Lewis Hamilton [#44]

Novosti o vozačima i timovima, glasine...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
Icy
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Ja sam: Vozačica
Navijam za: Crvenog Baruna

Re: Lewis Hamilton

Post Postao/la Icy »

Dani je napisao/la:Ha čuj gad grizeš dogode se takve stvari.
Nije problem u tome što grize, nego da mu danas to nije trebalo. Upuštao se u previše rizika (po meni nepotrebnog) jer bolje od 5. mjesta sigurno nije mogao. Drugim rječima, mogao je puno više izgubiti nego dobiti.

Dani je napisao/la:Nemoj zaboraviti da je on u to vrijeme bio najbolji vozač sa KERS-om. Nekih 40 kg viška :idea: a prošao je Kimija sa vanjske strane ko balavca.
Kakvih 40 kg viška? Svi bolidi imaju istu kilažu, samo drugačije raspoređenu. A Kimija je danas i Bourdais prestigao, tako da nebi njega uzela kao primjer.
F1 bez Schumachera je kao atom bez jezgre
slika
Dani
Legenda
Legenda
Ja sam: Vozač
Navijam za: Hamiltona

Post Postao/la Dani »

Icy:
Kakvih 40 kg viška? Svi bolidi imaju istu kilažu, samo drugačije raspoređenu. A Kimija je danas i Bourdais prestigao, tako da nebi njega uzela kao primjer.[/quote]

E pa u tome grmu leži zec. Dodaj i nestabilnija kočenja bolida sa KERS-om i kaj ti više treba po kiši.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

slika
McLarem
Test vozač
Test vozač
Navijam za: McLaren-Mercedes

Post Postao/la McLarem »

Nitrous Oxide Systems je napisao/la:
Dani je napisao/la:
Nitrous Oxide Systems je napisao/la:stvarno je danas pokazao da je ''vozacina'' po kisi, mislim da je se vise puta izvrtio nego massa u silverstone-u prosle god...
Ha čuj gad grizeš dogode se takve stvari. Kada McLaren poboljša još malo bolid biti će jako dobar. Nemoj zaboraviti da je on u to vrijeme bio najbolji vozač sa KERS-om. Nekih 40 kg viška :idea: a prošao je Kimija sa vanjske strane ko balavca. Zato bolje šuti.
ali je i vozio ko balavac
Pa on i jest balavac =D> =D> , ali taj balavac zna voziti (doduse danas to nije pokazao) ipak je on svijetki prvak u F1, na sve i jadnoj trci ove sezone je popravio svoj plasman.
LEWIS HAMILTON SVETSKI PRVAK OD 2008 DO 2020! ZA REDOM samo za majstor iz maranella
slika
Pavka
Početnik
Početnik
Navijam za: Alonso

Post Postao/la Pavka »

Hami je danas vozio doista agresivno, nestrpljivo i pomalo preopasno za onakve uvjete, što je možda i razlog da su mu gume već nakon 6-7 krugova drastično gubile na perfomansama, što je vjerojatno opet uzrokovalo silna izvrtanja...
Mislim da je dosta ljudi na forumu izrazito subjektivno, ne mogu ili ne žele sagledat stvari objektivno, i puno se vremena troši na bezvezne polemike!
nikolaa
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: FERRARI

Post Postao/la nikolaa »

Danas je Hamilton vozio poprilicno lose.I sama sreca ga je spasila da ne zavrsi u nekom zidu ili pijesku.Kovalainen je mnogo smirenije i konstantnije vozio.Hamilton je evo vec trecu sezonu u F1,a on i dalje pokazuje to neiskustvo..nestrpljiv je..zivcan...i zato je izletio ni sam nzm koliko puta..Massa mi je 10 x vozio bolje od Hamiltona danas (samo je baksuz pa mu je srkla elektronika).Ne samo sto je vozio smirenije i stalozenije nego i brze u isto vrijeme..
Hamilton bi trebao na tome poraditi jer i dalje on pukne zacas i uprska sve...Samo eto danas je imao srece,ali nece je uvijek biti...u tome i je problem...
FORZA FERRARI!!!
-Bobi-
Navijam za: Fer Play

