Lewis Hamilton [#44]
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- zagor
- Početnik
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Iceman
Re: Lewis Hamilton
Hamilton ide u Renault, Flavio ga zeli zajedno sa Alonsom...
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
- McLarem
- Test vozač
- Navijam za: McLaren-Mercedes
kimi#1 je napisao/la:Sad kad više Mclaren ne funkcionira kako je on to zamislio,sad mu se ide u drugi tim,hahahaha.I to opet u najbrži trenutno,hahahahahaha.Toliko o ljubavi Hamiltona i Mclarena,a Ferrari valjda nije TOLIKO glup pa da njega dovedu..............
Samo pogledaj sliku tu sto si stavio i koga to Sumaher grli? Jest mu fin kombinezon. EE to je jako smjesno, a ne to cemo se ti smijes.
Jao ubijas me majke mi, ovih dana je jako puno smjesni ljudi na forumu.zagor je napisao/la:Hamilton ide u Renault, Flavio ga zeli zajedno sa Alonsom...
@Chuck Norris
Ti mora da razmisljas kao tvoj idol, a cjeli svijet zna kakvo misljenje ima Alonso o Lewisu, tako da te mogu razumjeti u potpunosti.
-
- Svjetski prvak
- Navijam za: Felipe Massa-Ferrari
A jel se neko sjeca recimo prije jedno 5 mjeseci kad je Hamilton uzeo naslov pa kad je rekao da NIKAD nece otici iz McLarena??? kako se stvari brzo okrenu 

Ayrtone nek ti je vječna slava i hvala.Bio si moj poslednji junak i idol.
- Adriana Lima fan
- Svjetski prvak
- Navijam za: McLaren
Jel reko on da oce otic ili?
- Schumy.d
- Legenda
- Navijam za: Ferrari
Da, a Alonso u Ferrari!zagor je napisao/la:Hamilton ide u Renault, Flavio ga zeli zajedno sa Alonsom...

-
- Veteran
- Navijam za: Fernando Alonso
Joj kako bi to volio da je istina,pa da Alonso pokažezagor je napisao/la:Hamilton ide u Renault, Flavio ga zeli zajedno sa Alonsom...

...put u raj nije posut ružama...
- McLarem
- Test vozač
Hamilton izjavio da su sredili bolid i da se nadaju vecem uspjehu u narednim utrkama.
-
- Početnik
- Navijam za: Alonso
Pa to je u redu, šta će čovjek, neće sad reći nemamo se čemu nadati,idemo tamo kružiti po stazi i trošit gume i gorivo! U svakom slučaju, od njega se nečemu i može očekivati, za razliku od Kove!
- McLarem
- Test vozač
Sjeti se ako uposte zans kako je svoje prve 4 utrke zavrsavao Vettel prosle sezone a asd je drugi put na polu, Hejki je imao losu srecu pa se je slupao i to negovori da je on los vozac, hebu ga i to se desava, a sto se tice Lewisa nadao sam se 5-6 mjestu ali i ovo je puno bolje nego prije.
- King iCool
- Veteran
- Kontakt:
Lewis nakon kvala:
“They were pretty hardcore laps! They were almost beyond the limit. Step by step, we are moving forward. Thanks to all the guys back at the factory for doing such a fantastic job and for churning away on all the new parts - every little bit helps us catch the leaders. There's still a long way to go but this definitely feels like the start of the road to recovery.”
“They were pretty hardcore laps! They were almost beyond the limit. Step by step, we are moving forward. Thanks to all the guys back at the factory for doing such a fantastic job and for churning away on all the new parts - every little bit helps us catch the leaders. There's still a long way to go but this definitely feels like the start of the road to recovery.”
- McLarem
- Test vozač
King iCool je napisao/la:Lewis nakon kvala:
Jos samo da bude tako u narednim trkama kako bi to bilo ljepooooooooooooooooooo
- Nitrous Oxide Systems
- Profesionalni vozač
stvarno je danas pokazao da je ''vozacina'' po kisi, mislim da je se vise puta izvrtio nego massa u silverstone-u prosle god...

