Felipe Massa

Povijesne utrke, vozači, timovi, bolidi...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
Scuderia
Moderator
Moderator
Navijam za: Michael-Mick Schumacher

Re: Felipe Massa

Post Postao/la Scuderia »

Felipe ide jednom samo u boks. ( po onoj objavi sto je dala FiA), mogao bi sada doci do boda... Naravno, neka bude cist start... :|
slika
jaki
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Ja sam: Vozač
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la jaki »

Scuderia je napisao/la:Felipe ide jednom samo u boks. ( po onoj objavi sto je dala FiA), mogao bi sada doci do boda... Naravno, neka bude cist start... :|
Da, ali bi onda trebao odvesti 20-ak krugova na super soft gumama. Teško.
Scuderia
Moderator
Moderator

jaki je napisao/la: Da, ali bi onda trebao odvesti 20-ak krugova na super soft gumama. Teško.
Da, bas se sada razmisljam... zanimljiv ce biti odabir guma za Felipea. Ove super soft jedva da 5 krugova izdrze kako spada. :| A po tezini, ide jednom samo u boks. :-k
slika
Igor18
Veteran
Veteran
Navijam za: Schumachera

Post Postao/la Igor18 »

Možda bi realnije bilo da ide 2 puta. Dug prvi stintovi, pa samo zadnjih par krugova na SS.
Jer nebi bilo logično da se 20 krugova vozi na super softu.
Nije schumacher pa da može po suhom na intermediji pola sata vozit
Michael is faster than you!!
Krscho
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: F1HR TMNF Team

Post Postao/la Krscho »

Hehehe ma neznam sta je Massi, valdja ce nesto u trci napravit :(
Lorenzo cro
Mlada nada
Mlada nada

Post Postao/la Lorenzo cro »

edo je napisao/la:Nemam vise snage da komentarisem ove rasprave gdje neki jedva cekaju kiks kimia ili felipea da bi se
smijali i odmah govorili kako ne zasluzuju ferrari,a najgore je sto ti ljudi navijaju za ferrari i jedva cekaju
kiks njihovog vozaca,kako bi odmah njiho favorit(massa ili kimi) bio bolji u odnosu na onog drugog...

Zaista zalosno...al boze moj!!!
Ako si mislio na mene, to definitvno nije istina. Ja navijam za Ferrari još odavno, i stvarno ovo što rade trenutno je grozno. Massa bi imao 5-6 bodova, da nije morao odustati u Australiji i da gospoda u boksu nisu totalno zasrali taktiku u Maleziji.
Schumy.d
Legenda
Legenda

Post Postao/la Schumy.d »

edo je napisao/la:Nemam vise snage da komentarisem ove rasprave gdje neki jedva cekaju kiks kimia ili felipea da bi se
smijali i odmah govorili kako ne zasluzuju ferrari,a najgore je sto ti ljudi navijaju za ferrari i jedva cekaju
kiks njihovog vozaca,kako bi odmah njiho favorit(massa ili kimi) bio bolji u odnosu na onog drugog...

Zaista zalosno...al boze moj!!!
Kolega, Kimi je osmi, znači moglo se u Q3. A ni jedan ni drugi ne blistaju i zato bi se moglo dogoditi da obojica dobiju bucu. Pričaj šta hoćeš, ali Massa je već ohoho godina u ferrariju, ajoš nema naslova. A ja navijam za tim i hoću vidjeti bodove na kontu Ferrarija. A do sada je Kimi bio bliže tom.
Scuderia
Moderator
Moderator

Schumy.d je napisao/la: Kolega, Kimi je osmi, znači moglo se u Q3. A ni jedan ni drugi ne blistaju i zato bi se moglo dogoditi da obojica dobiju bucu. Pričaj šta hoćeš, ali Massa je već ohoho godina u ferrariju, ajoš nema naslova. A ja navijam za tim i hoću vidjeti bodove na kontu Ferrarija. A do sada je Kimi bio bliže tom.
Da, mogao je Massa doci do bodova u Maleziji, pa zahavljujuci nekima nije., zahvaljujuci pouzdanosti Ferrarija u Australiji, morao je parkirati... Mislim... :roll:
slika
nikolaa
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: FERRARI

Post Postao/la nikolaa »

Sada je glupo raspravljati o tome ko je bolji u ovakvoj situaciji kakva jeste trenutno.Treba cekati Spanjolsku kad se nadam da ce stici brojna poboljsanja koja se najavljuju i onda gledati kako ko vozi u sezoni 2009.Vjerojatno je da Kimiju vise odgovara ovakav bolid(sa naglasenim nadupravljanjem) i zato mu dobro lezi i djeluje bolje na stazi...
FORZA FERRARI!!!
Schumy.d
Legenda
Legenda

Scuderia je napisao/la: Da, mogao je Massa doci do bodova u Maleziji, pa zahavljujuci nekima nije., zahvaljujuci pouzdanosti Ferrarija u Australiji, morao je parkirati... Mislim... :roll:
A danas? :roll:
Scuderia
Moderator
Moderator

