Testiranja - Arhiva

Novosti o vozačima i timovima, glasine...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Zaključano
Neno Koš
Ja sam: Vozač
Navijam za: Renault F1

Re: Testiranja 2010/2011

Post Postao/la Neno Koš »

Slash je napisao/la:Mislim da je otkazivanje Bahreina išlo najviše na mlin prvenstveno McLarenu. Oni su u problemima, s malim brojem kilometara itd.
Ovaj test im možda omogući da napokon poslože taj auto ako ništa barem da konkuriraju za 3. mjesto.
to im ništa ne znači, 10-ak dana više je ništa u F1, pogotovo ako su veći problemi na autu. :?
Schumy.d
Legenda
Legenda
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Schumy.d »

bluemonday je napisao/la:Naravno da su sve ostale momčadi došle sa potpuno razvijenim bolidom
kojeg neće mijenjati do kraja sezone, jedino je Ferrari došao sa nekim
ljevim autom na testiranja koja mu uopće nisu važna jer imaju već sve
nadogradnje razrađene koje će im svake druge utrke donositi bar po 1
sekundu po krugu. Mislim da će nam ove sezone biti vrlo lako pogađati
rezultate na kladionici.
Kolega, fali ti recimo ovaj smajlić na kraju: :roll:

Neki su krivo protumačili tvoj komentar. :D
A ove gluposti da je Ferrari gol, a Red Bull gotov auto možete mačku o rep objesiti.
Pa Mclaren nije imao neka uvjerljiva testiranja, ali ja od njih očekujem da će biti konkurentni, pa ne možda od Australije, ali od 3. utrke sigurno. ;)

Testiranja mogu puno reći, ali i ne moraju značiti ništa.
alogoc
Navijam za: alonsa

Post Postao/la alogoc »

Ne navijam za Mclaren ali oni su 2009 na pocetku bili medu zadnjima pa su kasije pobjedivali,s druge strane kad na pocetku kasnis za vodecima cijelo vrijeme ih lovis i po malo stizes al nikad ne dostignes,ko ferrari redbull lani
bluemonday
Početnik
Početnik
Navijam za: williamsF1

Post Postao/la bluemonday »

Ma naravno da mi fali smajlić na kraju.
Neki malo previše navijački shvaćaju sve ove testove. Valjda smo mogli do sada
shvatiti da gotovo svaka momčad može napraviti najbrže vrijeme u pojedinom danu.
Čitajući komentare neutralnih, koliko to oni mogu biti, ljudi koji su bili kod testiranja,
svi se slažu da Red Bull i Ferrari najbolje izgledaju na stazi. Ali priče da Ferrari čuva nekakav
opaki update za prvu trku koja će im dati strahovitu prednost su malo neozbiljne.
F2004_the_best_ever
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Post Postao/la F2004_the_best_ever »

bluemonday je napisao/la:Ma naravno da mi fali smajlić na kraju.
shvatiti da gotovo svaka momčad može napraviti najbrže vrijeme u pojedinom danu.
Čitajući komentare neutralnih, koliko to oni mogu biti, ljudi koji su bili kod testiranja,
svi se slažu da Red Bull i Ferrari najbolje izgledaju na stazi. Ali priče da Ferrari čuva nekakav
opaki update za prvu trku koja će im dati strahovitu prednost su malo neozbiljne
.
Priče o velikom update na F150 dolaze iz Ferrari-ja a ne od nas navijača Ferrari-ja. ;)
Tombazis je na predstavljanju bolida rekao da će se bolid koji se bude pojavio na prvoj utrci značajno razlikovati u odnosu na bolid koju su predstavili, to je kasnije potvrdio i Costa kad je izjavio da će veliki dio promjena pretrpjeti zadnji dio bolida, zatim i Pat Fry u interviju je takođe rekao da donose veliki update na prvu utrku a na kraju je i Alonso rekao da Ferrari ima još dosta da pokaže a i sam Sam Michael je rekao da ima više da se radi na zadnjem kraju bolida kod Ferrarija nego kod Red Bulla.
Koliko i da li će taj update Ferrari-ju donijeti brzine ja ne znam, ljudi u Ferrariju imaju sigurno neki proračun koliko će im to ubrzati bolid, pravu sliku Ferrari-jevog update vidjet ćemo u Australiji. ;)
~IsR~Lux
Početnik
Početnik
Navijam za: V8

