Strani nogomet
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73,luka_kimi
- Dani
- Legenda
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Hamiltona
Re: Strani nogomet
Kolega gamer pa nisi valjda toliko slijep da ne vidiš stalno sudačko navlačenje za manu. Vidi čitav svijet, samo ti ne.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

- Ferrari-BiH
- Veteran
- Navijam za: Ferrari
Koja je zvijer ovaj Falcao...veceras Deportivu zabio 5 komada

¡oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs ˙oןıq ǝɾ oʇs oɐʞ ǝɾıu ǝsıʌ ɐʇsıu
- Schumy.d
- Legenda
Perezu, ne budi glup i iskeširaj lovu za ovog igrača!Ferrari-BiH je napisao/la:Koja je zvijer ovaj Falcao...veceras Deportivu zabio 5 komada![]()

- Ferrari-BiH
- Veteran
Mou ce reci na treba mu...Schumy.d je napisao/la:Ferrari-BiH je napisao/la:Koja je zvijer ovaj Falcao...veceras Deportivu zabio 5 komada![]()
Perezu, ne budi glup i iskeširaj lovu za ovog igrača!

Prodaj CR-a i kupi njega i Balea i eto ekipe...CR se nesto usutio
- Schumy.d
- Legenda
Ma koji će im Bale k...Ferrari-BiH je napisao/la: Mou ce reci na treba mu...![]()
Samo Falcaa pod obavezno!

Dobar je CR, ali ga ne ide gol. Ne igra loše.
- Ferrari-BiH
- Veteran
Da igra umjesto CR-a...Schumy.d je napisao/la:Ma koji će im Bale k...Ferrari-BiH je napisao/la: Mou ce reci na treba mu...![]()
Samo Falcaa pod obavezno!![]()
Dobar je CR, ali ga ne ide gol. Ne igra loše.
Ma nece Falcao doci u Real..mislim da od toga nema nista...Imaju skroz neki cudan odabir igraca itek svakih par godina dovedu nekog ko zaista vrijedi tih para... a cesto promase i to debelo
- Schumy.d
- Legenda
Bale nije bolji od Ronalda definitivno, a lijeva strana Reala je jača od desne tako da mislim da bi bilo 50-60 milijuna dati za Balea potpuno nepotrebno.Ferrari-BiH je napisao/la: Da igra umjesto CR-a...
Ma nece Falcao doci u Real..mislim da od toga nema nista...Imaju skroz neki cudan odabir igraca itek svakih par godina dovedu nekog ko zaista vrijedi tih para... a cesto promase i to debelo
A jbemu, taj Falcao je sam izjavio da bi volio ići u Real, a isplatili bi ga u jednoj sezoni kao i Ronalda. A mislim da je Mouirnho isto s njim oduševljen. Baš mislim da je on napadač za Real. Upravo jedan "sidrun" kakav odgovara sastavu Reala sa jednim napadačem.
Bilo bi šteta da ode u Englesku recimo jer smatram da tamo nebi mogao pokazati svoje najbolje igre. I njemu više paše španjolska liga sa svojim načinom igre. Neki igrači su jednostavno rođeni za posebne lige.
Primjerice, ja osobno nekako ne mogu zamisliti recimo jednog Rooneya ili Gerrarda u Primeri ili na primjer Xavija ili Iniestu u Premiershipu.

- Ferrari-BiH
- Veteran
Nisam rekao da je Bale bolji od CR-a (izvini al' ja znam samo jednog Ronalda
) nego kazem da bi lovom od CR-a mogli da se plate ova dva...
Ma eno Villas Boas kaze da je Defoe isti Falcao
ali izgleda da ni sam Defoe ne vjeruje u to hahah...
A slazem se da nekim igracima odgovaraju neke lige, zato sam misljenja da je CR veci igrac od tamo nekog...da ne spominjem... Kada tog tamo nekog vidim u nekom drugom klubu, u nekoj drugoj ligi da igra na istom nivou ili boljem onda cu mu skinuti kapu skroz...ovako sam ju samo nakrivio

Ma eno Villas Boas kaze da je Defoe isti Falcao

A slazem se da nekim igracima odgovaraju neke lige, zato sam misljenja da je CR veci igrac od tamo nekog...da ne spominjem... Kada tog tamo nekog vidim u nekom drugom klubu, u nekoj drugoj ligi da igra na istom nivou ili boljem onda cu mu skinuti kapu skroz...ovako sam ju samo nakrivio
- maric
- Početnik
- Navijam za: Fernando Alonso
mulleru fali jedan gol da se izjednaci s messijem
- Schumy.d
- Legenda
Dobro, ajd sad me vučeš za jezik većFerrari-BiH je napisao/la:Nisam rekao da je Bale bolji od CR-a (izvini al' ja znam samo jednog Ronalda) nego kazem da bi lovom od CR-a mogli da se plate ova dva...

