Sebastian Vettel [#5]

Novosti o vozačima i timovima, glasine...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
F1NAC
Moderator
Moderator
Ja sam: Vozač
Navijam za: Scuderia Ferrari

Re: Sebastian Vettel

Post Postao/la F1NAC »

vidc je napisao/la:
Sanel je napisao/la:
vidc je napisao/la:u jerezu 1997. sauber je jako dugo zadržavao villeneuva dok je schumachera pustio. nije baš puštanje kao ovdje za poziciju, ali svejedno vidjelo se za koga su vozili vozači saubera.
Ja ne znam šta je tvojoj glavi ali nešto je očito trulo. Pa naravno da će ga propustiti i da se neće toliko trgati za poziciju,to je bilo za očekivati ali damu se sto metara do njega ovaj onako makne igotovo stane to je onošta je smiješno. I Massa recimo propusti Alonsa (iako isti tim) ali ostane ako ništa drugo na svojoj trkaćoj putanji i time makar trunčicu zasmeta Alonsu, a ovaj TR je posle onog zavoja imao dugačak pravac ispred sebe gdje ga jemogao kudikamo manje primjetno propustiti. Čak ga ni Webber koji je sa njim u timu nije propustio pola kruga nego je onda otišao u boks i sve pet.
ne znam u čemu je problem? ključna stvar je da su ovi iz TR pustili vettela, sad da li je to izgledalo lijepo i da li su se trudili zamaskirati ili ne, nije uopće bitno. ionako smo svi znali da će ga pustit, sumnjam da je itko bio iznenađen.

ako ćemo bit picajzle, ne radi se o 100 metara nego se vergne maknuo u stranu i pustio vettela da prođe na kočenju za hairpin. to što massa trunčicu zasmeta alonsu, to je ferrarijev problem. ja mu ne bih dozvolio ni tu trunčicu :biggrin:
to je po meni glupo i retardirano , neka Redbull propusti Redbulla i Ferrari Ferrarija al Toro Rosso da propusti Red Bulla je totalno glupo i nesportski i uopce nije timski . Trebali bi diskvalificirat lijepo TR pa neka propustaju oni opet
slika
rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
Slash
Veteran
Veteran
Navijam za: utrkivanje

Post Postao/la Slash »

E tu se slažem. Momčadske odredbe su dozvoljene, ali ovo šta radi RB je cirkus. Kako bi se osjećao Vettel da je negdje iza, Alonso 2., Hamilton 1., a Alonsu samo pobjeda igra za naslov. Hamilton više voli Alonsa i propušta ga da pobjedi.
Ne možete ni zamislit razmjere tog skandala, a potpuno je ista stvar ko ovaj cirkus šta rade TR i RB!
Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
dmarijon
Legenda
Legenda

Post Postao/la dmarijon »

Slažem se. To je nedopustivo i trebali bi kazniti. Teoretski, u budućnosti se može dogoditi ovo:

Ne smijemo ulagati više od dopuštenog u razvoj, ali ćemo napraviti ligu timova (Ferari plus njih 4, 5 slabija npr.) i svi će radit za jednog. A naknadno od toga profitirati i oni.
Samo neka se trkaju.
Igor18
Veteran
Veteran
Navijam za: Schumachera

Post Postao/la Igor18 »

Sebastian Vettel's rivals believe the Red Bull driver was lucky to be able to recover from a pitlane start to finish third in the Abu Dhabi Grand Prix.

Although the Red Bull driver pulled off some great overtaking moves to haul his way near the front of the field, he also enjoyed two moments of good fortune when safety cars came out at suitable times for him.

McLaren team principal Martin Whitmarsh said that to have two safety cars in Abu Dhabi was unusual, and that Vettel's performance was not just down to car and driver performance.

When asked by AUTOSPORT if he was surprised that Vettel was able to beat his team, Whitmarsh said: "Yes, but I think he was pretty fortunate with safety cars and the general demolition derby that was going on.

"He didn't have to overtake as many of the quicker cars as he should have, as they were already taken out.

"I don't think anyone would have expected that many safety cars here, but they were pretty helpful to him and he did a great job to get through.

"I think he was fairly lucky this weekend one way or another."

Ferrari team principal Stefano Domenicali believes that Vettel's weekend could be viewed as both lucky and unlucky, after he was forced to start from the back because of a fuel problem in qualifying.

"He did a great race and he was pushing like as normal," explained Domenicali. "He had moments where he was lucky or unlucky; it depends on how you see things. It is part of the game.

"He had moments when you see the safety car coming at the right moment. This is something you cannot control.

"He was able to start from the last position and arrive third, so it was a perfect race for him."

