Novosti - Arhiva
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
-
- Veteran
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Fernando Alonso
Re: NOVOSTI - Prosinac 2013.
Koja glupost zašto bi bilo koja utrka vrijedila više bodova
Ma najbolje da se brišu svi bodovi i onda da se boduje samo zadnja utrka,tako bi prvenstvo dobilo na zanimljivosti.
Ma najbolje da se brišu svi bodovi i onda da se boduje samo zadnja utrka,tako bi prvenstvo dobilo na zanimljivosti.
...put u raj nije posut ružama...
-
- Veteran
@Speedy......Rosberg???to ti namjerno???valjda Di Caprio...
btw..Alonso ce sigurno uzet broj 14,to mu je lucky number
btw..Alonso ce sigurno uzet broj 14,to mu je lucky number
Alonsista hasta la muerte..
- F1NAC
- Moderator
- Navijam za: Scuderia Ferrari
ma daj bjez . znaci vettel uzima i 2014. posto ce vjerovatno na pole. razlika između prog i drugog je 14 bodova. i jos zadnja trka je u abu dhabiju ..... unistili su sve u f1 s tim

rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
- speedy56
- Legenda
- Navijam za: FAlonso ALotterer
Na Twitteru su već preračunali tko bi imao koliko titula s ovakvim sistemom bodovanja:
Hamilton 0
Massa 1
Kimi 2
Vettel 3
Alonso 3
Hamilton 0
Massa 1
Kimi 2
Vettel 3
Alonso 3

- K1M1
- HNL kladionica majstor
- Navijam za: Kimi i Frijns
Ovo s bodovima jednostavno ne mogu vjerovat. Prvo sam mislio da je riječ o nekoj šali, išao vidjet da nije u engleskoj neki dan kao kod nas prvi april.
Jednostavno ne mogu vjerovat tko može smislit takvu glupost i da to odmah prođe... ajd da se to pojavilo kao neki prijedlog za razmatranje, al ne, odmah donešeno pravilo, službeno potvđeno. Koji užas..
Koji biseri, čak je i ona ideja o medaljama i polijevanju staze bila bolja... samo srećom da je i ostalo samo na ideji, a ovo odmah paf u pravilnik, ko iz vedra neba... wtf?
Predlažem da stave da se u zadnjoj utrci dodijeli 300 bodova za pobjednika, tako da bude i Chilton u prilici osvojit naslov do zadnje utrke.
Zamisli u nogometu ovakvu situaciju, da uvedu pravilo da se u zadnjem kolu u prvenstvu ne dijeli 3 boda za pobjedu nego 10...majko mila koje nebuloze...
Jednostavno ne mogu vjerovat tko može smislit takvu glupost i da to odmah prođe... ajd da se to pojavilo kao neki prijedlog za razmatranje, al ne, odmah donešeno pravilo, službeno potvđeno. Koji užas..

Koji biseri, čak je i ona ideja o medaljama i polijevanju staze bila bolja... samo srećom da je i ostalo samo na ideji, a ovo odmah paf u pravilnik, ko iz vedra neba... wtf?
Predlažem da stave da se u zadnjoj utrci dodijeli 300 bodova za pobjednika, tako da bude i Chilton u prilici osvojit naslov do zadnje utrke.

Zamisli u nogometu ovakvu situaciju, da uvedu pravilo da se u zadnjem kolu u prvenstvu ne dijeli 3 boda za pobjedu nego 10...majko mila koje nebuloze...

