Pitanja, komentari, kritike
- Walter
- Svjetski prvak
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Ferrari
- Kontakt:
Re: Pitanja, komentari, kritike
Ono pitanje koji vozač je ove sezone najviše osvajao bodove me malo zbunio, bilo bi jednostavnije da je bilo "koji je vozač ove sezone najviše puta završio među prvih osam".
Tek sam sad skužio da je na zadnjem pitanju na slici vozač ima onu čuvenu Hillovu kacigu.Ali bolid vidim prvi put.
Tek sam sad skužio da je na zadnjem pitanju na slici vozač ima onu čuvenu Hillovu kacigu.Ali bolid vidim prvi put.
- Rosby
- Rezervni vozač
- Navijam za: Nicu Rosberga
Oho, čak sam dobro i riješio, 13 bodova čini mi se!
Mislim da ću ovaj put bit zadnji zato što je konkurencija žestoka!

-
- Profesionalni vozač
- Navijam za: McLaren-Mercedes
Samo pitanje, šta nije Montoya propustio 3 utrke 2005? One dve s početka sezone kad se ozljedio i USA kad momčadi na Michellinkama nisu startale utrku?

- Piquet20
- Svjetski prvak
Imaš pravo. Stavio sam pitanje koje bi moglo imati dva odgovora stoga ću uvažiti kao točan odgovor i 2 i 3.keexx je napisao/la:Samo pitanje, šta nije Montoya propustio 3 utrke 2005? One dve s početka sezone kad se ozljedio i USA kad momčadi na Michellinkama nisu startale utrku?
Moja greška.

- red_devil
- Veteran
- Navijam za: Schumacher - Ferrari
Ja 2005. stavio 0. Zaboravio sam da nije Montoya startao na USA
PS. imao sam hebene sreće. Nakon što sam postao u ovu temu da pitam jeli sve OK, riknuo mi je router

PS. imao sam hebene sreće. Nakon što sam postao u ovu temu da pitam jeli sve OK, riknuo mi je router

.
- lux007
- Rezervni vozač
Rosby je napisao/la:Oho, čak sam dobro i riješio, 13 bodova čini mi se!![]()
ne brini neces ja igram prvi put ja sam zadnji
THERE IS ONE ONLY ONE ONLY ONE ONLY ONE CRISTIANO
ONE ONLY ONE ONLY ONE ONLY ONE RONALDO
- Senna
- Veteran
- Navijam za: Minardi _ Alonso
- Kontakt:
sad nisam nikako ni stigao na kviz
ja se nadam da ću na posljednjem oproštajnom od ove sezone ipak nastupit 

- Walter
- Svjetski prvak
- Kontakt:
- lux007
- Rezervni vozač
sljedeci je kviz na dan utrke?? oce bit jos koji kvizovi između??
-
- Profesionalni vozač
- Navijam za: McLaren-Mercedes
Zadovoljan sam s rezultatom, moje prvo postolje sezone...
Spasile su me slike ovaj put, samo jednu nisam znao...
Čestitam piquetu i Jackie Stewartu, a i svima ostalima... Baš šteta što piquet nije sudjelovao na više kvizova, bilo bi napetije u borbi za prva dva mjesta...
@ lux007 => da, sljedeći "regularni" kviz će bit na dan utrke, a između će vjerovatno bit i non-championship kviz...

Čestitam piquetu i Jackie Stewartu, a i svima ostalima... Baš šteta što piquet nije sudjelovao na više kvizova, bilo bi napetije u borbi za prva dva mjesta...
@ lux007 => da, sljedeći "regularni" kviz će bit na dan utrke, a između će vjerovatno bit i non-championship kviz...

- schuey
- Počasni član
- Navijam za: odlazak Montezemola
- Kontakt:
@ lux007-kako je i rekao keexx,na dan zadnje utrke je i zadnji ovosezonski kviz,sve vas pozivamo da pomognete u velikom završnom kvizu svojim sudjelovanjem. Spremamo nekoliko lijepih stvari,i za svakog f1 fana(tika) će zaista biti gušt odvojit nekih pola sata ili više u zaključivanju jedne velike sezone.... naravno bit će i tu non-champ kvizova,za sada imamo već3 kviza u planu,naših članova,i to je minimalni broj,svi zainteresirani mogu se obratiti na pp nekom od modova podforuma poradi dogovora 
a sada kaj se tiče samog kviza-mene opet nije bilo,jebga obaveze,čestitke svim dusionicima i naravno povjednicima,lijepo je vidjet da nam pristižu novi ljudi stalno,a još lijepše bu bilo sve njih okupit u finalnom,zaista se nadamo najboljem odazivu fo sada,sa nekoliko novih ljudi i ako bude noguće cijelom postavom kviza sa tablice...
Naravno posebna zahvala mom kolegi sa najlijepšom bojom nicka na dobrom vođenju kviza,i trudu kad mene nije bilo

