Mark Webber

Povijesne utrke, vozači, timovi, bolidi...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
Forza
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Ja sam: Vozač
Navijam za: Scuderia Ferrari - F1

Re: Mark Webber

Post Postao/la Forza »

Mark Webber was reduced to an expletive on Thursday as he faced the world's press who tried to sum up his start to the 2011 season.

One reporter in Shanghai dared to suggest the Red Bull driver is to Sebastian Vettel, the reigning champion and two-time winner from pole in 2011, what Eddie Irvine was to Michael Schumacher all those years ago.

"Absolutely f***ing ludicrous question, mate," he snarled.

34-year-old Webber, his contract running out, had an awful weekend in Australia and a KERS failure a week ago, but he vowed to fight back in China.

"He's not just beating me, he's beating everyone," he insisted when asked about Vettel. "No one will turn up then, might as well stay at home.

"People always make the natural comparison between you and your teammate, and Seb is driving really, really well and is on top of a lot of things at the moment.

"It could be a lot worse than it is at the moment," he added. "I am still performing pretty well, I believe, and also we're learning a lot."

As for his mental state two races down and 28 points behind, the Australian answered: "I'm fine mate. I think if you were much, much younger then obviously you'd be panicking.

"But I've been around the block."
:D
slikaslikaslika
matrix_23
Navijam za: M. Schumachera

Post Postao/la matrix_23 »

Najveće razočaranje današnjih kvalifikacija.
Mansell
Test vozač
Test vozač
Navijam za: Mercedes

Post Postao/la Mansell »

Ja mislim da oni to njemu rade jer ga se hoce rijesit. Nije istina da mu opet nije radio KERS, a imali cu cijeli tjedan za slozit ga. Kako to da Vettelu onda radi? Nek stave drugi pa ce radit valjda ne?
F1 FSONE 2009 DELO RACING LEAGUE CHAMP
HISTORIC GTC 2011 F1-HR LEAGUE CHAMP
Mercedes-Benz 190E Cup Legends 2012 F1-HR LEAGUE CHAMP
F3000 2013 F1-HR LEAGUE CHAMP
Race of Champions 2014 BSR LEAGUE CHAMP
The Greatest
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: Ferrari i Alonsa

Post Postao/la The Greatest »

Ma ovo je smijurija više...

Imaju auto 1 sek brži od drugih. Ovaj podera sve, a ovaj ne može da sastavi jedan dobar krug... :roll:

Ne da mi se više ni gledat'.
Avanti FER, Avanti!!!
HrC
Početnik
Početnik
Navijam za: Mclaren-Mercedes

Post Postao/la HrC »

Red Bull mi se sve više gadi ovo je čista sabotaža Webbera jer žele da Vettel uhvati što bolju formu i odjuri u prvenstvu. Što samo dokazuje koliko se boje da Webber ne ugrozi Vettela za kojeg tvrdim da nije toliki talent kakvim ga se prikazuje u posljednje vrijeme.
Dani
Legenda
Legenda
Navijam za: Hamiltona

Post Postao/la Dani »

Pa kaj oćete. Pa htjeli ste da timske odredbe budu legalne. Oni imaju pravo dati bolid kakav žele svojim vozačima.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

slika
K1M1
HNL kladionica majstor
HNL kladionica majstor
Navijam za: Kimi i Frijns

Post Postao/la K1M1 »

Mansell je napisao/la:Ja mislim da oni to njemu rade jer ga se hoce rijesit. Nije istina da mu opet nije radio KERS, a imali cu cijeli tjedan za slozit ga. Kako to da Vettelu onda radi? Nek stave drugi pa ce radit valjda ne?
da, i još ga stave u zadnjoj minuti na tvrde gume. (iako se i na njima trebao komotno probit u q2) :? i ja sam pomislio ovo kao ti, al mislim da bi malo bezveze bilo da mu to namjerno rade, i tako i sebi uzimaju dragocjene konstruktorske bodove... nzm, il mu stvarno ne odgovaraju ova nova pravila i jednostavno je loš, može i to biti. Ako nastavi ovako predviđam na pola sezone da će ga zamijenit Ricciardo, Buemi ili Alguersuari...
slika
F1NAC
Moderator
Moderator
Navijam za: Scuderia Ferrari

Post Postao/la F1NAC »

Vettel je mlad a webber je ovo vjerovatno zadnja sezona i ovi su moguce odlucili se potpuno posvetiti vettelu a webberu daju da rade krugove reda radi ... Cudno je to da 2 trke za redom njemu ne radi kers a vettelu radi .. :doubt:
slika
rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
Mickey
Navijam za: male momchadi

Post Postao/la Mickey »

Ma još lani od Turske puca Webber; što se najbolje vidjelo u Silverstoneu...

Frustriran je jebiga. Imao je potencijala, previše pehova, a onda kad je konačno dobio pobjednički bolid, ima za klasu jačeg protivnika u momčadi.
Igor18
Veteran
Veteran
Navijam za: Schumachera

Post Postao/la Igor18 »

Kažu iz RB-a da su bili uvjereni da može proći na tvrdim gumama, ali hladne gume i tak te stvari i Webber se druži sa Hispanijama..
EDIT:
haha kako je demonstrativno spustio čašu :biggrin:
Michael is faster than you!!
elder
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Lewis Hamilton

Post Postao/la elder »

-ferrari-F1- je napisao/la:da vettel kojim slucajem vozi s alonsom ili hamiltonom u ekipi, ova dvojica bi ga redovito pobjedivali
Iskreno nebi se slozil, situacija bi bila meni se cini ista jer bi forsirali opet Vettla. Ali za razliku od Webera Alonso ili Hamilton bi im dali do znanja da nemreju to delati. A kaj se tice danasnjih qulif. ja bi rekel da oni na Weberovom autu sprobavaju novoarije i ak rade od ak ne opet ok. Al sramota da se jedna momcad tak odnosi prema drugom vozacu.
Darkness rises when silence dies
F1NAC
Moderator
Moderator
Navijam za: Scuderia Ferrari

Post Postao/la F1NAC »

ja imam filing kao da oni ne zele webberu popravit taj kers
slika
rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
goran007
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la goran007 »

elder je napisao/la:
-ferrari-F1- je napisao/la:da vettel kojim slucajem vozi s alonsom ili hamiltonom u ekipi, ova dvojica bi ga redovito pobjedivali
Iskreno nebi se slozil, situacija bi bila meni se cini ista jer bi forsirali opet Vettla. Ali za razliku od Webera Alonso ili Hamilton bi im dali do znanja da nemreju to delati. A kaj se tice danasnjih qulif. ja bi rekel da oni na Weberovom autu sprobavaju novoarije i ak rade od ak ne opet ok. Al sramota da se jedna momcad tak odnosi prema drugom vozacu.
tesko se razgovarat ovak hipotetski...niti itko moze tvrdit da bi Alonso i Hamilton bili bolji od Vettela(ja osobno mislim da su bolji,al ne mogu tvrdit) niti itko moze tvrdit ko bi bio forsiran u toj situaciji...mozda itko,mozda nitko...ovisi o ekipi u kojoj bi bili...
mozemo govorit samo na temelju prosle sezone gdje mozemo govoriti da s uvjerljivo najjacem autu je jedva odsvojio naslov i da nije osobito(ako uopce i je) nadjacao timskog kolegu...Alonso i Hamilton su svoje nadjacali i to je jedan pokazatelj....a nece biti da su imali losije timske kolege...
ove sezone je Vettel zbilja nedodirljiv,ali treba biti realan i reci da je tesko sudit koliko je on zbilja jak jer Webber ima non-stop neke probleme i nikak da odvozi normalnu trku...no,jos je rano
Spretni Pajkan
Početnik
Početnik
Navijam za: Mark Webber i male momcad

Post Postao/la Spretni Pajkan »

Da,teško je sad teoretizirati,šta bi bilo kad bi bilo,u svakom slučaju,čini se da se Red Bull ponaša prema Webberu ove sezone kao prema test vozaču.Kako to da Vettelov KERS uredno radi,i frajer potuče sve za pola sekunde,a Webberov ništa,i još usto ga pošalju na tvrdim gumama na brzi krug,1 minutu do kraja Q1?!
RIP Ayrton da Silva Senna
1.5.1994 ~ 1.5.2011.
Mickey
Navijam za: male momchadi

Post Postao/la Mickey »

RB preferira Vettela jer je njihovo dijete, od malih nogu je ugovorom obvezan. Webber je u RBu od 2007. i polako im je dosadio.
HrC
Početnik
Početnik
Navijam za: Mclaren-Mercedes