- Dero
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Ferrari
Pa ovo se ni u NASCARu ne bi usudili napraviti.
- wolfman
- HNL kladionica super velemajstor
- Navijam za: Vettel
aj ovo s brojevima,trebalo ih je malo "oživit"
al ovo s zdnjom trkom
najbolje da u zadnju trku startaju obrnutim poretkom iz prvenstva u vremenskom razmaku sekunda=bod i ko prvi na cilju prvak
al ovo s zdnjom trkom

najbolje da u zadnju trku startaju obrnutim poretkom iz prvenstva u vremenskom razmaku sekunda=bod i ko prvi na cilju prvak

- senamozart
- Rezervni vozač
- Navijam za: F1 McLaren Team
moram se nadovezati na ovu igru sa bodovima.
kad je mene kritizirao chuck noris glede prognoze i postavljanja bodova ja sam se poklopio i mirno prihvatio sve kritike.
mada sam znao a ZBOG NAPETOSTI samog utrkivanja da če gospoda uvesti promjene kako bi formula bila gledljivija.
to sam i ja mislio da u zadnjoj utrci povečam bodovne poene kako bi uhvatili alonsa-champa (vodečeg) pa sad to FIA primjenjuje.ukrali su mi ideju
kad je mene kritizirao chuck noris glede prognoze i postavljanja bodova ja sam se poklopio i mirno prihvatio sve kritike.
mada sam znao a ZBOG NAPETOSTI samog utrkivanja da če gospoda uvesti promjene kako bi formula bila gledljivija.
to sam i ja mislio da u zadnjoj utrci povečam bodovne poene kako bi uhvatili alonsa-champa (vodečeg) pa sad to FIA primjenjuje.ukrali su mi ideju

-
- Veteran
Provalili su te...hahaha,nek bude tako iduce godine,Alonso u vodstvu a ovi da ga nikako ne uhvate,pa makar davali 100 poena za zadnju pobjedu...senamozart je napisao/la:moram se nadovezati na ovu igru sa bodovima.
Alonsista hasta la muerte..
- wolfman
- HNL kladionica super velemajstor
- Navijam za: Vettel
- speedy56
- Legenda
- Navijam za: FAlonso ALotterer
Jedan lik si je dao truda i analiziraosvako prvenstvo od 1950. do danas i ispada da bi 9 prvenstva bilo riješeno drugačije (14,3%)
1950 - Same (last race winner won championship)
1951 - Same (last race winner won championship)
1952 - Same (last race winner won championship)
1953 - Same (Fangio misses by a half point)
1954 - Same (Hawthorn nowhere near Fangio)
1955 - Same (last race winner won championship)
1956 - CHANGE (Moss 35, Fangio 33)
1957 - Same (Moss nowhere near Fangio)
1958 - CHANGE (Moss 50, Hawthorn 49)
1959 - Same (Brabham 35, Brooks 31)
1960 - Same (Brabham 46, McLaren 42)
1961 - Same (Neither of the top two at final race)
1962 - Same (last race winner won championship)
1963 - Same (last race winner won championship)
1964 - Same (Note that Surtees now beats G.Hill on total points, as well as with exclusions)
1965 - Same (all challengers retired at final race)
1966 - Same (Brabham 48, Surtees 37)
1967 - Same (Hulme 55, Brabham 52, Clark 50)
1968 - Same (last race winner won championship)
1969 - Same (Stewart well clear)
1970 - CHANGE (Ickx 49, Rindt 45)
1971 - Same (Stewart well clear)
1972 - Same (Fittipaldi 61, Stewart 55)
1973 - Same (Stewart well clear)
1974 - Same (Fittipaldi 58, Regazzoni 52)
1975 - Same (last race winner won championship)
1976 - Same (Hunt 73, Lauda 68. Spoilers for Rush, BTW)
1977 - Same (Lauda 72, Scheckter 55)
1978 - Same (Andretti 64, Reutemann 52)
1979 - CHANGE (G. Villeneuve 56, Scheckter 51)
1980 - Same (last race winner won championship)
1981 - CHANGE (Jones 55, Piquet 52, Reutemann 49)
1982 - Same (Rosberg 46, Watson 45)
1983 - Same (Piquet 63, Prost 57)
1984 - CHANGE (Prost 80.5, Lauda 78)
1985 - Same (All challengers retired)
1986 - Same (last race winner won championship)
1987 - Same (all challengers retired)
1988 - Same (Senna 96 with 8 wins, Prost 96 with 7 wins)
1989 - Same (all challengers retired)
1990 - Same (Senna 78, Prost 75)
1991 - Same (last race winner won championship)
1992 - Same (Mansell well in front)
1993 - Same (Prost 105, Senna 83)
1994 - Same (Both drivers retired)
1995 - Same (Schumacher well in front)
1996 - Same (last race winner won championship)
1997 - Same (J. Villeneuve 85, Schumacher DSQ)
1998 - Same (last race winner won championship)
1999 - Same (last race winner won championship)
2000 - Same (last race winner won championship)
2001 - Same (last race winner won championship)
2002 - Same (last race winner won championship)
2003 - CHANGE (Raikkonen 99, Schumacher 94)
2004 - Same (Schumacher well in front)
2005 - Same (last race winner won championship)
2006 - Same (Alonso 142, Schumacher 126)
2007 - Same (last race winner won championship)
2008 - CHANGE (Massa 107, Hamilton 102)
2009 - Same (Button 101, Vettel 94)
2010 - Same (last race winner won championship)
2011 - Same (Vettel way infront)
2012 - CHANGE (Alonso 296, Vettel 289)
2013 - Same (last race winner won championship)
===Champions===
Michael Schumacher - 6
Alain Prost - 5
Juan Fangio - 4
Fernando Alonso, Jack Brabham, Ayrton Senna, Jackie Stewart, Sebastian Vettel - 3
Alberto Ascari, Jim Clark, Emmerson Fittipaldi, Mika Hakkinen, Graham Hill, Alan Jones, Niki Lauda, Sterling Moss, Nelson Piquet, Kimi Raikkonen - 2
Mario Andretti, Jenson Button, Guiseppe Farina, Damon Hill, Phil Hill, Denny Hulme, James Hunt, Jacky Ickx, Nigel Mansell, Felipe Massa, Keke Rosberg, John Surtees, Gilles Villeneuve, Jacques Villeneuve - 1

