Michael Schumacher

Povijesne utrke, vozači, timovi, bolidi...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
subaru12
Navijam za: Nikoga

Re: Michael Schumacher

Post Postao/la subaru12 »

Zato jednostavno smirite hormone i nemojte davat prognoze, stavrno su kvalifikacije bile katastrofa i uvijek neki razlog ma daj ono please.Jebote dižemo se dva dana u 7 ujutro i dobijemo drek. Auto je trenutno loš i to je to,nema brzine i ako budu u prvih par utrka oko 8 i 9 mjesta bu dobro.Ja se veselim kad ovaj uđe u Q3 do toga je došlo jer uvijek si u strahu da ne bu prošao.Jebote pa ovaj lotus renault ih je ostavio iza sebe ko pocetnike neke. Tako da držimo fige ali ne ocekujem ništa.

P.S Potez dana je ipak Barichello.baš me sad zanima kako ce se izvlačit. Bio je plači-p*čk* prošle godine u Mađarskoj ali ovako nešto priglupo napravit pre strašno,da vas sad cujem
Dodi_napalm
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Ja sam: Vozač
Navijam za: Schumachera

Post Postao/la Dodi_napalm »

http://www.michaelschumacher.de/?page=n ... d=&lang=uk" onclick="window.open(this.href);return false;

"I still believe we have potential, as we saw during winter testing, and I am convinced we will fight back."
;)
ayde više... !!!
jedan je gazda F1 - Schumy
NEVER GIVE UP, NEVER SURRENDER !!!
slika
Morgan Freeman
Navijam za: Mercedes

Post Postao/la Morgan Freeman »

Schumacheru skidam kapu do poda. Iako je oduvijek imao moje simpatije kao vozač ove zadnje dvije godine je dobio veliki plus od mene što se tiče strane kakav je čovjek. Budimo realni, Schumi je do 2006-e imao mnogo kontroverznih poteza zbog kojih su ga mnogo mrzili ali nakon toga se vraća u F1 kao čovjek sa 7 naslova iz izrazite ljubavi prema tom sportu, iako i vidi da je u lošem bolidu ne odustaje nakon par trka(kao što bi mnogi) ili nakon jedne sezone( što bi bilo još realnije za mnoge) nego se nastavlja boriti i u 42- oj godini života jer je izraziti pobjednik u životu i vjerujem da će uspjeti u tome, jer takvi uvijek uspijevaju.
Tko je 39ˇ igrao centra za Yenkije?
kreja
Navijam za: Michaela Schumachera

Post Postao/la kreja »

u mnogocemu se i ja slažem s tobom..
schumi majstore samo naprid...
Vrhy
Navijam za: M. Schumacher i Ferrari
Kontakt:

Post Postao/la Vrhy »

... i ne plače da mu je vlastita momčad okrenula leđa :D
slika
Michael Schumacher is The Best F1 Driver Forever..... ;)
xajphak
Navijam za: Schumachera i Hakkinena

Post Postao/la xajphak »

Jako retko ostavljam svoje postove ovde,ali svakodnevno pratim forum.Povod sto sam resio da nesto napisem je sto ne mogu da verujem koliko hejtera Michaela ima ovde i koliko se raduju njegovoj nesreci.Pa fanovi Mclarena i Ferraria vise su na ovoj temi nego na svojim.Samo da vam kazem da ce i njega jednom krenuti i to vrlo brzo nadam se,pa cu onda lepo da se aktiviram na temama vasih favorita pa da pisem kako ih odvaljuje jedan za njih matori deda od 42+ godine...Pa da je i najgori na grid-u treba coveku odati priznanje sa 42 godine pokusava i dalje da se bori i da krene ispocetka.Recimo Hamiltona ocima ne mogu da vidim,al ako za 15-16 godina i dalje bude na gridu,prvi cu navijati tad za njega,jer cu ceniti njegovu energiju i zelju.Svaki vozac je sposoban fizicki da vozi do 45-46 godina,ali nemaju strasti da se i dalje bore.Obozavao sam Hakkinena 1000 puta vise os Schumachera,ali nikad necu moci shvatiti zasto se povukao u 33 godine,a mogao je jos 10 godina uzivanja fanovima priustiti.I ako mislite da sam neki zaludeli Schumacher fangresite,jer sam recimo navijao protiv Schumija u duelima sa Hakkinenom,Montoyom i za Alonsa sam svim srcem navijao 05 i 06,ali kad se covek vratio u 41.godini rekao sam kapa dole sampione
FerrariF1
Početnik
Početnik
Navijam za: Ferrari - RAI - HAM

