Domaći nogomet

Rasprave o sportovima koji nemaju veze s auto-moto utrkama

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73,luka_kimi

Odgovori
Schumy.d
Legenda
Legenda
Ja sam: Vozač
Navijam za: Ferrari

Re: Domaći nogomet

Post Postao/la Schumy.d »

K1M1 je napisao/la:RIJEEEEEKKKAAAAAA!! :biggrin: =D> =D> :mrgreen:
Dinamo je bio bolji, al ima tolko šuplju obranu, da će ih, ako prođu Sheriffa, neki ozbiljniji klub raskantat s jedno 5,6 komada u mreži. ;) Iako, s ovakvom igrom sumnjam da će i moldavce proć. :|
Mislim da najveći problem leži u pravom napadaču. Jednostavno nema tko zabiti gol. Zato puno očekujem od Rukavine.
Obrana je loša, ali tu je golman najslabija karika. Butina zna biti loš, ali za Lončarića je on Casillas. :roll:

Igra Dinama nije bila loša kao što neki pišu. Igralo se dobro, kombinatorno u veznoj liniji i napadački. Stvorile su se čak 23 prilike i 13 udaraca u okvir Rijeke. To nije nimalo loša statistika, toliko i Real stvara šansi.
Ali problem je taj šta se od tih 13 udaraca u okvir zabio samo 1 gol i šta je svaki Rijekin (polu)pokušaj udarca u okvir završio u mreži. To je poražavajuće, a ne sama igra.
Bibi
HNL kladionica velemajstor
Navijam za: Marc Marquez
Kontakt:

Post Postao/la Bibi »

Sta reci,Dinamo imao vise prilika i nezasluzeno je izgubio,ali sve cestitke Rijeci.
Samo koji je ono pacijent yousufani ili kako vec onaj livi bek di njega nade?
Ima nade....
Bilo je lijepo dok je trajalo...

24.7.2009-5.5.2013
luka_kimi
Moderator
Moderator
Navijam za: Kimi

Post Postao/la luka_kimi »

Bara993 je napisao/la:J***** bio sam na Maksimiru i gledo ovu sramotu od igre,ako se uopce moze nazvat igra.

Svi su tromi, spori i bezidejni, a kakve su tek golove primili #-o

Morales nicim izazvan doda protivniku i sijevne kontra i gol.
Badelj je sjajan skakac nema sta,samo da ju je u protivnicki gol utrpo bilo bi super.

nikakav njima trener nemoze pomoci bojim se.
Moraju dovesti kvalitetnije igrače,jer koji god trener doso uvijek isto igraju.
Iskreno ne znam koju si ti utakmicu gledao. #-o

Meni se igra Dinama jako svidjela, pogotovo u prvom poluvremenu, kada su igrali jako brzo, kombinatorno i učinkovito, međutim, lopta jednostavno nije htjela u gol. Pogodili smo stativu, Lisjak je skinuo pet-šest mrtvih prilika i to je to.

Dinamo je razbio Rijeku u svim segmentima igre (udarci 23-5, u okvir 12-2, korneri 10-0, posjed lopte 57-43), osim u onom najvažnijem, a to su golovi. Jednostavno nije bilo sreće. Tužan sam zbog poraza, ali sretan zbog igre jer znam da ako odigraju protiv Šerifa kao prvo poluvrijeme jučer, da je prolaz zagarantiran. ;)
slika
I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's. Kimi Raikkonen... :)
Dani
Legenda
Legenda
Navijam za: Hamiltona

Post Postao/la Dani »

Nema veze sreća sa znanjem. nemreš se izvlačiti da u sva 23 udarca nije bilo sreće. Treba njih svaki dan na trening. A nakon običnog, slijedi pucački.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

slika
Schumy.d
Legenda
Legenda

Dani je napisao/la:Nema veze sreća sa znanjem. nemreš se izvlačiti da u sva 23 udarca nije bilo sreće. Treba njih svaki dan na trening. A nakon običnog, slijedi pucački.
Ima veze sreća, ali u Rijekinom slučaju jer je sreća da ti svaki udarac u okvir završi u mreži. ;)
Toliko dobri oni nisu.

