Lewis Hamilton [#44]

Novosti o vozačima i timovima, glasine...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
Chuck Norris
Veteran
Veteran
Ja sam: Vozač
Navijam za: Fernando Alonso

Re: Lewis Hamilton

Post Postao/la Chuck Norris »

McLarem je napisao/la:Alonso da nije bio prazan nebi ni blizu 2 mjesta na kvalifikacijama bio, tako da je sam sebi kriv, njegova taktika je bila, manje goriva pobjeci u startu i odrzavati tu prednost, kisa je pala i sve je promjenula pa je zavrstio tamo dje mu je objektivno i mjesto bilo. Tako da nemozas porediti taktike Hamiltona i Alonsa stoga suprotnost.
Nije problem što je kiša pala problem je što je se bezveze procesija vozila 8 krugova,jer ništa bolji uvjeti nisu bili tada nego prvi krug.A što se tiče da je završio objektivno gdje mu je mjesto,onda ti poradi na objektivnosti jer se svi(osim hamiltonovih pristaša)slažu da je njegova vožnja bila među najboljima,naravno iza RB.
Hamilton je imao više sreće s taktikom a vozio je lošu utrku,kad se neko 5 puta izvrti objektivno mu je mjesto na samom dnu poretka.
...put u raj nije posut ružama...
Rain

Post Postao/la Rain »

Chuck Norris je napisao/la:
McLarem je napisao/la:Alonso da nije bio prazan nebi ni blizu 2 mjesta na kvalifikacijama bio, tako da je sam sebi kriv, njegova taktika je bila, manje goriva pobjeci u startu i odrzavati tu prednost, kisa je pala i sve je promjenula pa je zavrstio tamo dje mu je objektivno i mjesto bilo. Tako da nemozas porediti taktike Hamiltona i Alonsa stoga suprotnost.
Nije problem što je kiša pala problem je što je se bezveze procesija vozila 8 krugova,jer ništa bolji uvjeti nisu bili tada nego prvi krug.A što se tiče da je završio objektivno gdje mu je mjesto,onda ti poradi na objektivnosti jer se svi(osim hamiltonovih pristaša)slažu da je njegova vožnja bila među najboljima,naravno iza RB.
Hamilton je imao više sreće s taktikom a vozio je lošu utrku,kad se neko 5 puta izvrti objektivno mu je mjesto na samom dnu poretka.
Hamilton se izvrtio 2 puta i jednom zajašio pošteno pasicu. A mislim da se Alonso izvrtio barem 3 puta.
Chuck Norris
Veteran
Veteran
Navijam za: Fernando Alonso

Post Postao/la Chuck Norris »

@Rain

Koju si ti utrku gledao?Slabo misliš i nemam šta s tobom raspravljati kad ili nisi gledao utrku ili namjerno iskrivljuješ činjenice
...put u raj nije posut ružama...
McLarem
Test vozač
Test vozač
Navijam za: McLaren-Mercedes

Post Postao/la McLarem »

Chuck Norris je napisao/la:@Rain

Koju si ti utrku gledao?Slabo misliš i nemam šta s tobom raspravljati kad ili nisi gledao utrku ili namjerno iskrivljuješ činjenice

Prijatelju pogledaj ti malo bolje pa ces vidjeti da se je Hamilton 3 PUTA vrtio, a Alonso isto tako. Pitanje je sta si ti gledao?????????????????? Sto se tice Hamiltona pogledaj moje postove pa ces vidjeti da nema ni jedan sto ga ja hvalim za zadnju utrku, eeeee da za Alonsa receno vec ali tebi treba ponavljati nije imao goriva u bolidu i bio je prelagan pa je dosao na to mjesto, a normalno da ce SC ici toliko da nije trebo pitati Alosa kad da izade sa staze :biggrin: , misli malo objektivnosti molim.
LEWIS HAMILTON SVETSKI PRVAK OD 2008 DO 2020! ZA REDOM samo za majstor iz maranella
slika
Dennis lover
Navijam za: McLaren

Post Postao/la Dennis lover »

sunseeker je napisao/la:prije bi to bila loša vožnja sa prosječnim bolidom, previše je htio premalo napravio. ovo je samo još jedan dokaz da bi bio dobar na kiši moraš imati automobil kojem kiša odgovara. hamilton je pokušavao voziti kao da ima mp4-22/23, ali nažalost više nema.

prilično loš je bio u obe posljednje utrke ( kišne ), dakle lako je za zaključiti da mp4-24 još nije automobil koji je u takvim uvjetima daje adekvatan feedback.

lewis će ove godine puno toga naučiti što je preskočio u prva dva razreda.....
U obe :roll: a tam je bio 7 ja mislim... S tim da je do izlaska SC-a bio 5.-6. i vrtio je po najvesoj kisurini(zadnjih par krugova) najbrza vremena daleko. :roll: AKo je to slaba trka onda...

