Fernando Alonso [#14]

Novosti o vozačima i timovima, glasine...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
F2004_the_best_ever
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Ja sam: Vozač
Navijam za: Ferrari

Re: Fernando Alonso

Post Postao/la F2004_the_best_ever »

Marc Gené on spanish TV:

"Alonso will suffer if it doesn't rain. He doesn't have exactly rain settings, as those include softer suspension, but he does have aerodynamic settings for rain. He loses 3 tenths only in the first sector to Felipe, and is 10 km/h slower in top speed".
Alonso nema full wet set-up.
vidc
Veteran
Veteran
Navijam za: Scuderia Ferrari

Post Postao/la vidc »

početnička pogreška...dešava se svima
Schumy.d
Legenda
Legenda

Post Postao/la Schumy.d »

E moj Barichello... :asshole:

Moglo se možda danas i do postolja. Dobra utrka s obzirom na okolnosti i onda ona greška. Jbg
The Greatest
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: Ferrari i Alonsa

Post Postao/la The Greatest »

Ništa još nije gotovo. Sreća se mora okrenuti nekad.
Avanti FER, Avanti!!!
Domi
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: Schumacher - Kimi

Post Postao/la Domi »

iskoristio je bonuse '05 i '06 :D
"Life is about passions. Thank you for sharing mine" - Michael Schumacher, Brazil GP 2012
F2004_the_best_ever
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Post Postao/la F2004_the_best_ever »

Jednom se izvukao iz mrtvih, kad ga je Barichello udario, nije mi nikako jasno kako je Alonsov bolid bio u stanju da nastavi dalje #-o , drugi put nije išlo, bilo bi previše.
Kockao se i izgubo, lako je sada reći da je bio u krivu.
schuey
Počasni član
Počasni član
Navijam za: odlazak Montezemola
Kontakt:

Post Postao/la schuey »

svaka čast na vožnji,skidam kapu iako mi nije baš omiljen,ali definitivno stvarno svaka mu čast,išao je na sve ili ništa,nažalost dobio ništa,da je bilo srećee čuda bi napravio da se "pametni" Rubens nije zabio,btw zanima me jeli će se Rubens sada ispričat Alonsu kao što je od MS-a tražio,moš mislit da hoće
Ukoliko ste bannani,opomenuti ili Vam je post izbrisan,prekršili ste (najmanje) jedno od ovih pravila ponašanja!
The Greatest
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: Ferrari i Alonsa

Post Postao/la The Greatest »

Domi je napisao/la:iskoristio je bonuse '05 i '06 :D
To ti misliš.
Avanti FER, Avanti!!!
Sanel
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: Nikoga
Kontakt:

Post Postao/la Sanel »

Mislim da je gotovo što se tiče borbe za naslov
...kažu čekanje se isplati, vjeruj meni lažu ti,
želiš vidjet kako ne treba, dođi ja pokažem ti...
King iCool
Veteran
Veteran
Navijam za: McLaren
Kontakt:

Post Postao/la King iCool »

Sanel je napisao/la:Mislim da je gotovo što se tiče borbe za naslov
To se govorilo i nakon Silverstonea pa se uspio vratiti...ima još 6 utrka do kraja ja ga još ne odpisujem.
Ricxpa
Test vozač
Test vozač
Navijam za: [Alonso] [Ferrari]

Post Postao/la Ricxpa »

Apsolutno ne, vidjeli smo samo kako se u dvije utrke situacija moze promjeniti a pred nama je jos 6 utrka. Reci cu da je gotovo kada ne bude imao matematicke sanse.

Barichello je danas uprskao Alonsu utrku a ne ona pocetnicka greska, ionako ne bi se domogao nekih velikih bodova...
King iCool
Veteran
Veteran
Kontakt:

Ricxpa je napisao/la:Apsolutno ne, vidjeli smo samo kako se u dvije utrke situacija moze promjeniti a pred nama je jos 6 utrka. Reci cu da je gotovo kada ne bude imao matematicke sanse.