Schumy.d je napisao/la: A danas? :roll:
Sta danas? Danas je rekao bez puno mudrovanja, da je bila njegova greska. Ne vidim u cemu je problem. Kritiziras nase vozace, ja bi prvo team kritizirao, pa onda vozace.
slika
Schumy.d
Legenda
Legenda

Scuderia je napisao/la: Sta danas? Danas je rekao bez puno mudrovanja, da je bila njegova greska. Ne vidim u cemu je problem. Kritiziras nase vozace, ja bi prvo team kritizirao, pa onda vozace.
Ma već mi ih je pun kufer, i vozača koji ne mogu boda ugrabiti i teama koji ne zna šta bi i kako bi! Gdje su vozački naslovi?? :roll: :(
Pavka
Početnik
Početnik
Navijam za: Alonso

Post Postao/la Pavka »

E, a šta ako netko navija za vozača a ne za tim za koji taj vozač vozi? U biti, samo podržava taj tim jer njegov omiljeni vozač vozi za taj tim?
Scuderia
Moderator
Moderator

Schumy.d je napisao/la: Ma već mi ih je pun kufer, i vozača koji ne mogu boda ugrabiti i teama koji ne zna šta bi i kako bi! Gdje su vozački naslovi?? :roll: :(
Nazalost, proslo je ono vrijeme kada si mogao fino lezati u krevetu, piva u ruci i gledati kako jedan Nijemac s brojem 1. na bolidu juri prema pobjedama. :(

Sada je drugacije. No da ne idem previse OFF., nadam se da ce Massa odvoziti dobru utrku, navodno je jos optimistican da se Ferrari moze ukljuciti u borbu.
slika
edo
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: FELIPE MASSA
Kontakt:

Post Postao/la edo »

Stvarno se bojim da opet nesto ne kazem i da opet,tj.3 put u zadnjih mjesec dva budem banovan sa
omiljenog foruma zbog komentara kao sto je ovaj schumiev,pa druze,sta je to kimi uradio u zadnje dvije
godine,daj mi reci,hajde napisi statistiku koje bio brzi u zadnje dvije godine(treninzi,kvale,utrka),i doci
ces do rezultata koji ti bas ne idu na ruku,cijelu proslu sezonu nakon svake trke slijede slijedeci komentari

-sad ce kimi proraditi
-ma probuditi ce se kimi
-ima jos vremena
-kimi nema srece

A znamo kako je bilo,vidjeli smo sve,samo ne brzog kimia...

Ja zaista navijam za felipea,ali respectujem kimia,ali mi ide na zivce kada eto takvi kao ti docekaju neki kiks
Felipea i odmah udri,shvati da je igra sudbine da kimi uzme titulu za bod,a da je felipe izgubi za bod,jednostavno
sportska sreca i nesreca,sreca za kimia,nesreca za felipea,takvi kao schumi svrsavaju kad vide kimia da ide
jesti sladoled i tome slicne stvari,o jea kimi je cool,naravno ne meni nego likovima koji ga u zvijezde dizu kad
ide pisat itd...

Valjda me nece sad banovati!!! :D
BH FORD KLUB-FORZA FELIPE...
Schumy.d
Legenda
Legenda

edo je napisao/la:Stvarno se bojim da opet nesto ne kazem i da opet,tj.3 put u zadnjih mjesec dva budem banovan sa
omiljenog foruma zbog komentara kao sto je ovaj schumiev,pa druze,sta je to kimi uradio u zadnje dvije
godine,daj mi reci,hajde napisi statistiku koje bio brzi u zadnje dvije godine(treninzi,kvale,utrka),i doci
ces do rezultata koji ti bas ne idu na ruku,cijelu proslu sezonu nakon svake trke slijede slijedeci komentari

-sad ce kimi proraditi
-ma probuditi ce se kimi
-ima jos vremena
-kimi nema srece

A znamo kako je bilo,vidjeli smo sve,samo ne brzog kimia...

Ja zaista navijam za felipea,ali respectujem kimia,ali mi ide na zivce kada eto takvi kao ti docekaju neki kiks
Felipea i odmah udri,shvati da je igra sudbine da kimi uzme titulu za bod,a da je felipe izgubi za bod,jednostavno
sportska sreca i nesreca,sreca za kimia,nesreca za felipea,takvi kao schumi svrsavaju kad vide kimia da ide
jesti sladoled i tome slicne stvari,o jea kimi je cool,naravno ne meni nego likovima koji ga u zvijezde dizu kad
ide pisat itd...