Post Postao/la -Bobi- »

nikolaa je napisao/la:Danas je Hamilton vozio poprilicno lose.I sama sreca ga je spasila da ne zavrsi u nekom zidu ili pijesku.Kovalainen je mnogo smirenije i konstantnije vozio.Hamilton je evo vec trecu sezonu u F1,a on i dalje pokazuje to neiskustvo..nestrpljiv je..zivcan...i zato je izletio ni sam nzm koliko puta..Massa mi je 10 x vozio bolje od Hamiltona danas (samo je baksuz pa mu je srkla elektronika).Ne samo sto je vozio smirenije i stalozenije nego i brze u isto vrijeme..
Hamilton bi trebao na tome poraditi jer i dalje on pukne zacas i uprska sve...Samo eto danas je imao srece,ali nece je uvijek biti...u tome i je problem...
Hamilton je danas vozio ofanzivno, nije imao sta izgubiti, jednostavno isao preko granice...
Sta je Hamilton danas radio ?
3 puta je prestigao Kimija na stazi (ovaj je vracao poziciju kad je Hamilton isao sa staze)
2-3 puta je to uradio Kovalaineneu
i imao je jos 10-tak takvih preticanja izravno na stazi...
To sto je nekoliko puta otisao sa staze je za danasnje utrke bilo skoro normalna stvar svi su po nekoliko puta to uradili, bas svi...
ali to sto je radio na stazi potrvrdjuje njegovu sposobnost.
lux007
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la lux007 »

-Bobi- je napisao/la:
nikolaa je napisao/la:Danas je Hamilton vozio poprilicno lose.I sama sreca ga je spasila da ne zavrsi u nekom zidu ili pijesku.Kovalainen je mnogo smirenije i konstantnije vozio.Hamilton je evo vec trecu sezonu u F1,a on i dalje pokazuje to neiskustvo..nestrpljiv je..zivcan...i zato je izletio ni sam nzm koliko puta..Massa mi je 10 x vozio bolje od Hamiltona danas (samo je baksuz pa mu je srkla elektronika).Ne samo sto je vozio smirenije i stalozenije nego i brze u isto vrijeme..
Hamilton je danas vozio ofanzivno, nije imao sta izgubiti, jednostavno isao preko granice...
Sta je Hamilton danas radio ?
3 puta je prestigao Kimija na stazi (ovaj je vracao poziciju kad je Hamilton isao sa staze)
2-3 puta je to uradio Kovalaineneu
i imao je jos 10-tak takvih preticanja izravno na stazi...
To sto je nekoliko puta otisao sa staze je za danasnje utrke bilo skoro normalna stvar svi su po nekoliko puta to uradili, bas svi...
ali to sto je radio na stazi potrvrdjuje njegovu sposobnost.
pa hamilton je jedan od najboljih vozača, ali vidi se da ne može napraviti ništa ako nema konkurentan bolid
nije to schumcher :D
THERE IS ONE ONLY ONE ONLY ONE ONLY ONE CRISTIANO
ONE ONLY ONE ONLY ONE ONLY ONE RONALDO
Schumy.d
Legenda
Legenda

Post Postao/la Schumy.d »

-Bobi- je napisao/la: To sto je nekoliko puta otisao sa staze je za danasnje utrke bilo skoro normalna stvar svi su po nekoliko puta to uradili, bas svi...
Malo se varaš! ;)
A Vettel ??? :p
gringo73
Naj F1 član foruma 2010.
Naj F1 član foruma 2010.
Navijam za: McLaren

Post Postao/la gringo73 »

Hamilton je izjavio za Motorsport Magazin da misli da je pritisak u njegovim gumama bio previsok, pogotovo u drugom stintu. Prewtpostavljam da to nije problem provjerit i vidit jel "opravdanje" drži vodu.
slika
Dennis lover

Post Postao/la Dennis lover »

lux007 je napisao/la:
pa hamilton je jedan od najboljih vozača, ali vidi se da ne može napraviti ništa ako nema konkurentan bolid
Samo je nedostajao ovakav komentar :D E da ako kazne McLaren ili Hamiltona da nevozi u Monaku ce bit velika steta jel tu od njega ockeujem dosta dobre stvari... Postolje....
Ferrari-BiH
Veteran
Veteran

Post Postao/la Ferrari-BiH »

Dennis lover je napisao/la:
lux007 je napisao/la:
Samo je nedostajao ovakav komentar :D E da ako kazne McLaren ili Hamiltona da nevozi u Monaku ce bit velika steta jel tu od njega ockeujem dosta dobre stvari... Postolje....
imaj u vidu da ovaj McLaren nema nikakve slicnosti sa McLarenima od prije 3,2 i 1 godinu, tako da u Monacu i nisu bas pretjerani favoriti...opet bih tipovao tu na Red Bull :D
¡oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs ˙oןıq ǝɾ oʇs oɐʞ ǝɾıu ǝsıʌ ɐʇsıu
Dennis lover

Imaju u vidu da je Hamilton bolji vozac nego sto je bio....
Ferrari-BiH
Veteran
Veteran

Post Postao/la Ferrari-BiH »

Dennis lover je napisao/la:Imaju u vidu da je Hamilton bolji vozac nego sto je bio....
necemo se prepucavati oko toga....ali ako je tako zasto onda sada ne mete konkurenciju iako ima inferiorniji bolid....razmisljaj prije nego sto kazes....da je ne znam kakav vozac ako bolid ne moze ne moze ni on....(malo ih je moglo)
¡oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs ˙oןıq ǝɾ oʇs oɐʞ ǝɾıu ǝsıʌ ɐʇsıu
Pavka
Početnik
Početnik
Navijam za: Alonso