- Dero
- Profesionalni vozač
Kada bolje razmislim Bernijeva ideja o medaljama bolja je od ovog smeca. Barem svaka medalja bi vrijedila isto.
A najžaloosnije od svega je što se daje duplo bodova za jednu od najgorih staza i utrka ikada u F1. Sramota.
A najžaloosnije od svega je što se daje duplo bodova za jednu od najgorih staza i utrka ikada u F1. Sramota.
- Marc Marquez
Ove godine sam nekako prestao pratiti f1 sa onim nekim posebnim nabojem, gledao sam ju tek tako usput. Ovo s bodovanjem u zadnjoj utrci je još jedna glupost koja me udaljuje od nekad najdražeg mi sporta.
- Cuky
- Moderator
2 odluke za koje neznam koja je debilnija...a do nedavno sam mislio da samo ameri mogu sport upropastiti zbog "atraktivnosti"...
“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

- F1NAC
- Moderator
evo i peticije. dajte potpis 
https://www.change.org/en-GB/petitions/ ... 14-onwards" onclick="window.open(this.href);return false;

https://www.change.org/en-GB/petitions/ ... 14-onwards" onclick="window.open(this.href);return false;

- Marc Marquez
Jel negdje piše do kad se odabiru brojevi?
- leopnd
- Početnik
- Navijam za: Thierry Boutsen
- Kontakt:
Sramotno je da "to" još uvijek zovu F1. Stigli smo do psihopatije u svom najgorem obliku. Dementna pravila za totalne retarde. Pravila izmišljena od strane pijanaca koji bi izazvali povračanje čak i kod ne-poznavatelja motosporta!
I onda me neko pita zašto ne plješćem pobjedniku? Jer mi baca na pobjednika Igra bez granica. I tamo je postojao jolly sa duplim bodovima...
Mislio sam da su dotakli dno, ali očito su počeli kopati i ispod zemlje...
Ovo je nova himna koja će se svirati prije svake utrke:
I onda me neko pita zašto ne plješćem pobjedniku? Jer mi baca na pobjednika Igra bez granica. I tamo je postojao jolly sa duplim bodovima...

