Fernando Alonso [#14]

Novosti o vozačima i timovima, glasine...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
King iCool
Veteran
Veteran
Ja sam: Vozač
Navijam za: McLaren
Kontakt:

Re: Fernando Alonso

Post Postao/la King iCool »

Chuck Norris je napisao/la:
King iCool je napisao/la: Velim da mu nije SVE UPROPASTIO!Mogao je uzeti 6-10 bodova koji bi mu puno značili unatoč tome sa Rubensom ali nije jer bacio bolid u zid...ili ćeš sad reči da niti to nije istina?
Alonso je zabijanjem u zid izgubio 2 a ne 6-10 bodova,ne znam kojom si to računicom došao do 10 bodova
A Barichellov udarac mu je odnio ko zna koliko bodova
Bio je brži od vozača ispred njega tako da mislim da bi dobio još koju poziciju, ne mora biti ali ipak bi uzeo nešto.
McLewis
Veteran
Veteran
Navijam za: McLaren i Mercedes

Post Postao/la McLewis »

Schumy.d je napisao/la:
McLewis je napisao/la: eh da se alonso nije kvalificirao 10. nego ajmo rec 5. nebi ni bio blizu rubensa, rubens mu nije kriv sto je isao na kisne gume pa ponovo morao u box i sigurno mu nije kriv rubens sto je na kraju sam na cistoj stazi izletio....
isto kao sto ni hamiltonu nema ko biti kriv za onu piz*ariju koju je skoro napravio onim izletanjem... imao je srece isto tako alonso ju nije imao danas i gotovo, a nije kriv rubens za nista
Reći da Rubens nije kriv je isto kao da si rekao da Vettel nije kriv za Buttonovu utrku.
I :amen:, sve ostalo je suvišno komentirati, volio bih da vidim kakvi bi bili komentari da je umjesto Alonsa bio recimo Lewis. ;)
pa lewisa je pokosio webber u australiji taman kad je alonsa napadao pa sta... budala se zabio i nemos tu nista... rubens je jos u sje*anim uvijetima kad su se svi prekocili malo pretjerao i sta sada... mogao je biti i lewis tamo ali nije bio je 1.
McLaren u <3
Arai
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Kontakt:

Post Postao/la Arai »

Schumy.d je napisao/la:
McLewis je napisao/la: eh da se alonso nije kvalificirao 10. nego ajmo rec 5. nebi ni bio blizu rubensa, rubens mu nije kriv sto je isao na kisne gume pa ponovo morao u box i sigurno mu nije kriv rubens sto je na kraju sam na cistoj stazi izletio....
isto kao sto ni hamiltonu nema ko biti kriv za onu piz*ariju koju je skoro napravio onim izletanjem... imao je srece isto tako alonso ju nije imao danas i gotovo, a nije kriv rubens za nista
Reći da Rubens nije kriv je isto kao da si rekao da Vettel nije kriv za Buttonovu utrku.
I :amen:, sve ostalo je suvišno komentirati, volio bih da vidim kakvi bi bili komentari da je umjesto Alonsa bio recimo Lewis. ;)
Kakvi bi bili komentari? Neće ni znati kakvi bi bili. Samo se sjeti Monze prošle godine i kakvisu tada komentari bili. Meni bi više zanimalo
kakvi bi bili komentari da je sve one gluposti napravio Hamilton a ne Vettel. Pa vjerojatno bi ga razapeli, dok se Vettelčiću tu i tamo
nešto prigovori. No to nema nikakve veze s Alonosom koji je SAM kriv za ono zbližavanje s zidom, za razliku od Buttona.
slika
Sanel
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: Nikoga
Kontakt:

Post Postao/la Sanel »

Ma nije njemu rubens upropastio utrku, jest jednim dijelom ali svejedno bi uzeo određene bodove, a on je sam svojom početničkom greškom upropastio i to malo bodova što je mogao osvojiti, nema potrebe da ga se opravdava kad je očito da je napravio grešku, događa se svima, a i usporedba sa greškom hamiltona ne stoji jer je hamilton tada bio na gumama za suho, a fernando na intermedijima.
Ostaje nam samo nada da će i drugi izletjeti ili odustati pokoji put do kraja sezone, a da će se Fernandu negdje vratiti sve ovo što se nakuplja čitavu sezonu.
...kažu čekanje se isplati, vjeruj meni lažu ti,
želiš vidjet kako ne treba, dođi ja pokažem ti...
Chuck Norris
Veteran
Veteran
Navijam za: Fernando Alonso

Post Postao/la Chuck Norris »