Valjda me nece sad banovati!!! :D
Kolega Edo, evo ovako:
Prvo, da li ti ne vidiš ili se praviš da ne vidiš??
Schumy.d je napisao/la: Ma već mi ih je pun kufer, i vozača koji ne mogu boda ugrabiti i teama koji ne zna šta bi i kako bi! Gdje su vozački naslovi?? :roll: :(
Ovo se odnosilo na MNOŽINU, tako da ja ne svršavam (kao ti na Massu) ni na Kimija ni na Massu. Ja samo želim da Ferrari uzima bodove, a niti tvoj Massa niti Kimi nisu do sada pokazali neku osobitu formu...
Šta sam ja rekao protiv Masse?? Samo da su još jedne kvale loše odrađene.
Pitaš me šta je Kimi napravio u Ferrariju? E pa, prijatelju, Kimi je u svojoj prvoj sezoni u Ferrariju osvojio vozački naslov! ;) A sad da ja tebe pitam, šta je to Massa napravio boljeg u Ferrariju???
Ja samo smatram da OBOJICA (brojkom 2) ako nastave sa ovakvim vožnjama, mogli bi dobiti otkaz.
Slažem se da je Kimi bio koma, ali ni Massa nije puno bolji od njega. Kimi je u jednoj sezoni osvojio naslov, Massa je prošlu sezonu odvozio dobro i to je to...
Ja želim ponovno gledati 1-2 pobjede, a trenutno niti Ferrari ima bolid za to, niti vozače koji bi možda izvukli nešto više iz bolida.
Morat će se pod hitno popraviti.

Pa sad ti procjenjuj, ti si Massin navijač i naravno da bi ti bilo žao da dobije otkaz iz najveće momčadi u formuli 1, ali mislim da će se to dogoditi kad-tad jer puno novih vozača kuca na vrata Ferrarija (Alonso, Vettel, Kubica), a mjesta nema za sve! ;)

P.S. Ja NISAM navijač Kimija, nego Ferrarija, a samim time navijam za obojicu vozača. ;)
Scuderia
Moderator
Moderator

Felipe :( :cry: ... kakva steta....

@Schumy.d

jel opet kriv Massa za ovo danas?
Schumy.d je napisao/la:
Šta sam ja rekao protiv Masse?? Samo da su još jedne kvale loše odrađene.
Hm... zavahalnica nekome u Ferrariju zbog onoga u Maleziji.
slika
Schumy.d
Legenda
Legenda

Scuderia je napisao/la:Felipe :( :cry: ... kakva steta....
@Schumy.d
jel opet kriv Massa za ovo danas?
Nope, danas je Ferrari obojicu izbacio iz utrke... :(
Scuderia
Moderator
Moderator

To je treca ukupna greska od teama.

Australija- Felipe odustajanje
Malezija- Kimi ( problem s KERS-om), Felipe- odlicna procjena na kvalifikacijama
Kina- Felipe ( Kvar)

Reakcija Felipea sve je rekla. Mogao je danas biti mozda i na postolju...
slika
Schumy.d
Legenda
Legenda

Scuderia je napisao/la: Reakcija Felipea sve je rekla. Mogao je danas biti mozda i na postolju...
Ma ne bi bio, vjerojatno bi ga s*ebali u boksu... #-o :(
Ucker girlfriend
Navijam za: Massa
Kontakt:

Post Postao/la Ucker girlfriend »

sto dokazuje da nije problem u vozacima nego u sugavom timu.....a da i drago mi je sto je massa zapusio usta kriticarima da ne zna da vozi po ksi,ne znam ko se danas okretao po stazi ko balerina....
Scuderia
Moderator
Moderator

Schumy.d je napisao/la: Ma ne bi bio, vjerojatno bi ga s*ebali u boksu... #-o :(
Da, s obzirom na sve... :roll: Tragedija... :thumbdown:

Pitanje je sad, kako ostati motiviran nakon ovakvog pocetka. :roll: Za Kimija se zna, a za Felipea.... :-k Moram priznat`, nisam ga vidio tako cesto da je tako ljut.
slika
K1M1
HNL kladionica majstor
HNL kladionica majstor
Navijam za: Kimi i Frijns

Post Postao/la K1M1 »

e jadan massa, opet prokleta nesreća i kvar na bolidu, ferrari je u teškoj banani.
slika
Scuderia
Moderator
Moderator

Evo kako sam ja gledao ( kao navijac) utrku. Pocinje trka, pod SC, Rosberg, Alonso u boksu, znaci Felipe je bio 11. Nada i vjera u dobar plasman je rasla. Pocelo je pravo... Massa ima tezak bolid, svejedno uz par gresaka ispred, probija se dosta daleko, obilazi Trullija,te se u jednom trenutku nalazi na 3. mjestu.

Skacem od veselja po kuci, svi me gledaju koji ti je.... i taman ja dolazim u svoju sobu, da upalim komp... vracam se... i bas prikazuju kako Felipe parkira bolid.... Sok, tuga, bijes, ludilo.... :( :cry: :poludim:
Zadnja izmjena: Scuderia, dana/u 19 tra 2009, 11:27, ukupno mijenjano 2 puta.
slika
Dennis lover
Navijam za: McLaren

Post Postao/la Dennis lover »

Sad ispada jos smijesnija stvar maknut KERS a problem na elektronici.
Odgovori