Fernando Alonso [#14]

Novosti o vozačima i timovima, glasine...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
Dero
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Ja sam: Vozač
Navijam za: Ferrari

Re: Fernando Alonso

Post Postao/la Dero »

Dani je napisao/la:Kada gledam snimku sudara Rubensa i Alonsa imam osjećaj kao da je birao koga će pogoditi. Kada je vidio crveni bolid kao da si biku pokazao crvenu krpu. Možda je mislio da još uvijek Šumi unutra.
Čisti napad PTSPa, dobro da Williams nije brži inače bi gledali ovo češće :jezik:
Kenny
Legenda
Legenda
Navijam za: Williams i MS

Post Postao/la Kenny »

Dani je napisao/la:Kada gledam snimku sudara Rubensa i Alonsa imam osjećaj kao da je birao koga će pogoditi. Kada je vidio crveni bolid kao da si biku pokazao crvenu krpu. Možda je mislio da još uvijek Šumi unutra.
Ako je biro koga će slupat zar nije istu qurac u koga se zabio?
slika
Pa čovjek kaže - osjećaj. Ako je osjećaj, onda je osjećaj. Na temelju osjećaja :) - dmarijon
Sanel
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: Nikoga
Kontakt:

Post Postao/la Sanel »

p@rtibrejker je napisao/la:Mislim da se nakon ove utrke može reći slijedeće za Alonsa:
brzina je i dalje tu, jedan je od najbržih na stazi, ali kombinacija loše fortune i neobjašnjivih grešaka ga ubija.

Da je ovu utrku nastavila padati kiša, ispostavilo bi se da je taktička odluka prelaska na gume za kiše majstorska. Ali nije nastavila padati. To su te sitnice koje su odlučile utrku. Recimo 2-3 kruga još da je padala, Alonso bi pobijedio. Ali nije.

Spa je sama po sebi bila neka vrsta lutrije, i meni je utrka za Alonsa praktički završila kad ga je pokupio Rubinho. Nisam mogao vjerovati da će nastaviti utrku, i zaista sam pomislio nakon promjene na kišne gume "sad će se posložiti malo sretnih okolnosti i evo pobjede". Ali nažalost nije došlo do toga. Kao njegov navijač, u tom jednom zavoju se izmještalo na brzinu par jakih osjećaja, od sreće što je mislim jedan od dvojice koji je pogodio zavoj, do vulkana kad ga je pokupio Rubinho (dogodi se u takvim situacijama) sve do olakšanja kad je nastavio utrku. Tako nešto su vjerovatno i Hamiltonovi navijači proživjeli u onoj ekskurziji po šljunku :D

Mislim da će ga to koštati na kraju, te greške kada je morao osvojiti pokoji bod.
Ali bez obzira, još uvijek je jedan, za mene od rijetkih, koje je uživancija gledati svaku utrku.

Točno tako. Ove pričice šta bi bilo kad bi bilo su potpuno nepotrebne, jer recimo šta bi bilo da je Webber pokušao na kraju obići Hamiltona i zabio se u njega pri pokušaju te obojica odustanu? Nema smisla tako pričati. Činjenica je da je počela kišica i da jeprvih nekolikovozača izletilo na onoj zadnjoj šikani, Alonso je to vidio i majstorski usporio i savladao zavoj, a Rubens koji je rekorder po broju utrka i po iskustvu to ne primjećuje i proklizuje ko da je na ledu, više od ikoga. Srećom Alonso nastavlja utrku a potpuno logična je bila zamjena guma na intermedije, jer kao što kolega kaže, da je kiša padala još 2-3 kruga vjerojatno bi Alonso izbio na čelo poretka, ali nije, prestala je padat i logično vratili su se na slik. Kod njegovog izlijetanja je rasprava također nepotrebna, činjenica je da je pogriješio i izletio, nisu potrebna opravdavanja, jer zbog togamu sigurno nećenimalo pasti ugled, naročito ako se pogleda njegova vožnja na kišnom setupu po suhomći.
Istina, još je 6 utrka do kraja i svašta je moguće, primjerice po jedno odustajanje Hamiltona i Webbera i sve se vraća na početak, no budimo realni, takav scenarij će se teško desiti i u redu je nadati se, ali vrlo rezervirano.
...kažu čekanje se isplati, vjeruj meni lažu ti,
želiš vidjet kako ne treba, dođi ja pokažem ti...
King iCool
Veteran
Veteran
Navijam za: McLaren
Kontakt:

