Nakon tog drugog logiranja bude sve ok.
p.s. danas nakon dosta vremena nisam imao taj problem...
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
To se i meni znalo događati!gringo73 je napisao/la:Pitanje za Vladu forumaMaloprije htjedoh dati jednom članu malo reputacije i pritiskom na + izbacilo mi prozorčić s tekstom tipa; "Nema kontrolnog koda, ako opet pokušaš dobit ćeš reputaciju -500" I čini mi se da je još nešto pisalo, ali sam na brzinu izašao. Jesam li ja šta krivo napravio, ili je neka greška...pokušao bih ja opet, ali s - 500 bit ću gori nego Dijaković da je ovdje
Koji internet preglednik koristiš i koje verzije?Piquet20 je napisao/la:Kada se vec spominju problemi: meni zadnjih 10-15 dana nakon sto se logiram pise da sam logiran (znaci sve je ok), ali ako probam napisati post ili pogledati pp me ponovno trazi da se registriram.![]()
Da, jucer sam skuzio da je problem u kompjuteru jer samo na jednom kompu imam te probleme. S obzirom da to nisu jedini problemi jedno formatiranje u vrlo bliskoj buducnosti ce rijesiti stvar.sale je napisao/la:Koji internet preglednik koristiš i koje verzije?Piquet20 je napisao/la:Kada se vec spominju problemi: meni zadnjih 10-15 dana nakon sto se logiram pise da sam logiran (znaci sve je ok), ali ako probam napisati post ili pogledati pp me ponovno trazi da se registriram.![]()
Jesi li probao očistiti cache i kolačiće?
bilo je govora o tome al tek u novoj verziji će bit moguće,jel tak saleVeky je napisao/la:Eto upravo sam pročitao u dogovaranju za 3. skup da se od sada citira samo zadnji post. Ja mislim da bi bilo pametno onda da se forum uredi onda tako da se samo i zadnji post može citirat a ne da članovi brišu sve druge citate osim zadnjeg ili da traže di je taj post. Dosta bi uštedilo vremena moderatorima jer ne bi imali toliko posla za brisanjem a i članovima.
Tko je rekao da će tada to biti dopušteno?red_devil je napisao/la:Mislim da je tema obrisana jer se tako postovi nabijajuMožda su samo treali lockati pa da se imamo s čim zabavljati kad se prebaci na phpBB3 i isključi postcount u "Chatu"...
Ali nea veze, otvorit ćemo kad se to sredi
a po čem,tamo se postaju slike,mora se neko jelo napravit/naručit,treba truda za jedan post... nikako se ne slažem s tobomKing iCool je napisao/la:A zašto se onda ne obrišu teme kao "što ste zadnje jeli" itd...?Po mojem je to isto nabijanje postova.
Ja bi bila na forumu po cijele dane jer moram štedjet za svoj auto ( Mazda 3 ) jer sam na poslu a posla i nema. No , u zadnjih 2 tjedna mi se baš i nije htio ulogirat tj. stalno govori da se stranica ne može učitat ili da nepostoji ili da se neke popravlja.Schumy.d je napisao/la:Pa već sam se ja navikao, a jučer npr. cijeli dan bila su 3, eventualno 4 posjetitelja, tako da je meni svejedno!tex je napisao/la: kaj se buniš, ja znam često usred bijela dana biti jedini posjetio ovdje pa sam se navikao već
pa se i ti navikni
Zamolio bih te, ako nije problem, da drugi put kad ti se pojavi ta poruka napraviš copy/paste i pošalješ mi je putem PP.Toyota fan-girl je napisao/la:...No , u zadnjih 2 tjedna mi se baš i nije htio ulogirat tj. stalno govori da se stranica ne može učitat ili da nepostoji ili da se neke popravlja.
Eh...visio bih ja da imam adsl....Schumy.d je napisao/la:Pa već sam se ja navikao, a jučer npr. cijeli dan bila su 3, eventualno 4 posjetitelja, tako da je meni svejedno!tex je napisao/la: kaj se buniš, ja znam često usred bijela dana biti jedini posjetio ovdje pa sam se navikao već
pa se i ti navikni