Post Postao/la FerrariF1 »

Svaka cast
Hvala MSC i RAI sto su Ferrari F1 Team drzali u vrhu
dmarijon
Legenda
Legenda

Post Postao/la dmarijon »

xajphak je napisao/la:Jako retko ostavljam svoje postove ovde,ali svakodnevno pratim forum.Povod sto sam resio da nesto napisem je sto ne mogu da verujem koliko hejtera Michaela ima ovde i koliko se raduju njegovoj nesreci.Pa fanovi Mclarena i Ferraria vise su na ovoj temi nego na svojim.Samo da vam kazem da ce i njega jednom krenuti i to vrlo brzo nadam se,pa cu onda lepo da se aktiviram na temama vasih favorita pa da pisem kako ih odvaljuje jedan za njih matori deda od 42+ godine...Pa da je i najgori na grid-u treba coveku odati priznanje sa 42 godine pokusava i dalje da se bori i da krene ispocetka.Recimo Hamiltona ocima ne mogu da vidim,al ako za 15-16 godina i dalje bude na gridu,prvi cu navijati tad za njega,jer cu ceniti njegovu energiju i zelju.Svaki vozac je sposoban fizicki da vozi do 45-46 godina,ali nemaju strasti da se i dalje bore.Obozavao sam Hakkinena 1000 puta vise os Schumachera,ali nikad necu moci shvatiti zasto se povukao u 33 godine,a mogao je jos 10 godina uzivanja fanovima priustiti.I ako mislite da sam neki zaludeli Schumacher fangresite,jer sam recimo navijao protiv Schumija u duelima sa Hakkinenom,Montoyom i za Alonsa sam svim srcem navijao 05 i 06,ali kad se covek vratio u 41.godini rekao sam kapa dole sampione
Ne mogu biti siguran jedino da će ga ikada više "krenuti", ali bez obzira na to, sve ostalo stoji, i svaka čast na post-u!
Samo neka se trkaju.
subaru12
Navijam za: Nikoga

Post Postao/la subaru12 »

Halo mislim da je ovo otišlo u krivom smjeru.Svi mi Schumacheru skidamo kapu do poda i samim tim što se vratio na stazu jedva cekamo slijedece utrke. Ali komentare tipa Australia nije relavantna biti ce puno bolje u Maleziji ili prestigao je na startu dva-tri bolida je ono please. Kao što sam rekao nakon što u kvalifikacijama bude dvije-tri utrke među prvih 5 onda ce se moci govorit da ga je "krenulo".A do onda jedino što možemo je uživat gledajuci ga na stazi pa makar i 10-11 mjestu.
HrC
Početnik
Početnik
Navijam za: Mclaren-Mercedes

Post Postao/la HrC »

Morgan Freeman je napisao/la:Schumacheru skidam kapu do poda. Iako je oduvijek imao moje simpatije kao vozač ove zadnje dvije godine je dobio veliki plus od mene što se tiče strane kakav je čovjek. Budimo realni, Schumi je do 2006-e imao mnogo kontroverznih poteza zbog kojih su ga mnogo mrzili ali nakon toga se vraća u F1 kao čovjek sa 7 naslova iz izrazite ljubavi prema tom sportu, iako i vidi da je u lošem bolidu ne odustaje nakon par trka(kao što bi mnogi) ili nakon jedne sezone( što bi bilo još realnije za mnoge) nego se nastavlja boriti i u 42- oj godini života jer je izraziti pobjednik u životu i vjerujem da će uspjeti u tome, jer takvi uvijek uspijevaju.

