Jedino što ti ja mogu reći je da je slika dobra a kakvi su komentatori nemam pojma jer ne kužim ni nj od njemačkogV3GI je napisao/la:Neko mi nako napise dali je kvalitetan prijenos na rtl . Reklame,komentatori,slika, itd?

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
Jedino što ti ja mogu reći je da je slika dobra a kakvi su komentatori nemam pojma jer ne kužim ni nj od njemačkogV3GI je napisao/la:Neko mi nako napise dali je kvalitetan prijenos na rtl . Reklame,komentatori,slika, itd?
Jbg, ja ne mogu uhvatiti taj BBC. Probao sam na Astri tražiti, ali ne nađe ništa. Tek BBC News (vijesti)Dodi_napalm je napisao/la:Za BBC streamove potrebno je uhvatiti Astra2A 28.2E (east)
Treba pronaći taj satelit i na frekvenciji 12.441 polaritet V - symbol rate 27500 su free to air streamovi BBC-a, ima ih 6 (nazvani su STREAM 0, stream 1, itd...) i tu bude stalno nekog sporta, prenose i Wimbledon kada dodje vrijeme!
Naravno što se tiče F1 tu su prijenosi svih treninga, kvalifikacija i utrka kao i dodatna emisija F1 Forum poslije svake utrke. Mislim da je poželjno imati što veći tanjur.
Hvala Najchi
Ja imam Astru 19.2, hvatam Njemačku, Španjolsku i arapske programe.Dodi_napalm je napisao/la:imaš nekoliko Astri (14) - nama je bitna ova Astra2A 28.2E (east)
svi većinom gledaju drugu jer ima više programa na njoj dok je 28.8E jack pot za F1
detaljnije o tome tu:
http://www.ses-astra.com/business/hr/sa ... /index.php" onclick="window.open(this.href);return false;
To sam i mislioDodi_napalm je napisao/la:Jedina radnja koju treba napravit ako već imaš satelitsku - pomaknut tanjur na 28,8
nisu naši toliko strašni, gledao sam bio u više navrata na FOX-u u srbiji, tamo su komentatori očajni.deda je napisao/la:Nisam nikad mislio da cu to rec al falit ce mi nasi komentatori
hahaha kaj ak su dva iste ili slicne boje?Centurion je napisao/la:nisu naši toliko strašni, gledao sam bio u više navrata na FOX-u u srbiji, tamo su komentatori očajni.deda je napisao/la:Nisam nikad mislio da cu to rec al falit ce mi nasi komentatori
"I evo ovaj u crnom bolidu prelazi ovog u crvenom, uf kako napeto" doslovno su tako komentirali xD
od bolida su znali McLaren i Ferrari, ostale su razaznavali po boji...
onda se zbune i puste reklame ^^deda je napisao/la:hahaha kaj ak su dva iste ili slicne boje?Centurion je napisao/la:nisu naši toliko strašni, gledao sam bio u više navrata na FOX-u u srbiji, tamo su komentatori očajni.deda je napisao/la:Nisam nikad mislio da cu to rec al falit ce mi nasi komentatori
"I evo ovaj u crnom bolidu prelazi ovog u crvenom, uf kako napeto" doslovno su tako komentirali xD
ma kad ti kažem bio sam gledao, možda čovjek bio bolestan tih par tjedana, bio u srbiji tamo mi baka i djeda...klima je napisao/la:Veljko Petrovic je komentarisao na FOX-u. Covjek je pokretna arhiva formule 1, i sumnjam da nije znao napraviti razliku medju bolidima.Centurion je napisao/la:nisu naši toliko strašni, gledao sam bio u više navrata na FOX-u u srbiji, tamo su komentatori očajni.deda je napisao/la:Nisam nikad mislio da cu to rec al falit ce mi nasi komentatori
Na RAI kodiraju trku.Schumy.d je napisao/la:Ali, tko ima Astru, može uhvatiti RAI 1, RAI 2, RAI Sport 1 i 2 tako da nebi trebalo bit zime
Alisic ce komentirati na RTV Slo, i kao sto je netko vec rekao, ako hvatate slovensku televiziju, to je najjednostavnije rijesenje.Dodi_napalm je napisao/la:Meni fali Miran Alešić sa POP TV-a... Legenda...
kad bi Nova otkupila prava i uzela Alešića.. oOoOooOo NIRVANA
i ono što sam bio rekao je preuveličavanje, naravno da znaju koji je koji bolid, no jednostavno nemaju entuzijazma, neznam ko je tada komentirao no meni se nije baš činilo kao da su bolji od Blaža i Novaka (iako bih ja kao komentatora 100% stavio i Jergovića...)Neznam za reklame (mozda je to problem njihove rezije), ali sto se tice tehnickog aspekta njegovih komentara on je jaaaako dobar pa cak bolji od Blaza i Novaka, al covjek nema njihovu harizmu, previse usporen za formulu 1. To su mu i uglavnom zamjerali.
P.S.
I ja sam pratio F1 na HTV-u. Ponekad na FOX-u.
E jbg onda...Piquet20 je napisao/la:Na RAI kodiraju trku.Schumy.d je napisao/la:Ali, tko ima Astru, može uhvatiti RAI 1, RAI 2, RAI Sport 1 i 2 tako da nebi trebalo bit zime
Svida mi se taktika na DSF treninge a na RTL kvale i utrkuSchumy.d je napisao/la:E jbg onda...Piquet20 je napisao/la:Na RAI kodiraju trku.Schumy.d je napisao/la:Ali, tko ima Astru, može uhvatiti RAI 1, RAI 2, RAI Sport 1 i 2 tako da nebi trebalo bit zime
Onda ću gledati na RTL-u (njemačkom) i DSFu bivšem
Pročitaj čitavu temu, naći ćeš odgovore.deda je napisao/la:Koja slovenska televizija ce prenosit f1 2011?
Jel postoji live gledanje formule preko interneta?