Saša je napisao/la:Ja sam mislio da je Red Bull austrijska momčad...
[ http://img706.imageshack.us/img706/43/redbullv.jpg ]
podrivač u srcu rb-a (ili je prethodno radio na pilani)

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
Saša je napisao/la:Ja sam mislio da je Red Bull austrijska momčad...
Taj je Hrvat:)zizi je napisao/la:Saša je napisao/la:Ja sam mislio da je Red Bull austrijska momčad...
podrivač u srcu rb-a (ili je prethodno radio na pilani)
Ako nastavi imati konkurentan bolid naravno. Jer.. Da je Alonso ostao u mcLarenu 2008. vjerojatno bi radio manje grešaka i bio bi prvak ispred Hamiltona. Dodajmo tome vrlo vjerojatno i 2010. tako da bi imao recimo 4 naslova , a Vettel 2 .kowalski je napisao/la:Mali summa sumarum dosadašnje karijere u brojkama nakon 101 GP-a. All time lista:
3 naslova (dioba 4. mjesta)
26 pobjeda (7. mjesto)
36 PP (3. mjesto) samo MS i Senna ispred
19 pp+pobjeda (3. mjesto) - samo MS i Senna ispred
Monstruozne brojke, a tek mu je 25. Bit će uvjerljivo najveći vozač ove generacije.
Za pretpostavit je da će voziti još minimalno 8-9 sezona. U tom periodu će realno osvojiti poneki naslov.Dani je napisao/la:Ako nastavi imati konkurentan bolid naravno. Jer.. Da je Alonso ostao u mcLarenu 2008. vjerojatno bi radio manje grešaka i bio bi prvak ispred Hamiltona. Dodajmo tome vrlo vjerojatno i 2010. tako da bi imao recimo 4 naslova , a Vettel 2 .kowalski je napisao/la:Mali summa sumarum dosadašnje karijere u brojkama nakon 101 GP-a. All time lista:
3 naslova (dioba 4. mjesta)
26 pobjeda (7. mjesto)
36 PP (3. mjesto) samo MS i Senna ispred
19 pp+pobjeda (3. mjesto) - samo MS i Senna ispred
Monstruozne brojke, a tek mu je 25. Bit će uvjerljivo najveći vozač ove generacije.
Brojke naravno ne pokazuju stvarno stanje stvari jer su Alonso i Hamilton bolje odvozili ovu sezonu. jedan je imao bolid zvan Jeremija , a drugi je imao kornjaču.
Što će biti sljedećih godina zna samo Bog tako da je tvoja tvrdnja jako hrabra.
Naravno da je usporio kada je poštovao pravila...vidc je napisao/la:s tim da drugo preticanje nije preticanje nego zaobilaženje vozila koje je drastično smanjilo svoju brzinu.
*A single yellow indicates danger ahead, such as debris from a crash. Drivers must slow down as they pass; no overtaking is permitted, unless it is unavoidable such as a driver retiring in the section, or a driver is lapped
*Two waved yellows at the same post indicates great danger ahead. Drivers must slow down and be prepared to stop; no overtaking is permitted unless a driver is lapped
Ja neznam dal da se smijem ili da placem...drasticno smanjo brzinu???wtf???gledamo li mi isti video???pa i da jeste smanjio brzinu mogao bi i Vettel smanjiti ima i on kocnicu a mogao ga je i kasnije pustiti da vrati poziciju...jos na volanu mu gori "zuto"....ovo je sramota,Vettel je ovo morao osvojiti,tako su se izgleda dogovorili pa makar skratio krug nebi ga kaznili...ne vidjeno...vidc je napisao/la:s tim da drugo preticanje nije preticanje nego zaobilaženje vozila koje je drastično smanjilo svoju brzinu. kad bi se za ovakve stvari davale kazne, onda bi mogli vidjeti vozače kako za vrijeme žutih zastava naglo usporavaju i puštaju protivnike i ostaju iza njih dok protivnici ne dobiju kaznu zbog preticanja pod žutim zastavama i time sebi vrate vodstvo ali i dobiju 20ak sekundi prednosti...
kazna obojici ili nijednom,u svakom slučaju vettel prvak*A single yellow indicates danger ahead, such as debris from a crash. Drivers must slow down as they pass; no overtaking is permitted, unless it is unavoidable such as a driver retiring in the section, or a driver is lapped
slažem se,pravila vrijede za sve jednako i alonso je trebao biti kažnjen zbog nepoštivanja žute zastave!tofa je napisao/la:evo barem jedog zanimljivog videa, nemojte smatrati da se nekoga napada, ali ovo je sa sky f1 kanala i video koji nije navodno bio u prijenosu ???? radi se o trećem pretjecanju od 10:00 do kraja, ako se tumače pravila kako treba onda je trebala biti kazna jel pravila vrijede za sve jednako! http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... FER0esusF0" onclick="window.open(this.href);return false;
vidc je napisao/la:znači on može vidjeti žuto svjetlo ali nastaviti voziti kao da ga nema sve do trenutka kad prolazi pored žutog svjetla i tek tad početi kočiti i usporavati, bez obzira što kočenjem u zadnji tren može izletiti u zavoju nakon žutog svjetla? njegova je obveza po pravilima bila da u zoni u kojoj je žuta zastava uspori. ovo žuto svjetlo se vidi puno prije kočenja i trebao je voditi računa o tome a ne toliko kasno kočiti i izletiti u zavoju