Post Postao/la HrC »

Ovo danas sa Webberom je vrhunac i svi oni koji misle da je ovo njegova krivica varaju se ovo je čista sabotaža prvobitno KERSA, a vjerovatno i još nekih komponenti bolida. Sramota za sport i Red Bull jer Webber nije toliko sporiji od Vettela niti je Vettel za klasu bolji, bolji je, ali za jedno maksimalo 0.4 desetinke sve ostalo je jednako čak mislim da je Webber bolji u pretjecanju.
goran007
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

cinjenica je da je Vettel u kvalama osjetno bolji od Webbera...to je bio u u prosloj sezoni koja je bodovno bila relativno izjednacena,tj.razlika je bila mala...
u kvalama je omjer bio 14-5 i tu se nema kaj dodati...plus ove godine 3-0 zbilja ispada da u kvalama Webber nema kaj traziti...
ali,s druge strane,da Webberu ni jedna utrka nemre proci bez problema mi se sve manje cini slucajno...mozda sad kad je razlika dovoljna i Webberov bolid proradi :D
zizi
Test vozač
Test vozač
Navijam za: Nikoga

Post Postao/la zizi »

goran007 je napisao/la:cinjenica je da je Vettel u kvalama osjetno bolji od Webbera...to je bio u u prosloj sezoni koja je bodovno bila relativno izjednacena,tj.razlika je bila mala...
u kvalama je omjer bio 14-5 i tu se nema kaj dodati...plus ove godine 3-0 zbilja ispada da u kvalama Webber nema kaj traziti...
ali,s druge strane,da Webberu ni jedna utrka nemre proci bez problema mi se sve manje cini slucajno...mozda sad kad je razlika dovoljna i Webberov bolid proradi :D

istini za volju, bilo je 12-7. do monze je bilo 7-7. nakon monze je sv do kraja bio brži u svim kvalifikacijama.

prosječno je sv bio brži za 0,057 sekundi
"Oh well, only cowboys stay in tune, anyway." JMH

You know we're sitting on four million pounds of fuel, one nuclear weapon and a thing that has 270,000 moving parts built by the lowest bidder. Makes you feel good, doesn't it? - Rockhound, Armageddon
goran007
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

@zizi
da,moja greska,ali mislim da i tvoja...mislim da je do Monze bilo 8-6 a sveukupno 13-6...tak bar ispada po sluzbenoj stranici...ak sam pogrijesio ispricavam se,al ispada mi tako
dmarijon
Legenda
Legenda

Post Postao/la dmarijon »

Ma kako god. Vettel je u naletu i razvija se, webber očito pada. i godine su možda također tu. Vettel je top. Iako je prošle godine i radio greške, po čistoj brzini osobno mislim da je možda brži i od hamija i alonsa. pogledajte mu reflekse na snimci današnjeg pol pos.

A zamislimo također hipotetsku situaciju u kojoj bi za red bull vozila dva Webbera. Kako bi ga doživljavali? Ni približno toliko superiornim.
Samo neka se trkaju.
Walter
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Ferrari
Kontakt:

Post Postao/la Walter »

Koji povratak otpisanog, svaka čast, odlična vožnja u kombinaciji sa odličnom strategijom.
slika
Domi
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: Schumacher - Kimi

Post Postao/la Domi »

čovjek utrke, bez KERS-a samo 7 sekundi iza pobjednika, jednostavno fenomenalno =D>
"Life is about passions. Thank you for sharing mine" - Michael Schumacher, Brazil GP 2012
Sanel
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: Nikoga
Kontakt:

Post Postao/la Sanel »

Svima očitao lekciju danas. Svaka čast.
...kažu čekanje se isplati, vjeruj meni lažu ti,
želiš vidjet kako ne treba, dođi ja pokažem ti...
darky
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: McLaren

Post Postao/la darky »

dobra utrka, =D>
žao mi je samo kaj on i button nisu skinuli vetela u zadnjem krugu
Chuck Norris
Veteran
Veteran
Navijam za: Fernando Alonso

Post Postao/la Chuck Norris »

Jedino što mi je uljepšalo utrku,svaka čast čak i bez KERS-a.Žalim samo što utrka nije potrajala još 2 kruga i uzeo bi i Vettela
...put u raj nije posut ružama...
Odgovori