Formula 1 team - McLaren F1 Team [MCL36]
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- p@rtibrejker
- Veteran
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Hrvatsku Kunu
- McLaren Mercedes
- Početnik
- Navijam za: Nikoga
- Walter
- Svjetski prvak
- Navijam za: Ferrari
- Kontakt:
Ron Dennis neće ići na VN Malezije
http://www.autosport.com/news/report.php/id/65839
Mora da su sudske obaveze oko razvoda
http://www.autosport.com/news/report.php/id/65839
Mora da su sudske obaveze oko razvoda
- hamiltongirl
- Test vozač
- Ja sam: Vozačica
- Navijam za: McLaren Mercedes
- hamiltongirl
- Test vozač
- mario0926
Pošto nisam baš često učestvovao u raznim temama.Ova tema o MCM-u nemože proć bez da izrazim svoje zadovoljstvo Meclaren-om,iz prostih činjenica koje su se dogodile sa ovim timom.Nakon loše 2006 ja sam prezadovoljan pokazanim bez obzira na izgubljeni naslov 2007 a i VN Bahrein 2008.Evo zašto.Nakon loše 2006-te napravili su strašan bolid iako su prešli sa Michelin na Ferrari-jeve gume,Bridgestone!Dovedena dva nova vozača iako se ispostavilo da je teško imati dva vrhunska vozača.Poznata špijunska afera I nikad dokazane činjenice za ono šta ih se teretilo.Oduzeti svi konstruktorski bodovi,oduzeta titula.Otkaz nekim važnim inžinjerima koji su do tad radili i na MP4-22 i 23.Kazna od 100 mil.$.Zbog razmirica u ekipi na VN Mađarske di je Alonso pomaknut Za 5 mjesta se ispostavilo da ga je to koštalo titule.Greška kad je Hamiltin osta u žalu nakon što ga nisu ranije pozvali u box i njegovo prebrzo približavanju box-u,kao što se vidilo koštalo ga titule.Pogrešan odabir guma na VN Malezije i prošli tjedan na VN Bahreina greška na startu.A za sudar sa Alonsom se ispostavilo da je prednje krilo bilo oštećeno i prije sudara sa Alonsom.Nakon tog svega ja skidam kapu ciloj ekipi.
Evo i dokaza za prednje krilo: http://www.f1racing.com.hr/index.php?su ... om=&ucat=2&
Evo i dokaza za prednje krilo: http://www.f1racing.com.hr/index.php?su ... om=&ucat=2&
- Night Rider
- Početnik
- Navijam za: Vodafone McLaren Mercedes
- Randall Flagg
- Navijam za: Mclaren
McLaren će morati napraviti neki značajan korak u razvoju bolida ukoliko želimo napad na barem jednu titulu ove sezone. Španjolska i Turska neće biti toliko odlučujuće utrke, jer iza njih idu Monaco i Canada koje će McLarenu sigurno odgovarati. No ostatak sezone biti će ključan, tko se pokaže brz u Francuskoj, UK i Njemačkoj imati će naslov u rukama.
Hamilton nema vrhunski start sezone, daleko više grešaka radi nego što nas je navikao prošle sezone sa vrhunskom vožnjom. No dio krivnje snosi i sam bolid, koji nije na onoj razini iz prošle godine.
McLaren će morati žestko raditi jer trenutno ne mogu držati korak s BMW-om , a ne želimo uopće spominjati Ferrari.
Hamilton nema vrhunski start sezone, daleko više grešaka radi nego što nas je navikao prošle sezone sa vrhunskom vožnjom. No dio krivnje snosi i sam bolid, koji nije na onoj razini iz prošle godine.
McLaren će morati žestko raditi jer trenutno ne mogu držati korak s BMW-om , a ne želimo uopće spominjati Ferrari.

- zbhc
- Početnik
- Navijam za: BMW
Ron mi se zamjeril jer i dalje podcjenjuje BMW...E sad, ili je slijep, ili je glup, pa ne kuži da bude mu BMW ove sezone ukral puuuunnno bodova i vrlo vjerovatno pomrsil račune...Po meni je najgore kad se ne poštuje protivnik! Takve se stvari obično odbijaju u glavu, no vidjeli bumo, dal je u pravu!
Keep your friends close...but your enemies closer!!!
- gringo73
- Naj F1 član foruma 2010.
- Navijam za: McLaren
Moj zbhc, to se zove "mind games".zbhc je napisao/la:Ron mi se zamjeril jer i dalje podcjenjuje BMW...E sad, ili je slijep, ili je glup, pa ne kuži da bude mu BMW ove sezone ukral puuuunnno bodova i vrlo vjerovatno pomrsil račune...Po meni je najgore kad se ne poštuje protivnik! Takve se stvari obično odbijaju u glavu, no vidjeli bumo, dal je u pravu!