Ovo je nova himna koja će se svirati prije svake utrke:
O spektaklu koji pruža NASCAR, Bernie i kompanija mogu samo sanjati. Kasne brat bratu 27 koplja...Dero je napisao/la:Pa ovo se ni u NASCARu ne bi usudili napraviti.

- F1NAC
- Moderator
Dok god je stara garda tu tipo Alonso i Kimi pratim F1 al nakon njihove penzije mislim da cu tu i tamo bacat oko na F1 a ne kao sad. Katastrofa

- Dani
- Legenda
- Navijam za: Hamiltona
Last week, Anthony Hamilton testified that his son Lewis broke a £2.5m promise by abruptly withdrawing an offer to give his father a huge payment around the time the pair split in 2010.
The F1 manager had told the court that while he was his Lewis's manager he had never been paid by, or accepted gifts from his son, but under cross examination on Monday he appeared to contradict that evidence.
While Hamilton Sr remains adamant that he had not personally received any form of payment from his son, he did concede that his management company had received £500,000 a year up until the end of the 2012 season – a fact the 57-year-old claimed he had forgotten.
"I completely forgot there was a [management] agreement between Lewis’ company and my company [Hamilton Management Group],” Hamilton said during his fourth day in the witness box.
The F1 manager had told the court that while he was his Lewis's manager he had never been paid by, or accepted gifts from his son, but under cross examination on Monday he appeared to contradict that evidence.
While Hamilton Sr remains adamant that he had not personally received any form of payment from his son, he did concede that his management company had received £500,000 a year up until the end of the 2012 season – a fact the 57-year-old claimed he had forgotten.
"I completely forgot there was a [management] agreement between Lewis’ company and my company [Hamilton Management Group],” Hamilton said during his fourth day in the witness box.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

- Armanini
- Svjetski prvak
- mrd
- Profesionalni vozač
- Navijam za: McLaren
Ovo sa brojevima mi je ok, al ovo sa duplim bodovima bidalastina, jos ako se uzme u obzir koja staza je finale nagodinu...
Inace, evo brojevi do sada: Alonso-27, Vettel-8, Hamilton-11, Maldonado-13, Raikkonen-99
Inace, evo brojevi do sada: Alonso-27, Vettel-8, Hamilton-11, Maldonado-13, Raikkonen-99

- leopnd
- Početnik
- Navijam za: Thierry Boutsen
- Kontakt:
Izvor?mrd je napisao/la:Inace, evo brojevi do sada: Alonso-27, Vettel-8, Hamilton-11, Maldonado-13, Raikkonen-99

- gringo73
- Naj F1 član foruma 2010.
- Navijam za: McLaren
Sebastian Vettel brands double points in the final race of the season as "absurd" - Vettel je zasad jedini koji je izrekao mišljenje o ovom duplom sranju. Čekam tko će se sljedeći pokazat kao karakter, a tko će šutit kao p....

- F1NAC
- Moderator
btw original je trebao biti da se zadnje cetiri trke boduju duplo al nakraju su skratili na zadnju trku. Alonso, Villeneuve 
lol

Hembrey o gumama

lol

Hembrey o gumama
God.... na ca ce te gume ličit boh moj dragi"We are expecting wheelspin all the way to fifth or sixth gear," said the Briton

-
- Veteran
Stvarno ne mogu vjerovati,bojim se sa ovakvim glupostima da će izgubiti mnogo gledatelja među ostalim i mene.Razočaran sam šta rade od ovog sporta.Nakon ovoga se definitivno može potvrditi da f1 nije sport nego cirkus-
Dvostruki bodovi
,najbolje bi bilo da uvedu šiljke na kotače(kao u filmu Juda Ben Hur) s tim bi porasla gledanost a bome i zanimljivost
Dvostruki bodovi

...put u raj nije posut ružama...