a sada kaj se tiče samog kviza-mene opet nije bilo,jebga obaveze,čestitke svim dusionicima i naravno povjednicima,lijepo je vidjet da nam pristižu novi ljudi stalno,a još lijepše bu bilo sve njih okupit u finalnom,zaista se nadamo najboljem odazivu fo sada,sa nekoliko novih ljudi i ako bude noguće cijelom postavom kviza sa tablice...
Naravno posebna zahvala mom kolegi sa najlijepšom bojom nicka na dobrom vođenju kviza,i trudu kad mene nije bilo

Ukoliko ste bannani,opomenuti ili Vam je post izbrisan,prekršili ste (najmanje) jedno od ovih pravila ponašanja!
- Piquet20
- Svjetski prvak
Cestitke piquetu, stvarno steta da ne sudjeluje cesce. Ovo mu je vec treca pobjeda, a nastupio je na samo 5 kvizova.
Cestitke i svim ostalim natjecanjima, ali ovo je ipak Jackijev dan koji je trku prije kraja i matematicki osigurao svoj naslov prvaka F1-HR.com kviza. Svaka cast Jackie!
Ono sto jos vise daje na vrijednosti njegovom naslovu je cinjenica da ima gotovo sve najbrze krugove, i svaki put uvjerljivo najbrze preda svoj kviz!!
JACKIE STEWART PRVAK F1-HR.com KVIZA!

EDIT: ubrzo ce izaci raspored iducih kvizova...no svejedno vas zelim obavijestiti da je iduce nedjelje na rasporedu 3. non-championship kviz kojeg ureduje Icy, a za dva tjedna je 11. championship kviz - VELIKO FINALE, koji ce se odrzati 2.11. u 16:30 sati (dakle prije utrke u Brazilu).

Cestitke i svim ostalim natjecanjima, ali ovo je ipak Jackijev dan koji je trku prije kraja i matematicki osigurao svoj naslov prvaka F1-HR.com kviza. Svaka cast Jackie!

JACKIE STEWART PRVAK F1-HR.com KVIZA!

EDIT: ubrzo ce izaci raspored iducih kvizova...no svejedno vas zelim obavijestiti da je iduce nedjelje na rasporedu 3. non-championship kviz kojeg ureduje Icy, a za dva tjedna je 11. championship kviz - VELIKO FINALE, koji ce se odrzati 2.11. u 16:30 sati (dakle prije utrke u Brazilu).

- Rosby
- Rezervni vozač
- Navijam za: Nicu Rosberga
To! Super, 8. sam, bod za mene!
Čestitke piquetu na pobjedi, a posebne čestitke Jackeiju Stewartu i njegovom Tyrrellu na pobjedi u prvenstvu! Svaka čast!

Čestitke piquetu na pobjedi, a posebne čestitke Jackeiju Stewartu i njegovom Tyrrellu na pobjedi u prvenstvu! Svaka čast!

- almeida
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Za ulizivanje..
- Kontakt:
Čestitke jackiu na pobijedi svaka čast
čestitke svima za ovaj kviz
čestitke rosbyu koji mi je ukra bod isprid nosa

čestitke svima za ovaj kviz

čestitke rosbyu koji mi je ukra bod isprid nosa

"..lipi moj grade uvik te se sitin.."
- Jackie Stewart
- F1-HR kviz champion
Hvala svima na pohvalama!!! Čestitke Piquetu na trećoj pobjedi!!! Svaka čast!!
Svaka čast moderatorima Schueyu i Piquetu20 na ovom kvizu, stvarno je fenomenalan!!! Svaka čast dečki!!!
Čestitam Icy na drugom mjestu i Senni na trećem!!!
Lijepo je vidjeti da jedna cura zna toliko o Formuli 1, jako lijepo, sve pohvale!!!
Vidimo se na slijedećem, zadnjem ovogodišnjem F1.HR kvizu!!!

Jackie Stewart is world champion!!!

Jackie Stewart is world champion!!!