-
- Početnik
- Kontakt:
dennisu bi bolje bilo da razmislja kako poboljsati i podignuti formu Mcm, a neka se on ne bavi kako ce bmw izgledati u drugom dijelu sezone. nakon 3 utrke prvi su u konstruktorskom poretku, nick je drugi u poretku vozaca, imaju i najbrzi krug, u uzeli su i pole-position. ovo je sve samo ne slucajno, iza ovoga rezultata stoji veliki rad cijele momcadi i ja sam uvjeren da ce i u barceloni i dalje u prvenstvu bmw biti jak i kontkurentan.
BMW Sauber_F1 Team
- natural
- Navijam za: Scuderia Ferrari Marlboro
- racer@work
- Navijam za: Kubica
Mogu se složiti s tobom, gringo, no ipak mi se čini da i u "mind games" treba ostati na nekoj razini. Ovo mi više izgleda poput ispoljavanja nervoze zbog neočekivanog protivnika. Vjerujem da McM-ova PR služba ne bi bš odobrila ovakve izjave samo tako. Na početku sezone mi se činilo da će biti "mind game"-a između McM-a i Ferraria, ali izgleda da McM mora više voditi računa o BMW-u s obzirom na formu. Iako iskreno želim i da McM digne formu pa da vidimo pravi troboj ekipa. Jer mi se čini da i pomalo BMW-i šišaju. Al, vidjet ćemo nakon GP Barcelone.gringo73 je napisao/la:Moj zbhc, to se zove "mind games".zbhc je napisao/la:Ron mi se zamjeril jer i dalje podcjenjuje BMW...E sad, ili je slijep, ili je glup, pa ne kuži da bude mu BMW ove sezone ukral puuuunnno bodova i vrlo vjerovatno pomrsil račune...Po meni je najgore kad se ne poštuje protivnik! Takve se stvari obično odbijaju u glavu, no vidjeli bumo, dal je u pravu!
- hamiltongirl
- Test vozač
- King iCool
- Veteran
- Kontakt:
- Caldor
- Profesionalni vozač
- zborzic@htnet-dsl
- Profesionalni vozač
sad bi ka ono tribal govorit dobro došo ili nešto tako...King iCool je napisao/la:Pozdrav svima!
Vidim da na ovoom forumu ima više crvenih nego srebrnih pa moram malo popraviti prosjek...znači i ja ću vas od danas malo pratiti,komentirati i navijati s vama.
E kao prvo ne sviđa mi se tim za koji naviješ

bukreka i jogurta
- schuey
- Počasni član
- Navijam za: odlazak Montezemola
- Kontakt:
zakaj offtopičarite toliko
inače,drago mi je za heikkija kaj bu ipak nastupio,dobar je on vozač,treba mu što više utrka,i nadam se da ga nije ovaj sudar unazadio,nego još popravio

inače,drago mi je za heikkija kaj bu ipak nastupio,dobar je on vozač,treba mu što više utrka,i nadam se da ga nije ovaj sudar unazadio,nego još popravio
Ukoliko ste bannani,opomenuti ili Vam je post izbrisan,prekršili ste (najmanje) jedno od ovih pravila ponašanja!
- Adriana Lima fan
- Svjetski prvak
Ej prebit cu te makar ljubujes sa Chuckom Norrisomzborzic@htnet-dsl je napisao/la:sad bi ka ono tribal govorit dobro došo ili nešto tako...King iCool je napisao/la:Pozdrav svima!
Vidim da na ovoom forumu ima više crvenih nego srebrnih pa moram malo popraviti prosjek...znači i ja ću vas od danas malo pratiti,komentirati i navijati s vama.

Dobro da Kovalainen nastupa jel mi se na pomisao o de la Rossu pada noc pred oci.
- King iCool
- Veteran
- Kontakt:
Ne ocekujem ja nikakvu dobrodošlicu nego je red da barem velim da sam sviježe ovdje.zborzic@htnet-dsl je napisao/la:sad bi ka ono tribal govorit dobro došo ili nešto tako...King iCool je napisao/la:Pozdrav svima!
Mene ti to ne zanima šta ti misliš ili šta se tebi ne sviđa ili sviđa,to je tvoj problem.
Pozdrav prijatelju

- zborzic@htnet-dsl
- Profesionalni vozač
Previše spamam,ali valjda se modernatori neće ljutit.King iCool je napisao/la:Ne ocekujem ja nikakvu dobrodošlicu nego je red da barem velim da sam sviježe ovdje.zborzic@htnet-dsl je napisao/la:sad bi ka ono tribal govorit dobro došo ili nešto tako...King iCool je napisao/la:Pozdrav svima!
Mene ti to ne zanima šta ti misliš ili šta se tebi ne sviđa ili sviđa,to je tvoj problem.
Pozdrav prijatelju
Šta se tiće ovoga šta sam napisa ne obraćaj previše pažnju.To je bila mala zajebancija.

bukreka i jogurta