Ali, slažem se s tobom, Dinamo nema nikakvog napadača. Jedino Slepička, ali on je više tamo da spušta lopte nekom drugom (mandžukiću), a nadam se da će Rukavina biti taj "killer"
Bibi
Kontakt:

Post Postao/la Bibi »

Rijecani nisu trebali ni pobijediti Split pa ni Dinamo,al imaju dvije pobjede.Sreca 100%.

24.7.2009-5.5.2013
K1M1
HNL kladionica majstor
HNL kladionica majstor
Navijam za: Kimi i Frijns

Post Postao/la K1M1 »

Schumy.d je napisao/la: Ima veze sreća, ali u Rijekinom slučaju jer je sreća da ti svaki udarac u okvir završi u mreži. ;)
Toliko dobri oni nisu.
Pa naravno da nisu, nije to ušlo zato jer je rijeka neznam kako dobra u napadu, nego zato jer je dinamo u obrani katastrofa.
Kao što sam već rekao, imam osjećaj da će im neki ozbiljniji klug utrpat 5,6 komada s lakoćom.
slika
Armanini
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Post Postao/la Armanini »

dajte malo kredita Rijeci!

Rijeka koj na maximiru redovno pusi sa barem 4 gola u mrezi i gdje se ukenjaju i prije same utakmice..

ovo nam neopisivo puno znaci.. i normalno je da gosti na maximiru nemaju puno udaraca i prilika, pricate gluposti, valjda svi klubovi na maximir dodju sa ciljem da prime sto manje golova..
rFactor F1 HR server Info
slika
Bibi
Kontakt:

Post Postao/la Bibi »

Malo off,ali imam griznju savjesti pa moram kazat!
Istina je da sam isfrustriran Dinamovim uspjesima proteklih godina(nije mi lako jedini Hajdukovac u svojoj obitelj,a stari i deda su mi zesci Dinamovci,a pogotovo stari ide skoro na svaku utakmicu).Zato nekada pisem gluposti i neargumentiram postove Vas koji ste ipak u pravu.Optuzivao sam Dinamo zbog namjestanja,sudaca i sta vec nisam,a ustvari oni jedini zadnjih par godina donekle spasavaju hrvatski klupski nogomet,dok je Hajduk blago receno katastrofa (od uprave,igraca itd.)Umjesto da uzivamo u nasim raspravama ,hvalimo svoje klubove mi se svadamo bez veze i optuzujemo jedne druge(vecinom sam ja to bio).Tako da se ispricavam svima koji su trpjeli moje gluposti,a posebno Schumy.d,Chuck Norris pa i luka_kimi i nemojte nista zamjerit.Od sada pisem argumentirane postove i trudit cu se bit objektivan iako srce nekad prevladava razum.

24.7.2009-5.5.2013
luka_kimi
Moderator
Moderator

Bibi je napisao/la:Malo off,ali imam griznju savjesti pa moram kazat!
Istina je da sam isfrustriran Dinamovim uspjesima proteklih godina(nije mi lako jedini Hajdukovac u svojoj obitelj,a stari i deda su mi zesci Dinamovci,a pogotovo stari ide skoro na svaku utakmicu).Zato nekada pisem gluposti i neargumentiram postove Vas koji ste ipak u pravu.Optuzivao sam Dinamo zbog namjestanja,sudaca i sta vec nisam,a ustvari oni jedini zadnjih par godina donekle spasavaju hrvatski klupski nogomet,dok je Hajduk blago receno katastrofa (od uprave,igraca itd.)Umjesto da uzivamo u nasim raspravama ,hvalimo svoje klubove mi se svadamo bez veze i optuzujemo jedne druge(vecinom sam ja to bio).Tako da se ispricavam svima koji su trpjeli moje gluposti,a posebno Schumy.d,Chuck Norris pa i luka_kimi i nemojte nista zamjerit.Od sada pisem argumentirane postove i trudit cu se bit objektivan iako srce nekad prevladava razum.
=D> =D>

Lijepo od tebe, iako se meni nemaš zašto ispričavati. ;) I ja sam kriv. ;)
slika
I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's. Kimi Raikkonen... :)
Chuck Norris
Veteran
Veteran
Navijam za: Fernando Alonso

Post Postao/la Chuck Norris »

