Nico Rosberg
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
-
- Veteran
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Fernando Alonso
- elder
- Svjetski prvak
- Navijam za: Lewis Hamilton
Re: Nico Rosberg
Iskreno me interesira dal bi tvoj odgovor bil isti da je bilo u obje situacije obratnoDomi je napisao/la:Smiri rječnik, malo ih je izgurao na asfalt a ne na pijesak ili travu što imaju običaj neki drugi vozači
Darkness rises when silence dies
- Dero
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Ferrari
Kazna definitivno, jos dva puta istu glupost napraviti
- Domi
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Schumacher - Kimi
Rosberg čist nakon vijećanja
Ok odluka, žalimo se da nam fali akcije ko iz prošlosti pa sad i evo, nek se pomuči svatko za poziciju
Ok odluka, žalimo se da nam fali akcije ko iz prošlosti pa sad i evo, nek se pomuči svatko za poziciju

"Life is about passions. Thank you for sharing mine" - Michael Schumacher, Brazil GP 2012
- Cuky
- Moderator
jedno je akcija, a drugo je dva suparnika izbaciti sa staze
“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

- Dero
- Profesionalni vozač
E moj Rosbergu, raspizdit 2 najbolja vozača današnjice u cca. 5 minuta nije zdravo za F1 karijeru. Mozes mislit kada se sljedeci put nađe iza Hamiltona i Alonsa što ce biti 

- One and only
- Svjetski prvak
- Navijam za: Ferrari- M. Schumacher
Suci kažu da ni Alonso ni Hamilton nisu bili pored Rosberga u trenutku kada je pravio odbrambeni manevar i samim tim neće biti kažnjen.

Hoću da budem drugačiji, pa stoga neću ostoju staviti na ignore listu

- Dero
- Profesionalni vozač
Baš i ne kužim objašnjenje. Kakav je to obrambeni manevar ako su bolidi poravnati međusobno ? I gdje je ono pravilo da moraš ostaviti dovoljno prostora za bolid na stazi?One and only je napisao/la:Suci kažu da ni Alonso ni Hamilton nisu bili pored Rosberga u trenutku kada je pravio odbrambeni manevar i samim tim neće biti kažnjen.
Da se ovo dogodilo u Monacu ili bilo kojoj stazi koja kažnjava izlete van Rosberg bi bio black flagan
- Igor18
- Veteran
- Navijam za: Schumachera
Mislim da je zaslužio kaznu. Nije bitno kakva je podloga bila pokraj staze, on ih je IZGURAO sa staze, kaj da je tam bila trava ili zid?!
Napadali ste Schumachera za onaj potez sa Rubensom, ali Schumacher je tamo ipak ostavio mjesta, točno toliko da ne dođe do sudara. Schumi je ispao ubojica a ovdje se opravdava vozača, u ovom slučaju to je Rosberg.
Za mene ovo su izrazito prljavi i nesportski potezi.
Zna se gdje je granica staze, i prostora treba ostaviti unutar te granice
Napadali ste Schumachera za onaj potez sa Rubensom, ali Schumacher je tamo ipak ostavio mjesta, točno toliko da ne dođe do sudara. Schumi je ispao ubojica a ovdje se opravdava vozača, u ovom slučaju to je Rosberg.
Za mene ovo su izrazito prljavi i nesportski potezi.
Zna se gdje je granica staze, i prostora treba ostaviti unutar te granice
Michael is faster than you!!
- Mansell
- Test vozač
- Navijam za: Mercedes
Koji vam je... kakva kazna.
Obadvojica su krenuli prema desno istovremeno i alonso je bio iza rosberga cijelo vrijeme tako da ne vidim zasto je alonso tamo otisao izvan staze kad se mogao drzati iza njega kad je stigao do ruba... postena odluka sudaca i ne vidim nikakvog spora. Drugo bi bilo da je isao u njega a da je ovaj vec bio pored njega.

Obadvojica su krenuli prema desno istovremeno i alonso je bio iza rosberga cijelo vrijeme tako da ne vidim zasto je alonso tamo otisao izvan staze kad se mogao drzati iza njega kad je stigao do ruba... postena odluka sudaca i ne vidim nikakvog spora. Drugo bi bilo da je isao u njega a da je ovaj vec bio pored njega.
F1 FSONE 2009 DELO RACING LEAGUE CHAMP
HISTORIC GTC 2011 F1-HR LEAGUE CHAMP
Mercedes-Benz 190E Cup Legends 2012 F1-HR LEAGUE CHAMP
F3000 2013 F1-HR LEAGUE CHAMP
Race of Champions 2014 BSR LEAGUE CHAMP
HISTORIC GTC 2011 F1-HR LEAGUE CHAMP
Mercedes-Benz 190E Cup Legends 2012 F1-HR LEAGUE CHAMP
F3000 2013 F1-HR LEAGUE CHAMP
Race of Champions 2014 BSR LEAGUE CHAMP
- Dero
- Profesionalni vozač
Melodrama ili ne pitao bi te za mišljenje da je umjesto tvrdog pijeska tu bila trava, šljunak ili zid.klima je napisao/la: Alonso kao i uvijek melodramican!
A najbolje od svega je što je Schumacher za istu ovakvu situaciju dobio 10 mjesta kazne. Zašto? Samo zato jer je izgledalo strašnije jer umjesto pijeska tu je bio zid...
- Cuky
- Moderator
Mansell, pogledaj snimak još jednom. Alonsov prednji kotač je bio ispred Rosbergovog stražnjeg.Mansell je napisao/la:Koji vam je... kakva kazna.![]()

