prijedlozi za poboljšanje foruma

Izrazite svoje prijedloge i kritike o našoj web stranici, pitajte što vam nije jasno...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
zvjerko
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Ja sam: Vozač
Navijam za: Pirelli i DRS

Re: prijedlozi za poboljšanje foruma

Post Postao/la zvjerko »

Sad sam nešta primjetio u temi "za koju ekipu navijate" - jel nebi bilo bolje da se ekipe ne vežu uz motore tj da ne piše npr force india-ferrari već da se samo napiše ime tima i doda "ostalo" jer bi možda bilo ljudi koji ne žele se izjasniti za taj tim zbog "dotičnog vozača" ali prvi slijedeći ima poveznicu istog motora... osim toga - dobavljači motora se mijenjaju ili preuzmu cijeli tim! Više da bude u dužeročnom smislu, a ne samo za aktualnu sezonu!
sale
Site Admin
Site Admin
Navijam za: F1
Kontakt:

Post Postao/la sale »

zvjerko je napisao/la:Sad sam nešta primjetio u temi "za koju ekipu navijate" - jel nebi bilo bolje da se ekipe ne vežu uz motore tj da ne piše npr force india-ferrari već da se samo napiše ime tima i doda "ostalo" jer bi možda bilo ljudi koji ne žele se izjasniti za taj tim zbog "dotičnog vozača" ali prvi slijedeći ima poveznicu istog motora... osim toga - dobavljači motora se mijenjaju ili preuzmu cijeli tim! Više da bude u dužeročnom smislu, a ne samo za aktualnu sezonu!
Ima smisla. Sve je sređeno ;)
$@Ł€: Tražite prije postanja slika
keexx
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: McLaren-Mercedes

Post Postao/la keexx »

Se može sredit ona anketa na početnoj strani? Mislim, svaki put kad se dođe na početnu stranu može se glasat, dovoljno je otić ća sa stranice i ponovo se vratit i opet se može glasat...

I još nešto, kada gledam kao gost postove, onda je sat na forumu sat vremena unaprijed...
slika slika
almeida
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: Za ulizivanje..
Kontakt:

Post Postao/la almeida »

keexx je napisao/la:Se može sredit ona anketa na početnoj strani? Mislim, svaki put kad se dođe na početnu stranu može se glasat, dovoljno je otić ća sa stranice i ponovo se vratit i opet se može glasat...

I još nešto, kada gledam kao gost postove, onda je sat na forumu sat vremena unaprijed...
mislim da je problem oko sata da kao korisnik sam naštelaš u postavkama sat a kako če gost naštelati ako se ne varam mislim da je to logički prepostavka
slika
"..lipi moj grade uvik te se sitin.."
sale
Site Admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la sale »

keexx je napisao/la:Se može sredit ona anketa na početnoj strani? Mislim, svaki put kad se dođe na početnu stranu može se glasat, dovoljno je otić ća sa stranice i ponovo se vratit i opet se može glasat...

Sat na serveru je točan, ali korisničke postavke, očigledno, imaju prednost u odnosu na serverske postavke sata, tako da trebaš otići u Profil > Postavke > i pod "Vremenska zona" odabrati UTC +01:00 ;)
keexx
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: McLaren-Mercedes

Post Postao/la keexx »

Ma znam to, naštelao sam si sat u postavkama da bude kako treba, ali kad nisam logiran, onda sat ide jedan sat unaprijed... Primjer, ti si mi odgovorio na post (Sale) u 21:35, a kad nisam logiran i odem čitat postove, piše da si odgovorio u 22.35...
Mislim, ne smeta to meni, samo sam primjetio... ;)
slika slika
sale
Site Admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la sale »

keexx je napisao/la:Ma znam to, naštelao sam si sat u postavkama da bude kako treba, ali kad nisam logiran, onda sat ide jedan sat unaprijed... Primjer, ti si mi odgovorio na post (Sale) u 21:35, a kad nisam logiran i odem čitat postove, piše da si odgovorio u 22.35...
Mislim, ne smeta to meni, samo sam primjetio... ;)
Sad bi trebalo biti OK. Thx na skretanju pozornosti ;)
darky
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: McLaren

Flame MCM= Ferrari

Post Postao/la darky »