Bibi je napisao/la:Malo off,ali imam griznju savjesti pa moram kazat!
Nema nikakvi problema,ni zamjerki,žešća rasprava je ok dok se ne prenese na osobnu razinu i počne vrjeđanje
Tako da je sve ok nemaš se potrebe ispričavati ;)
...put u raj nije posut ružama...
Dani
Legenda
Legenda

Post Postao/la Dani »

Ajmo danas svi za Dinamo, a sutra za Hajduk. Neka nas razvesele za dan pobjede. Ako smo mogli biti složni 95. možemo i danas. =D>

slika
Chuck Norris
Veteran
Veteran
Navijam za: Fernando Alonso

Post Postao/la Chuck Norris »

Dani je napisao/la:Ajmo danas svi za Dinamo, a sutra za Hajduk. Neka nas razvesele za dan pobjede. Ako smo mogli biti složni 95. možemo i danas. =D>
Upravo tako,dobar post =D>

Nadam se da će Dinamo shvatiti ozbiljno utakmicu i da neće podcjeniti protivnika tada ne bi trebalo biti problema.I naravno da ne čuvaju rezultat kao lani protiv Salzburga
...put u raj nije posut ružama...
Schumy.d
Legenda
Legenda

Zajec najavio ofanzivu. =D>

Kako je jadan ovaj Sheriff...
Daj zabijte im 5 komada pa nek se zabijaju u svoj peterac. Pa ne može napadač igrati na 40 metara od svog gola... :evil:

A stvarno, zabiju iz jedne prilike, a svi Dinamovi pokušaji prolaze par cm od vratnica. :(
Valjda će ući koja, samo da ne primimo opet neki glupi gol.
luka_kimi
Moderator
Moderator

:cry:

Jebem ti takav nogomet kakav igraju Moldavci. Totalna anti-propaganda nogometa. Jednostavno ne mogu vjerovati da ćemo od takvih :nekaprostariječ: ispast.

:( :( :( :(

EDIT: Ma zajebi sve ovo... Dva tjedna čekam ovu tekmu, prije početka su me prolazili žmarci kao pred start utrke F1, i onda ovo. Totalno sam se razočarao. TOTALNO.

Mogu samo misliti kako je onim jadnim ljudima koji su na stadionu... Nije da im nešto nedostaje, ali znam kakav će biti danas povratak kući nako utakmice. Puno sam puta to doživio uživo (Heerenven, Ajax, Anderlecht i pogotovo Salzburg :cry: )
slika
Schumy.d
Legenda
Legenda

A šta je najbolja stvar, Dinamo ne igra loše. Bolji su uvjerljivo, a gube. :(
Stvarno, ove sezone meni igraju još nekako najljepši nogomet, ali obrana pliva i mo'š ga j...t
luka_kimi
Moderator
Moderator

Bože dragi, kakva jebada... Svaki puta kada Šerif prijeđe centar u posjedu lopte pune gaće. Bar kod mene. :roll:

Daj da budem u krivu što se tiče gornjeg mog posta, šta bi daooooo... [-o< [-o< [-o<
slika
Schumy.d
Legenda
Legenda

Ma golmani su živi užas. A sudac je dosudio barem 10 faulova oko 25 m od gola Dinama. Sad ja pitam vas koliko je takvih faulova sudio za Dinamo?

I Calello... diže mi tlak. Minuta je 93:49 i on dribla na svojih 30 m i izgubi loptu. Posljedica: slobodni udarac na 30 m. :evil:
Xabi Alonso ne dribla, a ovaj izigrava neku facu. :roll:

P.S.
11. faul. :zid:

P.P.S.
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Pa ovaj me Stojanov izluđuje... Zašto Dinamo nema takvog golmana!?

