Heikki Kovalainen

Povijesne utrke, vozači, timovi, bolidi...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
King iCool
Veteran
Veteran
Ja sam: Vozač
Navijam za: McLaren
Kontakt:

Post Postao/la King iCool »

Vidjelo se na Heikkijevom licu posle utrke da nije bio zadovoljan i sam je očekivao pobjedu...
Ćale od Lewisa
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Mercedes

Post Postao/la Ćale od Lewisa »

XTRage je napisao/la:Startao je 14. ali je bio 2 sekunde brzi u svakom krugu od Hamiltona u Q2 sa bolidom koji je slabiji po kisi, Massa jos 1 sekundu brze od Kimija i usao u Q3...
ako si gledo kvalifikacije onda si vidio da su u boxu zajebali i Kimia i Lewisa što su ih u 2. kvalifikacijskoj rundi poslali najprije na intermedijima umjesto odmah na wet gume, jer staza se nije sušila, naprotiv kiša je još više počela padat...tako da si mogao vidjet da su Kimi i Hamilton na intermedijima izašli vidjeli da ne ide pa dok su se vratili po wet kiša je već napadala i po onako mokroj stazi ni s wet gumam nisu mogli skinut 2 sekunde što je normalno.
Pogledaj od Lewisa vrijeme iz prve kvalifikacijske runde pa reci jeli mogo skinut 3 sek da je na vrijeme prije kiše izašao s wet gumama??
slika
Preem Palver
Navijam za: Nikoga

Post Postao/la Preem Palver »

Ćale od Lewisa je napisao/la:
XTRage je napisao/la:Startao je 14. ali je bio 2 sekunde brzi u svakom krugu od Hamiltona u Q2 sa bolidom koji je slabiji po kisi, Massa jos 1 sekundu brze od Kimija i usao u Q3...
ako si gledo kvalifikacije onda si vidio da su u boxu zajebali i Kimia i Lewisa što su ih u 2. kvalifikacijskoj rundi poslali najprije na intermedijima umjesto odmah na wet gume, jer staza se nije sušila, naprotiv kiša je još više počela padat...tako da si mogao vidjet da su Kimi i Hamilton na intermedijima izašli vidjeli da ne ide pa dok su se vratili po wet kiša je već napadala i po onako mokroj stazi ni s wet gumam nisu mogli skinut 2 sekunde što je normalno.
Pogledaj od Lewisa vrijeme iz prve kvalifikacijske runde pa reci jeli mogo skinut 3 sek da je na vrijeme prije kiše izašao s wet gumama??
Ali Kimi je u istim uvijetima na stazi ipak startao ispred Hamiltona, a i Massa je svoje bolje vrijeme napravio kad su Kimi i Hamilton na stazi bili na wet gumama
XTRage
Početnik
Početnik
Navijam za: Ferrari - Massa

Post Postao/la XTRage »

Sto je neko ovdje Hamiltono-ljubac i voli mi brisati poruke to je nevjerovatno :x
XTRage
Početnik
Početnik

Post Postao/la XTRage »

3 sekunde zaostatka u subotu i 2 sekunde prednosti u nedjelju = Hamilton ide 5 sekundi brze nego sto bolid dopusta, "sjajna" logika :lol:
Adriana Lima fan
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Post Postao/la Adriana Lima fan »

XTRage je napisao/la:3 sekunde zaostatka u subotu i 2 sekunde prednosti u nedjelju = Hamilton ide 5 sekundi brze nego sto bolid dopusta, "sjajna" logika :lol:
KAko si ti pametan :roll: Pa nemoras ti nista racunat to se vidilo po brzini krugova ;)
XTRage
Početnik
Početnik

Post Postao/la XTRage »

Da vidjelo se da bolid ima brzinu samo sto Hamilton izgubi glavu kad vrijeme do kraja Q2 curi :lol:
Caldor
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la Caldor »