Domenicali added that Vettel's eventful weekend was proof that anything can still happen in the 2012 title race, where the reigning world champion now leads Fernando Alonso by 10 points.

"Ten points is a lot, but it could be nothing, it depends how really the race evolves," he said.

"We see here, so many things have happened that anything can happen up until the last moment.

"This is the thing we cannot control but if anything does happen we have to be there."
Michael is faster than you!!
Scuderia
Moderator
Moderator
Navijam za: Michael-Mick Schumacher

Post Postao/la Scuderia »

100gp za 13 dana
slika
vidc
Veteran
Veteran

Post Postao/la vidc »

neki prozivaše kaznu za vettela za kvalifikacijski krug u indiiji... izašao onboard raikkonena,vjerojatno najčišćeg i najpoštenijeg vozača u f1, i znate šta? također ima tri izlaska izvan granica staze.
al eto, lakše je odmah vettela popljuvat nego išta provjeriti... jer po defaultu vettel je smeće i sigurno je na neki nepošten način ostvario prednost.
Domi
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: Schumacher - Kimi

Post Postao/la Domi »

Mislim da nema vozača koji nije u Indiji izlazio van staze, ali ovdje na forumu je grupici ljudi jednosatvno u cilju omalovažavati svaki Vettelov potez.

Još isti dan moglo se po netu pronaći videa na kojima se vidi da je i sveta krava ALonso to isto radio, no za njega se ovdje nije ni pisnulo ;)
"Life is about passions. Thank you for sharing mine" - Michael Schumacher, Brazil GP 2012
Chuck Norris
Veteran
Veteran
Navijam za: Fernando Alonso

Post Postao/la Chuck Norris »

Domi je napisao/la:
Još isti dan moglo se po netu pronaći videa na kojima se vidi da je i sveta krava ALonso to isto radio, no za njega se ovdje nije ni pisnulo ;)
Postavi clip da svi vidimo ako je bilo na netu kao što tvrdiš.Sumnjam da je bilo toga da ne bi već neko do sada stavio video
...put u raj nije posut ružama...
mrd
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: McLaren

Post Postao/la mrd »

Meni je isto bilo bezveze što je lik uzeo pole a nekoliko puta je bio sa svim točkovima preko crte, međutim kad sam obratio pažnju skontao sam da dosta vozača to radi. Nisam analizirao svakoga pa ne znam u kojoj mjeri i gdje ali slažem se sa Domijem.
slika
kowalski
Rezervni vozač
Rezervni vozač

Post Postao/la kowalski »

Još koji bod i treći naslov je tu. Više se ni MS-ov rekord ne čini tako daleko.
"Just being a mediocre driver has never been my ambition. That's not my style." /Michael Schumacher/
elder
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Lewis Hamilton

Post Postao/la elder »

kowalski je napisao/la:Još koji bod i treći naslov je tu. Više se ni MS-ov rekord ne čini tako daleko.
E vidis radi toga mi vettel nije drag on ne vozi za pobjede, nego na rusenje rekorda
Darkness rises when silence dies
Dani
Legenda
Legenda
Navijam za: Hamiltona

Post Postao/la Dani »

Kaj nije to jedno te isto elder?
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

slika
dmarijon
Legenda
Legenda

Post Postao/la dmarijon »

Ne slažem se. U biti baš za njega mislim obratno od toga. I danas je grizao ko lav, išao u (pre)opasnu situaciju dok ga je Lewis stizao, poslje je pritiskao i nije pustio da se ovaj odmakne... a mogao je kalkulirati. Kao što bi puno njih.
Tko zna što će biti. Možda Vettelu u Brazilu neće trebati ni bod.
Samo neka se trkaju.
vidc
Veteran
Veteran

Post Postao/la vidc »

Dani je napisao/la:Kaj nije to jedno te isto elder?
nije...kad voziš za rekorde onda gledaš dugoročno i nakon svake pobjede kažeš: "Super, jedna manje"
kad voziš za pobjede onda voziš da budeš prvi, i nakon utrke kažeš :"Super, prvi sam"
Dani
Legenda
Legenda

Post Postao/la Dani »

Pa da, ali ako ne pobjeđuješ ni ne možeš obarati rekorde u pobjedama kaj ne? Ali kužim kaj si htio reći.

slika
kowalski
Rezervni vozač
Rezervni vozač

Post Postao/la kowalski »

Tko zna. Al sigurno mu nije svejedno što se problem s alternatorom ponovno javio.

Nego, dobru utrku je odvozio. Ne i vrhunsku, ali dobru. Nakon prvog stinta mi se činilo da će se rutinski obranit, al nijanse su odlučivale. I odličan Hamilton.
"Just being a mediocre driver has never been my ambition. That's not my style." /Michael Schumacher/
McLewis
Veteran
Veteran
Navijam za: McLaren i Mercedes

Post Postao/la McLewis »

kowalski je napisao/la:Tko zna. Al sigurno mu nije svejedno što se problem s alternatorom ponovno javio.

