kako volim provokatore iz redova engleza i španjolaca.....kimi&pablo.u.bmw je napisao/la:nikakve
Michael Schumacher
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
-
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: MS i 46
Re: Michael Schumacher
- alien_ri
- Navijam za: MSC
Pa sad... IMHO tesko... ali ako se poklope karte, mozda bude medju prva 4.
M.Schumacher:
"Those who have come into Formula One without experiencing cars devoid of electronic aids will find it tough. To control 800 horsepower relying just on arm muscles and foot sensitivity can turn out to be a dangerous exercise."
"Those who have come into Formula One without experiencing cars devoid of electronic aids will find it tough. To control 800 horsepower relying just on arm muscles and foot sensitivity can turn out to be a dangerous exercise."
- Mansell
- Test vozač
- Navijam za: Mercedes
To vrijeme je napravio na tvrđim gumama 

F1 FSONE 2009 DELO RACING LEAGUE CHAMP
HISTORIC GTC 2011 F1-HR LEAGUE CHAMP
Mercedes-Benz 190E Cup Legends 2012 F1-HR LEAGUE CHAMP
F3000 2013 F1-HR LEAGUE CHAMP
Race of Champions 2014 BSR LEAGUE CHAMP
HISTORIC GTC 2011 F1-HR LEAGUE CHAMP
Mercedes-Benz 190E Cup Legends 2012 F1-HR LEAGUE CHAMP
F3000 2013 F1-HR LEAGUE CHAMP
Race of Champions 2014 BSR LEAGUE CHAMP
- kimi&pablo.u.bmw
- Početnik
ne znam kako si zakljucio da sam iz tih redova,pogotovu ako pogledas za koga navijam (f1 penzionereconordoo je napisao/la:kako volim provokatore iz redova engleza i španjolaca.....kimi&pablo.u.bmw je napisao/la:nikakve

a moje misljenje da ms nema nikakve sanse za pol (ukoliko uslovi za voznju budu normalni) proistice iz proslogodisnjih rezulatata, ovogodisnjih prognoza gde se mercedesov bolid nalazi i cinjenici da je sumi natovario jos jednu godinu na svoja pleca
moja prognoza negde izmedju 5 i 10 mesta
- alien_ri
Mislis na najbolje vrijeme drugog treninga? Mislim da je boja bila zuta na gumama, dakle option tyre.Mansell je napisao/la:To vrijeme je napravio na tvrđim gumama
Jel ima tko neki link gdje bi se to dalo vidjet?
M.Schumacher:
- FerrariF1
- Početnik
- Navijam za: Ferrari - RAI - HAM
Zuta boja mekane mada su svi pravili na mekanim najbolja vremena
Hvala MSC i RAI sto su Ferrari F1 Team drzali u vrhu
- V3GI
- Rezervni vozač
- Navijam za: VETTEL I SCHUMI
- -Briatore-
- Svjetski prvak
- alien_ri
Steta 

M.Schumacher:
- vidc
- Veteran
- Navijam za: Scuderia Ferrari
o bože...ajd,usro je krug,mogo je proć u q3 komotno...ono što je zaista žalosno je što je red bull u vettelovim rukama 2 sekunde brži!
- Igor18
- Veteran
- Navijam za: Schumachera
izgleda da je mečka u istoj situaciji ko prošle godine... oni napredovali, konkurenti također... omjer snaga osto isti..
šteta za to kaj su mu gume otišle, na 2 prolazu imo je više od desetinke prednosti.. no možda i bolje ovak, jer gledajući rosberga u Q3 bio bi oko 8 mjesta.. ovako može uzet trvđe gume na startu pa se tako probiti.
Ovo je po meni puno bolji scenarij nego da je i ušo u Q3 pa na mekim gumama bio 8-9.
Nek on preživi start, a par njih ispred zagužva u 1. zavoju i odma bu bolja situacija.
Massa bi mogel neku frku složit, što dalje od njega u 1.zavoju
šteta za to kaj su mu gume otišle, na 2 prolazu imo je više od desetinke prednosti.. no možda i bolje ovak, jer gledajući rosberga u Q3 bio bi oko 8 mjesta.. ovako može uzet trvđe gume na startu pa se tako probiti.
Ovo je po meni puno bolji scenarij nego da je i ušo u Q3 pa na mekim gumama bio 8-9.
Nek on preživi start, a par njih ispred zagužva u 1. zavoju i odma bu bolja situacija.
Massa bi mogel neku frku složit, što dalje od njega u 1.zavoju

Michael is faster than you!!
- V3GI
- Rezervni vozač
A fakk,kers mu ni delo u prvom brzom,a u drugom je proradio ali gume su bile za šrot....