Post Postao/la ~IsR~Lux »

F2004_the_best_ever je napisao/la:
bluemonday je napisao/la:Ma naravno da mi fali smajlić na kraju.
opaki update za prvu trku koja će im dati strahovitu prednost su malo neozbiljne
.
Priče o velikom update na F150 dolaze iz Ferrari-ja a ne od nas navijača Ferrari-ja. ;)
Tombazis je na predstavljanju bolida rekao da će se bolid koji se bude pojavio na prvoj utrci značajno razlikovati u odnosu na bolid koju su predstavili, to je kasnije potvrdio i Costa kad je izjavio da će veliki dio promjena pretrpjeti zadnji dio bolida, zatim i Pat Fry u interviju je takođe rekao da donose veliki update na prvu utrku a na kraju je i Alonso rekao da Ferrari ima još dosta da pokaže a i sam Sam Michael je rekao da ima više da se radi na zadnjem kraju bolida kod Ferrarija nego kod Red Bulla.
Koliko i da li će taj update Ferrari-ju donijeti brzine ja ne znam, ljudi u Ferrariju imaju sigurno neki proračun koliko će im to ubrzati bolid, pravu sliku Ferrari-jevog update vidjet ćemo u Australiji. ;)
mene kao i neke ne interesiraju tehnička poboljšanja,nego tvoj kolega je gore spomenuo da će se ferrari konstantno razvijati dok će drugi mirno sjediti i čekati,to mi nikako nema logike...
Slash
Veteran
Veteran
Navijam za: utrkivanje

Post Postao/la Slash »

Neno Koš je napisao/la:
Slash je napisao/la:Mislim da je otkazivanje Bahreina išlo najviše na mlin prvenstveno McLarenu. Oni su u problemima, s malim brojem kilometara itd.
Ovaj test im možda omogući da napokon poslože taj auto ako ništa barem da konkuriraju za 3. mjesto.
to im ništa ne znači, 10-ak dana više je ništa u F1, pogotovo ako su veći problemi na autu. :?
Konkretno McLarenu je jedan dodatni test zlata vrijedan. Kolko sam shvatio iz konteksta oni taj auto uopće ne kuže, i svaki kilometar na stazi je važan, dakle 4 dana testa im može PUNO pomoć.
Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
Neno Koš
Navijam za: Renault F1

Post Postao/la Neno Koš »

Slash je napisao/la:Konkretno McLarenu je jedan dodatni test zlata vrijedan. Kolko sam shvatio iz konteksta oni taj auto uopće ne kuže, i svaki kilometar na stazi je važan, dakle 4 dana testa im može PUNO pomoć.
ja njih ne kužim, koja 4 dana testa im mogu pomoć to su ista ona 4 dana koja su se trebala vozit u Bahreinu, pa su prebačena za Barcelonu, a to da im je svaki kilometar važan s tim se slažem. razvili auto za koji nemaju pojma kako funkcionira, opet ponavljam onu priču s mp4-18 (Following a disappointing season in 2002, which was mostly dominated by Ferrari's F2002, Mclaren team principal Ron Dennis decided a radical approach was needed to get back to the front. However, due to several problems during tests, the car was never actually raced... ista priča ce bit ako u ova 4 dana testova ne naprave malo čudo i sve im se poklopi ( a počelo je s odgađ. Bahreina i 2 tjedna više vremena do Australije).
F1NAC
Moderator
Moderator
Navijam za: Scuderia Ferrari

Post Postao/la F1NAC »

a što ako bude kiša na testiranjima ? :)
slika
rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
Slash
Veteran
Veteran
Navijam za: utrkivanje

Post Postao/la Slash »

F1NAC je napisao/la:a što ako bude kiša na testiranjima ? :)
Definitivni pa-pa McL-u :D .
Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
alogoc

Post Postao/la alogoc »