-
- Veteran
- Navijam za: Fernando Alonso
Nisam htio ništa komentirati dok ne vidim ponovljenu snimku.Ovo je definitivno za kaznu,pogotovo što je to isto dvaputa napravio
Prljav potez
Prljav potez
...put u raj nije posut ružama...
- Kenny
- Legenda
- Navijam za: Williams i MS
Bezveze da nisu pustili onboard sa Alonsovog i Hamiltonovog bolida, ali mi se čini da su bili pored njega i normalno da zaslužuje kaznu kako je neko napiso veća glupost od Mađarske kad su Barrichello i Schumacher bili u glavnoj ulozi

Pa čovjek kaže - osjećaj. Ako je osjećaj, onda je osjećaj. Na temelju osjećaja

- Igor18
- Veteran
- Navijam za: Schumachera
Michael is faster than you!!
- Kenny
- Legenda
- Navijam za: Williams i MS
Sigurno je Alonso bio pored, a Hamilton mi se čini da je bio iza

Pa čovjek kaže - osjećaj. Ako je osjećaj, onda je osjećaj. Na temelju osjećaja

-
- Test vozač
- Navijam za: Za kog ove godine navijat
da se ekipa sjetila kad je rosberg išao prema rubu skrenut kontra rosberg nebi mogao natrag

- Alonso Fernando
- Rezervni vozač
- Navijam za: Fernando Alonso only
Da stvarno,koji amaterispacedoc je napisao/la:da se ekipa sjetila kad je rosberg išao prema rubu skrenut kontra rosberg nebi mogao natrag

- vidc
- Veteran
- Navijam za: Scuderia Ferrari
malo žešće branjenje pozicije, ali mislim da je ovo manje-više ok.
moje mišljenje je da ni Alonso ni Hamilton nisu bili nijednim dijelom svog bolida pored Rosbergovog u trenutku kad je Rosberg vozio prema desnoj strani staze...snimke su loše, onboard snimke bi puno više pokazale
moje mišljenje je da ni Alonso ni Hamilton nisu bili nijednim dijelom svog bolida pored Rosbergovog u trenutku kad je Rosberg vozio prema desnoj strani staze...snimke su loše, onboard snimke bi puno više pokazale
- Cuky
- Moderator
Da se npr. Hamilton toga sjetio onda situacije Alonso-Rosberg nebi ni bilo jer bi Rosberg završio, kao i Hamilton, pored staze sa polomljenim bolidom. Ali srećom pa se toga "amateri" nisu sjetili.spacedoc je napisao/la:da se ekipa sjetila kad je rosberg išao prema rubu skrenut kontra rosberg nebi mogao natrag

- Dero
- Profesionalni vozač
Za ljude koji misle da su bili iza Rosberga, čisto teoretski kada nemamo onboard snimke
Recite mi zašto bi i jedan vozač koji se vozi iza bolida skrenuo van staze a da nije na takav potez prisiljen? Da su oboje bili iza jednostavno bi abgasali i ostali u njegovoj zavjetrini. Ipak ovdje govorimo o Alonsu i Hamiltonu koji valjda spadaju u vozače koji znaju procijeniti situaciju i očito u trenutku kada su krenuli u napad rupa za prolaz je postojala.
Recite mi zašto bi i jedan vozač koji se vozi iza bolida skrenuo van staze a da nije na takav potez prisiljen? Da su oboje bili iza jednostavno bi abgasali i ostali u njegovoj zavjetrini. Ipak ovdje govorimo o Alonsu i Hamiltonu koji valjda spadaju u vozače koji znaju procijeniti situaciju i očito u trenutku kada su krenuli u napad rupa za prolaz je postojala.
- Cuky
- Moderator
jedan zanimljiv komentar na F1technical forumu
Still looking for an answer as to why Hamilton was not penalized for going off track to overtake Rosberg. I'm not saying I want Hamilton to get a penalty, but if Rosberg didn't push Hamilton out of the track, which is what the stewards are saying, then Hamilton chose to go off track to overtake!

- McLewis
- Veteran
- Navijam za: McLaren i Mercedes
znaci nitko nista nije krivo napravio????? a suci su nam vec dokazano pokazali da su im mjerila blago receno katastrofalna...damjan.cule je napisao/la:jedan zanimljiv komentar na F1technical forumu
Still looking for an answer as to why Hamilton was not penalized for going off track to overtake Rosberg. I'm not saying I want Hamilton to get a penalty, but if Rosberg didn't push Hamilton out of the track, which is what the stewards are saying, then Hamilton chose to go off track to overtake!
McLaren u <3
- Cuky
- Moderator
pa trebala je biti ili kazna Rosbergu za izguravanje ili kazna Hamiltonu jer je izašao sa staze i time stekao prednost

- McLewis
- Veteran
- Navijam za: McLaren i Mercedes
pa znam, amateri frende, amateri....damjan.cule je napisao/la:pa trebala je biti ili kazna Rosbergu za izguravanje ili kazna Hamiltonu jer je izašao sa staze i time stekao prednost
McLaren u <3