Za Falcaa Real može osigurati veći dio novca i prodajom Higuaina eventualno, a ostatak imaju sigurno. A Ronalda nebi mijenjao za Balea ni na manageru.

Ovo kao da sam ja napisao.Ferrari-BiH je napisao/la:A slazem se da nekim igracima odgovaraju neke lige, zato sam misljenja da je CR veci igrac od tamo nekog...da ne spominjem... Kada tog tamo nekog vidim u nekom drugom klubu, u nekoj drugoj ligi da igra na istom nivou ili boljem onda cu mu skinuti kapu skroz...ovako sam ju samo nakrivio

Ali, da Falcao ode u recimo City ili PSG, pa ja bi se živ pojeo... Svaka čast njima, ali brate Falcao, samo tamo ne idi.

- Ferrari-BiH
- Veteran
Ma u bilo koji od tih klubova koji prosto ubijaju igrace...pa samo kad vidim koliko je igraca proslo kroz City pa to je bruka i sramota...a da ne govorim kako strucnjak nema udarnu ekipu nego uvijek nesto izmislja sa sastavima.
Dao Bog pa Radamel zaigrao u bijelom dresu i tresao mreze kao sto sad trese... Ali kad pogledas Atletico sada ima odlicne rezultate, ako ovako nastave sljedece sezone ce igrati u LP, pitanje je uopce da li ce htjeti da prodaju ga.
Dao Bog pa Radamel zaigrao u bijelom dresu i tresao mreze kao sto sad trese... Ali kad pogledas Atletico sada ima odlicne rezultate, ako ovako nastave sljedece sezone ce igrati u LP, pitanje je uopce da li ce htjeti da prodaju ga.
- Scuderia
- Moderator
- Navijam za: Michael-Mick Schumacher
- Schumy.d
- Legenda
Ja ne vjerujem da će on ostati.Ferrari-BiH je napisao/la: Dao Bog pa Radamel zaigrao u bijelom dresu i tresao mreze kao sto sad trese... Ali kad pogledas Atletico sada ima odlicne rezultate, ako ovako nastave sljedece sezone ce igrati u LP, pitanje je uopce da li ce htjeti da prodaju ga.
Zašto?
Zato jer smatram da je ovo samo privremeno dobar Atletico. Simeone stvarno radi čuda, ali na milijune za Falcaa će teško ostati imuni. Oni dobro posluju s igračima tako da će ga prodati i kupiti 2-3 dobra pojačanja za te novce koje će kasnije prodati još skuplje.
Ja gledam taj Atletico kao i Tottenham. Ekipa koja je dobra, ali iz sezone u sezonu će teško ponoviti dobre rezultate.
- Bibi
- HNL kladionica velemajstor
- Navijam za: Marc Marquez
- Kontakt:
jbg,dva put vode i prosipaju vodstvo protiv fenjerasa.Nista jos nije gotovo,prvih 5 u 5 bodova razlike jos je sve moguceScuderia je napisao/la:Bibi, nesto je "The Pride of South" zastekao protiv Brede....

Bilo je lijepo dok je trajalo...
24.7.2009-5.5.2013
24.7.2009-5.5.2013
- Scuderia
- Moderator
Klasa optimist.Bibi je napisao/la:
jbg,dva put vode i prosipaju vodstvo protiv fenjerasa.Nista jos nije gotovo,prvih 5 u 5 bodova razlike jos je sve moguce

Sad su svi nahebali. Ajax ce se sada skroz posvetiti prvenstvu i rusit ce sve pred sobom.