A sta je Hamilton radio kad se nije okretao? Vrtio vremena najbolja od ove top. 3. 4. ekipe. Set-up katastrofa prevelik tlak u gumama sto po kisi ne valja zato sto prijanjanje postane jos losije. Najlosija trka na kisi vjerojatno ali opet je bila u redu. U svakom slucaju je napredovao za 3 mjesta meni super.
lux007
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la lux007 »

Ferrari-BiH je napisao/la:
Dennis lover je napisao/la:Imaju u vidu da je Hamilton bolji vozac nego sto je bio....
necemo se prepucavati oko toga....ali ako je tako zasto onda sada ne mete konkurenciju iako ima inferiorniji bolid....razmisljaj prije nego sto kazes....da je ne znam kakav vozac ako bolid ne moze ne moze ni on....(malo ih je moglo)

pa kad bolid neće teško može vozač izvući nešto nevjerovatno.
vidite buttona prošlih godina ako bi prošao prvi rundu kvalifikacija to bi bilo odlično...
malo ih je moglo izvući iz bolida nešto nevjerovatno
ako Hamilton to uspije onda mu svaka čast, ako se bude borio za pobjedu u Monte Carlu onda će dokazati da je odličan vozač.
može i neki stari djed pobjedit da vozi brown gp, a protivnici mu u peglicama
THERE IS ONE ONLY ONE ONLY ONE ONLY ONE CRISTIANO
ONE ONLY ONE ONLY ONE ONLY ONE RONALDO
keexx
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la keexx »

Previše je riskirao, tj trebao je pametnije vozit, ko Heikki... Moja ocjena za njegovu vožnju u Kini 4/10 => samo zbog toga šta je skupio dosta bodova...
Jedan od razloga zašto se toliko vrtio je i to šta je bio na jednom zaustavljanju u box i tako su mu gume bile poprilično sje***e... Svi oko njega su bili na 2 zaustavljanja i samim tim su bili u boljim situacijama.. Sam Hamilton je izjavio da je jako brzo u utrci uništio gume (ništa novo... :roll: )
I found a good pace and had some fun in the opening laps, but unfortunately I destroyed my tyres quite early on. I made a few too many mistakes today. It was very slippery and my front-left tyre was finished long before the end but I still gave it my best.
E sad ko mu je kriv... Mogao je vozit opreznije i pametnije... Jer i Heikki je bio na istoj strategiji i završio je utkru ispred njega i bez pirueta i izlijetanja..... Ali zato i navijam za Lewisa, jer uvijek vozi na granici, uvijek se bori.... Ta vožnja po granici ga je već jako puno puta skupo koštala (i bodova i kazni...), ali ja volim vidjet vozača koji stalno pokušava... ;)
slika slika
Pavka
Početnik
Početnik
Navijam za: Alonso

Post Postao/la Pavka »

McLarem je napisao/la:
Chuck Norris je napisao/la:@Rain

Prijatelju pogledaj ti malo bolje pa ces vidjeti da se je Hamilton 3 PUTA vrtio, a Alonso isto tako. Pitanje je sta si ti gledao?????????????????? Sto se tice Hamiltona pogledaj moje postove pa ces vidjeti da nema ni jedan sto ga ja hvalim za zadnju utrku, eeeee da za Alonsa receno vec ali tebi treba ponavljati nije imao goriva u bolidu i bio je prelagan pa je dosao na to mjesto, a normalno da ce SC ici toliko da nije trebo pitati Alosa kad da izade sa staze :biggrin: , misli malo objektivnosti molim.
Vidim da brkaš neke osnovne pojmove ovdje,pa ću ti u dobroj namjeri pojasniti: dakle, Hami se izvrtio tri puta, dokazano!
Alonso se izvrtio JEDNOM!!!!, a Nelsinho se izvrtio 3 puta, dakle jednako kao i Hami, Alonso ima CRVENU kameru iznda glave, pa ćeš ubuduće znati razlikovati Nanda i Nelsinha, koji ima ŽUTU kameru.
:)
Igor18
Veteran
Veteran
Navijam za: Schumachera

Post Postao/la Igor18 »

Alonso se jednom izvrtio!
U jednom trenutku komentatori su uzviknuli fernando se izvrtio, al onda je bila ispravka da je to nelson, ono kad je pogodio zid pa produžio u boks.
Fernando se na kraju utrke izvrtio
Michael is faster than you!!
Srebrena strjela

Post Postao/la Srebrena strjela »

Ja sam u biti zadovoljan,kako je moglo biti dobro je.Vidi se napredak,to me veseli.Hami je vozio kako i treba,agresivno,na limitu.Pa to i jeste bit trke,zar ne?
Nego mene nesto drugo nervira i to strasno.To su blazicko i novak. [-X Pazi Sutil se slupao a oni u glas "da ga nije Hamilton udario".Alo ljudi pratite malo trku samo lupate pa sta bude.
Zbog toga sam odlucio,al definitivno da ubuduce gledam prenos na Njem. RTL.Za njih znas,oni navijaju za svabe i to je to.
kimi#1
Početnik
Početnik
Navijam za: Kimi MS

Post Postao/la kimi#1 »

Ferrari-BiH je napisao/la:
Dennis lover je napisao/la:Imaju u vidu da je Hamilton bolji vozac nego sto je bio....
necemo se prepucavati oko toga....ali ako je tako zasto onda sada ne mete konkurenciju iako ima inferiorniji bolid....razmisljaj prije nego sto kazes....da je ne znam kakav vozac ako bolid ne moze ne moze ni on....(malo ih je moglo)
U tome i je poanta današnje F1!Kakav bolid,takav vozač.
I kakve vi gluposti ostali pišete,Kimija je jučer mogao proć bilo tko zbog problema s motorom koji ste valjda čuli na početku utrke.I u sve 3 kvalifikacije je bio bolji od Masse,a i u sve 3 utrke je imao bolje šanse za odlične pozicije.

