Lewis Hamilton [#44]

Novosti o vozačima i timovima, glasine...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
Hamilton
Test vozač
Test vozač
Navijam za: Nikoga
Kontakt:

Post Postao/la Hamilton »

škare je napisao/la:stavi sve vozace u Mclaren pa ces vidit ko ce bit prvi,sato il kubica garantiran(tu bi se vidilo ko je najbolji),vi i vas hamilton,lako mu se puvat u Mclarenu,a di je ona sezona prosla kad je Mclaren crka 13puta,vidili bi ga onda koji bi bia,i neznan di vi vidite njegove majstorije,i jos govore da je NOVI SENNA,NOVI SCHUMACHER?najbolji vic koji san ikad cuo...pozz ljudi iako me nevolite bas vidin

e ti zbilja imaš jadne izjave kako ti uopće možeš znat da on neće bit bolji od Senne ili Schumachera(ali ne kažem ni da hoće), a i ovo da može puvat u McLarenu je isto jadno, jer se on i njegova obitelj jako pomučila da bi on bio gdje sad je, a ako ti dobro nevidiš on i opravdava to što je u McLarenu od svoje prve sezone jer je odličan vozač...
slika
ipenezi3
Početnik
Početnik

Post Postao/la ipenezi3 »

Hamilton je napisao/la:
škare je napisao/la:stavi sve vozace u Mclaren pa ces vidit ko ce bit prvi,sato il kubica garantiran(tu bi se vidilo ko je najbolji),vi i vas hamilton,lako mu se puvat u Mclarenu,a di je ona sezona prosla kad je Mclaren crka 13puta,vidili bi ga onda koji bi bia,i neznan di vi vidite njegove majstorije,i jos govore da je NOVI SENNA,NOVI SCHUMACHER?najbolji vic koji san ikad cuo...pozz ljudi iako me nevolite bas vidin

e ti zbilja imaš jadne izjave kako ti uopće možeš znat da on neće bit bolji od Senne ili Schumachera(ali ne kažem ni da hoće), a i ovo da može puvat u McLarenu je isto jadno, jer se on i njegova obitelj jako pomučila da bi on bio gdje sad je, a ako ti dobro nevidiš on i opravdava to što je u McLarenu od svoje prve sezone jer je odličan vozač...
Je odličan je, ja ga baš previše ne simpatiziram, al ak si primjetio, govorim samo pozitivno o njemu i ne pljujem po njemu non-stop! Ne kužim kak neko tak može počet pljuvat po nekom jer mu se ne sviđa!
Penza
ipenezi3
Početnik
Početnik

Hamilton je sad jedno odlično osvježenje za F1, već dugo, dugo vremena bilo potrebno(pritom mislim na "Schumacher-era"). Bilo bi zanimljivo vidjet Lewisa i Schumia u dvoboju. :driver:
Penza
McLewis
Veteran
Veteran
Ja sam: Vozač
Navijam za: McLaren i Mercedes

Post Postao/la McLewis »

hamilton zna fantasticno voziti i ne popusta pod pritiskom ali mu jos malcice fali da bude totalno kompletan, a to malcice ce dobiti s iskustvom!!!! ja neznam kako se neko usudi pisati ovake gluposti ko skare!!!!! svaka cast prijatelju vrijeme ti je da pocnes stvarno gledati f1
McLaren u <3
ipenezi3
Početnik
Početnik

*silberpfeil je napisao/la:hamilton zna fantasticno voziti i ne popusta pod pritiskom ali mu jos malcice fali da bude totalno kompletan, a to malcice ce dobiti s iskustvom!!!! ja neznam kako se neko usudi pisati ovake gluposti ko skare!!!!! svaka cast prijatelju vrijeme ti je da pocnes stvarno gledati f1
Istina, i,, Skare, daj probaj bit malo objektivan, puno ljudi na ovom forumu baš ne voli Hemija, al ne pljuju po dečku! Nije on kriv kaj zna dobro vozit, i kaj ima super auto, budi realan!
Penza
Bimbo_boj
Kontakt:

Post Postao/la Bimbo_boj »

