Strani nogomet

Rasprave o sportovima koji nemaju veze s auto-moto utrkama

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73,luka_kimi

Odgovori

Bundesligu/Premiership,Primeru/La Championat/ Seriu A osvaja

Bayern München
15
17%
Borussia Dortmund
2
2%
Schalke 04
0
Nema glasova.
Bayer Leverkusen
0
Nema glasova.
Wolfsburg
1
1%
Arsenal London
4
5%
Manchester United
4
5%
Manchester City
1
1%
Liverpool
5
6%
Chelsea
3
3%
Atlethic Bilbao
1
1%
Atletico Madrid
2
2%
Real Madrid
9
10%
Barcelona
6
7%
Sevilla
0
Nema glasova.
Monaco
2
2%
PSG
14
16%
Lille
0
Nema glasova.
Olympique de Lyon
0
Nema glasova.
Marseille
0
Nema glasova.
Montpellier
0
Nema glasova.
AC Milan
2
2%
Juventus
11
13%
Inter Milano
2
2%
SS Napoli
1
1%
AS Roma
2
2%

Ukupno glasova: 87

Toon
Veteran
Veteran
Ja sam: Vozač
Navijam za: mclaren

Re: Strani nogomet

Post Postao/la Toon »

...intrigiraju me "ona nagađanja" koja tvrde da sve to Mou radi namjerno kako bi dobio "cipelu u guzicu" i pobrao novac te nakon toga zasjeo na čelo PSG, MC ili CHE - jedino što to prate i glasine da je svima njima Mou drugi izbor tj. da svi prvo čekaju odgovore bivšeg trenera Barce...
"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
Schumy.d
Legenda
Legenda
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Schumy.d »

Toon je napisao/la:...intrigiraju me "ona nagađanja" koja tvrde da sve to Mou radi namjerno kako bi dobio "cipelu u guzicu" i pobrao novac te nakon toga zasjeo na čelo PSG, MC ili CHE - jedino što to prate i glasine da je svima njima Mou drugi izbor tj. da svi prvo čekaju odgovore bivšeg trenera Barce...
Ma samo nek ide... tamo će moći šefovati.
Scuderia
Moderator
Moderator
Navijam za: Michael-Mick Schumacher

Post Postao/la Scuderia »

Jednostavno treba naci trenera koji ce igrati fini nogomet nesto slicno kao sto to igra Bayern, jer igracki kadar je definitivno za takvo sto + koji nece tjerati bjesomucno svoj inat te biti na ratnoj nozi sa novinarima.

@Toon
bivsi trener Barce po medijima je jako blizak sa Bayernom.
slika
Schumy.d
Legenda
Legenda

Scuderia je napisao/la:Jednostavno treba naci trenera koji ce igrati fini nogomet nesto slicno kao sto to igra Bayern, jer igracki kadar je definitivno za takvo sto + koji nece tjerati bjesomucno svoj inat te biti na ratnoj nozi sa novinarima.
To je bio Pellegrini. :doubt:
Scuderia
Moderator
Moderator

Schumy.d je napisao/la: To je bio Pellegrini. :doubt:
I gdje je zapelo s njim ? :|
Ne znam, pa zato pitam.
slika
Schumy.d
Legenda
Legenda

Scuderia je napisao/la: I gdje je zapelo s njim ? :|
Ne znam, pa zato pitam.
Zapelo je jer je Mourinho bio tražena roba. Čovjek je odigrao super sezonu sa Realom i mrvice su falile da uzme Barci prvenstvo. Ali igra mi je bila super. I čovjek ima jaja, to mi je bilo najdraže. Nije ga bilo strah protiv Barce igrati sa 3 napadača.
Toon
Veteran
Veteran

Post Postao/la Toon »

Scuderia je napisao/la:@Toon
bivsi trener Barce po medijima je jako blizak sa Bayernom.
Ma znam i za to no nekako to ne doživljavam baš ozbiljnim novinarstvom već više nekakvim novinarskim naklapanjima ili tzv. Jergovićevim novinarstvom...nekako sam uvjerenja kako Bayern nije spreman platiti onoliko koliko bi se željelo za tu "klasu"...
...i ako ćemo polako zakucavati čavle na portugalčev lijes nije se baš proslavio u Realu...otjerao mnoge igrače, kuhare, legende... potrošio enormne novce za pojačanja i osvojio tri trofeja...sumnjivi kup :D , ligu uz demotiviranu Barcu i sudačku naklonost :D , i onaj minoran trofejčić koji su u stvari pripremne utakmice za sezonu :) ...a iza sebe će/bi ostavio momčad u užasnom stanju (psihičkom)...
"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
Scuderia
Moderator
Moderator

Schumy.d je napisao/la: Zapelo je jer je Mourinho bio tražena roba. Čovjek je odigrao super sezonu sa Realom i mrvice su falile da uzme Barci prvenstvo. Ali igra mi je bila super. I čovjek ima jaja, to mi je bilo najdraže. Nije ga bilo strah protiv Barce igrati sa 3 napadača.
E pa onda neka Perez proba zamoliti doticnoga da se vrati. S obzirom da je Malaga izbacena za iducu sezonu iz EU natjecanja zbog nepostivanja FFP-a, mozda se vrati u Madrid.

Naravno, dati mu max. slobodu kod odlucivanja itd.
Toon je napisao/la: Ma znam i za to no nekako to ne doživljavam baš ozbiljnim novinarstvom već više nekakvim novinarskim naklapanjima ili tzv. Jergovićevim novinarstvom...nekako sam uvjerenja kako Bayern nije spreman platiti onoliko koliko bi se željelo za tu "klasu"...
...i ako ćemo polako zakucavati čavle na portugalčev lijes nije se baš proslavio u Realu...otjerao mnoge igrače, kuhare, legende... potrošio enormne novce za pojačanja i osvojio tri trofeja...sumnjivi kup :D , ligu uz demotiviranu Barcu i sudačku naklonost :D , i onaj minoran trofejčić koji su u stvari pripremne utakmice za sezonu :) ...a iza sebe će/bi ostavio momčad u užasnom stanju (psihičkom)...
Heh, da, ali prijatelju nije sve ni u novcima. ;)
Tu cemo vidjeti kako Guardiola dise. Ako ode u umjetna gnojiva ala City, PSG, onda ce meni ( a vjerujem i drugima ) poslati poruku da vise voli novce nego nogomet ( a predstavlja se kao osoba koja voli nogomet ). Voli radit sa mladima, kod mene eto jedan Danac iskocio iz pastete, te ce se uskoro pridruziti velikim deckima, Can, Weiser, onda oni silni Austrijanci, dakle dusu dalo za raditi. Ostaje vidjeti sta ce izabrati.

Gledajuci na trzistu, kvalitetnih trenera bas i nema, tako da za moje postoje tri opcije, a ja prihvacam samo dvije od tri a to su :

A. ) Uzet Guardiolu
B. ) Ako Guardiola odluci otici negdje drugdje potpisati novi ugovor sa Heynckesom
C.) Birati izmedju Slomke, Favrea, ukratko receno, novi nedorecen trener

Prihvacam samo A ili B soluciju.
slika
Ferrari-BiH
Veteran
Veteran

Post Postao/la Ferrari-BiH »

Ako već jaaako voli raditi s mladima onda on ode u tvoj drugi najdraži klub- Ajax :D

Treba pustiti Mourinha da odradi sezonu do kraja, od lige svakako nema nista, ali jos su kup i LP u igri. Pazi sad....ako Real prođe Celtu u kupu, onda u mjesec dana igra 3 utakmice sa Barcom i 2 sa Unitedom...ako te utakmice Mou odradi sa pozitivnim rezultatom onda Mou ostaje do kraja sezone sigurno.

U onih 82% navijača sam i ja, ali ne odmah, svakako sezona je otišla u nepovrat, treba izvući šta se može.
¡oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs ˙oןıq ǝɾ oʇs oɐʞ ǝɾıu ǝsıʌ ɐʇsıu
Dani
Legenda
Legenda
Navijam za: Hamiltona

Post Postao/la Dani »

Baš me zanima koliko je do Sepa, a koliko do Barcelonine filozofije ( uz Xavija, Messija i Iniestu ).
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

slika
Schumy.d
Legenda
Legenda

Dani je napisao/la:Baš me zanima koliko je do Sepa, a koliko do Barcelonine filozofije ( uz Xavija, Messija i Iniestu ).
A tko zna, možda je i Villanova zaslužan za to više nego Pep. ;)
Dani
Legenda
Legenda

Post Postao/la Dani »

Daj Bože da sam u krivu, ali mislim da će toon danas biti loše volje.

slika
Scuderia
Moderator
Moderator

Marcello Lippi se spominje kao kandidat za klupu Reala.
slika
Toon
Veteran
Veteran

Post Postao/la Toon »

Dani je napisao/la:Daj Bože da sam u krivu, ali mislim da će toon danas biti loše volje.
...eh, da sam prije vidio poruku vjerojatno bih i bio jer smo tri puta vodili i na kraju izgubili u 90-oj minuti...no evo gledao sam i onu večernju utakmicu i evo jednog pitanja: Kako si? :D
...a da ne zaboravim, pozdravljam i Wučića :D ....
Schumy.d
Legenda
Legenda

Toon je napisao/la:
Dani je napisao/la:Daj Bože da sam u krivu, ali mislim da će toon danas biti loše volje.
...eh, da sam prije vidio poruku vjerojatno bih i bio jer smo tri puta vodili i na kraju izgubili u 90-oj minuti...no evo gledao sam i onu večernju utakmicu i evo jednog pitanja: Kako si? :D
A koliko vidim, imat će i Real šta reći u ligi prvaka... :)
Dani
Legenda
Legenda

Post Postao/la Dani »

Toon je napisao/la:
A ti najbolje znaš kako sam. Obrana je rupa. Škrtela pod hitno prodati i kupiti normalnog obrambenog. Ovako loše ne bi ni Joe igrao. Opet smo imali premoć u udarcima na gol. Nikako da daju taj mrtvi gol. Dali su jedan i to iz penala. Previše je to oscilacija od tjedna do tjedna. Veseli napredak mladih igrača. Navodno je sve dogovoreno sa Tomom Inceom. Mladim i perspektivnim krilom.

slika
Bibi
HNL kladionica velemajstor
HNL kladionica velemajstor
Navijam za: Marc Marquez
Kontakt:

Post Postao/la Bibi »

Tom Ince je zvijer od igraca i ko ga kupi ni sam ne zna kako ce se proslavit =D>

Drzim fige Dani...
Bilo je lijepo dok je trajalo...

24.7.2009-5.5.2013
Scuderia
Moderator
Moderator

Šeik Al Khelaifi i sportski direktor Leonardo dvaput su razgovarali s Mourinhom, posljednji put prije utakmice Porto - PSG i dobili načelni pristanak portugalskog trenera da na ljeto preseli u Pariz. O novcu nisu razgovarali, novac je u ovom slučaju najmanji problem, iako se nagađa da je riječ o 15,000.000 eura godišnje plaće.

Mourinho je izgubio strpljenje, ne želi čekati abdikaciju Alexa Fergusona, stari će “umrijeti” na klupi Uniteda, a u odabiru nasljednika više je sklon Josepu Guardioli ili Škotu Davidu Moyesu. A u Madridu mu ne prestaju mahati bijelim rupčićima, što znači samo jedno - idi dobri Jose!

Detalje će obaviti najpoznatiji portugalski menadžer Jorge Mendes, u čijoj su “štali” i trener Mourinho i superzvijezda Cristiano Ronaldo. Menadžer, koji je u mladosti pred jednom diskotekom u Portu dijelio letke, u času kada je Porto osvajao naslov europskog prvaka imao je pod nadzorom jedanaest igrača i trenera Mourinha. I danas je taj tercet, Mendes - Mourinho - Ronaldo, prst i nokat, ulažu veliki novac u nekretnine i imaju zajedničke poslove izvan nogometa.

Stoga je vrlo blizu istine glasina da će s Mourinhom u Pariz i Cristiano Ronaldo, koji je “nesretan u Madridu” i ne želi potpisati novi ugovor. Hoće li idućeg ljeta u gradu svjetlosti igrati par napadača Ibrahimović - Cristiano Ronaldo? Moguće, iako ne znam kako će Mourinho spojiti dva tako velika ega? Za početak, trebaju im najmanje dvije lopte!?

Portugalski klan

Florentino Perez, predsjednik Reala, koji je već dulje vrijeme u napetim odnosima s trenerom, koji je i najveći klub na svijetu želio podrediti vlastitoj veličini, želi razbiti portugalski klan. U klubu su danas čak osmorica; trener Jose Mourinho i njegovi suradnici Rui Faria, Silvino Louro, Jose Morais, te nogometaši Cristiano Ronaldo, Pepe, Coentrao i Carvalho. Naravno da su Portugalci trn u peti Španjolcima, a neprijateljstvo između golmana Casillasa i Mourinha traje od njegovog dolaska na Bernabeu.

Napuhani transferi

Tvrdi se da niti osvajanje desetog naslova europskog klupskog prvaka ne bi popravilo Mourinhov status u Realu, navijači su ogorčeni zbog njegovog kaubojskog ponašanja, neprimjerenog jednom aristokratskom nogometnom klubu.

Ali, više od toga predsjednika Pereza muči sumnja da su mnogi transferi, pa tako i onaj Luke Modrića, bili prenapuhani, a posebno ga je zasmetalo da je skupo plaćeni Kaka, vlasnik “Zlatne lopte”, potonuo u drugi plan pod ravnanjem Josea Mourinha...

ŠTO ĆE BITI S MODRIĆEM KADA IZ REALA ODE MOURINHO?

Luka, pogriješio si, trebao si potpisati za PSG ili United!

