Jedino ih ja vidim u suprotnim bojama.Scuderia je napisao/la: Ne mogu oni jedno bez drugoga.![]()
Zamisli da Guardiola ode u ManU, eto Mourinha u Cityiju.![]()
![]()

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73,luka_kimi
Jedino ih ja vidim u suprotnim bojama.Scuderia je napisao/la: Ne mogu oni jedno bez drugoga.![]()
Zamisli da Guardiola ode u ManU, eto Mourinha u Cityiju.![]()
![]()
Danas Falcao stupa na scenuScuderia je napisao/la:Jbte, danas je pravi nogometni praznik![]()
Kasnije Real-Atletico Madrid
Ma Ronaldo nešto dugo posti...Alonso-champ je napisao/la: Danas Falcao stupa na scenu
Schumy,sta mislis hoceli se ispaltiti 50 eura na AtleticoSchumy.d je napisao/la:Ma Ronaldo nešto dugo posti...Alonso-champ je napisao/la: Danas Falcao stupa na scenu
Hehe, a čuj, dobra im je fora.Scuderia je napisao/la:@Schumy
Hah, da vidio sam. To im jedino i preostaje.
Veliki frajeri, a ne mogu zajedno sastaviti jednu smislenu recenicu kako spada.Sve vec vidjeno.
![]()
@Alonso
Da da, mislim da ce Falcao eksplodirati veceras. Covjek je zvijer. Trenutno najboljii napadac u Europi, a usudio bi se reci i sire.
Alonso-champ je napisao/la: Schumy,sta mislis hoceli se ispaltiti 50 eura na Atleticokod nas u Sloveniji kvota 6.00 na Atletico,na Real 1.45...nisu normalni,stavili kvotu kao da igraju protiv Racing Santandera
![]()
A sve je moguće, ali vrijeme je da se Real razgoropadi napokon. Dosad su igrali mliječno nekako, a Atletico iznenađujuće dobro. Mislim da Atletico u stvarnosti ipak nije toliko dobar, a Real sigurno nije ovako loš.Alonso-champ je napisao/la:Jao Schumy sad si me zbunio sa tom statistikomne znam sta da radim...uglavnom nadam se fenomenalnoj utakmici pa nek bude kako bude...
Schumy.d je napisao/la: Hehe, a čuj, dobra im je fora.![]()
Falcao je zvijer i jedino se njega bojim večeras. Ali ga ako kvalitetno zatvore, onda Real glatko dobiva ovo večeras. Uvalit će njemu Pepe high-kick odmah na početku i to je to.![]()
Bilbao je ( koliko god mi je simpatican, razloge valjda ne trebam spominjatiSchumy.d je napisao/la:
![]()
50 eura na Atletico? A želim ti svu sreću, ali mislim da će to teško proći. Ali, svaka čast, imaš muda do poda (ili *ebačku plaću)
A i na Barcu večeras protiv Bilbaa 1.10?? Mislim da se malo podcjenjuje Bilbao...
Ali, Real igra doma, Atletico ih nije pobijedio 13 godina, a Mourinho protiv njih ima 6/6.
Kako bi ljudi rekli "tradicije su tu da se ruše", ali stvarno očekujem večeras samo pobjedu Reala. Sa svim ostalim bit ću nezadovoljan.
Rezultati (Mourinhovo doba):
2012:
- Real Madrid 4-1 Atlético Madrid
- Atlético Madrid 1-4 Real Madrid
2011:
- Real Madrid 2-0 Atlético Madrid
- Atlético Madrid 0-1 Real Madrid
- Atlético Madrid 1-2 Real Madrid
- Real Madrid 3-1 Atlético Madrid
Covjece,duzan sam ti gajbuSchumy.d je napisao/la:A šta reći?
Pa rekao sam da Real to dobiva večeras ako zaustave Falcaa. I to su razbili Atletico uvjerljivo. Pa razlika je očigledna između njih, samo je bilo pitanje dal će Real to odigrati u grču ili će se opustiti. Ni danas nije bilo to to, ali sasvim dovoljno za Atletico. Mogla je biti i uvjerljivija pobjeda da je bilo više sreće, ali to je nebitno sada, bitna su 3 boda.
Rekao sam vam da će Ronaldo biti nabrijan.
A obrana na čelu s Ramosom
Opa, može može...Alonso-champ je napisao/la: Covjece,duzan sam ti gajbuna ljeto kad budem iso na Brac dobices gajbu Laskog-al onog original-slovenskog,ne onog iz Splita
![]()
Inace dobra igra Reala,zaustavili su Falcaa i tu vise nema sta da se prica...
Mašina.Ferrari-BiH je napisao/la:Evo koliko je CR bio nabrijan...za 10 sekundi pretrcao 96 metara KLIK
Šta kažeš na Martineza?Scuderia je napisao/la:Zuti imali srece zadnjih pet minuta. Gomez je trebao dobiti puno vecu minutazu, cim je usao imao jednu priliku, te je uposlio Kroosa.
Kako stvari izgledaju, Badstuber out do kraja sezone. Otisli mu ligamenti.![]()
![]()
11 bodova i dalje, samo sto su Apotekari smanjili na -8, ali dobro.
Dobar je " mali ".Schumy.d je napisao/la: Šta kažeš na Martineza?![]()
Gledao sam drugo poluvrijeme malo i dobro se snašao koliko sam vidio.
Dobar je to igrač.
Ma... više u ništa ne vjerujem. Takvih pisanja o Realu ima koliko ti srce želi, a 90% toga je žuti tisak i nagađanja.Alonso-champ je napisao/la:Schumy evo jedna valjda slaba za tebe:
http://www.marca.com/2012/12/03/en/foot ... 24368.html
Postoji jedna razlika izmedju njega i GustavaBibi je napisao/la:Po meni nije nista bolji od Gustava...a tri puta skuplji... 40 miliona
Realno, ni Messi ni Ronaldo ne vrijede 40 milijuna eura.Scuderia je napisao/la: A sto se tice ove cijene, on realno ne vrijedi toliko, max 25M, ali zbog tvrdoglavog predsjednika Bilba-a je cijena takva kakva jest.