odlična stvar,nadam se sa može još i puno više
btw jel to prvi naš vozać koji je došao do tako "ozbijne" serije u formulama
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
pa mislim da da, Habulin je vozio ono 2012. u talijanskoj formuli 2.0, ali to je neusporedivo slabije od ovih NEC i ALPS gdje će Kodrić voziti..wolfman je napisao/la:btw jel to prvi naš vozać koji je došao do tako "ozbijne" serije u formulama
Sretno mu bilo. Ne poznam lika ( ne mislim osobno ), ali zelim mu puno srece. I uspjeha:wolfman je napisao/la:Kodrić ove sezone u Formuli Renault 2.0![]()
odlična stvar,nadam se sa može još i puno više
btw jel to prvi naš vozać koji je došao do tako "ozbijne" serije u formulama
zove se Luka Grobenski...nakon malo guglovanja nisam našao niš konkretnoga,al kolko sam skužio još je u kartovima gdje je među najboljima u svom godištuIgor18 je napisao/la:kak se zove onaj klinac kojeg je Red Bull uzeo pod svoje i u njihovom je programu?
Kaj je s njim, di vozi?
Ne pratim baš naše vozače, al znam da je bilo prije koju godinu reportaža o njemu..
“Safety comes first, and rightly so, but the cars and the tracks are now incredibly safe. So I think we could have engines with 1000 horse power again.
od 28.2 su motori homologirani, od onda nema razvoja vise,jedino ako treba napravit neku preinaku radi pouzdanosti motora. Osim Honda koja ima pravo do sljedece godine posto se ne natjece ove godine.spacedoc je napisao/la:ajd da mi netko pametan objasni, jel to ovi iz fie budu opet zaključali razvoj motora i opet napravili sra**e
spacedoc je napisao/la:ako je to tak onda ja ovu lakrdiju od sporta više ne pratim , rađe ću pratit natjecanje u potezanju konopa crkvenih zvona
istina to je tak već netko vrijeme ali ja se ponado da će sad s novom konfiguracijom dozvolit razvoj motora, kad ono ne , jednostavno sva ta ograničenja daju da to više nije formula 1 ....... tak da će i dalje biti motori totalno navažni,Armanini je napisao/la:spacedoc je napisao/la:ako je to tak onda ja ovu lakrdiju od sporta više ne pratim , rađe ću pratit natjecanje u potezanju konopa crkvenih zvona
pa tako je vec 10 godina il kolko.. nis novo na zalost..
nego dobro kaze berger.. smijeh je da jedan laferrari ima koliko - 200 ks skoro vise od jednog f1 bolida..
Ma super, onda će krug koštati 100 eura -.-F1NAC je napisao/la:Bernie poslao ponudu za kupnju Nurburgringa
pospani gad je napisao/la:http://www.autosport.com/news/report.php/id/112137
Svasta,..... ova izjava ( u naslovu ) je cista glupost.
The Red Bull RB10 will be unveiled in the pit lane of the Jerez circuit, the morning of the first day of practice, January 28, at 8:40 AM.
Hehe,...... dobra,....Cuky je napisao/la:pospani gad je napisao/la:http://www.autosport.com/news/report.php/id/112137
Svasta,..... ova izjava ( u naslovu ) je cista glupost.
Od srca mu želim da u tih 10 bolida (pola grida dakle) budu oba njegova.