- Ferrari-BiH
- Veteran
- Bibi
- Kontakt:
Nesto citam Boateng strgao i tesko ozljedio Martineza na treningu...wtf Scud 

24.7.2009-5.5.2013
24.7.2009-5.5.2013
- Scuderia
- Moderator
Pih, jos jucer stigla potvrda da se ne radi o strasnoj ozljedi.Bibi je napisao/la:Nesto citam Boateng strgao i tesko ozljedio Martineza na treningu...wtf Scud
Sutra se vraca treninzima.

- Bibi
- Kontakt:
Lol,koji god portal sam otvorio ovo bila glavna vijest ,a ono...Scuderia je napisao/la:Pih, jos jucer stigla potvrda da se ne radi o strasnoj ozljedi.Bibi je napisao/la:Nesto citam Boateng strgao i tesko ozljedio Martineza na treningu...wtf Scud
Sutra se vraca treninzima.

24.7.2009-5.5.2013
24.7.2009-5.5.2013
- Scuderia
- Moderator
Eto Bibi, sad si dosao na svoje.... Martinez se u jucerasnjoj utakmici protiv Gladbacha (1-1) ozljedio.
Jupp je rekao da ne vidi na lijevo oko.
Malo nesto o utakmici,
Gladbach iz penala za 1-0 ( skrivio ga je Boateng
), drugo poluvrijeme Bayernovo poluvrijeme u kojem je Shaqiri zabio za 1-1. Pritiskali su Gladbach, ali odlican golman i uskoro nummer eins u Njemackoj ter Stegen je odlicno branio.
Kad smo vec kod njega, ne bi se bunio nimalo da za koju godinu predje u Munchen. Mali je strasan. Od Neuera bolji ne 100x vec 10000000000000000000000 X i mladji je.
Mandzukic lose igrao, nisi ga vidio na terenu, nikakav pressing na obrambenu liniju Gladbacha, nista apsolutno. Gomez cim je usao, odmah je bilo sve drugacije.
Vec vidim kako ce Juppa "popljuvati " nasa objektivna javnost ovakvim recenicama : " Koji kreten od trenera " Gomez mora igrati jer je Svabo " , " Heynckes nema pojma " itd....
Dao mu je Jupp priliku, tj. bolje receno prilike nakon sto se Gomez oporavio od ozljede, i nije iskoristio iste Ne znam koja mu je ovo utakmica vec da nije zabio. Tu trener definitivno nije kriv.
Gomez u prvoj od sada....
Jupp je rekao da ne vidi na lijevo oko.

Malo nesto o utakmici,
Gladbach iz penala za 1-0 ( skrivio ga je Boateng

Kad smo vec kod njega, ne bi se bunio nimalo da za koju godinu predje u Munchen. Mali je strasan. Od Neuera bolji ne 100x vec 10000000000000000000000 X i mladji je.

Mandzukic lose igrao, nisi ga vidio na terenu, nikakav pressing na obrambenu liniju Gladbacha, nista apsolutno. Gomez cim je usao, odmah je bilo sve drugacije.
Vec vidim kako ce Juppa "popljuvati " nasa objektivna javnost ovakvim recenicama : " Koji kreten od trenera " Gomez mora igrati jer je Svabo " , " Heynckes nema pojma " itd....
Dao mu je Jupp priliku, tj. bolje receno prilike nakon sto se Gomez oporavio od ozljede, i nije iskoristio iste Ne znam koja mu je ovo utakmica vec da nije zabio. Tu trener definitivno nije kriv.
Gomez u prvoj od sada....

-
- Veteran
Dani jesi gledao kako naši Redsi gube kod kuće od Aston Ville, i to sa 1-3....?
Alonsista hasta la muerte..
- Dani
- Legenda
Nisam na sreću. Ali čujem da smo imali milijun šansi.

-
- Veteran
eh,da se šanse broje razvalili bi ih sa pet golova razlike al ovako truba...uglavnom sad u prijeloznom roku obavezno treba nešto kupovat,ovako ne ide dalje.
- Dani
- Legenda
Jedan pravi napadač i jedan obrambeni i to je to.

-
- Veteran
evo bas sad citam (jes da je Index)da je Liverpool ponudio 15 miliona za Davida Villu,ovi kao prave mjesto za Neymara...Dani je napisao/la:Jedan pravi napadač i jedan obrambeni i to je to.