Lewis Hamilton [#44]

Novosti o vozačima i timovima, glasine...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
zagor
Početnik
Početnik
Ja sam: Vozač
Navijam za: Iceman

Re: Lewis Hamilton

Post Postao/la zagor »

Hamilton ide u Renault, Flavio ga zeli zajedno sa Alonsom...
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
McLarem
Test vozač
Test vozač
Navijam za: McLaren-Mercedes

Post Postao/la McLarem »

kimi#1 je napisao/la:Sad kad više Mclaren ne funkcionira kako je on to zamislio,sad mu se ide u drugi tim,hahahaha.I to opet u najbrži trenutno,hahahahahaha.Toliko o ljubavi Hamiltona i Mclarena,a Ferrari valjda nije TOLIKO glup pa da njega dovedu..............

Samo pogledaj sliku tu sto si stavio i koga to Sumaher grli? Jest mu fin kombinezon. EE to je jako smjesno, a ne to cemo se ti smijes.
zagor je napisao/la:Hamilton ide u Renault, Flavio ga zeli zajedno sa Alonsom...
Jao ubijas me majke mi, ovih dana je jako puno smjesni ljudi na forumu.
@Chuck Norris
Ti mora da razmisljas kao tvoj idol, a cjeli svijet zna kakvo misljenje ima Alonso o Lewisu, tako da te mogu razumjeti u potpunosti.
LEWIS HAMILTON SVETSKI PRVAK OD 2008 DO 2020! ZA REDOM samo za majstor iz maranella
slika
Felipe Massa
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Felipe Massa-Ferrari

Post Postao/la Felipe Massa »

A jel se neko sjeca recimo prije jedno 5 mjeseci kad je Hamilton uzeo naslov pa kad je rekao da NIKAD nece otici iz McLarena??? kako se stvari brzo okrenu :badgrin:
slika

Ayrtone nek ti je vječna slava i hvala.Bio si moj poslednji junak i idol.
Adriana Lima fan
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: McLaren

Post Postao/la Adriana Lima fan »

Jel reko on da oce otic ili?
Schumy.d
Legenda
Legenda
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Schumy.d »

zagor je napisao/la:Hamilton ide u Renault, Flavio ga zeli zajedno sa Alonsom...
Da, a Alonso u Ferrari! :lol: Opet ništa od tog dvojca skupa! :biggrin:
Chuck Norris
Veteran
Veteran
Navijam za: Fernando Alonso

Post Postao/la Chuck Norris »

Joj kako bi to volio da je istina,pa da Alonso pokaže :^o koliko je bolji vozač od njega
...put u raj nije posut ružama...
McLarem
Test vozač
Test vozač

Post Postao/la McLarem »

Hamilton izjavio da su sredili bolid i da se nadaju vecem uspjehu u narednim utrkama.
LEWIS HAMILTON SVETSKI PRVAK OD 2008 DO 2020! ZA REDOM samo za majstor iz maranella
slika
Pavka
Početnik
Početnik
Navijam za: Alonso

Post Postao/la Pavka »

Pa to je u redu, šta će čovjek, neće sad reći nemamo se čemu nadati,idemo tamo kružiti po stazi i trošit gume i gorivo! U svakom slučaju, od njega se nečemu i može očekivati, za razliku od Kove!
McLarem
Test vozač
Test vozač

Post Postao/la McLarem »

Sjeti se ako uposte zans kako je svoje prve 4 utrke zavrsavao Vettel prosle sezone a asd je drugi put na polu, Hejki je imao losu srecu pa se je slupao i to negovori da je on los vozac, hebu ga i to se desava, a sto se tice Lewisa nadao sam se 5-6 mjestu ali i ovo je puno bolje nego prije.
slika
King iCool
Veteran
Veteran
Kontakt:

Post Postao/la King iCool »

Lewis nakon kvala:
“They were pretty hardcore laps! They were almost beyond the limit. Step by step, we are moving forward. Thanks to all the guys back at the factory for doing such a fantastic job and for churning away on all the new parts - every little bit helps us catch the leaders. There's still a long way to go but this definitely feels like the start of the road to recovery.”
McLarem
Test vozač
Test vozač

Post Postao/la McLarem »

King iCool je napisao/la:Lewis nakon kvala:
“They were pretty hardcore laps! They were almost beyond the limit. Step by step, we are moving forward. Thanks to all the guys back at the factory for doing such a fantastic job and for churning away on all the new parts - every little bit helps us catch the leaders. There's still a long way to go but this definitely feels like the start of the road to recovery.”