Nego, dobru utrku je odvozio. Ne i vrhunsku, ali dobru. Nakon prvog stinata mi se činilo da će se rutinski obranit, al nijanse su odlučivale. I odličan Hamilton.
nije svejedno?? oci su mu ispale kad su ga njemci pitali sta kaze sto je webber odustao radi alternatora...
McLaren u <3
Kenny
Legenda
Legenda
Navijam za: Williams i MS

Post Postao/la Kenny »

Jel neko primjetio da Vettel nije koristio cjeli KERS dok se branio od Hamiltona, da nije i on imao neke probleme sa KERSom?
slika
Pa čovjek kaže - osjećaj. Ako je osjećaj, onda je osjećaj. Na temelju osjećaja :) - dmarijon
Cuky
Moderator
Moderator
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Cuky »

možda ga je čuvao za izlazak iz zadnjeg zavoja da nebi Hamilton napao u prvom zavoju?
“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

slika
zonelsk
Veteran
Veteran
Navijam za: FA

Post Postao/la zonelsk »

Kenny je napisao/la:Jel neko primjetio da Vettel nije koristio cjeli KERS dok se branio od Hamiltona, da nije i on imao neke probleme sa KERSom?

nisam sto posto siguran, ali mislim da sam vidio na onim grafovima da ga je trosio.
I like to race, not to do laps alone.
la.dervis@gmail.com
Navijam za: Hamilton

Post Postao/la la.dervis@gmail.com »

Odličan vozač,fenomenalan bolid i ako ne bude više sile,Alonso protiv njega u Brazilu nema šanse.
Ako tamo, bude i kiša-on će se znati nositi i sa tim izazovom!
RED BULL je za Ferrari znanstvena fantastika,trebat će Alonsu puno sreće da uspije u svom naumu!
Za sada jako dobro kemija i bori se,no bojim se da to ipak neće biti dovoljno-osim ako se ne desi nešto nepredviđeno po pitanju Veteel.
Saša
Navijam za: USF1

Post Postao/la Saša »

la.dervis@gmail.com je napisao/la:Odličan vozač,fenomenalan bolid i ako ne bude više sile,Alonso protiv njega u Brazilu nema šanse.
Ako tamo, bude i kiša-on će se znati nositi i sa tim izazovom!
RED BULL je za Ferrari znanstvena fantastika,trebat će Alonsu puno sreće da uspije u svom naumu!
Za sada jako dobro kemija i bori se,no bojim se da to ipak neće biti dovoljno-osim ako se ne desi nešto nepredviđeno po pitanju Veteel.
Da u Brazilu je sve moguće. Neki su gubili naslov u posljednjim stotinama metara.
Koliko se god opserviralo o tome tko zaslužuje biti prvak ove sezone, Vettel sigurno neće nezasluženo osvojiti 3 prvenstvo.
Bolje biciklom u kurvanje,nego Mercedesom na utrku
Cuky
Moderator
Moderator
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Cuky »

tko god u zadnju utrku dođe sa makar teoretskim šansama za naslov sigurno tu nije nezasluženo...neki imaju brz bolid, neke prati luda sreća, neki imaju malo svega toga...ali opet treba biti dovoljno dobar da iskoristiš alat ili priliku koja se ukazala...ne volim Vettela, to valjxa ki vrapci na grani znaju...ali ako osvoji naslov nebi bilo u redu reći da je nezasluženo...
“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

slika
la.dervis@gmail.com
Navijam za: Hamilton

Post Postao/la la.dervis@gmail.com »

Evo,ja ću postaviti jedno pitanje za sve ,pa tko hoće neka odgovori,ali realno.
U normalnim okolnostima utrke,(znači bez njegovog kvara)tko može biti ispred Vettela u sadašnjem omjeru snaga u Brazilu???
Ja ću dati svoje mišljenje-MOŽDA HAMILTON(zavisi o konfiguraciji staze),te slučajno Alonso-no ipak njegov nenadoknadiv hendikep su kvalifikacije!
Poučak-Jako slabe šanse za Alonsa!
I još nešto -kaže Blažičko jučer, da Brazil paše Ferrariu,malo morgen-odem na f1.com i provjerim i imam što vidjeti-zadnje 3 utrke-pobjede red bulla.
Smiješan je taj BLAŽ,stvara dramu,gdje je nema!
Dani
Legenda
Legenda

Post Postao/la Dani »

Mora, to mu je posao.

slika
Odgovori