Post Postao/la King iCool »

F2004_the_best_ever je napisao/la: Ovako je izgledao udarac Barichella u Alonsa.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=K94UPL9ItJE
Znao je Barichelo da Alonso vozi Ferrari sada a ne Schumacher ;) , ali vjerovatno je rekao e sad ću da udarim Alonsa i da mu vratim za ono što ga je u Njemačkoj morao da propusti Massa. :biggrin: Ipak su Massa i Barichello zajedno pili i pjevali uvredljive pjesmice o Schumacheru. :biggrin:
Ferrari ima neki hebeno čvrst ovjes. :shock: Ovo je ipak bila poštena šuska ali bolid je to podnio.
Čvrst autić.
Felipe Massa
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Felipe Massa-Ferrari

Post Postao/la Felipe Massa »

schuey je napisao/la:
Felipe Massa je napisao/la:
schuey je napisao/la: :lol: :lol: :lol:
čovjek koji je ispred i drugi mu probuši gumu ispadne kriv?znači Fisico nije bio kriv što je Ms-u naravno,nenamjerno u Brazilu probušio gumu jel je Ms bio ispred,po tvojoj logici uvijek je kriv onaj koji je ispred,dapače kad se Hami skuco u boksu u Kimija,nebi me čudilo da kažeš da je Kimi kriv :badgrin:
Jel je toliko tesko procitati cijeli post?? Rekao sam da uslovi nisu bili normalni na stazi i SVI od vodecih su izletili pa i Rubens....
Da su uslovi bili normalni i da je staza bila suha onda bi Rubens bio kriv.Bas kao sto je Vettel bio kriv u sudaru sa Buttonom.
Nemoj se smijati necemu sto ne znas .

smijem se izjavi,čovjek pogriješi i kaj,sam je priznao ali,ne,po tvom on nije kriv ? isti su incidenti dvi trksči po mrni,i osim Rubensa ako telemetrija ne pokaže drugačije,nitko,al baš nitko nije smio biti kažnjen,po čemu je kriv onda Vettel?????????????? jel ga je zanijelo,uslovi? =D> =D> =D> pa manje je kriv nego ovaj i dobio je odmah bez razmišljanja kaznu,pa incident,kriv je,al bez kazni,kaj brijete vi s tim ja vas ne kužim,dobro je kad se kažnjava nekog koga ne volite a nije dobro kad se kazni nekog kog volite,onim principom i slijedom kažnjavanja i Rosberg,i žvettel su trebali biti kažnjeni po jednom još jer su omeli i imali dodir,ja jednostavno ne vjerujem da je sudac vozač bio Mansell i on se složio sa OVOM SRAMOTOM,u njegovo vrijeme kaznilo se samo ako si ubio nekog na stazi a ne dodirnuo jer ti je bolid izgubio kontrolu :roll: ara

i dajte se vratite normalnoj raspravi i komentiranju vožnje,gle kako party fino piše,tak se uljudno razgovara ne ovaj je kriv onaj je kriv,ma neka su krivi,uvijek će biti netko kriv,iskreno ja sam u tom trenutku bio za eutanaziju rubensa koji kao da vozi 1. a ne 300-ti put i malo se umislio čini mi se,jer takve greške se ne rade,dok niti ne opravdavam Vettelovu grešku,nije niti on rookie više osim toga i on se malo umislio,al valjda to tako ide,jedinu koju stvarno podupirem je Alonsova,jer on je vozio na kišnom setupu po suhom i ubijao konkurenciju i kad je pala kiša stisnuo je koliko ide,nažalost prejako je stisnuo ali zaista je dao sve od sebe,a kad od srca voziš onda je meni to lijepše gledati nego 44 kruga od starta do cilja,svaka mu čast i ne zamjeram na grešci (po meni jednaka onoj kimijevoj u duelu sa Hamijem,stvarno se trudio i kad tad pogriješi,onda se zna zašto je pogriješio i da je dao sve od sebe i čak pretjero u naletima adrenalina ali je sa srcem)

al razumijem,to je Alonso,ti si poznati massin dečko na forumu,tako da se više nemam kaj raspravljat,samo ću te opomenut da je zabranjeno komentiranje autora,jer znam kak tvoji postovi idu ako ti nisi u pravu ili nije po tvome,a opominjem ama baš sve
Zabranjeno je komentiranje autora ,a ti mene opominjes u svom postu? Al nema veze ,nemam se namjeru svadjati zbog gluposti.
Ti imas svoje misljenje ,ja svoje i tu zavrsava rasprava.Mozda bih i dalje raspravljao ,ali se bojim da bi to preslo u vec nesto drugo. ;)
slika

