Sebastian Vettel [#5]

Novosti o vozačima i timovima, glasine...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
Caldor
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Ja sam: Vozač
Navijam za: McLaren

Re: Sebastian Vettel

Post Postao/la Caldor »

Ali ne možete to gledati na taj način jer nije ista situacija. Hamilton je bio primoran voziti sporije jer su ga zajebali s gorivom (McLarenovi gafovi od prošle sezone) i naredili Rosbergu da ga nesmije preteči. A s druge strane. Webberu je bilo rečeno da ode u cruise mod i da ga nitko neće napasti. Znači Hamilton nije mogao brže, a Webber je. Možda bi svejedno bio sporiji od Vettela, ali nebi mu se rastopila prednosti u krug i pol pa bi i gledali normalnu borbu. I zato ono u Mercedesu ne valja i ovo od Vettela ne valja. Mogli su jednostavno javiti Webberu da je Vettel zagrizao pa d ai on stisne. Zašto nisu, ja ne znam. Normalno da sve ove stvari sa ne smiješ prestiči ne valjaju, ali jednako je tolko govnarski da ideš prestizat kolegu koji misli da ste obojica u cruiseu.
King iCool
Veteran
Veteran
Kontakt:

Post Postao/la King iCool »

HAAHHAHA. Kako se Webberu ispričava na presici. :smijeh: :smijeh:
I još veli da dogovor nije kršio namjerno, nego je jednostavno zeznuo... :smijeh2:
Dero
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Dero »

Lik je poslao službenu ispriku Webberu? ahahhahaha koja komedija
Alonso-champ
Veteran
Veteran
Navijam za: Fernando Alonso

Post Postao/la Alonso-champ »

kazu na sky sad da se izvinuo Marku...hahaahhaahah,bezobrazno...
Alonsista hasta la muerte..
wolfman
HNL kladionica super velemajstor
HNL kladionica super velemajstor
Navijam za: Vettel

Post Postao/la wolfman »

pa webber je stisnuo,skoro ko šumi u mađarskoj :biggrin: a što je radio do kraja trke,kad je vidio da seb ne poštuje sigurno nije slušao neke upute s pitwalla(vidi se po ulasku u cilj),a čovjek je zaostao i do 6sec
Schumy.d
Legenda
Legenda

Post Postao/la Schumy.d »

Alonso-champ je napisao/la:kazu na sky sad da se izvinuo Marku...hahaahhaahah,bezobrazno...
Ma to mu vrijedi ko gluhom "dobar dan" :?
Chuck Norris
Veteran
Veteran
Navijam za: Fernando Alonso

Post Postao/la Chuck Norris »

kako se pravi lud kao da mu je žao.A u sebi slavi dodatnih 7 bodova odnosno 14 naspram Webbera.Da nije bilo pretjecanja Webber bi bio vodeći čovjek prvenstva
...put u raj nije posut ružama...
Kenny
Legenda
Legenda
Navijam za: Williams i MS

Post Postao/la Kenny »

hahaha koja komedija, kada neko od Ferrarijevih vozača mora da propusti drugog vozača glasni su Mclarenovi, kadan Mclarenovi vozači to naprave Ferrarijevi su jako glasni, a danas svi. Jel neko skužio šta je Webber prije podiuma rekao?
slika
Pa čovjek kaže - osjećaj. Ako je osjećaj, onda je osjećaj. Na temelju osjećaja :) - dmarijon
Dero
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la Dero »

Kenny je napisao/la:hahaha koja komedija, kada neko od Ferrarijevih vozača mora da propusti drugog vozača glasni su Mclarenovi, kadan Mclarenovi vozači to naprave Ferrarijevi su jako glasni, a danas svi. Jel neko skužio šta je Webber prije podiuma rekao?
Multi - 21, Multi 21 - cruise mod za bolide
McLewis
Veteran
Veteran
Navijam za: McLaren i Mercedes

Post Postao/la McLewis »

Kenny je napisao/la:hahaha koja komedija, kada neko od Ferrarijevih vozača mora da propusti drugog vozača glasni su Mclarenovi, kadan Mclarenovi vozači to naprave Ferrarijevi su jako glasni, a danas svi. Jel neko skužio šta je Webber prije podiuma rekao?
A kada su se mclareni propustali, znaci samo zamijenili pozicije i tako zavrsili??
McLaren u <3
Cuky
Moderator
Moderator

Post Postao/la Cuky »

zvučalo je kao "multi 21", vjerojatno neka od postavki na volanu
“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

slika
Kenny
Legenda
Legenda

Post Postao/la Kenny »

McLewis je napisao/la:
A kada su se mclareni propustali, znaci samo zamijenili pozicije i tako zavrsili??
Jel bila naredba u Turskoj 2010, ili 2011 Buttonu da neprestiže Hamiltona, jel Kovalainen jednom Hamiltona propustio, jel Coulthard propušto Hakkinena?
slika
Pa čovjek kaže - osjećaj. Ako je osjećaj, onda je osjećaj. Na temelju osjećaja :) - dmarijon
SRV
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la SRV »

Ja sam i ocekivao napad, samo nisam znao da su obojica trebala biti u cruise modu. Vettel je jednostavno takvo govno da mora biti ispred Webbera. Uradio je to bez obzira na taktiku tima. Realna kazna bi bila da iduci put propusti Webbera i vrati covjeku pobjedu.
Alonso Fernando
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Navijam za: Fernando Alonso only

Post Postao/la Alonso Fernando »

