Pa u biti da.Toon je napisao/la:Ne znam Schumy.d kako ti, no mene je jučer utakmica podsjetila na tekme Reala protiv Barcelone (one rijetke u posljednje vrijeme kad nisu gubili) samo što je sada Real imao ulogu Katalonaca...Jedino oni iz MUFC nisu baš toliko napadali suce i glumatali po terenu a ni Realovi se nisu baš bezveze valjali po podu (valjda zato jer ih je Mou ljutitio tjerao da ustanu)
Ali ne smatram da je Barcelona ikad imala toliko udaraca prema golu Reala koliko je Real uputio udaraca jučer. Smatram da je Real sinoć trebao pobijediti jer su bili barem malo bolji od Manchestera koji se branio većinu utakmice.
Iako, igrači Reala su u obrani izgledali malo konfuzno pa su poklonili par dobrih šansi Manchesteru, ali ih ovi nisu iskoristili.
I mislim da je Real sinoć dosta oštećen. Smatram da je bio penal na Di Mariji i onaj korner kod gola nije postojao (gdje je onaj pomoćni sudac bio da to vidi ja ne znam...

Međutim na kraju, 1:1 je rezultat koji nikome ne daje neku preveliku prednost pa će bit dobra tekma i u Manchesteru. Ako Ronaldo i društvo malo podese nišanske sprave, ima Real šanse za prolazak, samo treba odigrati hrabro i pametno istovremeno.
Manchester je najavio otvorenu igru u uzvratu, a to Realu odgovara više nego bunkerica.
Bit će vatre do kraja, zbog gola u gostima dajem minimalnu prednost Manchesteru, ali očekujem jednih lijepih 2:2 na Old Traffordu.