Barichello je danas uprskao Alonsu utrku a ne ona pocetnicka greska, ionako ne bi se domogao nekih velikih bodova...
NIje mu baš Barrichello sve upropastio nego si je sam sve upropastio. Napravil je grešku koja ide na njegov račun,a i u subotu se već malo zeznul. Mogao je uzeti neke dobre bodove.
Chuck Norris
Veteran
Veteran
Navijam za: Fernando Alonso

Post Postao/la Chuck Norris »

Stvarno nema sreće ove godine.Od prvih 8-9 na stazi samo on i Sutil normalno prolaze zavoj i jedino on izvuče deblji kraj Barichello se zaleti u njega :evil: .Pa zatim cijelo vrijeme navijmo za kišu i onda padne kad je najmanje mu odgovarala,jer bi Mercedesi morali u box i bio bi najmanje 7. s tim da je mogao i Kamuia preći i doći do 6.

Ali sve u svemu dobra njegova vožnja i ne bi se sa Jergovićem složio oko njegovog današnjeg nastupa.Ova greška na kraju je plod rizika jer cijelo vrijeme je vozio na nož(a vidjeli smo da su gotovo svi danas griješili pa i LH samo je njega to skuplje koštalo)
Za prelaženje Liuzzia =D> ,odličan potez

Bojim se da će teško do naslova,sad slijedi Monza i tu očekujem dominaciju Mclarena
...put u raj nije posut ružama...
Schumy.d
Legenda
Legenda

King iCool je napisao/la: NIje mu baš Barrichello sve upropastio nego si je sam sve upropastio. Napravil je grešku koja ide na njegov račun,a i u subotu se već malo zeznul. Mogao je uzeti neke dobre bodove.
Da nije bilo Barrichela, morao bi 2 puta manje u boks (izgubio preko 40 s + pretjecanja slabih) i vjerujem da bi se borio za postolje. ;)

Mislim da mu je ipak upropastio utrku.
Bravo

Post Postao/la Bravo »

Alonsu je ekipa upropastila trku jer su ga stavili na krive gume-kišne, nemogu vjerovat da sa tako nešto može opće desit, a pogotovo ne ferrari-u.
Kenny
Legenda
Legenda
Navijam za: Williams i MS

Post Postao/la Kenny »

Schumy.d je napisao/la:
King iCool je napisao/la: NIje mu baš Barrichello sve upropastio nego si je sam sve upropastio. Napravil je grešku koja ide na njegov račun,a i u subotu se već malo zeznul. Mogao je uzeti neke dobre bodove.
Da nije bilo Barrichela, morao bi 2 puta manje u boks (izgubio preko 40 s + pretjecanja slabih) i vjerujem da bi se borio za postolje. ;)

Nema ti smisla da raspravljaš s nekim ko nerazmišlja logički i negleda ni najmanje objektivno. Da je Rubens udario Hamiltona onda bi po njemu trebalo diskvalificirat Rubensa.
slika
Pa čovjek kaže - osjećaj. Ako je osjećaj, onda je osjećaj. Na temelju osjećaja :) - dmarijon
Schumy.d
Legenda
Legenda

Bravo je napisao/la:Alonsu je ekipa upropastila trku jer su ga stavili na krive gume-kišne, nemogu vjerovat da sa tako nešto može opće desit, a pogotovo ne ferrari-u.
Ne slažem se uopće. Sasvim logičan potez po mojem mišljenju jer jednostavno nisu imali šta izgubiti, Alonso je bio na začelju poretka sa debelim zaostatkom. SC nitko nije mogao predvidjeti, a da je kiša padala 5,6 krugova više, Alonso bi profitirao i nadoknadio gubitak.
McLewis
Veteran
Veteran
Navijam za: McLaren i Mercedes

Post Postao/la McLewis »

Schumy.d je napisao/la:

eh da se alonso nije kvalificirao 10. nego ajmo rec 5. nebi ni bio blizu rubensa, rubens mu nije kriv sto je isao na kisne gume pa ponovo morao u box i sigurno mu nije kriv rubens sto je na kraju sam na cistoj stazi izletio....
isto kao sto ni hamiltonu nema ko biti kriv za onu piz*ariju koju je skoro napravio onim izletanjem... imao je srece isto tako alonso ju nije imao danas i gotovo, a nije kriv rubens za nista
McLaren u <3
King iCool
Veteran
Veteran
Kontakt:

Schumy.d je napisao/la:

Velim da mu nije SVE UPROPASTIO!Mogao je uzeti 6-10 bodova koji bi mu puno značili unatoč tome sa Rubensom ali nije jer bacio bolid u zid...ili ćeš sad reči da niti to nije istina?
Dero
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la Dero »

