Strani nogomet

Rasprave o sportovima koji nemaju veze s auto-moto utrkama

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73,luka_kimi

Odgovori

Bundesligu/Premiership,Primeru/La Championat/ Seriu A osvaja

Bayern München
15
17%
Borussia Dortmund
2
2%
Schalke 04
0
Nema glasova.
Bayer Leverkusen
0
Nema glasova.
Wolfsburg
1
1%
Arsenal London
4
5%
Manchester United
4
5%
Manchester City
1
1%
Liverpool
5
6%
Chelsea
3
3%
Atlethic Bilbao
1
1%
Atletico Madrid
2
2%
Real Madrid
9
10%
Barcelona
6
7%
Sevilla
0
Nema glasova.
Monaco
2
2%
PSG
14
16%
Lille
0
Nema glasova.
Olympique de Lyon
0
Nema glasova.
Marseille
0
Nema glasova.
Montpellier
0
Nema glasova.
AC Milan
2
2%
Juventus
11
13%
Inter Milano
2
2%
SS Napoli
1
1%
AS Roma
2
2%

Ukupno glasova: 87

Schumy.d
Legenda
Legenda
Ja sam: Vozač
Navijam za: Ferrari

Re: Strani nogomet

Post Postao/la Schumy.d »

Chuck Norris je napisao/la:Ma to sam spomenuo što se zbijaju šale" o velikom klubu Realu a malom klubu Barceloni" pa eto čisto da se zna(za one koji do sada nisu znali) u kakvoj je situaciji u prošlosti bila Barcelona ;)
Smiješne priče koje uglavnom proizlaze iz redova Katalonaca svake sezone prije derbija. ;)
Ne kažem da toga nije bilo, ali Realovu povijest ovakve priče ne mogu osporiti nikada.

Isto tako bi mogli uspoređivati neke Barcine rezultate (koji ispadaju nenamjerni), ali nije ni vrijeme ni mjesto za to. A ni neda mi se o tome.

I da, koja to "hrpa Realovaca"? :?
Koliko ja znam, ima nas ČAK 4 na ovom forumu, a SAMO 3 su se već izjasnila za Barcelonu, a jedan neutralan.
Pa baš nas i nema neka većina. :|
Chuck Norris
Veteran
Veteran
Navijam za: Fernando Alonso

Post Postao/la Chuck Norris »

Schumy.d je napisao/la:
Chuck Norris je napisao/la:Ma to sam spomenuo što se zbijaju šale" o velikom klubu Realu a malom klubu Barceloni" pa eto čisto da se zna(za one koji do sada nisu znali) u kakvoj je situaciji u prošlosti bila Barcelona ;)
Smiješne priče koje uglavnom proizlaze iz redova Katalonaca svake sezone prije derbija.
Ja bi upotrijebio neki drugi pridjev suprotan tome
...put u raj nije posut ružama...
Schumy.d
Legenda
Legenda

Chuck Norris je napisao/la: Smiješne priče koje uglavnom proizlaze iz redova Katalonaca svake sezone prije derbija.
Ja bi upotrijebio neki drugi pridjev suprotan tome[/quote]
Ima i Barca materijala za pričati, ali ako tim misliš osporavati povijest Reala radi veličanja Barcine, onda bolje nemoj.
Bibi
HNL kladionica velemajstor
HNL kladionica velemajstor
Navijam za: Marc Marquez
Kontakt:

Post Postao/la Bibi »

Schumy.d je napisao/la: I da, koja to "hrpa Realovaca"? :?
Koliko ja znam, ima nas ČAK 4 na ovom forumu, a SAMO 3 su se već izjasnila za Barcelonu, a jedan neutralan.
Pa baš nas i nema neka većina. :|
Na ovom podforumu jedan glas vrijedi kao 5 :D
Bilo je lijepo dok je trajalo...

24.7.2009-5.5.2013
Scuderia
Moderator
Moderator
Navijam za: Michael-Mick Schumacher

Post Postao/la Scuderia »

Vidim, napetosti rastu iz sata u sat, kako se priblizava derbi Spanjolske. :D
Kao neutralan promatrac, zelim da bude sto vise akcije, lijepih poteza, sto vise golova, pa neka izgubi losiji.