Nije taj bolid toliko loš koliko svi imamo velika očekivanja od njega i same ekipe, a meni ovogodišnji mercedes izgleda kao bolid pun potencijala za razliku od prošlogodišnjeg koji je izgledao ko igračka, a ne f1 bolid.. :)
Brzina
Navijam za: Ferrari-Schumacher

Post Postao/la Brzina »

Rosberg će ga oprati i ove godine,mada mi to nije po volji ali mislim da će tako biti.
Schumy je moj vozač Nr.1 i nije isto gledati trku sa njim i bez njega,ove godine će to izgledati bolje ali još smo daleko od postolja a kamoli od pobjeda..Mislim da je to realno
HrC
Početnik
Početnik

Post Postao/la HrC »

Brzina je napisao/la:Rosberg će ga oprati i ove godine,mada mi to nije po volji ali mislim da će tako biti.
Schumy je moj vozač Nr.1 i nije isto gledati trku sa njim i bez njega,ove godine će to izgledati bolje ali još smo daleko od postolja a kamoli od pobjeda..Mislim da je to realno

Ma sve to stoji no ako ga nisi u tri godine izbivanja prežalio teško tebi. Mogao bi ove godine Schumi biti bolji no pitanje je koliko bolji i dali je to uopće dovoljno da pretekne Rosberga.
enesp_27
Navijam za: Ferarri

Post Postao/la enesp_27 »

pusti te schumia da odvozi 2 utrku ove sezone pa da ga sudimo,ja mislim isto da australija nije staza za neko pretjerano mjerilo snaga,
HrC
Početnik
Početnik

Post Postao/la HrC »

enesp_27 je napisao/la:pusti te schumia da odvozi 2 utrku ove sezone pa da ga sudimo,ja mislim isto da australija nije staza za neko pretjerano mjerilo snaga,

Ako se u Maleziji ne iskaže mislim da je ova sezona za njega onda otpisana, nažalost, ali ne vjerujem da se forma može samo tako okrenut.
deda
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Navijam za: Alonso

Post Postao/la deda »

HrC je napisao/la:
enesp_27 je napisao/la:pusti te schumia da odvozi 2 utrku ove sezone pa da ga sudimo,ja mislim isto da australija nije staza za neko pretjerano mjerilo snaga,

Ako se u Maleziji ne iskaže mislim da je ova sezona za njega onda otpisana, nažalost, ali ne vjerujem da se forma može samo tako okrenut.
Ovisi sta ocekujes od njega?
HrC
Početnik
Početnik

Post Postao/la HrC »

deda je napisao/la:
HrC je napisao/la:

Ovisi sta ocekujes od njega?

Ja sam realan i ne očekujem previše, ali novinari i mediji očekuju puno jer praktički neznaju što je f1 te kakav je uistinu omjer snaga bolid-vozač.. ;)
FerrariF1
Početnik
Početnik
Navijam za: Ferrari - RAI - HAM

Post Postao/la FerrariF1 »

RedBull ima prejak auto i ja osobno mislim da tu ima neke veze sa varanjem jer je nemoguce da 1-2 sec. bude brzi od ferrarija,a to nije nikad bilo ni u vrijeme Ferrari dominacije
Hvala MSC i RAI sto su Ferrari F1 Team drzali u vrhu
Igor18
Veteran
Veteran

Post Postao/la Igor18 »

zakaj ne bi bili 1 sekundu brži od ferrarija? osobno mislim da nisu, možda su realno brži pola sekunde.
Mislim da Ferrari kao i Mercedes jednostavno u Australiji nije radio kak treba. Dal je do setupa il nečeg drugog ne znam al neš nije bilo kak treba. A to se kroz par utrka može sredit, možda već na sljedećoj.
Michael is faster than you!!
deda
Rezervni vozač
Rezervni vozač

Post Postao/la deda »

Ovisi sta ocekujes od njega?[/quote]

Ja sam realan i ne očekujem previše, ali novinari i mediji očekuju puno jer praktički neznaju što je f1 te kakav je uistinu omjer snaga bolid-vozač.. ;)[/quote]