Sanel je napisao/la:Ma nije njemu rubens upropastio utrku, jest jednim dijelom ali svejedno bi uzeo određene bodove, a on je sam svojom početničkom greškom upropastio i to malo bodova što je mogao osvojiti, nema potrebe da ga se opravdava kad je očito da je napravio grešku, događa se svima, a i usporedba sa greškom hamiltona ne stoji jer je hamilton tada bio na gumama za suho, a fernando na intermedijima.
Ostaje nam samo nada da će i drugi izletjeti ili odustati pokoji put do kraja sezone, a da će se Fernandu negdje vratiti sve ovo što se nakuplja čitavu sezonu.
Početničkom greškom?Imao je 2 boda i riskirao je,i draže mi je da pokušava više a ne da kruži stazom i zadovolji se sa 2 boda

Kako mu Rubens nije upropastio utrku?U tom trenutku je bio 7. i ko zna koji bi bio poslije tog zavoja da nije bilo udraca jer su ovi ispred njega svi bili van staze
...put u raj nije posut ružama...
kowalski
Rezervni vozač
Rezervni vozač

Post Postao/la kowalski »

Bravo je napisao/la:Alonsu je ekipa upropastila trku jer su ga stavili na krive gume-kišne, nemogu vjerovat da sa tako nešto može opće desit, a pogotovo ne ferrari-u.
Ferrariju se događalo da šalju vozače s kišnim gumama na suhu stazu. Tako da je ovo još oke.
"Just being a mediocre driver has never been my ambition. That's not my style." /Michael Schumacher/
Dero
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Dero »

schuey je napisao/la:svaka čast na vožnji,skidam kapu iako mi nije baš omiljen,ali definitivno stvarno svaka mu čast,išao je na sve ili ništa,nažalost dobio ništa,da je bilo srećee čuda bi napravio da se "pametni" Rubens nije zabio,btw zanima me jeli će se Rubens sada ispričat Alonsu kao što je od MS-a tražio,moš mislit da hoće
Tko bi rekao

Rubens Barrichello apologised to his Williams team and Fernando Alonso
Schumy.d
Legenda
Legenda

Post Postao/la Schumy.d »

McLewis je napisao/la: pa mozda je i kriv... lewis je u istom bolidu bio vec 8 sec naprijed.... aj ga znaj.... neg alonso kad ima losu utrku uvijek su svi krivi .... nikad gospodin...
Joj, kako volim ovakve izjave, pogotovo od Lewisovih navijača. :lol:

Naravno da je kriv jer je napravio grešku, ali da nije bilo Rubensa, vjerojatno bi Alonso završio utrku, a vi i dalje pričajte šta želite. ;)
McLewis
Veteran
Veteran

Post Postao/la McLewis »

Schumy.d je napisao/la:
McLewis je napisao/la: pa mozda je i kriv... lewis je u istom bolidu bio vec 8 sec naprijed.... aj ga znaj.... neg alonso kad ima losu utrku uvijek su svi krivi .... nikad gospodin...
Joj, kako volim ovakve izjave, pogotovo od Lewisovih navijača. :lol:

Naravno da je kriv jer je napravio grešku, ali da nije bilo Rubensa, vjerojatno bi Alonso završio utrku, a vi i dalje pričajte šta želite. ;)

na ovoj snimci se jasno vidi rubens koji nekim vele silama nesto radi alonsu i ovaj se okrece i zabija u zid....
McLaren u <3
The Greatest
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: Ferrari i Alonsa

Post Postao/la The Greatest »

McLewis je napisao/la:na ovoj snimci se jasno vidi rubens koji nekim vele silama nesto radi alonsu i ovaj se okrece i zabija u zid....
Ja ne znam što tjeraš inat bezveze, kad ti čovjek nije rekao da opravdava njegovu grešku. Jednostavno je rekao da bi utrka išla u drugom smjeru, da ga Rubens nije pokupio na početku i ova greška se vjerovatno ne bi ni desila.
Avanti FER, Avanti!!!
McLewis
Veteran
Veteran

Post Postao/la McLewis »

The Greatest je napisao/la:
McLewis je napisao/la:na ovoj snimci se jasno vidi rubens koji nekim vele silama nesto radi alonsu i ovaj se okrece i zabija u zid....
Ja ne znam što tjeraš inat bezveze, kad ti čovjek nije rekao da opravdava njegovu grešku. Jednostavno je rekao da bi utrka išla u drugom smjeru, da ga Rubens nije pokupio na početku i ova greška se vjerovatno ne bi ni desila.
ne tjeram inat neg mi ide na zivce kad alonso nesta za*ere odma su svi drugi krivi....
McLaren u <3
Chuck Norris
Veteran
Veteran

Zaista mi nisu jasni ovakvi,umjesto da uživaju u pobjedi svog vozača oni ovdje dođu provocirati
@McLewis
Ako već pričaš o Alonsovoj greški onda reci i da je tvoj miljenik Lewis dvaputa danas izašao sa staze samo je imao više sreće nego pameti

