Michael-Mick Schumacher
Re: Sebastian Vettel
Narodna kaze : " Sreca prati hrabre "Dero je napisao/la:Isuse koliko ovaj klinjo može imati srece, eeeee. Stvarno sramotno. Pazi sad i SC krug poslije. Još i pola grida otpadne, pa ja ne mogu vjerovati.
E sada, da li je on hrabar, to ostavljam drugima da prosude, dosude, presude itd...

- elder
- Svjetski prvak
- Navijam za: Lewis Hamilton
I to sve ilegalno, jer prema pravilima nisu smjeli mjenjati dosta toga a na kaju promjenili. Tako da kad gledate njegovu utrku imate i to u obziru.Igor18 je napisao/la:jebote. sjebe krilo i uleti mu SC... ode u box uleti mu SC
nakraju odvozi prosječnu utrku i dobit će iz boxa i osvojit prvenstvo
Zadnja izmjena: elder, dana/u 04 stu 2012, 15:26, ukupno mijenjano 1 put.
Darkness rises when silence dies
- One and only
- Svjetski prvak
- Navijam za: Ferrari- M. Schumacher
I kad ti momčad sve pokvari tebi se sve poklopi nevjerovatno u utrci. Ako ovo danas nije sreća ne znam šta je. Bez poštenog preticanja.

Hoću da budem drugačiji, pa stoga neću ostoju staviti na ignore listu

- Walter
- Svjetski prvak
- Navijam za: Ferrari
- Kontakt:
- kowalski
- Rezervni vozač
Briljantno. Vožnja dostojna trostrukog svjetskog prvaka.
"Just being a mediocre driver has never been my ambition. That's not my style." /Michael Schumacher/
-
- Veteran
kowalski je napisao/la:Briljantno. Vožnja dostojna trostrukog svjetskog prvaka.

Alonsista hasta la muerte..
- Nitrous Oxide Systems
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Ferrari
Je li se ti šališ?kowalski je napisao/la:Briljantno. Vožnja dostojna trostrukog svjetskog prvaka.

- Igor18
- Veteran
- Navijam za: Schumachera
- Domi
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Schumacher - Kimi
Potpis na ovo, podsjetilo me na Schumija u Monaku 2006.kowalski je napisao/la:Briljantno. Vožnja dostojna trostrukog svjetskog prvaka.
"Life is about passions. Thank you for sharing mine" - Michael Schumacher, Brazil GP 2012
- kowalski
- Rezervni vozač
Sad će biti zanimljivo u zadnje dvije utrke. Razlika samo 10 bodova, ali ipak nije zanemariva. Ono što će mu svakako psihološki pomoći je ovaj današnji performans. S posljednjeg mjesta uspio se dokopati postolja, i time je poslao jasnu poruku suparnicima kome pripada ovaj naslov. Jednostavno maestralno.
"Just being a mediocre driver has never been my ambition. That's not my style." /Michael Schumacher/
- kowalski
- Rezervni vozač
I mene. Samo mislim da je MSu SC čak i odmogao. Ali da, vrlo vrlo slično.Domi je napisao/la:Potpis na ovo, podsjetilo me na Schumija u Monaku 2006.kowalski je napisao/la:Briljantno. Vožnja dostojna trostrukog svjetskog prvaka.
- gringo73
- Naj F1 član foruma 2010.
- Navijam za: McLaren
Zanimlao me kako će funkcionirat kad krene s kraja i - svaka čast!
SC mu JE išao na ruku, ali odlična vožnja!

- wolfman
- HNL kladionica super velemajstor
- Navijam za: Vettel
ajd oladite malo,pa fia je pregledala bolid tako da sigurno nisu mogli napraviti nešto što nisu smjeli,a i sigurno oni bolje znaju što mogu,a što ne,nego mi tu na forumu...da imao je ogromno sreće,da TR-ovci su se makli,al opet treba stiskat i lovit sve njih,a ni pretjecanje nad JB-em nije za bacit...well done sir 

-
- Veteran
Upravo to,kao što je Lewis rekao i kad napravi nekoliko grešaka.Prvu put starta sa dna i onda prvi put imamo ovako kaotičnu toliko odustajanja,plus dva TR i Webber koji mu se sklanjaju plus Webber koji mu je pomeo sa staze Massu i MaldonadaOne and only je napisao/la:I kad ti momčad sve pokvari tebi se sve poklopi nevjerovatno u utrci. Ako ovo danas nije sreća ne znam šta je. Bez poštenog preticanja.
Previše sreće
Ako je ovo odlična vožnja šta onda tek reći za Kobayashia
...put u raj nije posut ružama...
- Dani
- Legenda
- Navijam za: Hamiltona
To ti je kultura, očito ga nisu naučili tome, ili mu u RB-u sve dozvoljavaju, pa misli da to može raditi i okolo.Igor18 je napisao/la:mora on zaljevat šampanjcem čovjeka u odjelu
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