Zweki je napisao/la:
Bimbo_boj je napisao/la:Ovako bez ikakog vrijedjanja cu rechi alonso je dokazao da zna vozit i da nije traktordzija XD,on je i u jako teskim situacijama iscupat ono nesto vise iz sebe on se po kisi ponasa kao da nema uopche rizika a prisjetimo se malo leta hamiltona na VN Europe kada je odletio u zid i srechom se nije razbio tada se tek vidjelo ko je prava kvaliteta po meni Alonso i Kimmija.Prema tome ajde mi samo reci da se Hamilton nije navikao da sve bude savrseno voziti po suhoj stazi u najbrzem bolidu sa momchadi koja ga tretira kao bebu,prema tome ja uopche nisam ljubomoran i uopche nisam zabrinut za prvenstvo jer sam uvjeren da nije u soldima sve treba imati ono nesto u sebi sto je puno vise od novaca ono umijeche voznje koje se steche iskustvom a Hamilton ga nema bash previse,Lewis je dobar vozach al on je po meni iza Alonsa i Kimmija,prema tome dobri vozachi nisu oni koji sjednu u sredjen bolid na sredjenoj stazi pa vode od starta do cilja pravi vozachi su oni koji imaju i probleme zaborave i voze od nule , a to su dokazali od trenutnih vozacha samo Kimmi i Alonso,Ako imate f1 racing ovaj mjesec obavezno procitajte o Juan Manuel Fangiou,to je pravi vozach,uz ujedno i josh neke koji su imali takav instinkt da su bez imalo napora pod djelovanjem nekakve sile izvlacili jos ono vishe iz sebe,koji imaju vozachki instinkt ;)
Jedino što Hamiltonu fali to je iskustvo, barem u F1 i to je neosporivo. Naveo si taj slučaj po kiši, jel se možeš sjeiti još kojeg, a da nije bila kiša? Taj jedini zajeb kojeg je imao do sada je vjerojatno iz tog razloga što nikada nije vozio utrku po kiši, odnosno bolid i nije mogao znati kako će se bolid ponašat. Naravno nitko nije savršen, ali uzemmo li u obzir da je jedino tad odklizao, mislim da je jedan od boljih vozača, makar nema toliko iskustva.
Primjećujem da si mu ovo uzeo za zlo, no moram te podsjetiti da su i neki koji se smatraju boljim vozačem od Hamiltona, imali zajebe a da tada uopće nije bilo mokro, a i na kiši. Nemoram ni spominjati M. Schumachera koje ga se smatralo kišnim čovjekom, no sanjkao se, izvrtio na suhom. Alonso je isto ima svoje izlete, pa i kimi. Tako da mislim da mu se ovo ne treba uzeti za takvo zlo.
Iskustvo će doći s vremenom. ;)
To je istina samo jedino sto mi ide na zivce je kada njega usporedjuju kao buduci schumacher,no mislim da je on jos daaaaallllleeeeekoooo od toga ova sva se prasina diz ejer je novak no nemojmo zaboraviti da je on vec kao djete bio u dennisovim rukama i mislim da ovo sto je on takav nije slucajno,kak mnogi vicu rodio se genije ovo ono ma nije on genije on je jaaaakkkooooo puno ucio za ovo sto trenutno radi sam se sjetite juan manuel faangiou on je sa svojih cetrdesetak godina sjeo u bolid,da je on do tih cetrdesetak godina zivio u nadi da je talentiran nebi se za njega pricalo da je jedan od najboljih vozacha svih vremena vech je to svo vrijeme ucio,prema tome hamilton nije genije on se samo kao klinjo uvalio u dennisove ruke i ucio,e da je svatko kao on to mogao tada bi i crstijan albers sad bio 100% u spykeru XD :lol: :o :badgrin:
Fernando_owns

Post Postao/la Fernando_owns »

Dobar je, ali nije ni čudo što je dobar...otkad zna za sebe je u McLarena i svi su prema njemu fer i korektni, zato nije ni čudo što owna na gotovo svakoj utrci i što mu ni Fernando Alonso ništa ne može, a pogotovo ostali.
ipenezi3
Početnik
Početnik

Fernando_owns je napisao/la:Dobar je, ali nije ni čudo što je dobar...otkad zna za sebe je u McLarena i svi su prema njemu fer i korektni, zato nije ni čudo što owna na gotovo svakoj utrci i što mu ni Fernando Alonso ništa ne može, a pogotovo ostali.
Istina,,, ipak on McLarenove aute pozna ko svoj džep, a vidjet ćemo.
Penza
gattuso87
Početnik
Početnik
Navijam za: Jarna Trullija i Ferrari

Post Postao/la gattuso87 »

ipenezi3 je napisao/la:
Fernando_owns je napisao/la:Dobar je, ali nije ni čudo što je dobar...otkad zna za sebe je u McLarena i svi su prema njemu fer i korektni, zato nije ni čudo što owna na gotovo svakoj utrci i što mu ni Fernando Alonso ništa ne može, a pogotovo ostali.
Istina,,, ipak on McLarenove aute pozna ko svoj džep, a vidjet ćemo.
istina da je on dobar...ali svi vozači u f1 su dobri
ja u njemu vidim villeneuvea-kad više neće imati najbolji auto,neće se posebno isticati od ostalih...
BRAVO JARNO!
Marvin

Post Postao/la Marvin »

Moje mišljenje i zašto tako mislim.