E pa na to sam i ciljo bas! Naravno da bi svaki Shumijev navijac htio da osvoji jos koji naslov ali osim sto je imo (za f1) dosta dugacku pauzu, naso se u krivo vrijeme na krivom mjestu; da je doso godinu prije u Brawn/Mercedes vjerojatno bi i on uzeo naslov ili da npr. potpiso za RBR umjesto Mercedesa vjerojatno bi i tad rasturo kao nekad.
Igor18
Veteran
Veteran

Post Postao/la Igor18 »

HrC je napisao/la:

Nakon 2 utrke sezona otpisana? :shock:
Kak nebi mogla? Pogledaj Alonsovu prošlu sezonu. Do Njemačke i nakon nje. KLIK
deda
Rezervni vozač
Rezervni vozač

Post Postao/la deda »

Igor18 je napisao/la:
HrC je napisao/la:

Nakon 2 utrke sezona otpisana? :shock:
Kak nebi mogla? Pogledaj Alonsovu prošlu sezonu. Do Njemačke i nakon nje. KLIK
Da samo je onu Mercedesu sto znaci da da prvo mora dostic i prestic Renault pa Ferrari i Mclaren pa onda tek Redbull sto je po mom misljenju ipak malo predaleko!
Igor18
Veteran
Veteran

Post Postao/la Igor18 »

Ne kažem da će oni prestić RB ili da bolid ima potencijala za to (ko zna možda i ima) samo sam htio reći da nakon 2. utrke neozbiljno je za bilo koga reći da je sezona promašena i da se treba okrenut drugoj. U kojem se sportu nakon 2 runde može reći da je sezona promašena?
RB je očito liga za sebe, nešto kao Ferrari početkom 2000-tih. Ali Renault, Mclaren pa i Ferrari nisu ta liga trenutačno i jedan Mercedes sigurno ima resursa i kvalitete da se ravnopravno bori s njima i da bude ispred njih. Uostalom prava kvaliteta i omjer snaga uvijek se gleda nakon 1.utrke u europi. Tada svi donose velike update pakete.
HrC
Početnik
Početnik

Post Postao/la HrC »

Igor18 je napisao/la:Ne kažem da će oni prestić RB ili da bolid ima potencijala za to (ko zna možda i ima) samo sam htio reći da nakon 2. utrke neozbiljno je za bilo koga reći da je sezona promašena i da se treba okrenut drugoj. U kojem se sportu nakon 2 runde može reći da je sezona promašena?
RB je očito liga za sebe, nešto kao Ferrari početkom 2000-tih. Ali Renault, Mclaren pa i Ferrari nisu ta liga trenutačno i jedan Mercedes sigurno ima resursa i kvalitete da se ravnopravno bori s njima i da bude ispred njih. Uostalom prava kvaliteta i omjer snaga uvijek se gleda nakon 1.utrke u europi. Tada svi donose velike update pakete.
Nisam mislio otpisana u smislu da se mogu krenut pripremat za sljedeću sezonu. Mislio sam otpisana u smislu da teško da će Schumi pobjeđivat kao prije(ne samo pobjeđivat tu mislim i na odnos s Rosbergom ako ga sada ne počne šamarat teško da će kasnije) jer su došli mlađi i bolji to je normalno. No opet male nade polažem u to da ipak Schumaher drži bolji pace za Rosbergom nego Massa za Alonsom.. :)
ELESSAR
Navijam za: Pretjecanja

Post Postao/la ELESSAR »

enesp_27 je napisao/la:Da samo je onu Mercedesu sto znaci da da prvo mora dostic i prestic Renault pa Ferrari i Mclaren pa onda tek Redbull sto je po mom misljenju ipak malo predaleko!
:D :D :D :D
ma nije uopće... koje gluposti!
pa 2013. je odma iza ugla!
uostalom, schumi je uvijek pružao jako uzbudljive utrke, vidit ćeš ga onda! eee!
slika
Ignore: Chuck Norris, ostoja, The Greatest, 7times, alogoc, dmarijon
Igor18
Veteran
Veteran

Post Postao/la Igor18 »

Odgovori