Strani nogomet
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73,luka_kimi
- Bibi
- HNL kladionica velemajstor
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Marc Marquez
- Kontakt:
Re: Strani nogomet
I eto jedinstvo se samo pobijedilo...Real nije mogao nista do crvenog Nanija.
Bilo je lijepo dok je trajalo...
24.7.2009-5.5.2013
24.7.2009-5.5.2013
- Dani
- Legenda
- Navijam za: Hamiltona
Pa tko je to dao gol za Real? Lukica
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

- F1NAC
- Moderator
- Navijam za: Scuderia Ferrari
- Schumy.d
- Legenda
- Navijam za: Ferrari
Tooooooooooooooooooooooooooooooooooo!!! 
Zna Luka kad treba zabit!
Teška utakmica i svak čast Manchesteru, odigrali su pravo muški danas.
I Diego Lopez
Kralj skinuo danas dosta teških lopti.

Zna Luka kad treba zabit!

Teška utakmica i svak čast Manchesteru, odigrali su pravo muški danas.

I Diego Lopez

Kralj skinuo danas dosta teških lopti.
- Toon
- Veteran
- Navijam za: mclaren
Sramota kada sudac odlučuje tko ide dalje. Fuj. Gade mi se takve stvari.
"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
- Schumy.d
- Legenda
Šta je sa Šahtarom bilo??
Kakav debakl, izgleda da su i oni u silaznoj putanji.
A Borussija je stvarno odlična, pa rekao bih da su među favoritima lige prvaka sad. Volio bih izbjeći njih u 1/4 finala.
Kakav debakl, izgleda da su i oni u silaznoj putanji.
A Borussija je stvarno odlična, pa rekao bih da su među favoritima lige prvaka sad. Volio bih izbjeći njih u 1/4 finala.
- K1M1
- HNL kladionica majstor
- Navijam za: Kimi i Frijns
fail.Scuderia je napisao/la: Nekako imam gadan osjecaj da ce utakmicu gledati s klupe. Ovo je LP, velika utakmica, Real treba loviti jedan gol i svoja vrata trebaju dobro cuvati, a Modric za takve stvari (jos) nije.

Bravo za modrića, odličan gol.. Pozicija zadnjeg veznog mu definitivno ne odgovara, čim ga stavi više napadački dobro odigra, to je njegova pozicija..
takodjer, a i zanimljivo kako realovci sad šute... a kad je u pitanju barcelona onda se kmeči na sve strane kako im sudci pomažu.Toon je napisao/la:Sramota kada sudac odlučuje tko ide dalje. Fuj. Gade mi se takve stvari.

- Toon
- Veteran
Najžalosnije je to da je jedino Mou priznao da lošija momčad ide dalje. Njegovo priznanje je u stvari možda i dodvoravanje engleskoj publici jer se on želi vratiti na otok...U dvije utakmice sve do crvenog kartona je MUFC bio bolja momčad...sumnjam da je navijačima ostalih klubova u Engleskoj žao MUFC jer je taj isti stotine puta na "slične" načine pobjeđivao no lopovluk je lopovluk ma nad kim bio izvršen...i jako je licemjerno od igrača Reala (uključujući jučer odličnog Modrića) busanje u prsa kako su bili bolji i zasluženo pobijedili...jesu kao i Barcelona jednom davno Chelseu u Londonu...Platimi samo nastavlja svoje pohode - baš me interesira koga je odabrao ove godine za pobjednika? On ga već zna.K1M1 je napisao/la:takodjer, a i zanimljivo kako realovci sad šute... a kad je u pitanju barcelona onda se kmeči na sve strane kako im sudci pomažu.Toon je napisao/la:Sramota kada sudac odlučuje tko ide dalje. Fuj. Gade mi se takve stvari.![]()
"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
- Bibi
- Kontakt:
Cisti crveni karton,kakva krada,o cemu vi pricate?
24.7.2009-5.5.2013
24.7.2009-5.5.2013
- Schumy.d
- Legenda
Namjerno neću komentirati jer je i Real oštećen u prvoj utakmici. Ali ti (kao fan Barcelone) tada nisi imao šta reć o tome. A sad kad je United dobio isključenje, onda svi zaboravljaju prvu utakmicu i krivac je sudac.K1M1 je napisao/la: takodjer, a i zanimljivo kako realovci sad šute... a kad je u pitanju barcelona onda se kmeči na sve strane kako im sudci pomažu.![]()