Post Postao/la Pavka »

gringo73 je napisao/la:Hamilton je izjavio za Motorsport Magazin da misli da je pritisak u njegovim gumama bio previsok, pogotovo u drugom stintu. Prewtpostavljam da to nije problem provjerit i vidit jel "opravdanje" drži vodu.
Da, izjavio je to i za druge medije, a rekao je još i to da su mu se gube prebrzo trošile i gubile perfomanse, pogotovo prednja lijeva, a čemu ne može vidjeti razloge, osim kako je sam rekao, zbog njegovog stila vožnje. Mislim da bi to mogao biti jedan od razloga silnih pirueta na stazi :D
Dennis lover

Pa naravno da ocekujem i pomak u bolidu ali isto tako tamo je ljudski faktor veci neg na obicnim trkama. Pogotovo ako se kisa nađe.....
IH!

Post Postao/la IH! »

Kolicinu preticanja ,i to Raikonena tri puta vrlo dominantno =D> ,imao je 10tak preticanja,i nacin voznje,bez taktickog cekanja da se odlascima u box nesto rijesi samo po sebi,je od mene zasluzio veliki respekt.

To je ono sto daje neku dusu ovom cijelom "cirkusu",koji se sve vise pretvara nesto bez duse i duha,cista snaga masina.

Da je Bogdo vise ovakvih agresivnih vozaca i rezonovanja,a ne sve vise turistickih vozikanja po stazi kao kod pojedinaca. :biggrin: =D>
Zadnja izmjena: IH!, dana/u 20 tra 2009, 00:50, ukupno mijenjano 1 put.
slika
slika
Rain

Post Postao/la Rain »

Hamilton je danas čisto solidno odvozio, imao je dvije piruete i jedan malo širi prolazak zavoja. Piruete mu ne bih stavljao na dušu, svatko može naletit na akvaplanung i nema boga koji će ga spasiti (Suttil). Širi prolazak kroz onaj zavoj su imali gotovo svi, Kimmi, Massa, Alonso, Webber nekoliko puta, Button, itd...možda čak i Vettel, tako da mu ni to ne bih uzimao kao pogrešku, a sve ostalo je odvozio dobro, na momente i odlično, s obzirom na bolid i uvjete, npr. prolazak Kimmija s vanjske strane.

Ono što me u današnjoj utrci nerviralo su cinični i podrugljivi Novakovi komentari na račun Hamiltona. Hamilton je otišao u box i tada se Buemi probio na peto mjesto, što Novak nije registrirao nego zlurado lupeta o Hamiltonu, još jednom izljetanju, o sreći jer bi svatko drugi ostao u pijesku itd....pobogu čovječe, prati malo utrku.
Piquet20
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Post Postao/la Piquet20 »

Neznam zasto je mnogim navijacima (ne samo Hamiltonovim, nego opcenito) tesko priznati lose voznje njihovih ljubimaca. :roll:
Hamilton je zbilja odlicno krenuo u trku, ali je onda nakon prvog izlijetanja slijedila greska za greskom te samo sreci moze zahvaliti da je osvojio ova tri boda. Ukupan dojam na kraju je: prilicno lose za aktualnog svjetskog prvaka.

Evo sto sam Hamilton kaze:
I love racing in the wet and I would say that was one of my worst wet performances.
No prvenstvo ide dalje i ono sto je najvaznije za Lewisa je da je McLaren pokazao odredeni napredak u odnosu na prve dvije utrke te se s pravom moze nadati sve boljim rezultatima.
slika
McLarem
Test vozač
Test vozač

Post Postao/la McLarem »

Rain je napisao/la:Hamilton je danas čisto solidno odvozio, imao je dvije piruete i jedan malo širi prolazak zavoja. Piruete mu ne bih stavljao na dušu, svatko može naletit na akvaplanung i nema boga koji će ga spasiti (Suttil). Širi prolazak kroz onaj zavoj su imali gotovo svi, Kimmi, Massa, Alonso, Webber nekoliko puta, Button, itd...možda čak i Vettel, tako da mu ni to ne bih uzimao kao pogrešku, a sve ostalo je odvozio dobro, na momente i odlično, s obzirom na bolid i uvjete, npr. prolazak Kimmija s vanjske strane.

