elder je napisao/la:-ferrari-F1- je napisao/la:da vettel kojim slucajem vozi s alonsom ili hamiltonom u ekipi, ova dvojica bi ga redovito pobjedivali
Iskreno nebi se slozil, situacija bi bila meni se cini ista jer bi forsirali opet Vettla. Ali za razliku od Webera Alonso ili Hamilton bi im dali do znanja da nemreju to delati. A kaj se tice danasnjih qulif. ja bi rekel da oni na Weberovom autu sprobavaju novoarije i ak rade od ak ne opet ok. Al sramota da se jedna momcad tak odnosi prema drugom vozacu.
tesko se razgovarat ovak hipotetski...niti itko moze tvrdit da bi Alonso i Hamilton bili bolji od Vettela(ja osobno mislim da su bolji,al ne mogu tvrdit) niti itko moze tvrdit ko bi bio forsiran u toj situaciji...mozda itko,mozda nitko...ovisi o ekipi u kojoj bi bili...
mozemo govorit samo na temelju prosle sezone gdje mozemo govoriti da s uvjerljivo najjacem autu je jedva odsvojio naslov i da nije osobito(ako uopce i je) nadjacao timskog kolegu...Alonso i Hamilton su svoje nadjacali i to je jedan pokazatelj....a nece biti da su imali losije timske kolege...
ove sezone je Vettel zbilja nedodirljiv,ali treba biti realan i reci da je tesko sudit koliko je on zbilja jak jer Webber ima non-stop neke probleme i nikak da odvozi normalnu trku...no,jos je rano