Manchester je bio bolje momčad u branjenju jučer. Prema naprijed su zabili onaj sretan gol i to je to. Doduše, dobro su odsjekli Real pa ni oni nisu imali neke šanse, ali tupiti o tome da su bili daleko bolji je cirkus teški.
I zadnje, da vas podsjetim:
Kad se ovo dogodilo, svi ste pričali kako je ovo ispravan crveni karton.
Danas, totalno drugačija priča za teži start od ovog. 5+ za dvoličnost!

Ovo isto nitko ne komentira??

- Scuderia
- Moderator
- Navijam za: Michael-Mick Schumacher
- Toon
- Veteran
Ponekad me začudi zasljepljenost i jednoumlje koje prezentiraš. Pokušam ga shvatiti i razumijeti no ne uspjevam ali to je valjda moj problem.
Usporediti Nanijev start (igrač koji ne vidi nikog i koncentriran je na loptu) sa startom ovog krvnika dovoljno govori o tebi pa ne trebam ništa više na to dodati.
Neću se uvući u tvoje alibi priče i bajke. U to sam vjerovao kao dijete, davno me život dovoljno išamarao da prestanem to slušati.
Real je najveći, najbolji i nitko mu nije ravan. Kada se dosudi nešto u njegovu korist to je uvijek opravdano i nikad se njima namjerno ili slučajno ne podilazi. Real je apsolutno zasluženo prošao dalje jer je u dvije utakmice deklasirao smeća iz MUFC - neka sad vide kako je mnogim klubovima iz Engleske protiv njih! Eto vam smradovi iz MUFC, super je osjećaj ovako zasluženo izgubiti!
Usporediti Nanijev start (igrač koji ne vidi nikog i koncentriran je na loptu) sa startom ovog krvnika dovoljno govori o tebi pa ne trebam ništa više na to dodati.
Neću se uvući u tvoje alibi priče i bajke. U to sam vjerovao kao dijete, davno me život dovoljno išamarao da prestanem to slušati.
Real je najveći, najbolji i nitko mu nije ravan. Kada se dosudi nešto u njegovu korist to je uvijek opravdano i nikad se njima namjerno ili slučajno ne podilazi. Real je apsolutno zasluženo prošao dalje jer je u dvije utakmice deklasirao smeća iz MUFC - neka sad vide kako je mnogim klubovima iz Engleske protiv njih! Eto vam smradovi iz MUFC, super je osjećaj ovako zasluženo izgubiti!

- Dani
- Legenda
- Navijam za: Hamiltona
Ma neka je toon i manu malo vidio kako je to kada sude protiv tebe. Drago mi je zbog Luke.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

- Schumy.d
- Legenda
Objasni mi razliku onda.Toon je napisao/la: Usporediti Nanijev start (igrač koji ne vidi nikog i koncentriran je na loptu) sa startom ovog krvnika dovoljno govori o tebi pa ne trebam ništa više na to dodati.
Znači Pepe zaslužuje crveni samo zbog svoje reputacije?
Mislim smiješno mi je da je tebi situacija u kojoj kontakta nije bilo za crveni, a situacija u kojoj su kontakt i opasna igra nije.

Ja kažem da ono sinoć nije bilo za crveni, ali uvjeravali ste me da je Pepeov start bio za crveni pa po toj logici mi samo nije nikako jasno kako onda ovo sinoć nije za crvendaća?
Ti stalno pišeš neke svoje teorije, ali koja je razlika između ova 2 starta? Ovo da ne vidi nikoga mi je presmiješno. Jesi ti igrao kad nogomet?