- King iCool
- Veteran
- Navijam za: McLaren
- Kontakt:
Jessam vam lijepo rekao da će njegovo mjesto biti negdje između 8. i 12. pozicije. Neki su se uvrijedili ali to je realnost.
- Igor18
- Veteran
To je očito realnost Mercedesa. Treba pričekat utrku, prošle sezone bili su puno bolji u samoj utrci nego u 1 kvalifikacijskom kruguKing iCool je napisao/la:Jessam vam lijepo rekao da će njegovo mjesto biti negdje između 8. i 12. pozicije. Neki su se uvrijedili ali to je realnost.
- 7Times
Ti si neki insajder tamo pa znas vise od nas, ha?
- Domi
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Schumacher - Kimi
ti si govorio o utrci a ne o kvalama, u utrci će biti nesumnjivo bolji
"Life is about passions. Thank you for sharing mine" - Michael Schumacher, Brazil GP 2012
- King iCool
- Veteran
- Navijam za: McLaren
- Kontakt:
Ne.samo sam objektivan.7Times je napisao/la:Ti si neki insajder tamo pa znas vise od nas, ha?
@Domi
Još uvijek stojim iza toga.
- Igor18
- Veteran
kaže sad na BBC-u da je razočaran, na testiranjima su dobro išli, ne znaju zašto je brzina nestala.. kers je malo radio malo nije...
na pitane da će zbog svih izmjena moći prestizati odgovorio je znakovito- da za prestizanje morate imati i brzinu
na pitane da će zbog svih izmjena moći prestizati odgovorio je znakovito- da za prestizanje morate imati i brzinu
- Igor18
- Veteran
Michael Schumacher admitted after qualifying 11th for the Australian Grand Prix that he had expected his Mercedes to be faster this weekend after the strong form the W02 showed in the final pre-season test.
The seven-time world champion failed to make Q3, unlike his team-mate Nico Rosberg who ended qualifying seventh, and hinted afterwards that inconsistencies with the Mercedes KERS had hindered his progress.
"After winter testing coming to the first race we had expected certainly a different performance so naturally there is some disappointment," Schumacher told the BBC. "I mean the times we did in testing were very clear and we had a good interpretation.
"We haven't matched this performance here, and we need to understand why that is and that is going to be the major job we have in front of us.
"I don't what the other guys would or wouldn't have done but the soft tyre was working for more than one lap so I used that for the first qualifying and the second qualifying," he added. "Then I went to a new set after that, but we had an issue with the KERS working then not working, so it was a bit of an inconsistent session.
"But anyway I don't know what exactly was the problem with Nico, but over the weekend we are not where we are supposed to be."
- V3GI
- Rezervni vozač
- Igor18
- Veteran
da odmah je uzeo par pozicija.. šteta 
rekao je da je probušena guma oštetila suspenziju i još neke stvari tako da se auto čudno ponašao u zavojima i da su odlučili da je najsigurnije parkirat auto
"I had quite a good start and made up quite a few positions, I was already passed Kobayashi, and then at Turn 1 it got a bit tight and I had to slow down," Schumacher explained to the BBC.
"That was okay, I got going again and got running down to T3, but turning in somebody knocked on my right rear, I don't know the circumstances.
"But the consequence was that I had a puncture, and that meant that it destroyed the rear tyre and that destroyed the rear of the floor. When the tyre is punctured it will fall into pieces and that broke off bits and pieces around the tyre and that was quite substantial.
"On top of that I'm pretty sure we had a bent suspension because I had a funny behaviour between left and right corners, so that was a bit entertaining for the 20 laps that I did," he added.
"But it wasn't worth it and I think the team quite rightly decided for safety reasons to come in and not risk anything."

rekao je da je probušena guma oštetila suspenziju i još neke stvari tako da se auto čudno ponašao u zavojima i da su odlučili da je najsigurnije parkirat auto
"I had quite a good start and made up quite a few positions, I was already passed Kobayashi, and then at Turn 1 it got a bit tight and I had to slow down," Schumacher explained to the BBC.
"That was okay, I got going again and got running down to T3, but turning in somebody knocked on my right rear, I don't know the circumstances.
"But the consequence was that I had a puncture, and that meant that it destroyed the rear tyre and that destroyed the rear of the floor. When the tyre is punctured it will fall into pieces and that broke off bits and pieces around the tyre and that was quite substantial.
"On top of that I'm pretty sure we had a bent suspension because I had a funny behaviour between left and right corners, so that was a bit entertaining for the 20 laps that I did," he added.
"But it wasn't worth it and I think the team quite rightly decided for safety reasons to come in and not risk anything."
- vidc
- Veteran
- Navijam za: Scuderia Ferrari
ajd ostao mu je stvarno odličan start od prošle sezone.za ostalo ćemo morat sačekat još.australija stvarno nije relevantna za brzinu bolida.bit ćemo svi pametniji u maleziji gdje bi trebali bit bolji i mercedes i ferrari
- 47
- Moderator
- Navijam za: Crveno
- Kontakt:
Šteta za Šumija, mislim da smo ostali uskraćeni za koji dobar dvoboj bez njega. Vidjet ćemo kako će biti u Maleziji.
-
- Test vozač
- Navijam za: Michaela Schumachera
Ništa, treba sada skupit glave i okrenuti se sljedećoj utrci, očito je sada da su stvari krenule na loše već u petak sa kersom itd. tako da treba prvo sredit te stvari da budu sigurne i vidjeti u kakvoj je zapravo formi bolid
pa ne mogu vjerovat da su tako spori u utrci-dobro schumacher ajde imal je oštećen bolid, ali rosberg mi je nažalost izgledal loše u utrci i nadam se da je to do lošeg set up-a zbog problema sa kersom u danima prije utrke.

Od početka do kraja, u dobru i u zlu, uvjek vjeran Schumy-ju.
- ivan599
- Početnik
- Navijam za: Michaela Schumachera
Kako je završila prošla nastavila se i ova sezona. 
Nadam se da ce na sljedecoj utrci bit puno bolje.

Nadam se da ce na sljedecoj utrci bit puno bolje.