Sebastian Vettel [#5]
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- Caldor
- Profesionalni vozač
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: McLaren
Re: Sebastian Vettel
Ali ne možete to gledati na taj način jer nije ista situacija. Hamilton je bio primoran voziti sporije jer su ga zajebali s gorivom (McLarenovi gafovi od prošle sezone) i naredili Rosbergu da ga nesmije preteči. A s druge strane. Webberu je bilo rečeno da ode u cruise mod i da ga nitko neće napasti. Znači Hamilton nije mogao brže, a Webber je. Možda bi svejedno bio sporiji od Vettela, ali nebi mu se rastopila prednosti u krug i pol pa bi i gledali normalnu borbu. I zato ono u Mercedesu ne valja i ovo od Vettela ne valja. Mogli su jednostavno javiti Webberu da je Vettel zagrizao pa d ai on stisne. Zašto nisu, ja ne znam. Normalno da sve ove stvari sa ne smiješ prestiči ne valjaju, ali jednako je tolko govnarski da ideš prestizat kolegu koji misli da ste obojica u cruiseu.
- King iCool
- Veteran
- Kontakt:
HAAHHAHA. Kako se Webberu ispričava na presici.

I još veli da dogovor nije kršio namjerno, nego je jednostavno zeznuo...

I još veli da dogovor nije kršio namjerno, nego je jednostavno zeznuo...

- Dero
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Ferrari
Lik je poslao službenu ispriku Webberu? ahahhahaha koja komedija
-
- Veteran
- Navijam za: Fernando Alonso
kazu na sky sad da se izvinuo Marku...hahaahhaahah,bezobrazno...
Alonsista hasta la muerte..
- wolfman
- HNL kladionica super velemajstor
- Navijam za: Vettel
pa webber je stisnuo,skoro ko šumi u mađarskoj
a što je radio do kraja trke,kad je vidio da seb ne poštuje sigurno nije slušao neke upute s pitwalla(vidi se po ulasku u cilj),a čovjek je zaostao i do 6sec

- Schumy.d
- Legenda
Ma to mu vrijedi ko gluhom "dobar dan"Alonso-champ je napisao/la:kazu na sky sad da se izvinuo Marku...hahaahhaahah,bezobrazno...

-
- Veteran
- Navijam za: Fernando Alonso
kako se pravi lud kao da mu je žao.A u sebi slavi dodatnih 7 bodova odnosno 14 naspram Webbera.Da nije bilo pretjecanja Webber bi bio vodeći čovjek prvenstva
...put u raj nije posut ružama...
- Kenny
- Legenda
- Navijam za: Williams i MS
hahaha koja komedija, kada neko od Ferrarijevih vozača mora da propusti drugog vozača glasni su Mclarenovi, kadan Mclarenovi vozači to naprave Ferrarijevi su jako glasni, a danas svi. Jel neko skužio šta je Webber prije podiuma rekao?

Pa čovjek kaže - osjećaj. Ako je osjećaj, onda je osjećaj. Na temelju osjećaja

- Dero
- Profesionalni vozač
Multi - 21, Multi 21 - cruise mod za bolideKenny je napisao/la:hahaha koja komedija, kada neko od Ferrarijevih vozača mora da propusti drugog vozača glasni su Mclarenovi, kadan Mclarenovi vozači to naprave Ferrarijevi su jako glasni, a danas svi. Jel neko skužio šta je Webber prije podiuma rekao?
- McLewis
- Veteran
- Navijam za: McLaren i Mercedes
A kada su se mclareni propustali, znaci samo zamijenili pozicije i tako zavrsili??Kenny je napisao/la:hahaha koja komedija, kada neko od Ferrarijevih vozača mora da propusti drugog vozača glasni su Mclarenovi, kadan Mclarenovi vozači to naprave Ferrarijevi su jako glasni, a danas svi. Jel neko skužio šta je Webber prije podiuma rekao?
McLaren u <3
- Cuky
- Moderator
zvučalo je kao "multi 21", vjerojatno neka od postavki na volanu
“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

- Kenny
- Legenda
Jel bila naredba u Turskoj 2010, ili 2011 Buttonu da neprestiže Hamiltona, jel Kovalainen jednom Hamiltona propustio, jel Coulthard propušto Hakkinena?McLewis je napisao/la:A kada su se mclareni propustali, znaci samo zamijenili pozicije i tako zavrsili??Kenny je napisao/la:hahaha koja komedija, kada neko od Ferrarijevih vozača mora da propusti drugog vozača glasni su Mclarenovi, kadan Mclarenovi vozači to naprave Ferrarijevi su jako glasni, a danas svi. Jel neko skužio šta je Webber prije podiuma rekao?

-
- Profesionalni vozač
Ja sam i ocekivao napad, samo nisam znao da su obojica trebala biti u cruise modu. Vettel je jednostavno takvo govno da mora biti ispred Webbera. Uradio je to bez obzira na taktiku tima. Realna kazna bi bila da iduci put propusti Webbera i vrati covjeku pobjedu.
- Alonso Fernando
- Rezervni vozač
- Navijam za: Fernando Alonso only
Postoje ljudi i postoje mishevi.Super da je webber ispricao pred cijelim svijetom cijelu istinu i ponizio misha.
- elder
- Svjetski prvak
- Navijam za: Lewis Hamilton
Ili ona odredba kad je rubens u zadnjem krugu pustil schumacher hmmm piram seKenny je napisao/la:Jel bila naredba u Turskoj 2010, ili 2011 Buttonu da neprestiže Hamiltona, jel Kovalainen jednom Hamiltona propustio, jel Coulthard propušto Hakkinena?McLewis je napisao/la:A kada su se mclareni propustali, znaci samo zamijenili pozicije i tako zavrsili??Kenny je napisao/la:hahaha koja komedija, kada neko od Ferrarijevih vozača mora da propusti drugog vozača glasni su Mclarenovi, kadan Mclarenovi vozači to naprave Ferrarijevi su jako glasni, a danas svi. Jel neko skužio šta je Webber prije podiuma rekao?
Darkness rises when silence dies
- Kenny
- Legenda
Da, i šta s tim? kakve to veze ima sa Mclarenom?elder je napisao/la:
Ili ona odredba kad je rubens u zadnjem krugu pustil schumacher hmmm piram se