Pazi ovo:
I ne shvaćam da se sad svi bunite neki k..., a poslije utakmice u Madridu nitko nije ni pisnuo oko gola Uniteda.
Mislim, očito je da ti se gadi Real, ali bar probaj bit malo objektivan i pošten.

- K1M1
- HNL kladionica majstor
ne kužim kako ne vidiš razliku, i to ti koji si igrao nogomet...
toon ti je lijepo objasnio, pa pogledaj malo pepeov start, očita namjera mu je ić na nogu igrača, slomit mu nogu, nema ama baš nikakvu namjeru ić na loptu, što je to nego crveni, još bi mu dao jedno 5 utakmica kazne..
i ti to uspoređuješ s ovim startom nanija, pa pogledaj malo da nani cijelo vrijeme gleda u loptu i ima namjeru je primit, malo nespretno al to mu je bila namjera a ne ozlijedit arbelou, start zaslužuje žuti čisto zbog neopreznosti, al crveni ni u snu..
i sad ti uspoređuješ te dvije situacije, čudi me da ti koji si igrao nogomet tu ne vidiš nikakvu razliku izmedju ta dva starta.
toon ti je lijepo objasnio, pa pogledaj malo pepeov start, očita namjera mu je ić na nogu igrača, slomit mu nogu, nema ama baš nikakvu namjeru ić na loptu, što je to nego crveni, još bi mu dao jedno 5 utakmica kazne..
i ti to uspoređuješ s ovim startom nanija, pa pogledaj malo da nani cijelo vrijeme gleda u loptu i ima namjeru je primit, malo nespretno al to mu je bila namjera a ne ozlijedit arbelou, start zaslužuje žuti čisto zbog neopreznosti, al crveni ni u snu..
i sad ti uspoređuješ te dvije situacije, čudi me da ti koji si igrao nogomet tu ne vidiš nikakvu razliku izmedju ta dva starta.

- Schumy.d
- Legenda
Pepe je bio bliže lopti nego Nani.K1M1 je napisao/la:ne kužim kako ne vidiš razliku, i to ti koji si igrao nogomet...

A ako ti ne vidiš da su obojica išla na loptu ovdje, onda kupi naočale.
Budimo realni, da je umjesto Pepea tu bio bilo koji drugi igrač, dobio bi žuti zbog đona i nitko o ovom faulu nebi više riječi rekao.

- K1M1
- HNL kladionica majstor
mah, pre tvrd si da bi neke stvari shvatio..
ajd prebaci malo na tom videu koji si stavio na 0:20... išao je na loptu a? yeah right
isto ti preporučam da pročitaš ova 2 top komentara na top istom videu... nzm, ti si izgleda jedini koji ovdje vidi potpuno suprotno od svih drugih...

ajd prebaci malo na tom videu koji si stavio na 0:20... išao je na loptu a? yeah right
isto ti preporučam da pročitaš ova 2 top komentara na top istom videu... nzm, ti si izgleda jedini koji ovdje vidi potpuno suprotno od svih drugih...

- Schumy.d
- Legenda
Na 0:20 nakon šta je Alves povukao nogu...K1M1 je napisao/la:mah, pre tvrd si da bi neke stvari shvatio..![]()
A šta kažeš na ovu sliku:

Ali dobro, neka je to crveni, ali čemu onda buna oko ovog starta sinoć? Arbeloa je dobio ogrebotinu po rebrima od tog njegovog starta.
Ja samo kažem ako je ovo iznad crveni, onda je i ono sinoć čisti crveni. A i šta više gledam ovaj Nanijev start, sve sam sigurniji da bih i ja dao crveni tada.
Na kraju krajeva, sam Alex Ferguson je rekao da je ovo bilo za crveni nakon snimke, tako da ja završavam priču o ovome... Nema smisla o tome se prepucavati jer niste ni vi, a ni ja neutralni promatrači.
- Bibi
- Kontakt:
Nani se moze prebacit u karatiste odmah,nemora biti namjera razlog da se dobije crveni karton 