Ayrtone nek ti je vječna slava i hvala.Bio si moj poslednji junak i idol.
kowalski
Rezervni vozač
Rezervni vozač

Post Postao/la kowalski »

http://www.f1racing.com.hr/index.php?op ... &Itemid=86" onclick="window.open(this.href);return false;

Evo prevedene izjave vodećeg F1 statističara, matematičara i teoretičara. Vječni sjaj nepobjedivog uma. Ni riječi o utrci koju je vozio.
Samo laprdanje o mogućnostima, šansama, postocima, zaostacima, finalima, razlomcima..
"Just being a mediocre driver has never been my ambition. That's not my style." /Michael Schumacher/
Chuck Norris
Veteran
Veteran
Navijam za: Fernando Alonso

Post Postao/la Chuck Norris »

kowalski je napisao/la:http://www.f1racing.com.hr/index.php?op ... &Itemid=86

Evo prevedene izjave vodećeg F1 statističara, matematičara i teoretičara. Vječni sjaj nepobjedivog uma. Ni riječi o utrci koju je vozio.
On je dao svoju izjavu o utrci a ti se potrudi bolje pa je nađi ;)
A što je nekome lakše iz svega izvući negativno,makar ja ovoj izjavi ne vidim ništa negativno nego čovjeka koji se bori dok kod ima šanse

P.S A ovaj portal je odavno pokazao da je žutilo tipa index što zorno dokazuje jučerašnji članak o Barichellu
...put u raj nije posut ružama...
Felipe Massa
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Alonso je taman izgubio bodova na Spa zbog Barichella koliko je dobio u Njemackoj pustanjem ga od strane tima na prvo mjesto.Mozda malo i vise je izgubio ,al sve se vraca ;) .
slika

Sanel
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Kontakt:

Post Postao/la Sanel »

Ja ne mogu vjerovat da je tebi tolko krivo još uvijek zbog tog propuštanja, zanima me je li ti bilo toliko krivo kad je njega Kimi pustio? Čisto informativno pitam
Felipe Massa
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Sanel je napisao/la:Ja ne mogu vjerovat da je tebi tolko krivo još uvijek zbog tog propuštanja, zanima me je li ti bilo toliko krivo kad je njega Kimi pustio? Čisto informativno pitam
Ne ,jer je on Kimija pustio godinu prije toga ;)
slika

The Greatest
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: Ferrari i Alonsa

Post Postao/la The Greatest »

Što postate (ako vas bode u oči) u ovoj temi nije mi jasno.
Avanti FER, Avanti!!!
Chuck Norris
Veteran
Veteran

Felipe Massa je napisao/la:Alonso je taman izgubio bodova na Spa zbog Barichella koliko je dobio u Njemackoj pustanjem ga od strane tima na prvo mjesto.Mozda malo i vise je izgubio ,al sve se vraca ;) .
Prvo izbriši Ferrari iz tog navijam za,drugo ova izjava konkurira za izjavu godine.Nije ti smetalo dok je Kimi se Massi sklanjao

I kao treće zbog izjava što nas bombardiraš u zadnjih mjesec dana dobrodošao na ignore listu
kowalski
Rezervni vozač
Rezervni vozač

Post Postao/la kowalski »

Chuck Norris je napisao/la:
kowalski je napisao/la:http://www.f1racing.com.hr/index.php?op ... &Itemid=86

On je dao svoju izjavu o utrci a ti se potrudi bolje pa je nađi ;)
A što je nekome lakše iz svega izvući negativno,makar ja ovoj izjavi ne vidim ništa negativno nego čovjeka koji se bori dok kod ima šanse

P.S A ovaj portal je odavno pokazao da je žutilo tipa index što zorno dokazuje jučerašnji članak o Barichellu
Prijevod je s autosporta, kao valjda 90% vijesti s F1racinga.
"Just being a mediocre driver has never been my ambition. That's not my style." /Michael Schumacher/
Chuck Norris
Veteran
Veteran

kowalski je napisao/la:
Prijevod je s autosporta, kao valjda 90% vijesti s F1racinga.
Da samo što u većini slučajeva ovaj portal ne prevodi kako treba(ne da ne znaju nego to namjerno rade)
A što se tiče te izjave Alonsa,ponavljam ja u toj izjavi ne vidim ništa loše.Ali tako je to onaj koga ne voli uvijek može izvući nešto negativno ;)

I samo da sebe ispravim jer jučer sam ponovo u miru pogledao snimku pa ispravljam se kad sam rekao da je Alonso izgubio izljetanjem 2 boda.Izgubio je 4 jer sam zaboravio da je pretekao Rosberga kroz boksove.Jedna mi stvar nije jasna kako se nije uspio bliže približiti Kobayashiu nakon bokseva
Sanel
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Kontakt:

Post Postao/la Sanel »

Sanel je napisao/la:Ja ne mogu vjerovat da je tebi tolko krivo još uvijek zbog tog propuštanja, zanima me je li ti bilo toliko krivo kad je njega Kimi pustio? Čisto informativno pitam
.

Znači kad njega puste i on pusti kimija to je u redu, ali kad pusti alonsa to nije u redu, pa dobro zar ti stvarno misliš da Alonso nebi propustio Massu kad nebi imao realne šanse za prvaka, a Massa bi se borio za naslov? Ajde ostavi se formule i idi gledaj badminton
Felipe Massa
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Sanel je napisao/la:
.

Znači kad njega puste i on pusti kimija to je u redu, ali kad pusti alonsa to nije u redu, pa dobro zar ti stvarno misliš da Alonso nebi propustio Massu kad nebi imao realne šanse za prvaka, a Massa bi se borio za naslov? Ajde ostavi se formule i idi gledaj badminton
Ne razumijes ;) ... ja cu mozda ici gledati badminton ,a ti ces balet ;)
Ja sam napisao da se Alonsu ovo vratilo za Njemacku ,ne vidim Kimija u ovoj prici....
slika

F1NAC
Moderator
Moderator
Navijam za: Scuderia Ferrari

Post Postao/la F1NAC »

ma daj ljudi vi ste još u njemačkoj alo :s
slika
rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
Chuck Norris
Veteran
Veteran

LINK

Ovaj boldani dio daje nadu za optimizam

It was not the Belgian Grand Prix we were expecting, that’s for sure. I think the key moment in my race came on the very first lap. I had made a good start and made up a few places. The car was responding well and there was every chance of finishing up on the podium. Unfortunately, I had to come back to the pits almost immediately and that changed everything. Even though I climbed up the order, I only found myself back in the points because a handful of cars ahead of me retired: that explains what a difficult race it was. I could have done without going off the track, but it did not make a great difference: the rain meant that any chance I had of making up some places through our strategy evaporated. It seems that this year, the opening laps have not gone too well for me: in five races out of thirteen, I have found myself slipping to the back, either because of our own mistakes or because of circumstances beyond our control, as was the case two days ago in Belgium. I have always said – and I repeat it now – that in the course of the season, good luck and bad luck tend to balance one another out,! so let’s hope that from now on it’s payback time

The first final went badly, but there are still six to go. Going into these seven races, I had said that whoever did the best job in them would take the title: clearly, there are now three of us who need to make up for ground lost in Spa. With this points system and the way races swing one way or another, I am convinced we still have a significant chance. There are 150 points up for grabs, enough to turn the situation around. We must remain calm and concentrate, to try and make up the difference as soon as possible. There is no denying that the Monza race will be very important. At our home circuit we will have to do everything to avoid losing any more points: a good result here would be a great boost. If things go badly, it won’t be over but it would be a hard knock for team morale.

Racing at Monza for the first time as a Ferrari driver will definitely be a nice feeling. Our team is made up of 95% Italians and you can feel the passion and the will to do well for this special event. I can’t wait to be there and look forward to seeing the grandstands packed with fans: we need their support.
Schumy.d
Legenda
Legenda

Post Postao/la Schumy.d »

Chuck Norris je napisao/la:LINK

Ovaj boldani dio daje nadu za optimizam

The car was responding well and there was every chance of finishing up on the podium.
I onda neki kažu da F10 nema kapaciteta... :roll:
Ricxpa
Test vozač
Test vozač
Navijam za: [Alonso] [Ferrari]

Post Postao/la Ricxpa »

Ne znam stvarno cemu toliki pesimizam, pogotovo kada vozac i momcad gaje i dalje optimizam. U igri je jos pregrst bodova a sami ste mogli svjedociti kako se u samo dvije utrke situacija drasticno promjeni. Po meni i dalje Alonso ima jako izgledne sanse i ne bi ga otpisivao ipak desit ce se situacija kada ce i druge momcadi imati losu odluku/los dan/losu voznju i kada ce nadam se Ferrari i Alonso to iskoristiti. Treba sada docekati Monzu sto spremniji i pokusati tamo biti blizu McLarenima jer prema svim prognozama, McLaren ce tamo biti najizgledniji favorit. Za pocetak neka otkinu sto vise bodova Red Bullu i bit ce super, a onda dolazi par staza koje i nece toliko odgovarati McLarenu kao recimo Red Bullu i Ferrariju. Bitno je sada na svakoj utrci osvajati hrpu bodova i nadati se da konkurencija kiksa.

Ipak je ovo F1 i znamo svi da je svasta moguce, pa Kimi je do svog naslova dosao s ogromnim zaostatkom od 17 bodova 2 utrke prije kraja a Alonso zaostaje 41 (preracunato to bi bilo nekih 15-16 bodova) 6 utrka prije kraja, tako da zbilja ne zelim gajiti pesimizam jer jos uvjek nije nista gotovo.

E da, VN Belgije je odvezao po meni jako solidno, nedostajao je faktor srece, dobrih i pravovremenih odluka za eventualno postolje ili pobjedu, no ne treba se sada posipati pepelom, treba doci u Monzu sto spremniji. Dobra vijest za Ferrari je sto i Massa napokon daje od sebe maksimum i osvaja jako bitne bodove za tim, on ce isto tako biti kljucni faktor u nastavku prvenstva, pogotovo kada znamo da je Ferrari vec sve bacio na Alonsa.

I nije mi jasno zasto se navijaci Ferrarija/Alonsa primaju na jeftine upade nekih McLarenovaca koji se nadju u trenutku dosade pa dodju ovdje ili pak nekih figura s drugih portala koji su zagrizeni ''objektivni'' mrzitelji Alonsa.
F2004_the_best_ever
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Post Postao/la F2004_the_best_ever »

Ricxpa je napisao/la:Ne znam stvarno cemu toliki pesimizam, pogotovo kada vozac i momcad gaje i dalje optimizam. U igri je jos pregrst bodova a sami ste mogli svjedociti kako se u samo dvije utrke situacija drasticno promjeni. Po meni i dalje Alonso ima jako izgledne sanse i ne bi ga otpisivao ipak desit ce se situacija kada ce i druge momcadi imati losu odluku/los dan/losu voznju i kada ce nadam se Ferrari i Alonso to iskoristiti. Treba sada docekati Monzu sto spremniji i pokusati tamo biti blizu McLarenima jer prema svim prognozama, McLaren ce tamo biti najizgledniji favorit. Za pocetak neka otkinu sto vise bodova Red Bullu i bit ce super, a onda dolazi par staza koje i nece toliko odgovarati McLarenu kao recimo Red Bullu i Ferrariju. Bitno je sada na svakoj utrci osvajati hrpu bodova i nadati se da konkurencija kiksa.

Ipak je ovo F1 i znamo svi da je svasta moguce, pa Kimi je do svog naslova dosao s ogromnim zaostatkom od 17 bodova 2 utrke prije kraja a Alonso zaostaje 41 (preracunato to bi bilo nekih 15-16 bodova) 6 utrka prije kraja, tako da zbilja ne zelim gajiti pesimizam jer jos uvjek nije nista gotovo.

E da, VN Belgije je odvezao po meni jako solidno, nedostajao je faktor srece, dobrih i pravovremenih odluka za eventualno postolje ili pobjedu, no ne treba se sada posipati pepelom, treba doci u Monzu sto spremniji. Dobra vijest za Ferrari je sto i Massa napokon daje od sebe maksimum i osvaja jako bitne bodove za tim, on ce isto tako biti kljucni faktor u nastavku prvenstva, pogotovo kada znamo da je Ferrari vec sve bacio na Alonsa.