Dečko je za prvu sezonu OK.

1. Ima najbolji auto i isplival je na površinu, svaka čast, mnogima to nije uspjelo ni s više iskustva kad su sjeli u najbrži auto.
Npr Hillu nikad, u onoj sezoni kad je Schumi osvojil prvi naslov u Benettonu bez obzira na zadnju utrku mislim da je Miha imal 6 utrka bez bodova u slabijem autu. (nemojte o varanju, jer svi varaju samo neki bolje neki lošije). Osvojil je prvenstvo kad su svi bili osjetno inferiorniji.

2. Konstantan je i uvijek je na postolju, uvjerljivo najbolji debitant, malo mu je pomoglo i to što su kimi i fernando morali mijenjati stil vožnje massa nije michael, a i sjeo je u najbrži auto ali svejedno najbolji debitant u povijesti F1. Nisam rekao najbolji vozač.

3. dobro se drži pod pritiskom iako ne znam kako bi bilo da je michael, mika ili senna iza, ali to nećemo nikad saznati. Alonsa ne računam, jer su u istoj momčadi i ne smiju se utrkivati do kraja kako se oba ne bi sprašili tako da su prisiljeni malo kalkulirati

ZAŠTO JOŠ UVIJEK NIJE VELIKI VOZAČ I VJEROJATNO TO JOŠ NEĆE POSTATI AKO I OSVOJI NASLOV OVE GODINE (rekao sam još uvijek)

1. Kao i svima koji trenutno voze fale mu utrke u kojima ima ono nešto kao senna po kiši, Michael zaglavljen u 5 brzini ili Jim Clark u Monzi (pogledajte kolumnu MJ) i sl. ali to će vjerojatno doći s Vremenom.

2. Ne znamo kakav je kad stvari nisu Idealne. Npr ima najbolju aerodinamiku ali druga momčad ima jači motor (rat michaela i pabla), recimo ne znamo kakav bi bio na mjestu kubice.

3. Još uvijek nije bilo utrke koju su odlučili njegov inženjer i njegova sposobnost kao recimo 4 ulaska u boks michaela ili 25 sekundi prednosti u 25 krugova isto od michaela. Pri tome mislim može li odraditi 20 fenomenalnih krugova u točno zadano vrijeme ne kad se njemu poslože kockice

Zbog toga ga smatram izuzetnim vozačem a hoće li biti veliki vozač to ćemo saznati kroz neko vrijeme.
marvin the maritian
p@rtibrejker
Veteran
Veteran
Navijam za: Hrvatsku Kunu

Post Postao/la p@rtibrejker »

Dio postova pobrisan radi prelaženja u off topic. Ovo nije tema o De La Rosi, i makar se zove "Lewis Hamilton" mislim da nije toliko bitno sad tu nagađanje da li on i Alonso pričaju ili ne. To mi je isto kao nagađanje da li Lewis nosi tange, slip ili bokserice. Molim Vas, općenito sve članove foruma - da ovdje s nama podijele razmišljanja o Lewisu ponajprije kao vozaču, medije o njemu, vijesti i sl. Thanx ;)
- Oviedon Ihmisohjus -
...who are you to wave your finger?...
ignore lista: MP4don - 07.04.09. ivanpetka - 29.07.09. mmilo42 - 02.10.09. Butt-kisser 23.10.09. Felipe Massa 01.08.10.
IvanMcLaren1

Post Postao/la IvanMcLaren1 »

p@rtibrejker je napisao/la:Dio postova pobrisan radi prelaženja u off topic. Ovo nije tema o De La Rosi, i makar se zove "Lewis Hamilton" mislim da nije toliko bitno sad tu nagađanje da li on i Alonso pričaju ili ne. To mi je isto kao nagađanje da li Lewis nosi tange, slip ili bokserice. Molim Vas, općenito sve članove foruma - da ovdje s nama podijele razmišljanja o Lewisu ponajprije kao vozaču, medije o njemu, vijesti i sl. Thanx ;)
Oprosti, ne bih htio ispasti drzak,,, ali o čemu se onda smije razgovarati u toj temi? :?
Alonso & Lewis, the best
sale
Site Admin
Site Admin
Navijam za: F1
Kontakt:

Post Postao/la sale »

IvanMcLaren1 je napisao/la:
p@rtibrejker je napisao/la:Dio postova pobrisan radi prelaženja u off topic. Ovo nije tema o De La Rosi, i makar se zove "Lewis Hamilton" mislim da nije toliko bitno sad tu nagađanje da li on i Alonso pričaju ili ne. To mi je isto kao nagađanje da li Lewis nosi tange, slip ili bokserice. Molim Vas, općenito sve članove foruma - da ovdje s nama podijele razmišljanja o Lewisu ponajprije kao vozaču, medije o njemu, vijesti i sl. Thanx ;)
Oprosti, ne bih htio ispasti drzak,,, ali o čemu se onda smije razgovarati u toj temi? :?
Pročitaj malo bolje zadnju rečenicu posta okjeg si citirao i saznat ćeš odgovor ;)
$@Ł€: Tražite prije postanja slika
mislav 1984
Navijam za: Dobru utrku

Post Postao/la mislav 1984 »

Moram priznati da me Hamilton iznanadio, kad su počele priče o novaku u mclarenu mislio sam da će bit druga violina alonsu i iz drugog plana skupljat bodove i iskustvo, ali on se odmah nametnuo kao pretendent na naslov, bez treme i strahopoštovanja prema alonsu. Mislim da će osvojit naslov ove godine, i da mu to neće biti jedini put. Vrijeme će pokazati, talenta ima, još mu samo fali iskustvo. Uvijek sam navijao za MS-a, pa sam prema tome uvijek nevolio mclaren, ali od ove sezone navijam za Hamiltona, osvojio prvenstvo ili ne.
IvanMcLaren1

mislav 1984 je napisao/la:Moram priznati da me Hamilton iznanadio, kad su počele priče o novaku u mclarenu mislio sam da će bit druga violina alonsu i iz drugog plana skupljat bodove i iskustvo, ali on se odmah nametnuo kao pretendent na naslov, bez treme i strahopoštovanja prema alonsu. Mislim da će osvojit naslov ove godine, i da mu to neće biti jedini put. Vrijeme će pokazati, talenta ima, još mu samo fali iskustvo. Uvijek sam navijao za MS-a, pa sam prema tome uvijek nevolio mclaren, ali od ove sezone navijam za Hamiltona, osvojio prvenstvo ili ne.
Pa gle, dečko je u McLarenu odkad zna sa sebe, i poznaje McLaren MP4-22 sigurno bolje nego Alonso, jer kak tak sličan MP4-21, i ostalima,,, tak da se ja uipće ne čudim. Ali, mali ima potencijala za naslov!
Alonso & Lewis, the best
Hamilton
Test vozač
Test vozač
Kontakt:

Post Postao/la Hamilton »

mislav 1984 je napisao/la:Moram priznati da me Hamilton iznanadio, kad su počele priče o novaku u mclarenu mislio sam da će bit druga violina alonsu i iz drugog plana skupljat bodove i iskustvo, ali on se odmah nametnuo kao pretendent na naslov, bez treme i strahopoštovanja prema alonsu. Mislim da će osvojit naslov ove godine, i da mu to neće biti jedini put. Vrijeme će pokazati, talenta ima, još mu samo fali iskustvo. Uvijek sam navijao za MS-a, pa sam prema tome uvijek nevolio mclaren, ali od ove sezone navijam za Hamiltona, osvojio prvenstvo ili ne.
Pa gle, dečko je u McLarenu odkad zna sa sebe, i poznaje McLaren MP4-22 sigurno bolje nego Alonso, jer kak tak sličan MP4-21, i ostalima,,, tak da se ja uipće ne čudim. Ali, mali ima potencijala za naslov!

definitivno, poznaje bolid jako dobro, jer je odavno u društvu McLarena, a dobro vozi, tako da sve to zajedno daje jako dobre rezultate...
slika
IvanMcLaren1