Postoje ljudi i postoje mishevi.Super da je webber ispricao pred cijelim svijetom cijelu istinu i ponizio misha.
elder
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Lewis Hamilton

Post Postao/la elder »

Kenny je napisao/la:
McLewis je napisao/la:
Jel bila naredba u Turskoj 2010, ili 2011 Buttonu da neprestiže Hamiltona, jel Kovalainen jednom Hamiltona propustio, jel Coulthard propušto Hakkinena?
Ili ona odredba kad je rubens u zadnjem krugu pustil schumacher hmmm piram se
Darkness rises when silence dies
Kenny
Legenda
Legenda

Post Postao/la Kenny »

elder je napisao/la:
Ili ona odredba kad je rubens u zadnjem krugu pustil schumacher hmmm piram se
Da, i šta s tim? kakve to veze ima sa Mclarenom?
slika
McLewis
Veteran
Veteran

Post Postao/la McLewis »

Kenny je napisao/la:
McLewis je napisao/la:
Hrikki je pustio lewisa, i ovaj je odmaglio jos 4. Pozicije naprijed, dakle samo mu je olaksao, dok je ovo striktna naredba drzanja pozicija, dakle ekipa bi svakako imala 1 i 2 samo vozaci drugacije pozicije... A jenson i hamilton su se borili na stazi milion puta, sta ne?
McLaren u <3
tomidix
Test vozač
Test vozač
Navijam za: Alonsa i RF1Team

Post Postao/la tomidix »

je li itko ulovio ovo?
SIEMPRE FIELES A FERNANDO ALONSO... RF1Team!!!
"Renault will remain his family, we will miss him - but he will miss us!" - Thank you Fernando!
FA: "Renault is a team and a group of people that I will always keep in my heart."
F1NAC
Moderator
Moderator
Navijam za: Scuderia Ferrari

Post Postao/la F1NAC »

di su sad oni repoteri koji su Alonsu u Njemackoj 2010 postavili ovakva pitanja :
Sebastian, do you think this can be considered as a dirty win? Do you think this will be a dirty Championship?
slika
rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
tomidix
Test vozač
Test vozač
Navijam za: Alonsa i RF1Team

Post Postao/la tomidix »

F1NAC je napisao/la:di su sad oni repoteri koji su Alonsu u Njemackoj 2010 postavili ovakva pitanja :
Sebastian, do you think this can be considered as a dirty win? Do you think this will be a dirty Championship?
Pa nije to bas za usporedbu..
1. bile su zabranjene momcadske odredbe (na stranu sto je to bila glupost)
2. massa je pustio alonsa.. nije alonso isao mimo timskih odredbi prelaziti massu..
SIEMPRE FIELES A FERNANDO ALONSO... RF1Team!!!
"Renault will remain his family, we will miss him - but he will miss us!" - Thank you Fernando!
FA: "Renault is a team and a group of people that I will always keep in my heart."
McLewis
Veteran
Veteran

Post Postao/la McLewis »

F1NAC je napisao/la:di su sad oni repoteri koji su Alonsu u Njemackoj 2010 postavili ovakva pitanja :
oprosti, ali to mi nije ni malo slicno..... alonso je bio propusten od strane masse...
McLaren u <3
Kenny
Legenda
Legenda

Post Postao/la Kenny »

McLewis je napisao/la:
Kenny je napisao/la:
McLewis je napisao/la:i samo zamijenili pozicije i tako zavrsili??
Hrikki je pustio lewisa, i ovaj je odmaglio jos 4. Pozicije naprijed, dakle samo mu je olaksao, dok je ovo striktna naredba drzanja pozicija, dakle ekipa bi svakako imala 1 i 2 samo vozaci drugacije pozicije... A jenson i hamilton su se borili na stazi milion puta, sta ne?
Da jesu se borili, samo hoću reć da je i Buttonu jednom bilo naređeno da neprestiže Hamiltona, pa Button nije slušao i znamo kako je završilo krajem 90ih, ili početkom 90ih su imali 1-2 i Coulthard je morao da propusti Hakkinena na prvo mjesto na prvoj utrci u Australiji (slična situacija kao sa Mercedesom danas)
slika
F1NAC
Moderator
Moderator
Navijam za: Scuderia Ferrari

Post Postao/la F1NAC »

nisam ja rekao da je slicna situacija , nego da bi samo takva pitanja mogli postavit njemu , što je prljavo je prljavo i nekolegijalno . ne volim toliko timske odredbe al također mi je glupo da jedan vozac kolegi koji mu je x puta pomogao da osvoji naslov prvaka ovako ruzno oduzme pobjedu ..
slika
rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
McLewis
Veteran
Veteran

Post Postao/la McLewis »

Kenny je napisao/la:
Da jesu se borili, samo hoću reć da je i Buttonu jednom bilo naređeno da neprestiže Hamiltona, pa Button nije slušao i znamo kako je završilo krajem 90ih, ili početkom 90ih su imali 1-2 i Coulthard je morao da propusti Hakkinena na prvo mjesto na prvoj utrci u Australiji (slična situacija kao sa Mercedesom danas)
pratim f1 od 2000te, tako da neznam sta je tada bilo, koliko sam citao mislim da su miku zeznuli u boxu pa su javili davidu da zbog toga pusti miku, ali neznam i ne zelim se petljat jer nisam gledao....
McLaren u <3
peki
Navijam za: ferrari

Post Postao/la peki »

Sa odmakom vremena se samo pobjede broje.
Odgovori