Adriana Lima fan je napisao/la:
XTRage je napisao/la:3 sekunde zaostatka u subotu i 2 sekunde prednosti u nedjelju = Hamilton ide 5 sekundi brze nego sto bolid dopusta, "sjajna" logika :lol:
KAko si ti pametan :roll: Pa nemoras ti nista racunat to se vidilo po brzini krugova ;)
Ma nemoj se nervirati s takvima. Odkad je na forumu vidio sam možda jedan ili dva njegova posta koji su pametni. A sve ostalo samo provocira.
XTRage
Početnik
Početnik

Post Postao/la XTRage »

Nista je slagao nisam, samo sto McLarenovci imaju dva para ociju, jedan za gledanje svojih vozaca a drugi za ostale :badgrin:
MP4don
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: McLaren - Mercedes

Post Postao/la MP4don »

Brutalno loša vožnja.

0 bodova!!!
...::: // Hamilton United \\ :::...

Ti koji ovo čitaš, odi zuri u sunce ili tako nešto!!!

DOKAZ DA JE SCHUMY LEGENDA:

http://www.youtube.com/watch?v=Y2J_zxn6Sts" onclick="window.open(this.href);return false;

LOL
Adriana Lima fan
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Post Postao/la Adriana Lima fan »

Mjenjat ga hitno.
~IsR~Lux
Početnik
Početnik
Navijam za: V8

Post Postao/la ~IsR~Lux »

Adriana Lima fan je napisao/la:Mjenjat ga hitno.
njih nije briga za drugog vozača u timu,oni ga ni netrebaju,kad su se tolko okrenuli hamiltonu
MP4don
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la MP4don »

KIMI'sFAN je napisao/la:
Adriana Lima fan je napisao/la:Mjenjat ga hitno.
njih nije briga za drugog vozača u timu,oni ga ni netrebaju,kad su se tolko okrenuli hamiltonu
Trebaju, trebaju... itekako... veoma je važan i konstruktorski poredak!!!

Hebo ga... ne znam kamo je nestao... Kimi je bio iza njega... otišli su u boks i od onda ga više nigdje nema... Kimi je skoro došao do postolja, a ovaj do 10. mjesta!!!

http://www.youtube.com/watch?v=Y2J_zxn6Sts" onclick="window.open(this.href);return false;

LOL
keexx
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: McLaren-Mercedes

Post Postao/la keexx »

Moguće je i da je imao nekakva oštećenja na bolidu nakon onih bliskih susreta sa Kubicom na startu... Ali ako je sve bilo ok, onda stvarno neznam šta mu se dogodilo jer nisam stigao pratit šta on radi, zbog svih stvari koje su se događale...
slika slika
SempreGilles
Početnik
Početnik
Navijam za: Fernanda Alonsa

Post Postao/la SempreGilles »

Da posudim izraz sa jednog stranog f1 foruma.

Kovy kovalainened the race. (To kovalainen: to produce a mediocre result from a promising position)

:D
slika
Fernando Alonso \The Night Master/
Hungary 03.
Malaysia 05., Bahrain 05., Imola 05., France 05. Nurburgring 05., Germany 05., China 05.
Bahrain 06., Australia 06., Spain 06., Monaco 06., Britain 06., Canada 06., Japan 06.
Malaysia 07., Monaco 07., Nurburgring 07., Monza 07.
Singapore 08.
MP4don
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la MP4don »

Kova jednostavno nema onu agresivnost... nekako je mlak... :oops:

LOL
mkomlj38
Početnik
Početnik
Navijam za: Mclaren i Lewis Hamilton
Kontakt:

Post Postao/la mkomlj38 »

Podsjeća me na montoyu i njegove vožnje u mclarenu.Montoya starta peti ,vozika se ne pretekne nikog i završi 5. dok se raikkonen okolo cijelo vrijeme bori.Tak i sad heikki stalno starta 4,5 i uvijek tak negdje završi ili lošije.mislio sam da će bolje vozit od kad je pobijedio :(
darky
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la darky »

ako i je drugi vozač, u McM u ima isti auto kao hamilton, stoga svako mjesto ispod 4 ili 5 je koma.
osim toga čak i hamilton treba nekog "drugog vozača u momčadi" koji će ga malo stisnuti da ide još bolje, a i da mu je u stanju čuvati leđa, a ne da zaglavi na 10 mjestu
Osobno mislim da bi vetel bio pravo riješenje za McM, a kova je pre-mlak
prljavi harry
Početnik
Početnik
Navijam za: Nikoga