Hamilton je napisao/la:

definitivno, poznaje bolid jako dobro, jer je odavno u društvu McLarena, a dobro vozi, tako da sve to zajedno daje jako dobre rezultate...
Ali naravno... još uvijek mi je Alonso bolji vozač, što se tiće kompletnosti i to... Ali Lewis nije bolji od Alonsa, potpuno su jednaki,,,, možda će Alonso bit nešto brži iduće godine, jer kako smo vidjeli, na auto se naviknuo barem 90%, ali i on i Lewis,,, prvoklasni vozači.
Alonso & Lewis, the best
edo
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: FELIPE MASSA
Kontakt:

Post Postao/la edo »

ljudi razlikaizmeđu lewisa i nanda je to što je nando 2-struki svjetski
šampion i zaslužuje više pažnje u Mcm...
IvanMcLaren1

edo je napisao/la:ljudi razlikaizmeđu lewisa i nanda je to što je nando 2-struki svjetski
šampion i zaslužuje više pažnje u Mcm...
Ma daj,,, daj mi onda objasni ovo: Alonso je na kišnom Nurburgringu ostao na stazi(bez najmanjeg proklizavanja), dok je Lewis završio u pijesku... Kako to da se Lewis na (skoro) svakom treningu negdje izvrti, a Nando ne... Što se tiće Monaca, Lewis je par puta na ogradama uz stazu ostavio par tragova guma, dok je Alonso vozio ko po špagi, da li se on ili Alonso zabio u zaštitnu ogradu na slobodnom treningu u Monacu...
Puno je činjenica da je Alonso još uvijek najbolji vozač na gridu. Lewisu jedino fali malo iskustva i bit će savršen, to sam ovim postom htio reći. I moram priznat da te baš i ne kužim,,, Alonsu posvečuju više pažnje u McLarenu, ti čitaš vijesti!?
Alonso & Lewis, the best
cybermac
Navijam za: ferrari

Post Postao/la cybermac »

Ljudi moji kako se vi ne umorite skroz nekoga kritizirati?
Ja nisam McLaren-ovac ali moramo priznati da je decku ovo prva sezona
da je u bolidu f-1. Prva sezona da vozi svaku stazu , dok recimo Nando i ekipa
to sve prosla vec i da ne pricam koliko puta (govorim o voznji u bolidu f-1 ). !!
Za moj pojam decka se moze za sada svrstati u tu kategoriju ajmo reci "slavnih" .
Ovim putem iskoristavam priliku da vas sve pozdravim,jer ja sam novo peceni forumas f-1
i da pohvalim ekipu .
Slash
Veteran
Veteran
Navijam za: utrkivanje

Post Postao/la Slash »

Čovjek je genije. Samo naprijed Lewis, idi po naslov!!!
cybermac
Navijam za: ferrari

Post Postao/la cybermac »

Nisam fan McLarena, radi onog prepotentnog sefa Denisa , a od ove godine pogotovo kako je usao Fernando u tim .
Ali moram priznati da je mali Lewis naj !
Ovo kako je on odvozio prvo prvenstvo u f-1, to je samo za pohvale ! Bilo je puno prvaka i iznenadjenja u povjesti f-1 , ali ovako sto , mislim da se ne desava slucajno nego samo najboljima.
To je ovako neko moje amatersko misljenje !
McLewis
Veteran
Veteran
Navijam za: McLaren i Mercedes

Post Postao/la McLewis »

Ferrarijev predsjednik, Luca di Montezemolo, vjeruje kako će Lewis Hamilton osvojiti Naslov zahvaljujući Ferrarijevoj tehnologiji.

„Smatram da je WMSC učinio veliku grešku, kada nije kaznio i McLarenove vozače,“ rekao je Luca.

WMSC je kaznio momčad sa 100 milijuna dolara, i izbacio ju iz konstruktorskog prvenstva.

„Kada Lewis osvoji Naslov, to duguje Ferrariju, i njegovoj tehnologiji
mislim da je lewis osvojio naslov ako ga osvoji zbog ferrarijeve gluposti sa intermediate gumama i njihove nepouzdanosti!!!
McLaren u <3
Matea

Post Postao/la Matea »

lewis je talent.
samo što mu još treba je iskustvo, al već je sada, u svojoj debitantskoj sezoni dokazao za što je sposoban.

puno ćemo mi toga još vidjeti u idućim sezonama od njega :D
zborzic@htnet-dsl
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la zborzic@htnet-dsl »

Zanima me mišljenje hamiltonovih navijača.
Bili hamilton trebao biti kažnjen za sudar webber-wettel
Odgovori