I nije mi jasno zasto se navijaci Ferrarija/Alonsa primaju na jeftine upade nekih McLarenovaca koji se nadju u trenutku dosade pa dodju ovdje ili pak nekih figura s drugih portala koji su zagrizeni ''objektivni'' mrzitelji Alonsa.
Sve to stoji što si napisao ali teško da će se ponoviti 2007 godina tako brzo i to je bila specifična sezona iz više razloga:
-Ferrari se tada borio samo protiv McLarena a sad ima dva jaka rivala, i tada je čekao samo kiks jednog rivala a sad mora čekati kiks dva rivala, vjerovatnoća za tako nešto je samim tim manja,
-ove sezone ima više timova koji osim Red Bull-a i Mclararena mogu da pomrse račune Ferrari-ju na pojedinim utrkama tako nije bilo 2007,
-pri kraju sezone 2007 bio je otvoren sukob u McLarenu na relaciji Alonso-Ron Denis, Hamilton, gdje je Alonso ako već on nije mogao osvojiti titulu više želio da tu titulu osvoji Kimi nego Hamilton a Denis ako ne može da osvoji Hamilton onda neka je osvoji Kimi,
-F2007 je bio mnogo brži bolid od F10, možda nije bio pouzdaniji ali je bio drastično brži,
-i poslednja činjenica ali po meni i najvažnija uzda propetog konjića 2007 je držao Jan Todt. :klanjanje:

Kad sam već kod Alonsa, 2006 i 2007 odnos između njega i tifoza u Monzi nije bio baš najbolji. :D :biggrin:
Evo kako su tifozi proslavljali eksploziju Alonsovog motora 2006. :biggrin:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=qhdN2dr9 ... re=related[/youtube]
Baš me interesuje kako će ga tifozi dočekati ove godine u Monzi. :?: :biggrin:
McLarenMercedes
Navijam za: Alonsa

Post Postao/la McLarenMercedes »

Lepo je što su Alonso i tim optimisti, ali ja mislim da su njegove šanse za osvajanje šampionata ako u Monci ne bude ispred Hamiltona i Webbera jedno 5%. A ispred Hamiltona će u Monci teško biti.
Chuck Norris
Veteran
Veteran

F2004_the_best_ever je napisao/la: Sve to stoji što si napisao ali teško da će se ponoviti 2007 godina tako brzo i to je bila specifična sezona iz više razloga:
-Ferrari se tada borio samo protiv McLarena a sad ima dva jaka rivala, i tada je čekao samo kiks jednog rivala a sad mora čekati kiks dva rivala, vjerovatnoća za tako nešto je samim tim manja,
-ove sezone ima više timova koji osim Red Bull-a i Mclararena mogu da pomrse račune Ferrari-ju na pojedinim utrkama tako nije bilo 2007,
-pri kraju sezone 2007 bio je otvoren sukob u McLarenu na relaciji Alonso-Ron Denis, Hamilton, gdje je Alonso ako već on nije mogao osvojiti titulu više želio da tu titulu osvoji Kimi nego Hamilton a Denis ako ne može da osvoji Hamilton onda neka je osvoji Kimi,
-F2007 je bio mnogo brži bolid od F10, možda nije bio pouzdaniji ali je bio drastično brži,
-i poslednja činjenica ali po meni i najvažnija uzda propetog konjića 2007 je držao Jan Todt. :klanjanje:
U biti se slažem sa gotovo svime što si napisao,samo meni vjeru u preokret daje to što je još 6 utrka(za razliku od 2007 kad se ovolika prednost izgubila u 2 utrke) i što je valjda ispucao sve pehove za ovu sezonu.
Monza je ključn,ne mora pobjediti ali bit će od velike važnosti da osvoji više bodova od Hamiltona i Webbera,ako ovdje uspije smanjiti prednost nad vodećim dvojcem onda nakon toga dolaze staze koje bi mogle više odgovarati Ferrariu nego McM.Ali opet postoji jedan problem te staze će također vjerovatno odgovarati i RB( tu bi Vettel mogao igrati važnu ulogu da oduzima bodove Webberu,a poželjna bi bila repriza Turske :biggrin: )
Uglavnom 12.9 oko 16 h ćemo više znati :biggrin: ,također bih volio kišnu ili kaotičnu utrku inače mislim da u normalnoj utrci dvojac McM odnosi pobjedu
bravof
Početnik
Početnik

Post Postao/la bravof »

Mislim da ste zaboravili da Ferrariju prijete sa oduzimanjem bodova zbog onog incidenta.....pa bi sva ova prica mogla biti uzaludna...
slika
slika
slika
Ferrari ljubav nasa,a zavist Vasa.
Chuck Norris
Veteran
Veteran

bravof je napisao/la:Mislim da ste zaboravili da Ferrariju prijete sa oduzimanjem bodova zbog onog incidenta.....pa bi sva ova prica mogla biti uzaludna...
Ako ta opasnost i postoji onda to može biti samo da im uzmu bodove u konstruktorskom poretku.Dok nema nikakve logike da Alonsu oduzimaju bodove nije njegova krivica što ga je Massa propustio
Odgovori