- King iCool
- Veteran
- Kontakt:
I opet je završio 6., u bodovima!Nitrous Oxide Systems je napisao/la:stvarno je danas pokazao da je ''vozacina'' po kisi, mislim da je se vise puta izvrtio nego massa u silverstone-u prosle god...
- McLarem
- Test vozač
Osramotio se je sa voznjom ali je u bodovima i to je bitno, a svim fanovima ferarija koliko su bodova danas dobili, jad i bjeda zalosno stvarno
- Schumy.d
- Legenda
Ovo ima stvarno puno veze sa temom koja glasi LEWIS HAMILTON!!McLarem je napisao/la:a svim fanovima ferarija koliko su bodova danas dobili, jad i bjeda zalosno stvarno

-
A Vettel je isto tako se pokazao u MaleyzijiNitrous Oxide Systems je napisao/la:stvarno je danas pokazao da je ''vozacina'' po kisi, mislim da je se vise puta izvrtio nego massa u silverstone-u prosle god...

- McLarem
- Test vozač
Schumy.d je napisao/la:Ovo ima stvarno puno veze sa temom koja glasi LEWIS HAMILTON!!McLarem je napisao/la:a svim fanovima ferarija koliko su bodova danas dobili, jad i bjeda zalosno stvarno![]()
![]()
Sto nisi citiro moj cjeli post pa ces vidjeti da nisam dizao u nebesa Hamiltona vec sam napisao da mu je pored dobrog rezultata utrka bila uzas.
- 130R
- Svjetski prvak
- Navijam za: sve i nikog
Kako je vozio dobro je i završio. Previše je forsirao, bio je jako brz, ali uvjek treba znati neku granicu. Iako bolje je probati pa možda ne uspijeti nego da se samo vuče po stazi i ništa ne postiže.

"U moje vrijeme gume su bile tanke, a vozači debeli." J.M.Fangio
- McLarem
- Test vozač
Ovj put mu se je isplatilo, a dobro svi znamo sta mu se desilo prije i kako je titulu izgubio zbog tog forsitanja.
- darky
- Profesionalni vozač
a čuj, kad te loše krene i krene serija loših poteza, onda to traje cijelu utrku....
još je i super prošao kako su drugi griješili...
još je i super prošao kako su drugi griješili...
- McLarem
- Test vozač
ipak ima tu malo i znanja, vratit se u utrku nakon 3 puta okretanja, treba i to znati.
- Ricxpa
- Test vozač
- Navijam za: [Alonso] [Ferrari]
Mislim da nije stvar znanja vec srece. Sve i jedno izletanje se desilo u zonama za izletanje gdje nema pjeska i gdje se lako okrenuti, a mislim da svi vozaci danas u F1 znaju okrenuti bolid za 180 stupnjevaMcLarem je napisao/la:ipak ima tu malo i znanja, vratit se u utrku nakon 3 puta okretanja, treba i to znati.

- gringo73
- Naj F1 član foruma 2010.
Schumy.d je citirao dio kojem nije mjesto u ovoj temi. Bilo kao dio posta ili kao samostalni post. O Ferrariju ima tema i ubuduće tamo iznosi svoja stajališta o njima!McLarem je napisao/la: Sto nisi citiro moj cjeli post pa ces vidjeti da nisam dizao u nebesa Hamiltona vec sam napisao da mu je pored dobrog rezultata utrka bila uzas.
Inače, mene ova vožnja Hamltona podsjeća na Massinu u Silverstoneu (iako nisu jednako završili), kad krene jedna-druga greška, pa onda sliovanje da bi se to nadoknadilo...kasnije greške idu kao lavina. Odlično je prošao s onolikom količinom pogrešaka.

- Dani
- Legenda
- Navijam za: Hamiltona
Ha čuj gad grizeš dogode se takve stvari. Kada McLaren poboljša još malo bolid biti će jako dobar. Nemoj zaboraviti da je on u to vrijeme bio najbolji vozač sa KERS-om. Nekih 40 kg viškaNitrous Oxide Systems je napisao/la:stvarno je danas pokazao da je ''vozacina'' po kisi, mislim da je se vise puta izvrtio nego massa u silverstone-u prosle god...

Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

- Nitrous Oxide Systems
- Profesionalni vozač
ali je i vozio ko balavacDani je napisao/la:Ha čuj gad grizeš dogode se takve stvari. Kada McLaren poboljša još malo bolid biti će jako dobar. Nemoj zaboraviti da je on u to vrijeme bio najbolji vozač sa KERS-om. Nekih 40 kg viškaNitrous Oxide Systems je napisao/la:stvarno je danas pokazao da je ''vozacina'' po kisi, mislim da je se vise puta izvrtio nego massa u silverstone-u prosle god...a prošao je Kimija sa vanjske strane ko balavca. Zato bolje šuti.