24.7.2009-5.5.2013
24.7.2009-5.5.2013
- K1M1
- HNL kladionica majstor
ne znam što bih trebao reć na tu sliku, pa samo je snimano iz drugog kuta trenutak prije onog na 0:20, ili na 0:14 kako god..Schumy.d je napisao/la: A šta kažeš na ovu sliku:
još će na kraju ispast da je alves namjerno stavio nogu kako bi iznudio crveni, ma daj molim te..
kako uopce možeš opravdavat tog krvnika mi nije jasno, al ajd, živi u nekom svom uvjerenju, šta da ti kažem...
hm, di si to pročitao? link?Schumy.d je napisao/la:Na kraju krajeva, sam Alex Ferguson je rekao da je ovo bilo za crveni nakon snimke, tako da ja završavam priču o ovome... Nema smisla o tome se prepucavati jer niste ni vi, a ni ja neutralni promatrači.

- Schumy.d
- Legenda
Čekaj malo, kad lopta ode, nakon 20 s se gleda start? Daj molim te...K1M1 je napisao/la:ne znam što bih trebao reć na tu sliku, pa samo je snimano iz drugog kuta trenutak prije onog na 0:20, ili na 0:14 kako god..Schumy.d je napisao/la: A šta kažeš na ovu sliku:

Ja ne branim nikoga, samo ti sličan primjer pokazujem.
Zanemari da ovdje stoji Pepe/Real Madrid i sve ostalo šta mrziš.

I opet jadno razmišljanje "Kako braniš tog budalu". Opet se gleda da je to Pepe i on mora dobiti crveni čim se nađe u blizini od 1 m od suparničkog igrača.

Ako je faul, faul je. Ako nije - nije. Nema tu filozofiranja puno.
Ali ponavljam, ja sad stvarno završavam jer nema smisla. Nismo neutralni ni jedan ni drugi i ovako možemo u nedogled. Ostali bi na istom...
- K1M1
- HNL kladionica majstor
a ovo nije faul? sve čisto a? ok..Schumy.d je napisao/la: Ako je faul, faul je. Ako nije - nije. Nema tu filozofiranja puno.
imaš pravo, nema potrebe da pretačemo iz šupljeg u prazno...Schumy.d je napisao/la:Ali ponavljam, ja sad stvarno završavam jer nema smisla. Nismo neutralni ni jedan ni drugi i ovako možemo u nedogled. Ostali bi na istom...
btw. jel može taj link gdje je ferguson rekao da je ono bilo za crveni? ono, čisto me zanima jer ne vjerujem da je to izjavio...

- Schumy.d
- Legenda
Gdje je kontakt?K1M1 je napisao/la: a ovo nije faul? sve čisto a? ok..

*ebiga, ne radi mi link više. Onda je vjerojatno laž.K1M1 je napisao/la:btw. jel može taj link gdje je ferguson rekao da je ono bilo za crveni? ono, čisto me zanima jer ne vjerujem da je to izjavio...
Ja sam to pročitao na drugom mjestu (vidio link), tako da sam nasjeo izgleda.

- K1M1
- HNL kladionica majstor
dosta, rekli smo da necemo vise.Schumy.d je napisao/la: Gdje je kontakt?![]()

da, nasjeo si izgleda... ma nema šanse da bi sad išao suprotno izjavljivat od onog jučer, jer jučer čak nije bio na presicu došao od ljutnje zbog toga...Schumy.d je napisao/la:*ebiga, ne radi mi link više. Onda je vjerojatno laž.
Ja sam to pročitao na drugom mjestu (vidio link), tako da sam nasjeo izgleda.

- Schumy.d
- Legenda
A neka budala vjerojatno stavila to... Čitao sam to zajedno sa Keaneovom izjavom.K1M1 je napisao/la: da, nasjeo si izgleda... ma nema šanse da bi sad išao suprotno izjavljivat od onog jučer, jer jučer čak nije bio na presicu došao od ljutnje zbog toga...