A Hamilton,o njemu sam dosad ispričao već i eseje.....možete ga vi svi dizat u nebesa koliko god želite,što i svi rade otkad se pojavio u F1,ali stvar je da on ima uz sebe gospođicu fortunu.I vi se Mclarenovci uvijek izvlačite da njima FIA uvijek sudi,a tko je kriv Mclarenu što uvijek igra prljavo..........
Hvala Lewis Hamilton! Dao si mi najveći dar za rođendan te užitak da doživim što znači biti ispod podija Monze kad je Kimi gore!!!
slika
Scuderia
Moderator
Moderator
Navijam za: Michael-Mick Schumacher

Post Postao/la Scuderia »

-----------------------------
Lewis Hamilton vs. Steve McQueen / Porsche vs. McLaren

Le Mans

KLIK, njemacki je LINK !!!
slika
Arai
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Kontakt:

Post Postao/la Arai »

Jedan intervju s Lewisom nakon utrke u Kini.
LINK
slika
osman
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la osman »

Lewis je dobar vozač al je incidentom iz australije mnogo narušio svoj i ugled svog tima
McLarem
Test vozač
Test vozač

Post Postao/la McLarem »

osman je napisao/la:Lewis je dobar vozač al je incidentom iz australije mnogo narušio svoj i ugled svog tima
Ma to sve stoji sto si napisao ali nije to razlog na totalno uniste jedan tim koji je napisao istoriju F1.
Traba ih kazniti sto se toga tice ali ne i unistiti, moje je misljenje da se je Hamilton tu naso u neobranom grozdu i nije znao sta da radi pa mu se je desilo to sto se desilo, iskerno da se to desilo nekoj drugom vodecem timu nevjerujem da bi dobili u 2 godine 135 mil novcane kazne i 2 urke (gdje pored ovako lozeg bolida mogli dobiti bodove)kazne, te nazor otjerati vodece sponzore VODOFON, u svemu tom Hamilton ce se izvuci iz svega toga (nije prioritet unistavanja nego samo tim za koji vozi) i vjerovatno otici u BMW ili Wiliams u Ferari a pogotovo Renaut nevjerujem da ce sebi taj rizik dopustiti.
LEWIS HAMILTON SVETSKI PRVAK OD 2008 DO 2020! ZA REDOM samo za majstor iz maranella
slika
Arai
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Kontakt:

Post Postao/la Arai »

Hamilton vjeruje da može obraniti naslov!
KLIK
slika
Domi
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: Schumacher - Kimi

Post Postao/la Domi »

vrlo optimistična izjava u ovom trenutku
"Life is about passions. Thank you for sharing mine" - Michael Schumacher, Brazil GP 2012
majstor iz maranella
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: Ferrari i Schumachera

Post Postao/la majstor iz maranella »

Arai je napisao/la:Hamilton vjeruje da može obraniti naslov!
KLIK
Ako on vjeruje onda i ima nešto u tome ;)
SRV
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la SRV »

Ono nije da vjeruje, nego se makar nada. :D
Felipe Massa
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Felipe Massa-Ferrari

Post Postao/la Felipe Massa »

neka neka nek se nada
slika

Ayrtone nek ti je vječna slava i hvala.Bio si moj poslednji junak i idol.
King iCool
Veteran
Veteran
Kontakt:

Post Postao/la King iCool »

P5. Dobre kvale za Lewisa, odličan krug je odvozil i barem je Rubensa uspio pobijedit... :)
McLarem
Test vozač
Test vozač

Post Postao/la McLarem »

Felipe Massa je napisao/la:neka neka nek se nada

I danas pokazano da moze 5 mjesto odlicno, Massa je ??????????????????????
to je za neku drugu temu :biggrin: :biggrin:
slika
edo
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: FELIPE MASSA
Kontakt:

Post Postao/la edo »

McLarem je napisao/la:
Felipe Massa je napisao/la:neka neka nek se nada

I danas pokazano da moze 5 mjesto odlicno, Massa je ??????????????????????
to je za neku drugu temu :biggrin: :biggrin:
Sta massa,nesto to nije jasno ili se meni cini??????
BH FORD KLUB-FORZA FELIPE...
Dennis lover

Post Postao/la Dennis lover »

Odlican krug zbilja. S obzirom na bolid najslabij u top 10 super. Sad ovisi o kilazi...
SRV
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la SRV »

Peto vrijeme je super jer Hamilton sigurno ne ide lagan. Uostalom, najbrzi je od svih bolida koji imaju KERS. Moglo bi to ipak nesto znaciti sutra na startu, makar jedno mjesto. :D
Odgovori