Post Postao/la prljavi harry »

darky je napisao/la:ako i je drugi vozač, u McM u ima isti auto kao hamilton, stoga svako mjesto ispod 4 ili 5 je koma.
osim toga čak i hamilton treba nekog "drugog vozača u momčadi" koji će ga malo stisnuti da ide još bolje, a i da mu je u stanju čuvati leđa, a ne da zaglavi na 10 mjestu
Osobno mislim da bi vetel bio pravo riješenje za McM, a kova je pre-mlak

E to bi bio odličan dvoboj: Hamilton-Vettel. Ipak, zaglavili smo s Kovalainenom.
Čovjek mora biti svjestan svojih ograničenja.
HamilonsoMcM
Početnik
Početnik

Post Postao/la HamilonsoMcM »

MP4don je napisao/la:
KIMI'sFAN je napisao/la:njih nije briga za drugog vozača u timu,oni ga ni netrebaju,kad su se tolko okrenuli hamiltonu
ne samo konstruktorski poredak, treba se koji put ubacit između Hamiltona i Masse da Hamilton poveća razmak u bodovima, a ovoga nigdje!
McLaren nema ove sezone dvostruku pobijedu!
mkomlj38
Početnik
Početnik
Kontakt:

HamilonsoMcM je napisao/la:
MP4don je napisao/la:
KIMI'sFAN je napisao/la:njih nije briga za drugog vozača u timu,oni ga ni netrebaju,kad su se tolko okrenuli hamiltonu
ne samo konstruktorski poredak, treba se koji put ubacit između Hamiltona i Masse da Hamilton poveća razmak u bodovima, a ovoga nigdje!
McLaren nema ove sezone dvostruku pobijedu!
da,a imali su prilike,čak već u prvoj utrci.zadnja 1-2 mclarena je monza prošle god
SempreGilles
Početnik
Početnik

Ne znam, mozda sam prekritican ali mislim da je Dennisova odluka da produzi Kovijev ugovor do kraja 2009. bio katastrofalna pogreska.
Heikki bi trebao pomagat LH-u, a nije niti blizu Ferrarijima. Ham se citave sezone prakticno sam bori protiv Masse i Kimija, a u ovako izjednacenom prvenstvu Heikkijeva indisponiranost moze kostat McM naslova...
slika
Hungary 03.
Malaysia 05., Bahrain 05., Imola 05., France 05. Nurburgring 05., Germany 05., China 05.
Bahrain 06., Australia 06., Spain 06., Monaco 06., Britain 06., Canada 06., Japan 06.
Singapore 08.
Dani
Legenda
Legenda
Navijam za: Hamiltona

Post Postao/la Dani »

Slažem se sa Sempreom. Sutil bi bio dobra opcija.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

slika
SempreGilles
Početnik
Početnik

Dani je napisao/la:Slažem se sa Sempreom. Sutil bi bio dobra opcija.
Sutil, bravo! Mislim da on zasluzuje sansu u dobrom bolidu i da bi radio bolji posao od Kovija. Iako me nije impresionirao protiv Fisija ove godine. (s ovim ce se ivana.zg sigurno slozit ;))
slika
Hungary 03.
Singapore 08.
mkomlj38
Početnik
Početnik
Kontakt:

SempreGilles je napisao/la:
Dani je napisao/la:Slažem se sa Sempreom. Sutil bi bio dobra opcija.
Sutil, bravo! Mislim da on zasluzuje sansu u dobrom bolidu i da bi radio bolji posao od Kovija. Iako me nije impresionirao protiv Fisija ove godine. (s ovim ce se ivana.zg sigurno slozit ;))
po meni sutil previše griješi.puno češće vidimo njega kako ore po livadi nego fisija.mislim da bi se zavoj les combes(ak je to onaj poslije o'rougea i ravnice) trebao preimenovat u sutil curve jer on stalno prođe ravno tamo :lol:
Odgovori