Bravo je napisao/la:Alonsu je ekipa upropastila trku jer su ga stavili na krive gume-kišne, nemogu vjerovat da sa tako nešto može opće desit, a pogotovo ne ferrari-u.
A da je počelo padat kao što je počelo pri kraj utrke ?
Potpuno opravdana kocka, upropaštena utrka sa sudarom s dedom, pali su ionako na kraj poretka i sasvim logično da su se išli kockati.
King iCool
Veteran
Veteran
Kontakt:

Kenny je napisao/la:
Schumy.d je napisao/la:

Nema ti smisla da raspravljaš s nekim ko nerazmišlja logički i negleda ni najmanje objektivno. Da je Rubens udario Hamiltona onda bi po njemu trebalo diskvalificirat Rubensa.
Ako nisi primjetio Rubens je "under investigation" i prijeti mu kazna za sljedeću utrku...ako imaš neki problem s mojim komentarima stavi me na ignore i problem riješen a ne da stalo laprdaš.
Kenny
Legenda
Legenda
Navijam za: Williams i MS

Post Postao/la Kenny »

King iCool je napisao/la: Ako nisi primjetio Rubens je "under investigation" i prijeti mu kazna za sljedeću utrku...ako imaš neki problem s mojim komentarima stavi me na ignore i problem riješen a ne da stalo laprdaš.
Znam da je pod istragom, ali ja pokušavam reć da su Verrel i Rubens isto sranje napravili, dok ti tvrdiš da nisu, i znam da je pod istragom, a po meni nebi trebao biti pod njom kao ni Vettel što nije trebao kaznu dobiti, probaj malo razmislit i shvatit ćeš da su obojca jednako sranje napravili.

EDIT: nemam ništa protiv tvojih komentara, ali mi sad nemaju smisla
McLewis je napisao/la: eh da se alonso nije kvalificirao 10. nego ajmo rec 5. nebi ni bio blizu rubensa, rubens mu nije kriv sto je isao na kisne gume pa ponovo morao u box i sigurno mu nije kriv rubens sto je na kraju sam na cistoj stazi izletio....
isto kao sto ni hamiltonu nema ko biti kriv za onu piz*ariju koju je skoro napravio onim izletanjem... imao je srece isto tako alonso ju nije imao danas i gotovo, a nije kriv rubens za nista
Pa ako je alonso kriv što nije na startu bio 5, onda je i Button kriv što nezna vozit i nije bio 5 sekundi ispred Vettela ;)
Zadnja izmjena: Kenny, dana/u 29 kol 2010, 17:18, ukupno mijenjano 2 puta.
slika
Pa čovjek kaže - osjećaj. Ako je osjećaj, onda je osjećaj. Na temelju osjećaja :) - dmarijon
Schumy.d
Legenda
Legenda

McLewis je napisao/la: eh da se alonso nije kvalificirao 10. nego ajmo rec 5. nebi ni bio blizu rubensa, rubens mu nije kriv sto je isao na kisne gume pa ponovo morao u box i sigurno mu nije kriv rubens sto je na kraju sam na cistoj stazi izletio....
Reći da Rubens nije kriv je isto kao da si rekao da Vettel nije kriv za Buttonovu utrku.
I :amen:, sve ostalo je suvišno komentirati, volio bih da vidim kakvi bi bili komentari da je umjesto Alonsa bio recimo Lewis. ;)
McLewis
Veteran
Veteran
Navijam za: McLaren i Mercedes

Post Postao/la McLewis »

Kenny je napisao/la: Pa ako je alonso kriv što nije na startu bio 5, onda je i Button kriv što nezna vozit i nije bio 5 sekundi ispred Vettela ;)
pa mozda je i kriv... lewis je u istom bolidu bio vec 8 sec naprijed.... aj ga znaj.... neg alonso kad ima losu utrku uvijek su svi krivi .... nikad gospodin...
McLaren u <3
Chuck Norris
Veteran
Veteran
Navijam za: Fernando Alonso

Post Postao/la Chuck Norris »

King iCool je napisao/la: Velim da mu nije SVE UPROPASTIO!Mogao je uzeti 6-10 bodova koji bi mu puno značili unatoč tome sa Rubensom ali nije jer bacio bolid u zid...ili ćeš sad reči da niti to nije istina?
Alonso je zabijanjem u zid izgubio 2 a ne 6-10 bodova,ne znam kojom si to računicom došao do 10 bodova
A Barichellov udarac mu je odnio ko zna koliko bodova
...put u raj nije posut ružama...
Odgovori