Alonsu je Rubens upropastio utrku onome ko to nije vidio onda ne treba ni gledati f1
Dero
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la Dero »

Činjenica je da je Alonsu u trenutku sudara sa rubensom kompromitirana utrka, i tko zna što bi bilo da do sudara nije došlo. Možda bi Alonso bio na podiju, možda bi se razbio u sljedecem zavoju, a možda bi na istom mjestu opet izletio.
Bilo kakve rasprave tipa "što bi bilo kad bi bilo" su suvišne.
ivanfece

Post Postao/la ivanfece »

To sto su u Ferrariju juce zeznuli kvale nije Rubens kriv sigurno,a danas i ako je kriv to nema veze sa nesposobnoscu Ferrarijevog pitvola da predvidi utrku.Danas su se kockali juce su se kockali i svaki put kada se kockaju izgube,sto se ne ugledaju na ostale.Samo su oni najpametniji,ma ja bih to sve rastjero.A rubens se prekocio kao i mnogi danas jer je takvo vrijeme bilo samo sto nije imao cistu stazu ispred sebe kao ostali.Mnogi su izletjeli piruete pravili Kubica se u boksu prekocio a sve kao i Rubens zbog uslova na stazi i zato ne mislim da je on kriv bilo sta Alonsu iako je uticao na njegov plasman.Ali i da ga Rubens nije udario nasao bi on sebi negdje dobar zid ili nesto slicno posto danas uz totalno drogiran pitvol nije imao ni truncicu srece.
McLewis
Veteran
Veteran

Post Postao/la McLewis »

Chuck Norris je napisao/la:Zaista mi nisu jasni ovakvi,umjesto da uživaju u pobjedi svog vozača oni ovdje dođu provocirati
@McLewis
Ako već pričaš o Alonsovoj greški onda reci i da je tvoj miljenik Lewis dvaputa danas izašao sa staze samo je imao više sreće nego pameti

Alonsu je Rubens upropastio utrku onome ko to nije vidio onda ne treba ni gledati f1
je izletio, za prvo izletanbje ga nekrivim nimalo jer su tamo svi, ali doslovce svi izletili a onda je imao jako puno srece da nije ostao u onom pjesku..... i niko mu nije kriv osim njega samoga kao i za kinu 2007. monzu 2009. i jos takvih par utrka... nije mi ntko kriv osim njega...
McLaren u <3
kowalski
Rezervni vozač
Rezervni vozač

http://www.autosport.com/news/report.php/id/86265" onclick="window.open(this.href);return false;

Tip je nevjerojatno samodopadan. Kaže da su mu šanse za osvajanje naslova još uvijek 50/50. Po toj logici uopće netreba završavati trke kako bi osvojio naslov. Ova ostala četvorica pretendenta znači imaju svaki po 12.5% šanse za naslov.

Dok drugi pobjeđuju, Alonso priča.
"Just being a mediocre driver has never been my ambition. That's not my style." /Michael Schumacher/
Chuck Norris
Veteran
Veteran

McLewis je napisao/la:
Chuck Norris je napisao/la:Zaista mi nisu jasni ovakvi,umjesto da uživaju u pobjedi svog vozača oni ovdje dođu provocirati
@McLewis

je izletio, za prvo izletanbje ga nekrivim nimalo jer su tamo svi, ali doslovce svi izletili a onda je imao jako puno srece da nije ostao u onom pjesku..... i niko mu nije kriv osim njega samoga kao i za kinu 2007. monzu 2009. i jos takvih par utrka... nije mi ntko kriv osim njega...
Pogledaj boljeWebber ,Sutil nisu izletjeli a i Alonso bi prošao normalno zavoj da ga Rubens nije udario.

Samo da kažem ja nigdje nisam tvrdio da Rubensa treba kazniti ili bilo slično,hebi ga takve se stvari dešavaju na skliskoj stazi,ali da nije bilo tog udarca Alonso bi bio u dobroj poziciji, a sad kako bi se dalje trka odvijala to je druga priča...

Ja osobno mu ne zamjeram ovu grešku jer je cijelo vrijeme morao voziti agresivno i nije imao šta puno izgubiti tako da za ta 2 boda ne žalim.
zagor
Početnik
Početnik
Navijam za: Iceman

Post Postao/la zagor »

Rubens mu je zdrbal utrku, ali jbg, u takvim uvjetima treba imati i srece, ali je poslje udaril s bolidom u zid za kaj mu nije nitko kriv osim njega... Ove godine Ferrari i Alonso rade dosta gresaka... Ipak, u takvoj utrci kakva je bila danas nije cudo da netko pogrijesi s taktikom, odabirom guma ili slicno...
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Ćale od Lewisa
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Mercedes