Kao moderator zelim, da nakon tekme sve bude uredu, rasprave neka budu u normalnom tonu i ugodjaju . ;)

Hiugain otpao !?!
KLIK
slika
Toon
Veteran
Veteran
Navijam za: mclaren

Post Postao/la Toon »

Scuderia je napisao/la:Kao neutralan promatrac, zelim da bude sto vise akcije, lijepih poteza, sto vise golova, pa neka izgubi losiji.
...ma nek u prvom poluvremenu netko da od njih 3 gola (koef. je 20) i ja zadovoljan :D !!!
...vjerujem da kraj ovakvih imena i "uvertire" na obje strane akcije ne može nedostajati...u svakom slučaju praznik nogometa...
"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
Scuderia
Moderator
Moderator

Toon Army je napisao/la: ...ma nek u prvom poluvremenu netko da od njih 3 gola (koef. je 20) i ja zadovoljan :D !!!
...vjerujem da kraj ovakvih imena i "uvertire" na obje strane akcije ne može nedostajati...u svakom slučaju praznik nogometa...
Opa, ajd`, neka ti sa srecom. :D ;)

- Mislim da ne moze biti losiji od naseg " vjecnog derbija " :D

--
Ima li gdje za vidjeti sastave, ili ih cuvaju treneri kao alkoholicar rakiju? :)
slika
V3GI
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Navijam za: VETTEL I SCHUMI

Post Postao/la V3GI »

IDEMO REAL 50 kn je na tebi a ak dobijes 170 je na MENI
slika
luka_kimi
Moderator
Moderator
Navijam za: Kimi

Post Postao/la luka_kimi »

Evo, ja sam si dao truda i pronašao dva streama za sve vas koji nemate MaxTV, a niste pronašli stream putem kojeg ćete pratiti utakmicu (ako uopće ima takvih, u što sumnjam ;) ).

STREAM 1

STREAM2

Ukoliko vam ne radi jedan od gornjih streamova, evo linka na stranicu sa popisom svih streamova (od kojih su neki HD kvalitete), koje nisam pregledao jer mi ne trebaju, ali očajnicima toplo preporučam da pregledaju kvalitetu na svih 5 linkova, te nađu jedan koji će njima odgovarati. ;)

LINK
slika
I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's. Kimi Raikkonen... :)
Schumy.d
Legenda
Legenda

Bojim se da streamovi neće šljakati zbog navale...
Daj Bože da sam u krivu.

Uživajte u tekmi, ja sigurno hoću kakav god ishod bio.
Pozdrav i navijačima Barce. :)

Real će bit hendikepiran ako Higuaina ne bude. Ali onda je pravo vrijeme da Benz eksplodira. :D
Scuderia
Moderator
Moderator

Dok sam ja sve namjestio, propustio sam gol. #-o :<<
slika
Vuksa_KC
Veteran
Veteran

Post Postao/la Vuksa_KC »

Ovaj radi donekle http://www.sportsbun.com/fc-barcelona-v ... r-29-2010/" onclick="window.open(this.href);return false;
Ferrari-BiH
Veteran
Veteran

Post Postao/la Ferrari-BiH »

Ode sve u vraziju mater....
¡oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs ˙oןıq ǝɾ oʇs oɐʞ ǝɾıu ǝsıʌ ɐʇsıu
luka_kimi
Moderator
Moderator

Jedna prigodna:

Sramota. Ono što me najviše razočaralo je pristup igri - bez želje, bez trčanja, bez ikakve naznake da žele pokazati da su bolji... Ništa... Zatim promjena načina igre - iz jednog načina, s čijim je korištenjem Real i proglašen, uz Barcelonu, najboljom ekipom na svijetu, u drugi način, potpuno neprepoznatljiv i nekarakterističan... Nemam snage niti volje za daljnje analize, a ni, moram priznati, niti za daljnji tijek utakmice... Jer, ako ovako nastave, bojim se da će se Cristianov poziv igračima Barcelone (da im zabiju osam komada) obistiniti... :sad: :sad: :sad:
slika
I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's. Kimi Raikkonen... :)
Chuck Norris
Veteran
Veteran

Dominacija :peace: :klanjanje:
Ferrari-BiH
Veteran
Veteran

Post Postao/la Ferrari-BiH »

Chuck Norris je napisao/la:Dominacija :peace: :klanjanje:
=D> =D> =D>

svaka cast
¡oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs ˙oןıq ǝɾ oʇs oɐʞ ǝɾıu ǝsıʌ ɐʇsıu
Schumy.d
Legenda
Legenda

=D> =D>
Danas nema druge nego skinti kapu Barceloni. Premoć na terenu apsolutna.
"Naši" zaslužuju jednu dobru porciju zvižduka na Bernabeuu na idućoj utakmici, a onda u nove pobjede.