Dobre vjesti za navijace Mclarena i Merđe

Asked how much McLaren and Mercedes needs to bring to join the front-ranking teams, Michael opined: "Quite a bit, I'd say, to run with those guys. Very subjectively, I'd say you've got Ferrari and then Red Bull at the front at least four tenths faster than anyone else, then I think you've got a pack which is Renault, Toro Rosso, Williams and even Sauber, then another three or four tenths back to Mercedes and McLaren, then another step back to the new teams. That's definitely what the picture was in Barcelona.
F2004_the_best_ever
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Post Postao/la F2004_the_best_ever »

Na osnovu najnovijih glasina koje je Button čuo Red Bull je od Ferrari-ja brži 0.6s u kvalifikacijama a Ferrari je od svih brži 1s u utrci u race pace.
McLaren may be facing early 'gap' to rivals - Button
Dani
Legenda
Legenda
Navijam za: Hamiltona

Post Postao/la Dani »

Još je 26 dana do početka prvenstva. Pričekajmo još malo. Ove glasine se lako mogu pokazati krivima.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

slika
One and only
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Ferrari- M. Schumacher

Post Postao/la One and only »

F2004_the_best_ever je napisao/la:Na osnovu najnovijih glasina koje je Button čuo Red Bull je od Ferrari-ja brži 0.6s u kvalifikacijama a Ferrari je od svih brži 1s u utrci u race pace.
Čitam od ljudi koji su bili na testiranjima u Barceloni da se MP4-26 bolje ponaša u Hamiltonovim rukama nego u Buttonovim, ali da je svejedno jako "nervozan" auto. Mercedes užasna trakcija. Ferrari dobro leži i koče dosta kasnije nego ostali, a RBR uz odlično držanje ubrzava iz zavoja ranije od drugih. Williams i Renault također jako dobri.

Vezano za ove Buttonove izjave: McLaren i Mercedes će sigurno dosta brže napredovati kroz sezonu ako puno zaostaju, ali što budu bliže ovima ispred to će i napredak biti sporiji. RBR i Ferrari sigurno neće spavati. Najveća nepoznanica je ipak McLaren. Njihov koncept je nov i nepoznat i pitanje koliko stvarno ima potencijala. S jedne strane možda je koncept promašen, a opet s druge možda je koncept stvarno revolucionaran. Ako je revolucionaran onda im je bolje da što prije shvate auto i izvuku maksimum iz njega, jer ovi iz RBR-a i Ferrarija će bodovno odmagliti u početku sezone. Kasnije ih hvatati je nezahvalno.
slika

Hoću da budem drugačiji, pa stoga neću ostoju staviti na ignore listu :)
Dani
Legenda
Legenda

Post Postao/la Dani »

Pa poznato je da Buttonu treba cakum-pakum bolid da bi bio brz. S druge strane Hamilton više izvlači iz bolida, ali čini se da zbog toga trpe gume.Bojim se samo da nisu slušali Buttona kako razviti bolid jer bi tada McLaren mogao biti kao w01 - neupravljiv.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

slika
alogoc

Post Postao/la alogoc »

One and only je napisao/la:
F2004_the_best_ever je napisao/la:Na osnovu najnovijih glasina koje je Button čuo Red Bull je od Ferrari-ja brži 0.6s u kvalifikacijama a Ferrari je od svih brži 1s u utrci u race pace.
Čitam od ljudi koji su bili na testiranjima u Barceloni da se MP4-26 bolje ponaša u Hamiltonovim rukama nego u Buttonovim, ali da je svejedno jako "nervozan" auto. Mercedes užasna trakcija. Ferrari dobro leži i koče dosta kasnije nego ostali, a RBR uz odlično držanje ubrzava iz zavoja ranije od drugih. Williams i Renault također jako dobri.