Post Postao/la Ćale od Lewisa »

bilo je super gledat danas vožnju Alonsa 'onboard', majstorska vožnja u blizini bolida ispred. Tek kroz 'eau rouge' se vidjelo kako ko bira putanju i razlike u bolidima.
Ona proklizavanja po boku je super kontrolirao, malo ga je na pravcu zezala brža Force India al sve je to utrkivanje. Koliko je izgarao da se probije ispred vidjelo se po onoj greški kad je napuco gas po pasici i uništio si utrku. Isto tako je izgarao Kimi pred dve godine da pređe Hamiltona i ista greškica, malo više gasa po pasici i nema te. Šteta za Alonsa što ispada iz igre za prvaka.
slika
F2004_the_best_ever
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Post Postao/la F2004_the_best_ever »

Barichello je udario u Alonsa i tu je Alonso izgubio dosta vremena, to je činjenica, jeste da je veliki broj bolida kasno kočio i izašao vani ali Rubens izgleda kočio dosta kasno, jer kojom je on brzinom na tom dijelu udario Alonsa to je strašno, ja nisam vjerovao da če Alonso nastaviti utrku, još mi nije jasno kako je mogao nastaviti utrku.
Alonso je bio kolateralna šteta Rubensove nepažnje kao i Button Vettel-ove.
Schumy.d
Legenda
Legenda

McLewis je napisao/la: ne tjeram inat neg mi ide na zivce kad alonso nesta za*ere odma su svi drugi krivi....
Daj majstore, vi ste ti kojima Lewis nije bio kriv ni za Kinu 07, onda nije bio kriv ni u Brazilu 07, pa nije bio kriv ni u Brazilu 08... I meni to ide na živce.
I sad se nešto javljaš i stavljaš svoje riječi meni u usta. O čemu pričaš? :roll:

Nedaj Bože da se to dogodilo Lewisu npr...

A ja ne znam, kakvu ti logiku imaš ako smatraš da Alonsu utrka nije uništena u onom zavoju. Jednostavno, to mi je neshvatljivo, ne kužim te. Svi to misle, ali ti si očito ogorčen na prošlogodišnjeg Alonsa i jedva čekaš da podigneš paru i da se svađaš tko je jači, Lewis ili Alonso.
The Greatest
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: Ferrari i Alonsa

Post Postao/la The Greatest »

kowalski je napisao/la:http://www.autosport.com/news/report.php/id/86265

Tip je nevjerojatno samodopadan. Kaže da su mu šanse za osvajanje naslova još uvijek 50/50. Po toj logici uopće netreba završavati trke kako bi osvojio naslov. Ova ostala četvorica pretendenta znači imaju svaki po 12.5% šanse za naslov.

Dok drugi pobjeđuju, Alonso priča.
Ne shvaćaš ti bit nikako.
Avanti FER, Avanti!!!
King iCool
Veteran
Veteran
Kontakt:

Post Postao/la King iCool »

Schumy.d je napisao/la:
McLewis je napisao/la: ne tjeram inat neg mi ide na zivce kad alonso nesta za*ere odma su svi drugi krivi....
Daj majstore, vi ste ti kojima Lewis nije bio kriv ni za Kinu 07, onda nije bio kriv ni u Brazilu 07, pa nije bio kriv ni u Brazilu 08... I meni to ide na živce.
I sad se nešto javljaš i stavljaš svoje riječi meni u usta. O čemu pričaš? :roll:

Nedaj Bože da se to dogodilo Lewisu npr...

A ja ne znam, kakvu ti logiku imaš ako smatraš da Alonsu utrka nije uništena u onom zavoju. Jednostavno, to mi je neshvatljivo, ne kužim te. Svi to misle, ali ti si očito ogorčen na prošlogodišnjeg Alonsa i jedva čekaš da podigneš paru i da se svađaš tko je jači, Lewis ili Alonso.
Šta se ti tako čudiš? Pa isti si kao i svi mi subjektivni navijači. U temi Lewis Hamilton uvijek imaš nešto za kritizirat a kod svojih uvijek nađeš neku ispriku kad zahebeju. Stari,sorry,ali tako je. :)
kowalski
Rezervni vozač
Rezervni vozač

@The Greatest

Njegov tok misli malo tko shvaća. Kako si ti jedan od ovih koji shvaćaju, mogao si malo pojasniti kako Alonso odustajanjima ima sve veće i veće šanse da osvoji naslov. Što se prije pomiri da je popušio, to bolje. Za njega i navijače. ;)
Schumy.d
Legenda
Legenda

King iCool je napisao/la: Šta se ti tako čudiš? Pa isti si kao i svi mi subjektivni navijači. U temi Lewis Hamilton uvijek imaš nešto za kritizirat a kod svojih uvijek nađeš neku ispriku kad zahebeju. Stari,sorry,ali tako je. :)
Daj te moje isprike na sunce. Može i za ovo danas isprika. Da vidim ja to.
Odgovori