Iako bih mogao pokoju reći za suca, ovaj put ću prešutjeti s obzirom na rezultat.
Svaka čast Barcelona :thumbup:, a Real će se brzo morati pribrati nakon ovoga. Nadam se da je Mourinho dobio lekciju i da će znati podići igrače.
Prvenstvo nije ni približno gotovo, zaostatak je minimalan i idemo dalje, kako kaže Mourinho: "Sutra je utorak!"
Chuck Norris
Veteran
Veteran

Pobjeda sa stilom potpuno nadigrali Reala.Meni jedna od najdražih pobjeda Barcelone,osveta Mourinhu za njegovo ponašanje nakon utakmice protiv Intera =D> =D>
Sergio Ramos sram te bilo,nadam se da će dobiti kaznu od nekoliko utakmica zbog ovakvog ponašanja
K1M1
HNL kladionica majstor
HNL kladionica majstor
Navijam za: Kimi i Frijns

Post Postao/la K1M1 »

Ovo može samo Barcelona, kakvu moć ima ova ekipa to je čudo. Nogometna rapsodija. :klanjanje: :klanjanje:
Ne samo da su ih uništili i ponizili nego su ih i napravili smiješnima, kao da su igrail protiv nekog niželigaša. =D> =D> nhf realovci ;)
A za ovaj potez Ramosa na kraju samo dvije riječi, sramotno i jadno. :thumbdown:
slika
Schumy.d
Legenda
Legenda

Chuck Norris je napisao/la:Pobjeda sa stilom potpuno nadigrali Reala.Meni jedna od najdražih pobjeda Barcelone,osveta Mourinhu za njegovo ponašanje nakon utakmice protiv Intera =D> =D>
Sergio Ramos sram te bilo,nadam se da će dobiti kaznu od nekoliko utakmica zbog ovakvog ponašanja
Šta je opet napravil?
Nisam gledal zadnjih 15 min. :D
K1M1 je napisao/la:Ne samo da su ih uništili i ponizili nego su ih i napravili smiješnima, kao da su igrail protiv nekog niželigaša. =D> =D> nhf realovci
Nemamo šta zamjeriti, u potpunosti se slažem s tobom.
Slash
Veteran
Veteran
Navijam za: utrkivanje

Post Postao/la Slash »

MES QUE UN CLUB!

Žargonom naših novinara opis večeri: Katalonska rapsodija na Camp Nou! Guardiolina flajšmašina samljela Mourinhovo skupo meso! Šamaranje mrtvog magarca u Barceloni!
=D> =D> =D>
Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
Toon
Veteran
Veteran
Navijam za: mclaren

Post Postao/la Toon »

...ova utakmica je izgledala kao čista demonstracija sile...loše za madriđane...jedva čekam izjave Moua na gotovo sigurne provokacije engleskih i španjolskih novinara...
"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
Schumy.d
Legenda
Legenda

Toon Army je napisao/la:...ova utakmica je izgledala kao čista demonstracija sile...loše za madriđane...jedva čekam izjave Moua na gotovo sigurne provokacije engleskih i španjolskih novinara...
Mislim da je Mourinho pogriješio u taktici večeras.
Real se ne smije braniti protiv nikoga, pa ni protiv Barcelone. Ali, nitko to ne shvaća. Real se ne može braniti sa svojim kadrom igrača cijelu utakmicu. u 2. polovici 1. poluvremena Real je zaigrao svoju pas igru i odmah su zaprijetili Barci sa nekoliko šansi. Nadao sam se da će se trgnuti, ali u 2. polčasu opet sve po starom. :( Real s ovakvim igračima mora igrati napadački.
Zato i je danas cijela vezna linija izvisila, ali ja ih ne krivim jer Khedira i Xabi nisu mogli sami zaustavljati te napade.
Jednostavno se Real NE MOŽE braniti sa Ronaldom, Ozilom, Di Mariom i Benzemom jer su oni napadači. Zato je i Ozil bio nevidljiv jer nije mogao igrati ono šta najbolje zna.
Real je igrao svoju igru protiv Barcelone za vrijeme Pellegrinija, a on se nije htio braniti, a tada je Real bio jako opasan za Barcu (iako su izgubili obje, ali tijesno).

Ali, kraj prvenstva je još daleko, meni se ova igra Reala dopada (ne baš ova danas :lol: ) i mislim da mogu biti konkuretni u 2 pravca ove sezone.
Vidjet ćemo kako će se odvijati daljnje prvenstvo. Samo ne smiju psihički pasti.
luka_kimi
Moderator
Moderator

Ja znam da sam ja psihički na jako niskoj razini nakon večerašnje utakmice... :sad:
slika
Schumy.d
Legenda
Legenda

luka_kimi je napisao/la:Ja znam da sam ja psihički na jako niskoj razini nakon večerašnje utakmice... :sad:
Ma dobit ćeš se brzo.
Popij jednu pivu (na skrivečki) ko i ja i dobro. :D
Odgovori