- Icy
- Svjetski prvak
- Ja sam: Vozačica
- Navijam za: Crvenog Baruna
Hehe...Jackie, vidim da se već naveliko slavi! Čestitke i od mene!
Samo pazi da ne pretjeraš pa da ne propustiš zadnju utrku sezone. 
Čestitke svima, ponajviše piquetu na pobjedi!
Ja sam skroz zadovoljna makar nisam na postolju, a čestitke keexxu koji je konačno okusio šampanjac.

Čestitke svima, ponajviše piquetu na pobjedi!

Ja sam skroz zadovoljna makar nisam na postolju, a čestitke keexxu koji je konačno okusio šampanjac.

F1 bez Schumachera je kao atom bez jezgre

- K1M1
- HNL kladionica majstor
- Navijam za: Kimi i Frijns
Svaka čast prvom šampionu f1-hr.com kviza Jackiu Stewartu. Svaka čast.
Inače ja sam zasad nastupio samo dva puta na kvizu. Nastupio bi ja svaki put, al mi ne odgovara ovaj termin u 16:30 pa nemogu...
Inače, imam jedan prijedlog za zadnji kviz. Pošto je to ipak zadnji ovosezonski kviz preporučam da pitanja budu samo iz ove sezone. Pa da onda vidimo tko je najbolje pratio sezonu i najviše popamtio. Mislim da bi to bilo zanimljivo i da bi bilo jako izjednačeno..

Inače ja sam zasad nastupio samo dva puta na kvizu. Nastupio bi ja svaki put, al mi ne odgovara ovaj termin u 16:30 pa nemogu...
Inače, imam jedan prijedlog za zadnji kviz. Pošto je to ipak zadnji ovosezonski kviz preporučam da pitanja budu samo iz ove sezone. Pa da onda vidimo tko je najbolje pratio sezonu i najviše popamtio. Mislim da bi to bilo zanimljivo i da bi bilo jako izjednačeno..

- schuey
- Počasni član
- Navijam za: odlazak Montezemola
- Kontakt:
prijedlog primljen na razmatranje,teško da će bit u potpunosti prisvojen poradi razloga kojeg ćete vidjeti kada kviz počne,ali nije loša ideja da bude određen dio samoovosezonskih pitanja....K1M1 je napisao/la:Svaka čast prvom šampionu f1-hr.com kviza Jackiu Stewartu. Svaka čast.![]()
Ukoliko ste bannani,opomenuti ili Vam je post izbrisan,prekršili ste (najmanje) jedno od ovih pravila ponašanja!
- Walter
- Svjetski prvak
- Kontakt:
I meni se sviđa ta ideja o pitanjima iz ove sezone.
Čini mi se da ostajem na čvrstom 6. mjestu u poretku.
Čini mi se da ostajem na čvrstom 6. mjestu u poretku.
- Jackie Stewart
- F1-HR kviz champion
Pazil bum, nem propustil!Icy je napisao/la:Hehe...Jackie, vidim da se već naveliko slavi! Čestitke i od mene!Samo pazi da ne pretjeraš pa da ne propustiš zadnju utrku sezone.

- zvjerko
- Svjetski prvak
- Navijam za: Pirelli i DRS
Ja sam zaspao!!!!!!
...pitanja su bila po mom ukusu (manje statistike, više vidi i prepoznaj) i čestitke "škotu" - potpuno zasluženo bez pomoći FIA-e

...pitanja su bila po mom ukusu (manje statistike, više vidi i prepoznaj) i čestitke "škotu" - potpuno zasluženo bez pomoći FIA-e

- Schumy.d
- Legenda
Sve pohvale Jackie!! 
Ja nisam na žalost sudjelovao u niti jednom kvizu, ali redovito pratim točne odgovore, pitanja i pobjednike!!
Schuey i Piquet20, stvarno svaka čast za ideju i ostvarivanje ovih kvizova!!

Ja nisam na žalost sudjelovao u niti jednom kvizu, ali redovito pratim točne odgovore, pitanja i pobjednike!!
Schuey i Piquet20, stvarno svaka čast za ideju i ostvarivanje ovih kvizova!!
- lux007
- Rezervni vozač
Čestitke Jackiu!!!
- Scottish girl
- Ja sam: Vozačica
Evo da se i ja oglasim... čestitke JS-u na sveukupnoj pobjedi, drugoplasiranoj, trečeplasiranom......i svima ostalima..
A ja ostvarih prva dva boda

A ja ostvarih prva dva boda

- Walter
- Svjetski prvak
- Kontakt: