Ja mislim da neće ostat u F1 nikako.Chaotic je napisao/la:Volio bih da Kimi sljedeće godine osvoji naslov, pošto mi se čini da inače neće ostati u Formuli 1.
Kimi Raikkonen [#7]
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- A Senna fan
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Kimmi
Re: Kimi Raikkonen - komentari
Veži konja gdje ti Aga kaže, pa makar konj i krepao !!!
- raikkonenica
- Ja sam: Vozačica
- Navijam za: Kimija Raikkonena
Svi koji mislite da Kimi brzo odlazi, ja baš i nisam sigurna da je tako... U njemu se još vidi žar borbe, sve će on učiniti da opet osvoji sezonu.... A što se tiče onih prepiranja o tome tko je bolji vozač - Kimi ili Massa.... Mislim da bi svim F1 fanovima trebala biti dosta činjenica da je Raikkonen u svojoj prvoj sezoni u novoj momčadi u kojoj je Schumacher ostavio svoje korjene i upotpunio način rada momčadi postao svjetski prvak zahvaljujući svojim briljatnim vožnjama. Ne kažem ja da je Massa loš vozač.Svaka njemu čast, ali neka usporedi broj pobjeda kada nije startao s pole positiona još iz doba kada je SCH bio u Ferrariju, a Kimi u lošijem Mclarenu pa do dan danas, i uvidjet će da je razlika velika. F1 pilot mora biti borac, a mislim da prava borbenost nije samo ili gotovo uvijek pobijediti s pole positionom... To je glavna razlika među njima. U usporedbi ću reći da je Kimi, što se tiče borbenosti, konjanik na onom Ferrarijevom propetom konju, a Massa je još uvijek pješak.... Ali neka nastavi, možda kasnije bude nabolje....
KImI RAIKKONEN _ THE KING OF SPA !!!
- GT-R
- Početnik
- Navijam za: Schumacher i Massa
A Senna fan je napisao/la:Ja mislim da neće ostat u F1 nikako.Chaotic je napisao/la:Volio bih da Kimi sljedeće godine osvoji naslov, pošto mi se čini da inače neće ostati u Formuli 1.
Misli ti šta hoćeš, Raikkonen je još 3 godine u Ferrariju... Na ljetu je potpisao ugovor s Ferrarijem za 3 godine...
Inače... što se tiče Kimija... neznam... nije se baš ove sezone iskazao... na utrci VN Brazila... kao da ga nema u utrci... o njemu se nepriča... samo o Massi i Hamiltonu, te par pojedinaca... Mislim da frajer treba na početku iduće sezone nešto učiniti... pokrenuti se.... ova sezona je nevjerojatno brzo prošla.. nadam se da i iduća neće tako...
- Krscho
- Profesionalni vozač
- Navijam za: F1HR TMNF Team
Nemojmo tako, Kimi je stisko alonsa neko vrijeme u utrci, on nije imo sto dobit u interlagosu iso je po bodove i potvrdio konstruktorski naslov. 

- GT-R
- Početnik
Da, ali na početku je stiskao Trulija, i kasnije popustio, i onda se Alonso stvorio ispred njega.... U nekim trenutcima je prestao popuštati... Ionako znam da to nebi ništa promjenilo, da je Kimi bio 2.Krscho je napisao/la:Nemojmo tako, Kimi je stisko alonsa neko vrijeme u utrci, on nije imo sto dobit u interlagosu iso je po bodove i potvrdio konstruktorski naslov.
Šta sad.. nek se fanovi Hamiltona vesele, mi ćemo se Ferrarijevom konstruktorskom naslovu i doviđenja do 3 mj. u Australiji.... Dobro da je Kimi potpisao ugovor s Ferrarijem na 3 g., bar tako znamo da neće otić iz Ferrarija za neko vrijeme..
- schuey
- Počasni član
- Navijam za: odlazak Montezemola
- Kontakt:
joj o čem pričate,kimi je moro ne ulazit u teške situacije kako slučajno nebi završio iza Hamija,inače po meni je bio daleko najbolji i siguran sam da bi osvojio trku da je normalna bila a ne zadnja,jednostavno vozio je dobro ali na granici kako nebi se nekaj dogodilo
Ukoliko ste bannani,opomenuti ili Vam je post izbrisan,prekršili ste (najmanje) jedno od ovih pravila ponašanja!
- KRgirl01
- Početnik
- Navijam za: Kimi Raikkonen
- Kontakt:
Kimi jučer nije nikog napadao zato jer su mu tako rekli iz tima
nisu htjeli ništa riskirat zbog masse, no svejedno to ne opravdava lošu sezonu.
Sada je gotovo i vjerujem u naslov iduće sezone

Sada je gotovo i vjerujem u naslov iduće sezone
Kimi Räikkönen
- Kimi the best
- Početnik
- Navijam za: F1
Da upravo tako, evo i dela njegove izjave gde to potvrdjuje: On the second set, things gradually improved and I managed to close up on Alonso. Then, when we went onto wets, I got very close but the team told me to avoid taking any risks as Felipe had a chance of winning the title and so I gave up on attacking him.
Inace sledece sezone ja od njega ocekujem samo jedno, a to je da vozi kako zna, onako kako je vozio 2003, 2005 pa i drugi deo sezone 2007, ne mora da osvoji titulu ali neka da sve od sebe, tesko mi je vise da ga gledam kako se muci sa bolidom i sam sa sobom.
Inace sledece sezone ja od njega ocekujem samo jedno, a to je da vozi kako zna, onako kako je vozio 2003, 2005 pa i drugi deo sezone 2007, ne mora da osvoji titulu ali neka da sve od sebe, tesko mi je vise da ga gledam kako se muci sa bolidom i sam sa sobom.
KR Spa 2008: I wanted to win - or nothing. It is always easy to say that by playing safe I would have probably ended in second place, but that is not the right way to win.
- Schumy.d
- Legenda
- Navijam za: Ferrari
Pa nije ni bilo potrebno s Kimijeve strane nekoga napadati... Čemu?? Imao je čvrsto 3. mjesto u poretku i 2 boda više mu nebi ništa značila...
- Scuderia
- Moderator
- Navijam za: Michael-Mick Schumacher
Raikkonen zadovoljan konstruktorskim naslovom
Kimi Raikkonen je izjavio da je zadovoljan jer je Ferrari na današnjoj VN Brazila osvojio konstruktorski naslov.
"Napravio sam ono što sam trebao. Današnja mi utrka nije bila najbolja u životu, ali bila je prilično teška. Bilo je izazovno zagrijati prednje gume, a početak prvog i drugog stinta bio je prilično težak."
"Lovio sam Fernanda, ali onda je počela kiša. Iako sam bio odmah iza njega nisam ga mogao preteći. Na kraju smo odlučili zadržati to treće mjesto."
"Osvojili smo prvenstvo, ali šteta za Felipea. Konstruktorski naslov bio je jedan od naših ciljeva, to smo i željeli."
"Ova situacija nije najlakša za momčad, ali na kraju ipak imamo dobar rezultat i moramo biti zadovoljni. Godina nije bila lagana, ali ja sam na kraju ipak zadovoljan."
Treće je mjesto Kimiju Raikkonenu omogućilo da istu poziciju zauzme i u vozačkom poretku.
Izvor:
autosport.com

- Cool Finn
- Rezervni vozač
- Navijam za: Kimi ynna Heikki
- Kontakt:
Svi koji se usuđuju kritizirat Kimija, neka deset puta dobro promisle...
Ova utrka je fenomenalno odrađena,a 3.mjesto sigurno nije za odbacit!
Šta onda ako nije napadao Alonsa ili Trullija ili nekog trećeg, on je morao pomoći Massi i to je to!
Sljedeća godina je njegova i sigurno će opet pokazat onaj dio sebe kojeg smo ga upoznali 2007!!
Ova utrka je fenomenalno odrađena,a 3.mjesto sigurno nije za odbacit!
Šta onda ako nije napadao Alonsa ili Trullija ili nekog trećeg, on je morao pomoći Massi i to je to!
Sljedeća godina je njegova i sigurno će opet pokazat onaj dio sebe kojeg smo ga upoznali 2007!!

Liata kanssa se parhain, arpanoppa kaltainen se huilata!
-
- Profesionalni vozač
- Navijam za: McLaren
Uzdic ce se Kimi zasigurno, iduce godine ce biti jaci od Masse. 
Ipak je on jedini prvak u timu.
Sad mora da mu je laknulo kada je Massa izgubio titulu.

Ipak je on jedini prvak u timu.

- GT-R
- Početnik
Oni nisu ko što su bili Alonso i Hamilton kad su bili u McLarenu. Oni su tim, prijatelji, a ne ovi su se skoro pobili, uvjek je bilo svađe, ovog onog... Ferrari stvarno ima timske vozače, koji će si pomoć, razgovarati,...
-
- Profesionalni vozač
Pricaj sta hoces, ali Kimiju je sigurno drago sto je on jos uvijek jedini sa titulom, njegovo se melje. Ove godine je cisto imao niz prehova, ali vratit ce se on, mentalno je jak ko zemlja. 

-
- Profesionalni vozač
- Navijam za: McLaren-Mercedes
- Vule
- Navijam za: Nikoga
Kimiju po običaju pucao ***** tko će bit prvak
Al Kimi je bio i ostao faca.. zbilja i iskreno se toplo nadam da će sljedeće sezone bit na vrhu..

Al Kimi je bio i ostao faca.. zbilja i iskreno se toplo nadam da će sljedeće sezone bit na vrhu..

- Kimi the best
- Početnik
- Navijam za: F1
Kimi Raikkonen-sezona 2008
1.Australia- mehanicki kvar- startuje sa 15 mesta zbog mehanickog problema u kvalifkacijama, trku zavrsava u plasmanu par krugova pre kraja opet zbog mehanickog kvara, na 8-om mestu zbog velikog broja odustajanja.
2.Malaysian- drugi na gridu, trku zavrsava kao prvi.
3.Bahrain- cetvrti na gridu, zavrsava kao drugi.
4.Spanish- pobeda sa pol pozicije.
5.Turkish- 4-ti na gridu, u duelu sa Kovalainenom blago ostecuje bolid, zavrsava kao treci.
6.Monaco- losa taktika pa vozacka greska- drugi na gridu, dok je bio drugi u trci primoran je da odradi kaznu drive-trought zbog kasne intervencije mehanicara na njegovom bolidu, i pada na seto mesto, u trenutku dok je peti gubi kontrolu i udara u Sutila, posle vandrednog boxa zavrsava trku kao deveti.
7.Canadian- greska drugog vozac- treci na gridu, posle izlaska SC kao treci odlazi u box, zajedno sa Kubicom zavrsava pre vodeceg Hamiltona i obojica staju na crvenom svetlu na izlasku iz boxa i Hamilton udara Raikkonena izbacujuci obojicu iz trke.
8.France- mehanicki kvar- sigurno vodi u trci startujuci sa pola, zbog problema sa izduvnim sistemom prepusta pobedu Masi i zavrsava kao drugi.
9.British- losa taktika- treci na gridu, kao drugi odlazi u box, mehanicari Ferrarija mu ne menjaju gume, sto se ispostavilo losa odluka, pada na sesto mesto, na kraju zavrsava kao cetvrti.
10.German- losa taktika- sesti na gridu, u trenutku odlaska u box i izlaska SC bio je peti, primoran je da ceka da Masa zavrsi promenu guma i dolivanje goriva, pada na 12-tu poziciju, na kraju zavrsava kao sesti.
11.Hungarian- sesti na gridu, zavrsava kao treci zahvaljujuci problemima vodecih vozaca.
12.Valensia- mehanicki kvar- cetvrti na gridu, posle drugog pit-stopa mu otkazuje motor i odustaje.
13.Belgian - vozacka greska - cetvrti na gridu, posle drugog kruga izbija na prvo mesto ,tu ostaje dva kruga pre kraja, gde u borbi za prvo mesto na gumama za suvo po vlaznoj stazi pokusava a stigne Hamiltona i udara u zid.
14.Italian -losa taktika -tek 14-ti na gridu ,zbog odluke Ferrarija da ga kasnije pusti na stazu u Q2, kada kisa pocinje jace da pada, zavrsava kao deveti.
15.Singapore- losa taktika pa vozacka greska-treci na gridu, izlazi SC i kao treci odlazi u box, primoran je da ceka da Masa zavrsi i izlazi na stazu kao 16-ti, par krugova pre kraja je peti , u pokusaju da smanji razliku za Glokom udara u zid i osustaje.
16.Japanese- greska drugog vozaca- drugi na gridu, odmah na startu preuzima prvo mesto, Hamilton kasno koci, i primoran je da zbog toga izleti sa staze da bi izbegao sudar i blago ostecuje bolid, pada na sedmu poziciju, na kraju zavrsava kao treci.
17.Chinese- drugi na gridu, tokom cele trke drzi drugu poziciju i na kraju propusta timskog kolegu i zavrsavakao treci.
18.Brazilian- treci na gridu, tokom cele trke je bez vecih problema na trecoj poziciji na kojoj i zavrsava trku.
2 pobede
2 pol pozicije
10 najbrzih krugova
7 podijuma
3-ci u generalnom plasmanu sa 75 bodova, 23 manje od Luisa Hamiltona svetskog prvaka za sezonu 2008.
1.Australia- mehanicki kvar- startuje sa 15 mesta zbog mehanickog problema u kvalifkacijama, trku zavrsava u plasmanu par krugova pre kraja opet zbog mehanickog kvara, na 8-om mestu zbog velikog broja odustajanja.
2.Malaysian- drugi na gridu, trku zavrsava kao prvi.
3.Bahrain- cetvrti na gridu, zavrsava kao drugi.
4.Spanish- pobeda sa pol pozicije.
5.Turkish- 4-ti na gridu, u duelu sa Kovalainenom blago ostecuje bolid, zavrsava kao treci.
6.Monaco- losa taktika pa vozacka greska- drugi na gridu, dok je bio drugi u trci primoran je da odradi kaznu drive-trought zbog kasne intervencije mehanicara na njegovom bolidu, i pada na seto mesto, u trenutku dok je peti gubi kontrolu i udara u Sutila, posle vandrednog boxa zavrsava trku kao deveti.
7.Canadian- greska drugog vozac- treci na gridu, posle izlaska SC kao treci odlazi u box, zajedno sa Kubicom zavrsava pre vodeceg Hamiltona i obojica staju na crvenom svetlu na izlasku iz boxa i Hamilton udara Raikkonena izbacujuci obojicu iz trke.
8.France- mehanicki kvar- sigurno vodi u trci startujuci sa pola, zbog problema sa izduvnim sistemom prepusta pobedu Masi i zavrsava kao drugi.
9.British- losa taktika- treci na gridu, kao drugi odlazi u box, mehanicari Ferrarija mu ne menjaju gume, sto se ispostavilo losa odluka, pada na sesto mesto, na kraju zavrsava kao cetvrti.
10.German- losa taktika- sesti na gridu, u trenutku odlaska u box i izlaska SC bio je peti, primoran je da ceka da Masa zavrsi promenu guma i dolivanje goriva, pada na 12-tu poziciju, na kraju zavrsava kao sesti.
11.Hungarian- sesti na gridu, zavrsava kao treci zahvaljujuci problemima vodecih vozaca.
12.Valensia- mehanicki kvar- cetvrti na gridu, posle drugog pit-stopa mu otkazuje motor i odustaje.
13.Belgian - vozacka greska - cetvrti na gridu, posle drugog kruga izbija na prvo mesto ,tu ostaje dva kruga pre kraja, gde u borbi za prvo mesto na gumama za suvo po vlaznoj stazi pokusava a stigne Hamiltona i udara u zid.
14.Italian -losa taktika -tek 14-ti na gridu ,zbog odluke Ferrarija da ga kasnije pusti na stazu u Q2, kada kisa pocinje jace da pada, zavrsava kao deveti.
15.Singapore- losa taktika pa vozacka greska-treci na gridu, izlazi SC i kao treci odlazi u box, primoran je da ceka da Masa zavrsi i izlazi na stazu kao 16-ti, par krugova pre kraja je peti , u pokusaju da smanji razliku za Glokom udara u zid i osustaje.
16.Japanese- greska drugog vozaca- drugi na gridu, odmah na startu preuzima prvo mesto, Hamilton kasno koci, i primoran je da zbog toga izleti sa staze da bi izbegao sudar i blago ostecuje bolid, pada na sedmu poziciju, na kraju zavrsava kao treci.
17.Chinese- drugi na gridu, tokom cele trke drzi drugu poziciju i na kraju propusta timskog kolegu i zavrsavakao treci.
18.Brazilian- treci na gridu, tokom cele trke je bez vecih problema na trecoj poziciji na kojoj i zavrsava trku.
2 pobede
2 pol pozicije
10 najbrzih krugova
7 podijuma
3-ci u generalnom plasmanu sa 75 bodova, 23 manje od Luisa Hamiltona svetskog prvaka za sezonu 2008.
KR Spa 2008: I wanted to win - or nothing. It is always easy to say that by playing safe I would have probably ended in second place, but that is not the right way to win.
- Schumy.d
- Legenda
Evo, ovdje ću odgovoriti jer je ovo ipak prikladnija tema.Adriana Lima fan je napisao/la: A zasto to? Zato sto je bio spor. Sporij od Hamiltona i Masse i od raznih drugih vozaca u tim trkama![]()
E pa da, bio je spor i on je za to kriv, a ne da su Massa i Lewis bili brži od njega.

Pa bilo je njih više bržih od njega u ovih 7 utrka... A on je opet imao najbrže krugove.
Ne kužim kako ti svakuda guraš tog Hamiltona i Massu. Ja stvarno ne vidim kako su to oni doprinjeli slaboj Kimijevoj sezoni.

- Scuderia
- Moderator
Ne volim ga, ali svejedno kad pobjedi, veselim se toj pobjedi jer je to ipak za Ferrari.
Nisam nikad vjerovao da cu ovo reci ali evo.
Jednostavno je " zaspao ", kasno se probudio. I on je zasluzan za osvajanje konstruktorske titule. To je to.
Nisam nikad vjerovao da cu ovo reci ali evo.
Jednostavno je " zaspao ", kasno se probudio. I on je zasluzan za osvajanje konstruktorske titule. To je to.

- Adriana Lima fan
- Svjetski prvak
Zasto je Kimi na nekoj trci bio primjerice 3.,a Hamilton i Massa ispred njega zato sto su oni brzi i ispred njega. Sad kako je doslo do te pozicije ne ulazim u to. Sta da neko moze vozid po krugu 10 sek. brze od 2. uvjek. E da tog vozaca nema onda bi se onaj 2. tretirao kao brz vozac iako je spor. Stvar je precepcije cim nisi 1. netko je brzi od tebeSchumy.d je napisao/la:Evo, ovdje ću odgovoriti jer je ovo ipak prikladnija tema.Adriana Lima fan je napisao/la: A zasto to? Zato sto je bio spor. Sporij od Hamiltona i Masse i od raznih drugih vozaca u tim trkama![]()
E pa da, bio je spor i on je za to kriv, a ne da su Massa i Lewis bili brži od njega.![]()
Pa bilo je njih više bržih od njega u ovih 7 utrka... A on je opet imao najbrže krugove.
Ne kužim kako ti svakuda guraš tog Hamiltona i Massu. Ja stvarno ne vidim kako su to oni doprinjeli slaboj Kimijevoj sezoni.

- MP4don
- Profesionalni vozač
- Navijam za: McLaren - Mercedes
Ma Kimi je legenda, momčadski kolega mu nije ni približno sličan po talentu i mogućnostima, uz Lewisa meni zasigurno najdraži vozač na gridu... ove godine se poklopilo sve najgore za njega... prvih par utrka je izgledao odlično... onda mu je počeo Ferrari kiksati, pa je zbog toga i izgubio volju (nešto slično kao i u McLarenu)... nadam se da će sljedeće godine biti bolji, ali još uvijek gori od McLarena...
...::: // Hamilton United \\ :::...
Ti koji ovo čitaš, odi zuri u sunce ili tako nešto!!!
DOKAZ DA JE SCHUMY LEGENDA:
http://www.youtube.com/watch?v=Y2J_zxn6Sts" onclick="window.open(this.href);return false;
LOL
Ti koji ovo čitaš, odi zuri u sunce ili tako nešto!!!
DOKAZ DA JE SCHUMY LEGENDA:
http://www.youtube.com/watch?v=Y2J_zxn6Sts" onclick="window.open(this.href);return false;
LOL
- Scuderia
- Moderator
MP4don je napisao/la:nadam se da će sljedeće godine biti bolji, ali još uvijek gori od McLarena...

Vidis ja vjerujem da ce biti bolji i on i kolega Massa. Te da ce odnijet oba naslova

- Schumy.d
- Legenda
Adriana Lima fan je napisao/la: Zasto je Kimi na nekoj trci bio primjerice 3.,a Hamilton i Massa ispred njega zato sto su oni brzi i ispred njega. Sad kako je doslo do te pozicije ne ulazim u to. Sta da neko moze vozid po krugu 10 sek. brze od 2. uvjek. E da tog vozaca nema onda bi se onaj 2. tretirao kao brz vozac iako je spor. Stvar je precepcije cim nisi 1. netko je brzi od tebe

Očito mogu samo tući glavom u zid jer se tebi jednostavno nešto ne može dokazati jer očito mora pisati Hamilton (ili Massa) u postu...
Ti više ne znaš šta bi pisao, u svakom tvom novom postu - novo mišljenje.

A ti meni tu objašnjavaš kad je Kimi bio 3.!!

Ajde, daj mi objasni ako Kimi npr. završi utrku na 10. mjestu, ne osvoji ni boda, znači LEWIS (koji recimo pobijedi) je kriv jer je Kimi na 10. mjestu, a KIMI, u biti, u toj utrci nije podbacio, nego je to rezultat bolje i brže vožnje Hamiltona!?

Stvarno, ja te ne mogu povezati!

Ne mogu shvatiti da je i za ovo zaslužan Lewis, pa nije on vozio u Kimijevom odijelu i kacigi, ili možda je, a ja to ne znam???
- Adriana Lima fan
- Svjetski prvak
Haha. Pa ocito da je Hamilton bio brzi od njega i Massa i svi vozaci ispred njega sta ne
? Sta ti tu nije jasno. PA na toj je poziciji zato sto su drugi bili brzi od njega sad sta tu tebi nije jasno ?
I nemoras mi tu pametovat zato sto time uzdizem Hamiltona
. Njega sam spomenuo prosto zato sto je prvak. Da je prvak Ljubo Cesic Rojs njega bi spomenuo. 

I nemoras mi tu pametovat zato sto time uzdizem Hamiltona

- nikolaa
- Profesionalni vozač
- Navijam za: FERRARI
Kimi se sljedece sezone 100% vraca u formu...psihicki ja jak k'o stijena,ima talenta,pametan je...Ova pravila mu idu na ruku jer ce bolidi biti agresivniji na tim slick gumama,a i moci ce se pretjecati lakse tako da kvale i nece imati tako ogromno znacenje za trku..
Kimi ce sljedece sezone biti jaci i od Felipea i Hamiltona...
+ sto ce se navozati.U ugovoru stoji 3000km testiranja tokom zime...
Kimi ce sljedece sezone biti jaci i od Felipea i Hamiltona...
+ sto ce se navozati.U ugovoru stoji 3000km testiranja tokom zime...
FORZA FERRARI!!!