- McLewis
- Veteran
Hrikki je pustio lewisa, i ovaj je odmaglio jos 4. Pozicije naprijed, dakle samo mu je olaksao, dok je ovo striktna naredba drzanja pozicija, dakle ekipa bi svakako imala 1 i 2 samo vozaci drugacije pozicije... A jenson i hamilton su se borili na stazi milion puta, sta ne?Kenny je napisao/la:Jel bila naredba u Turskoj 2010, ili 2011 Buttonu da neprestiže Hamiltona, jel Kovalainen jednom Hamiltona propustio, jel Coulthard propušto Hakkinena?McLewis je napisao/la:A kada su se mclareni propustali, znaci samo zamijenili pozicije i tako zavrsili??Kenny je napisao/la:hahaha koja komedija, kada neko od Ferrarijevih vozača mora da propusti drugog vozača glasni su Mclarenovi, kadan Mclarenovi vozači to naprave Ferrarijevi su jako glasni, a danas svi. Jel neko skužio šta je Webber prije podiuma rekao?
McLaren u <3
- tomidix
- Test vozač
- Navijam za: Alonsa i RF1Team
je li itko ulovio ovo?
SIEMPRE FIELES A FERNANDO ALONSO... RF1Team!!!
"Renault will remain his family, we will miss him - but he will miss us!" - Thank you Fernando!
FA: "Renault is a team and a group of people that I will always keep in my heart."
"Renault will remain his family, we will miss him - but he will miss us!" - Thank you Fernando!
FA: "Renault is a team and a group of people that I will always keep in my heart."
- F1NAC
- Moderator
- Navijam za: Scuderia Ferrari
di su sad oni repoteri koji su Alonsu u Njemackoj 2010 postavili ovakva pitanja :
Sebastian, do you think this can be considered as a dirty win? Do you think this will be a dirty Championship?

rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
- tomidix
- Test vozač
- Navijam za: Alonsa i RF1Team
Pa nije to bas za usporedbu..F1NAC je napisao/la:di su sad oni repoteri koji su Alonsu u Njemackoj 2010 postavili ovakva pitanja :
Sebastian, do you think this can be considered as a dirty win? Do you think this will be a dirty Championship?
1. bile su zabranjene momcadske odredbe (na stranu sto je to bila glupost)
2. massa je pustio alonsa.. nije alonso isao mimo timskih odredbi prelaziti massu..
SIEMPRE FIELES A FERNANDO ALONSO... RF1Team!!!
- McLewis
- Veteran
oprosti, ali to mi nije ni malo slicno..... alonso je bio propusten od strane masse...F1NAC je napisao/la:di su sad oni repoteri koji su Alonsu u Njemackoj 2010 postavili ovakva pitanja :
McLaren u <3
- Kenny
- Legenda
Da jesu se borili, samo hoću reć da je i Buttonu jednom bilo naređeno da neprestiže Hamiltona, pa Button nije slušao i znamo kako je završilo krajem 90ih, ili početkom 90ih su imali 1-2 i Coulthard je morao da propusti Hakkinena na prvo mjesto na prvoj utrci u Australiji (slična situacija kao sa Mercedesom danas)McLewis je napisao/la:Hrikki je pustio lewisa, i ovaj je odmaglio jos 4. Pozicije naprijed, dakle samo mu je olaksao, dok je ovo striktna naredba drzanja pozicija, dakle ekipa bi svakako imala 1 i 2 samo vozaci drugacije pozicije... A jenson i hamilton su se borili na stazi milion puta, sta ne?Kenny je napisao/la:Jel bila naredba u Turskoj 2010, ili 2011 Buttonu da neprestiže Hamiltona, jel Kovalainen jednom Hamiltona propustio, jel Coulthard propušto Hakkinena?McLewis je napisao/la:i samo zamijenili pozicije i tako zavrsili??

- F1NAC
- Moderator
- Navijam za: Scuderia Ferrari
nisam ja rekao da je slicna situacija , nego da bi samo takva pitanja mogli postavit njemu , što je prljavo je prljavo i nekolegijalno . ne volim toliko timske odredbe al također mi je glupo da jedan vozac kolegi koji mu je x puta pomogao da osvoji naslov prvaka ovako ruzno oduzme pobjedu ..

rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
- McLewis
- Veteran
pratim f1 od 2000te, tako da neznam sta je tada bilo, koliko sam citao mislim da su miku zeznuli u boxu pa su javili davidu da zbog toga pusti miku, ali neznam i ne zelim se petljat jer nisam gledao....Kenny je napisao/la:
Da jesu se borili, samo hoću reć da je i Buttonu jednom bilo naređeno da neprestiže Hamiltona, pa Button nije slušao i znamo kako je završilo krajem 90ih, ili početkom 90ih su imali 1-2 i Coulthard je morao da propusti Hakkinena na prvo mjesto na prvoj utrci u Australiji (slična situacija kao sa Mercedesom danas)
McLaren u <3
-
- Navijam za: ferrari
Sa odmakom vremena se samo pobjede broje.