Što će u novoj križaljci biti s Lukom Modrićem? Ako je Jorge Mendes sudjelovao u njegovom transferu iz Tottenhama u kraljevski klub, ići će s njim, a ako je to posao koji su obavili Predrag Mijatović, Vlado Lemić i Mario Mamić, ostat će u Madridu i boriti se s Mesutom Özilom za poziciju u udarnoj postavi.

Možda i s Kakom, kojega bi novi trener mogao gurnuti u prvi plan. Čemu se može nadati Modrić, koji je u 22 nastupa zabio jedan gol i tri puta asistirao? Ne baš dobrim stvarima, iako, ako će trener biti Zinedine Zidane, treba računati na njegov nogometni senzibilitet kada su u pitanju nadareni igrači, poput Modrića. Ipak, bez obzira što je Real Madrid najveći nogometni klub, a Mourinho jedan od najboljih svjetskih trenera, ne možemo se oteti dojmu da je Luka pogriješio što nije otišao u Manchester United ili Paris St. Germaine.

Na Old Traffordu ili Parku prinčeva bio bi dirigent igre. No, Real je najveći izazov, ali i pouka. Ne daj Bože da mu se dogodi ono što se dogodilo Kaki! Zbog ove priče i Igor Štimac bi trebao biti zabrinut, jer status Luke Modrića u Realu je važan i za našu nacionalnu momčad. Možda i ključna stvar uoči najvažnijih kvalifikacijskih utakmica za Svjetsko prvenstvo u Brazilu.
IZVOR: SN

--
Tako ce bit najbolje za Real. Neka odu Mou i Ronaldo. Za dobrobit cijelog kluba, jer se nekako sve vise mislim, da su oni rezultat takve krize.

Sto se tice Lukine statistike....
Slicnu takvu statistiku ima Martinez koji je zadnji vezni. :roll: Promasaj sezone ? Ako se ne trgne, da.
slika
Schumy.d
Legenda
Legenda

Ne znam zašto ljudi Ronalda krive za neuspjeh. Čovjek je najbolji igrač Reala i ove sezone... :roll:

Mourinho neka ide, ali za CR-a bih volio da ostane.
Ali ako i ide, onda će klub masno zaraditi na njemu.
Dani
Legenda
Legenda

Post Postao/la Dani »

Jao Toon, kaj je to bilo?

slika
Toon
Veteran
Veteran

Post Postao/la Toon »

Dani je napisao/la:Jao Toon, kaj je to bilo?
...znao sam da ćeš se javiti :D ...a kaj bi bilo? Pokazujemo kako zabiti po 3 gola na gostovanjima i izgubiti! Poučak ne mogu zabiti koliko mogu primit! Jednostavno raspad sistema koji je došao zbog gomile ozljeda bitnih igrača te njihovih neadekvatnih zamjena. Borba za opstanak vjerojatna. Čekam 01.01 i [-o< da idiot od vlasnika proda što treba/mora i kupi dva obrambena igrača i jednog napadača. Igra i sve se lagano počelo raspadati kad je sadašnjem treneru dan novi osmogodišnji ugovor (!) - treba protjerati gazdu i pol momčadi jer nisu zaslužili biti niti blizu kluba.
A da me je :oops: nakon takvog poraza moram priznati da me jeste!
Dani
Legenda
Legenda

Post Postao/la Dani »

Jel ti to misliš da se treba prodati demba ba? Navodno stvara nervozu u svlačionici. Je li to istina'

slika
Toon
Veteran
Veteran

Post Postao/la Toon »

Dani je napisao/la:Jel ti to misliš da se treba prodati demba ba? Navodno stvara nervozu u svlačionici. Je li to istina'
...između ostalog - DA...on lagano "ucjenjuje klub" jer ima navodnu odštetnu klauzulu u ugovoru po kojoj može za 7M otići u momčad koja je u LP i to tako da klubu ide 5 a njemu 2. Iskreno od trenutnog stanja igrača ja bih ostavio osovinu Krul, Taylor S, Santon, Ben Arfa, Cabaye i Papiss i na njima gradio novu momčad - jedino dio mladih lavova ne bih prodao jer neki poput Anite i Birgh...imaju pravi potencijal. Ali sve se svodi samo na jedno kako je u kojem trenutku raspoložen gazda - takav će i klub biti...jedini alibi jeste da je trenutno pola momčadi izvan stroja...a da se nije pojačavalo u obrani a tu smo ne tanki već bolesno loši to je isključiva krivnja debelog gazde...
Alonso-champ
Veteran
Veteran
Navijam za: Fernando Alonso

Post Postao/la Alonso-champ »

dani evo jedna dobra vijest za nas "redse"

slika

Daniel Sturridge signs for the Reds at Melwood -