Vezano za ove Buttonove izjave: McLaren i Mercedes će sigurno dosta brže napredovati kroz sezonu ako puno zaostaju, ali što budu bliže ovima ispred to će i napredak biti sporiji. RBR i Ferrari sigurno neće spavati. Najveća nepoznanica je ipak McLaren. Njihov koncept je nov i nepoznat i pitanje koliko stvarno ima potencijala. S jedne strane možda je koncept promašen, a opet s druge možda je koncept stvarno revolucionaran. Ako je revolucionaran onda im je bolje da što prije shvate auto i izvuku maksimum iz njega, jer ovi iz RBR-a i Ferrarija će bodovno odmagliti u početku sezone. Kasnije ih hvatati je nezahvalno.
Kaj kažu za ferrarieve vozače koji bolje izgleda?
Centurion
Test vozač
Test vozač

Post Postao/la Centurion »

jedva čekam ovo testiranje u petak, ovo će stvarno pokazati tko je spreman a tko nije za ovu sezonu...
za sada mislim da imamo 2 najveća suparnika, Ferrari i Red Bull...
One and only
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Ferrari- M. Schumacher

Post Postao/la One and only »

alogoc je napisao/la:
One and only je napisao/la:

Kaj kažu za ferrarieve vozače koji bolje izgleda?
Nisam upratio da su i za jedan tim govorili razlike među vozačima osim za McLaren. Po izjavama iz medija rekao bih da bolid i gume odgovaraju obojici vozača Ferrarija. Alonso je malo više kudio gume, ali u smislu da će dovesti do nepredvidljivosti što bi najviše moglo štetiti top timovima. Mislim da se to odnosilo na situacije kad top timovi moraju više trošiti gume u borbi jedni protiv drugih, obave zbog toga višak pit stop, a onda neko ko je bio 20 sekundi iza (recimo Renault) pokupi pobjedu. Tu mislim da Alonso ima pravo, ali s druge strane vrhunski si vozač i imaš iza sebe top team = prilagodi se.
slika

Hoću da budem drugačiji, pa stoga neću ostoju staviti na ignore listu :)
alogoc

Post Postao/la alogoc »

Centurion je napisao/la:jedva čekam ovo testiranje u petak, ovo će stvarno pokazati tko je spreman a tko nije za ovu sezonu...
za sada mislim da imamo 2 najveća suparnika, Ferrari i Red Bull...
pa ne ovaj petak sljedeci tjedan
F1NAC
Moderator
Moderator

Post Postao/la F1NAC »

testiranje pocinje u cetvrtak! koji petak ? :D
slika
ogi
Navijam za: Michael Schumachera

Post Postao/la ogi »

Gospodine moderator.
Dižem tablicu: ispravak netočnog navoda.
Kolege F1NAC i alogoc iznijeli su netočan navod da slijedeća testiranja počinju u četvrtak ili petak.
Točno je da će testiranja biti u Barceloni od 8-12. ožujka tj. od utorka do subote.
Hvala. :lol: :lol:
Vleki
Test vozač
Test vozač
Navijam za: Michaela Schumachera

Post Postao/la Vleki »

ogi je napisao/la:Gospodine moderator.
Kolege F1NAC i alogoc iznijeli su netočan navod da slijedeća testiranja počinju u četvrtak ili petak.
Točno je da će testiranja biti u Barceloni od 8-12. ožujka tj. od utorka do subote.
ispravak netočnog navoda kolega, datum je izmjenjen i glasi 9 - 12 ožujka! to je u srijedu ako se ne varam, danas tjedan

link :biggrin:
Od početka do kraja, u dobru i u zlu, uvjek vjeran Schumy-ju.
ogi
Navijam za: Michael Schumachera

Post Postao/la ogi »

http://www.gpupdate.net/en/f1-news/2535 ... lona-test/" onclick="window.open(this.href);return false; 8)
gringo73
Naj F1 član foruma 2010.
Naj F1 član foruma 2010.
Navijam za: McLaren

Post Postao/la gringo73 »

ogi je napisao/la:Gospodine moderator.
Hahaha...usvaja se :D
Stvari stoje ovako:
08-11.03. - Red Bull, McLaren, Renault, Force India, Sauber, Toro Rosso, Lotus i Virgin
09-12.03 - Ferrari, Mercedes i Williams
slika
F1NAC
Moderator
Moderator

Post Postao/la F1NAC »

a di je HRT?
slika