Ajde da Dinamo malo pomazi sreća. [-o< [-o< Stvarno bi bilo nepravedno da Sheriff prođe dalje. Dinamo je stvarno zaslužio prolaz.
K1M1
HNL kladionica majstor
HNL kladionica majstor

Post Postao/la K1M1 »

Schumy.d je napisao/la:A sudac je dosudio barem 10 faulova oko 25 m od gola Dinama. Sad ja pitam vas koliko je takvih faulova sudio za Dinamo?
jedan ali vrijedan, nepostojeći penal. ;)
sramotno je da dinamo nemože jednoj prosječnoj ekipi zabit gol u 120 minuta. :|
ajmo sad na penale. ajmo dinamo, vjerujem u njih [-o<
slika
Dani
Legenda
Legenda

Post Postao/la Dani »

Ajme majko. Samo ću to reći.
P.S. Ipak neću. Svakim danom je sve jasnije da Mamić mora van iz Dinama. Devedesetih za vrijeme famozne Croatie imali su rezultate sa čak manje novaca. Ovaj seronja samo potkrada klub, grad i navijače .

slika
Schumy.d
Legenda
Legenda

K1M1 je napisao/la: jedan ali vrijedan, nepostojeći penal. ;)
A na Badelju?
A na Dodi u Tiraspolu? ;)
Dani
Legenda
Legenda

Post Postao/la Dani »

A kaj veli Blažičko da nije jo gotovo? Ne kužim kaj imaju još neku šansu?

slika
luka_kimi
Moderator
Moderator

Barem ima nešto pozitivno večeras. Rukavina je pokazao da će biti pojačanje. ;)

EDIT: Evo izjava nekih aktera s utakmice. ;)

Sammir: "Ma ubili smo ih..."

Zajec: "imali smo i glavu i rep"

Nitko ne spominje nedosuđeni jedanaesterac na Badelju. Jedanaesterac potpuno opravdan, sada sam vidio snimku. Za one koji nisu vidjeli, igrač Šerifa "zagrlio" je Bišćana i srušio ga na travu zajedno sa sobom. Jedanaesterac čist kao i onaj nedosuđeni. Međutim, sudac nije želio vidjeti taj jedanaesterac. Iako nije loše sudio dotada. ;)
slika
Schumy.d
Legenda
Legenda

I evo odmah novinarske gluposti. Ja ne znam tko plaća te BUDALE. Da, budale jer stvarno pojedinci ne znaju 3 rečenice poštene napisati.
Naslov iz sportskih:
MAKSIMIRSKA TRAGEDIJA
DOTAKLI DNO DNA: Moldavski Šerif izbacio
Dinamo nakon devet serija jedanaesteraca!
Sad je dno dna, a prije par dana su pisali kako je Sheriff respektabilna europska momčad koja je 2 puta čani pobijedila Twente.

To je ono o čemu sam pisao kad sam se obraćao kolegi. Samo neka je Dinamo i evo, već je DNO DNA, a šta je najbolje, Dinamo još uvijek može igrati Europsku ligu.
Bitno da je to dno dna, a nije dno dna kad Cibalija u 2 tekme ne može zabiti gol AMATERIMA.

SRAMOTA OD NOVINARA! :nabijemte:
K1M1
HNL kladionica majstor
HNL kladionica majstor

Post Postao/la K1M1 »

Schumy.d je napisao/la: A na Badelju?
A na Dodi u Tiraspolu? ;)
Dvojbeni i jedan i drugi, više ne nego da, al morao bi još jednom vidjet...
luka_kimi je napisao/la:Barem ima nešto pozitivno večeras. Rukavina je pokazao da će biti pojačanje. ;)
Neznam čime je to pokazao, ja nisam ništa posebno vidio. Inače mi se on nikad nije kao igrač sviđao. Jedino u Šibeniku je bio dobar, al čim je došao u hajduk ama baš ništa, čisti prosječ, čak i gore od toga. A u grčkoj još gore, da nešto vrijedi dokazao bi se i tamo i nebi ga samo tako lako pustili i govorili da im nije potreban..

@Schumy.d - slažem se da nije baš dno dna i da novinari pretjeruju, al da dinamo jednoj proječnoj ekipi u razini sredine tablice hnl-a nemože zabit gol 200 minuta (računao sam i prvu utakmicu, sammir tamo zabio u 3'), moraš i sam priznat da je sramotno...
E da je Manđukić igrao bila bi to druga priča i uvjeren sam da bi dinamo prošao, al ne, mamić nije mogao sačekat 2 tjedna da ga proda nego je to morao napravit odmah, i opet po stoti put je pokazao da mu je novac daleko važniji od dinamovog uspjeha. :|
slika
Odgovori