Jos samo da bude tako u narednim trkama kako bi to bilo ljepooooooooooooooooooo
slika
Nitrous Oxide Systems
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la Nitrous Oxide Systems »

stvarno je danas pokazao da je ''vozacina'' po kisi, mislim da je se vise puta izvrtio nego massa u silverstone-u prosle god...
slika
King iCool
Veteran
Veteran
Kontakt:

Post Postao/la King iCool »

Nitrous Oxide Systems je napisao/la:stvarno je danas pokazao da je ''vozacina'' po kisi, mislim da je se vise puta izvrtio nego massa u silverstone-u prosle god...
I opet je završio 6., u bodovima!
McLarem
Test vozač
Test vozač

Post Postao/la McLarem »

Osramotio se je sa voznjom ali je u bodovima i to je bitno, a svim fanovima ferarija koliko su bodova danas dobili, jad i bjeda zalosno stvarno
slika
Schumy.d
Legenda
Legenda

Post Postao/la Schumy.d »

McLarem je napisao/la:a svim fanovima ferarija koliko su bodova danas dobili, jad i bjeda zalosno stvarno
Ovo ima stvarno puno veze sa temom koja glasi LEWIS HAMILTON!! :roll: :roll: =D>
Dennis lover

Post Postao/la Dennis lover »

Nitrous Oxide Systems je napisao/la:stvarno je danas pokazao da je ''vozacina'' po kisi, mislim da je se vise puta izvrtio nego massa u silverstone-u prosle god...
A Vettel je isto tako se pokazao u Maleyziji :roll: On i Kova su imali najgori bolid u prvih 10 sa Buemijem tako da.....
McLarem
Test vozač
Test vozač

Post Postao/la McLarem »

Schumy.d je napisao/la:
McLarem je napisao/la:a svim fanovima ferarija koliko su bodova danas dobili, jad i bjeda zalosno stvarno
Ovo ima stvarno puno veze sa temom koja glasi LEWIS HAMILTON!! :roll: :roll: =D>

Sto nisi citiro moj cjeli post pa ces vidjeti da nisam dizao u nebesa Hamiltona vec sam napisao da mu je pored dobrog rezultata utrka bila uzas.
slika
130R
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: sve i nikog

Post Postao/la 130R »

Kako je vozio dobro je i završio. Previše je forsirao, bio je jako brz, ali uvjek treba znati neku granicu. Iako bolje je probati pa možda ne uspijeti nego da se samo vuče po stazi i ništa ne postiže.
slika
"U moje vrijeme gume su bile tanke, a vozači debeli." J.M.Fangio
McLarem
Test vozač
Test vozač

Post Postao/la McLarem »

Ovj put mu se je isplatilo, a dobro svi znamo sta mu se desilo prije i kako je titulu izgubio zbog tog forsitanja.
slika
darky
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la darky »

a čuj, kad te loše krene i krene serija loših poteza, onda to traje cijelu utrku....
još je i super prošao kako su drugi griješili...
McLarem
Test vozač
Test vozač

Post Postao/la McLarem »

ipak ima tu malo i znanja, vratit se u utrku nakon 3 puta okretanja, treba i to znati.
slika
Ricxpa
Test vozač
Test vozač
Navijam za: [Alonso] [Ferrari]

Post Postao/la Ricxpa »

McLarem je napisao/la:ipak ima tu malo i znanja, vratit se u utrku nakon 3 puta okretanja, treba i to znati.
Mislim da nije stvar znanja vec srece. Sve i jedno izletanje se desilo u zonama za izletanje gdje nema pjeska i gdje se lako okrenuti, a mislim da svi vozaci danas u F1 znaju okrenuti bolid za 180 stupnjeva ;) Bodove su zasluzili McLarenovci ali Lewis danas nije briljirao voznjom, vec je opet pokazivao nestrpljivost, zivcanost i kazem, imao je ogromnu srecu da nije u tim izletanjima ostetio bolid ili pak izgubio puno vremena.
gringo73
Naj F1 član foruma 2010.
Naj F1 član foruma 2010.

Post Postao/la gringo73 »

McLarem je napisao/la: Sto nisi citiro moj cjeli post pa ces vidjeti da nisam dizao u nebesa Hamiltona vec sam napisao da mu je pored dobrog rezultata utrka bila uzas.
Schumy.d je citirao dio kojem nije mjesto u ovoj temi. Bilo kao dio posta ili kao samostalni post. O Ferrariju ima tema i ubuduće tamo iznosi svoja stajališta o njima!

Inače, mene ova vožnja Hamltona podsjeća na Massinu u Silverstoneu (iako nisu jednako završili), kad krene jedna-druga greška, pa onda sliovanje da bi se to nadoknadilo...kasnije greške idu kao lavina. Odlično je prošao s onolikom količinom pogrešaka.
slika
Dani
Legenda
Legenda
Navijam za: Hamiltona

Post Postao/la Dani »

Ha čuj gad grizeš dogode se takve stvari. Kada McLaren poboljša još malo bolid biti će jako dobar. Nemoj zaboraviti da je on u to vrijeme bio najbolji vozač sa KERS-om. Nekih 40 kg viška :idea: a prošao je Kimija sa vanjske strane ko balavca. Zato bolje šuti.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

slika
Nitrous Oxide Systems
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la Nitrous Oxide Systems »

Dani je napisao/la:
Ha čuj gad grizeš dogode se takve stvari. Kada McLaren poboljša još malo bolid biti će jako dobar. Nemoj zaboraviti da je on u to vrijeme bio najbolji vozač sa KERS-om. Nekih 40 kg viška :idea: a prošao je Kimija sa vanjske strane ko balavca. Zato bolje šuti.
ali je i vozio ko balavac
slika
Odgovori