Ono što me u današnjoj utrci nerviralo su cinični i podrugljivi Novakovi komentari na račun Hamiltona. Hamilton je otišao u box i tada se Buemi probio na peto mjesto, što Novak nije registrirao nego zlurado lupeta o Hamiltonu, još jednom izljetanju, o sreći jer bi svatko drugi ostao u pijesku itd....pobogu čovječe, prati malo utrku.
Prosjecna voznja sa losim bolidom, mjesta odlicna vidjecemo kako ide bez kise.
LEWIS HAMILTON SVETSKI PRVAK OD 2008 DO 2020! ZA REDOM samo za majstor iz maranella
slika
sunseeker
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: F1

Post Postao/la sunseeker »

prije bi to bila loša vožnja sa prosječnim bolidom, previše je htio premalo napravio. ovo je samo još jedan dokaz da bi bio dobar na kiši moraš imati automobil kojem kiša odgovara. hamilton je pokušavao voziti kao da ima mp4-22/23, ali nažalost više nema.

prilično loš je bio u obe posljednje utrke ( kišne ), dakle lako je za zaključiti da mp4-24 još nije automobil koji je u takvim uvjetima daje adekvatan feedback.

lewis će ove godine puno toga naučiti što je preskočio u prva dva razreda.....
Rain

Post Postao/la Rain »

sunseeker je napisao/la:prije bi to bila loša vožnja sa prosječnim bolidom, previše je htio premalo napravio. ovo je samo još jedan dokaz da bi bio dobar na kiši moraš imati automobil kojem kiša odgovara. hamilton je pokušavao voziti kao da ima mp4-22/23, ali nažalost više nema.
Ne bih se baš složio s tobom, a razlozi su ovi:

I Kimi i Alonso su bili ispred Hamiltona na startu, na kraju su oba završila iza njega, obojica su također imali izlete van staze i obojica imaju brži bolid a na kraju nisu ništa napravili.

Iz toga zaključujem da su uvjeti na stazi bili zbilja teški, i u takvim uvjetima se Hamilton najbolje od svih snašao, barem u svom rangu (dakle ne računamo Brown i RedBull)

S druge strane Kova je živi dokaz da je bilo dovoljno voziti iznimno oprezno i čekati na probleme ostalih.
LEWIS HAMILTON McM
Početnik
Početnik
Navijam za: Lewis Hamilton McLaren

Post Postao/la LEWIS HAMILTON McM »

sad bar ak otiđe iz f1 nebu imal problema nač si drugo zanimanje,odlično mu idu piruete hehheh
sunseeker
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: F1

Post Postao/la sunseeker »

Rain je napisao/la:

I Kimi i Alonso su bili ispred Hamiltona na startu, na kraju su oba završila iza njega, obojica su također imali izlete van staze i obojica imaju brži bolid a na kraju nisu ništa napravili.

Iz toga zaključujem da su uvjeti na stazi bili zbilja teški, i u takvim uvjetima se Hamilton najbolje od svih snašao, barem u svom rangu (dakle ne računamo Brown i RedBull)

S druge strane Kova je živi dokaz da je bilo dovoljno voziti iznimno oprezno i čekati na probleme ostalih.
alonso je vozio daleko bolju utrku od hamiltona, kada je utrka konačno krenula bio je posljednji, probio se do 9. mjesta i stizao kovalainena ( došao mu je na nekih sekundu i pol )tada je napravio jedinu grešku koja ga je drastično koštala, hamiltonovih 4-5 nije bilo pogubno kao ova alonsova jedna....

kimi je nažalost bio potpuno izgubljen, ali on već neko vrijeme nije vozač koji bi se svrstao uz imena ove dvojice.....kimija je u kini prolazio tko je htio i kako je htio......

hamilton se sve samo ne snašao
Chuck Norris
Veteran
Veteran
Navijam za: Fernando Alonso

Post Postao/la Chuck Norris »

Rain je napisao/la:
sunseeker je napisao/la:prije bi to bila loša vožnja sa prosječnim bolidom, previše je htio premalo napravio. ovo je samo još jedan dokaz da bi bio dobar na kiši moraš imati automobil kojem kiša odgovara. hamilton je pokušavao voziti kao da ima mp4-22/23, ali nažalost više nema.

Kad je pravi start utrke krenuo alonso je bio posljednji.A da ne govorim da je ova procesija od 8 odgovarala vozačima koji su imali puniji rezervoar pa bi massa da nije imao kvar i hamilton da nije napravio 5 izleta van staze bili u samom vrhu.
...put u raj nije posut ružama...
McLarem
Test vozač
Test vozač

Post Postao/la McLarem »

Alonso da nije bio prazan nebi ni blizu 2 mjesta na kvalifikacijama bio, tako da je sam sebi kriv, njegova taktika je bila, manje goriva pobjeci u startu i odrzavati tu prednost, kisa je pala i sve je promjenula pa je zavrstio tamo dje mu je objektivno i mjesto bilo. Tako da nemozas porediti taktike Hamiltona i Alonsa stoga suprotnost.
slika
Odgovori