speedy56 je napisao/la:
Slažem se s ovime, ali mi je i čudno kako se Red Bull (koji je provjereno *ebeni muljator) barem malo ne potrudi da to ne izgleda tako očito.
Zadnje u sjećanju mi je Abu Dhabi: Ricciardo (čini mi se da je bio on) je Vettelu ostavio toliko mjesta da je ovaj prešao zavoj kao da ovoga ni nema.
A zašto bi se trudili da to ne izgleda očito kad se na ta puštanja ne bune ni druge ekipe ni sudci. Po meni je to totalno nesportski i jednostavno mi nije jasno da se iz ferrarija (i drugih ekipa) ne žale na to... Zamisli da je button jučer na taj način pustio alonsa, pa nastao bi skandal neviđenih razmjera, mislim da bi ovi iz RB-a prijetili napuštanjem f1 i uložili sve moguće žalbe. A ovi iz TR-a su jedno 5,6 puta tako pustili ove iz RB-a ove sezone i nikom ništa..
@kenny- pa o tome se i radi, gledao sam puno utrka iz 80-ih i to vrijeme ovi koji su zaostajali krug nisu ni puštali ove vodeće, nego su se ovi morali dobro pomučit da ih preteknu (nije bilo drive-thru kazni za nepoštivanje plavih zastava).. Mislim i to je malo glupo i nije baš sportski, al ovo što radi RB-TR je još duplo gore.