- vidc
- Veteran
- Navijam za: Scuderia Ferrari
fantastična vožnja i pored greške u prvom krugu, boks je opet mrvicu zaštekao ali sve u svemu odvozio odlično. u bolidu koji danas nije bio najbrži sa začelja doći do trećeg mjesta je fantasičan rezultat
- F1NAC
- Moderator
koliko god imao sreće napravio je velik posao , pomak u broju mjesta fascinira al nacin na koji je dosao bas i ne al to je sport , i njega ce kad tad sreća napustit.
e da moram pohvalit majstorski prolaz Vergnea
. To je preticanje "trostrukog" svjetskog prvaka
e da moram pohvalit majstorski prolaz Vergnea

rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
- pinkdpanter
- Rezervni vozač
- Navijam za: kimi raikkonen
Sve oko, bravo prsticu, bez srece se nemre nista, ali ono zaljevanje DC, vidi se da je balav i umisljen. Normalno da navijam za Alonsa u zadnje dvije tekme
I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's
- vidc
- Veteran
hahaha
nema se šta prigovorit pa hajmo prigovarat na to u kojem smjeru šprica svoj pošteno zarađen šampanjac na podiju
nema se šta prigovorit pa hajmo prigovarat na to u kojem smjeru šprica svoj pošteno zarađen šampanjac na podiju
- Igor18
- Veteran
- Navijam za: Schumachera
pa nije baš špricao, više bi rekao prolio po glavi 

Michael is faster than you!!
- Kenny
- Legenda
- Navijam za: Williams i MS
Čak ni nije šampanjac. Za njega će se izgleda uvjek nać neki prigovor, kondam da u Monacu starta zadnji i pobjedi nebi ni to bilo dobro

Pa čovjek kaže - osjećaj. Ako je osjećaj, onda je osjećaj. Na temelju osjećaja

-
- Veteran
Ovo je daleko od savršene vožnje,imao je dvije velike greške probušio krilo i onu situaciju s Ricciardom gdje je sam kriv.Prošao je onih 6 bolida od "novih" momčadi,2 TR i Webbera,na startu su mu odmah se sami izbacili 2FI,Rosberg i Grosjean.Webber mu rješi Maldonada i Massu.Plus Hamilton to je 16 bolida evo ovako iz glave.Dva SC da je birao kad će izaći(a ko zna možda mu je to Bernie u onom razgovoru prije utrke šapnuo
) ne bi bolje izabrao.
Vozio je dobro,agresivno ali ništa specijalno(zbog dvije greške koje je napravio) imao je bolid podešen za utrku za pretjecanja
Jer ako je ovo neka maestralna vožnja onda je Kamuieva super super maestralna kad se sa Sauberom probio do 6.mjesta

Vozio je dobro,agresivno ali ništa specijalno(zbog dvije greške koje je napravio) imao je bolid podešen za utrku za pretjecanja
Jer ako je ovo neka maestralna vožnja onda je Kamuieva super super maestralna kad se sa Sauberom probio do 6.mjesta
...put u raj nije posut ružama...
- vidc
- Veteran
htjeli ste vidjeti vozača koji starta zadnji i dolazi do podijuma, danas ste to vidjeli, i to od strane vettela.Chuck Norris je napisao/la:Ovo je daleko od savršene vožnje,imao je dvije velike greške probušio krilo i onu situaciju s Ricciardom gdje je sam kriv.Prošao je onih 6 bolida od "novih" momčadi,2 TR i Webbera,na startu su mu odmah se sami izbacili 2FI,Rosberg i Grosjean.Webber mu rješi Maldonada i Massu.Plus Hamilton to je 16 bolida evo ovako iz glave.Dva SC da je birao kad će izaći(a ko zna možda mu je to Bernie u onom razgovoru prije utrke šapnuo) ne bi bolje izabrao.
a sad molio bih jedan primjer gdje je vozač startao zadnji i na stazi pretekao sve bolide ispred sebe i nitko ispred njega nije odustao i došao do podijuma...
-
- Veteran
Znaci prvi SC mu nije pomogao..hmmm...a tek ostalim...lolThe pace was there and it was good. It was fun. The second SC helped"
Alonsista hasta la muerte..