Predlažem da se u chatu otvori podforum Flame Ferrari protiv MCM i da samo tamo bude dozvoljeno prepucavanje militantnih navijača itamo neka otvaraju flame teme
A u redovnim temema za pokretanje flame neka odma slijedi 30 dana ban sa foruma neovisno o članu koji je to pokrenuo (uključujići i moderatore)
Već je stvarno dosadno čitati neargumentirana prepucavanja o kvarovima, podmetanjima i uplitanju FIA-e, te koji imaju više naslova i od kada sa bezbrojnim citiranjima koje veze nemaju sa samom temom, pogotovo kad se flame započene u temi o vozaču, a ne momčadi.

eto toliko od mene
schuey
Počasni član
Počasni član
Navijam za: odlazak Montezemola
Kontakt:

Re: Flame MCM= Ferrari

Post Postao/la schuey »

darky je napisao/la:Predlažem da se u chatu otvori podforum Flame Ferrari protiv MCM i da samo tamo bude dozvoljeno prepucavanje militantnih navijača itamo neka otvaraju flame teme
A u redovnim temema za pokretanje flame neka odma slijedi 30 dana ban sa foruma neovisno o članu koji je to pokrenuo (uključujići i moderatore)
Već je stvarno dosadno čitati neargumentirana prepucavanja o kvarovima, podmetanjima i uplitanju FIA-e, te koji imaju više naslova i od kada sa bezbrojnim citiranjima koje veze nemaju sa samom temom, pogotovo kad se flame započene u temi o vozaču, a ne momčadi.

eto toliko od mene

prvo post sam ti prebacio ovdje jer je nepotrebno otvarat temu ;)
drugo-ja sam mišljenja da svaka dopuštena prepucavanja bi prešla iznimno brzo u globalne svađe i vrijeđanja i time nebi ama baš nikaj dobili,u postojećim temama ima dovoljno mjesta za "prepiranje" unutar granica normalnosti a odobravanjem na drugom mjestu neće prestat sa istim u tim postojećim temama ;)
Ukoliko ste bannani,opomenuti ili Vam je post izbrisan,prekršili ste (najmanje) jedno od ovih pravila ponašanja!
Kenny
Legenda
Legenda
Navijam za: Williams i MS

Post Postao/la Kenny »

Jel se mogu metiti smjlići kod brzog odgovora?
slika
Pa čovjek kaže - osjećaj. Ako je osjećaj, onda je osjećaj. Na temelju osjećaja :) - dmarijon
F1teamFerrari
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la F1teamFerrari »

mogu ako znas sta treba napisati
npr za ovaj smajlic :D napise bez navodnika i razmaka ": D"
:p ": p"
:lol: ": l o l:"
Schumy.d
Legenda
Legenda

Post Postao/la Schumy.d »

Zanima me da li bi se moglo negdje ispod avatara dodati opcija da li je korisnik offline ili online, znam da ima na dnu stranice, ali ovako bi bilo preglednije.
Icy
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Ja sam: Vozačica
Navijam za: Crvenog Baruna

Post Postao/la Icy »

Schumy.d je napisao/la:Zanima me da li bi se moglo negdje ispod avatara dodati opcija da li je korisnik offline ili online, znam da ima na dnu stranice, ali ovako bi bilo preglednije.
Na ovom novom skinu je sa zelenim trokutićem označeno dal je netko online, malo ulijevo gore od avatara. ;)
F1 bez Schumachera je kao atom bez jezgre
slika
Schumy.d
Legenda
Legenda

Post Postao/la Schumy.d »

Icy je napisao/la: Na ovom novom skinu je sa zelenim trokutićem označeno dal je netko online, malo ulijevo gore od avatara. ;)
Uuuu jbte! #-o Hvala!! :biggrin:
Još se ja pitao zašto je to... :lol:
Zakon! :D
Ferrari-BiH
Veteran
Veteran

Post Postao/la Ferrari-BiH »

Moze li se uvesti restrikcija 18+(ako je ikako moguce u mentalnom smislu).....
Od silnih prepucavanja "moj je tata jaci od tvoga tate" vikendom ne pratim forum (kada bi bilo najzanimljivije).
U hrpi postova gdje se ponavlja "hamilton je bolji od alonsa" i "ma neeee alonso je bolji od hamiltona", treba mi sat vremena da pronadjem normalan post, koji vrijedi procitati.
Omrzlo mi je u temi npr. Ferrari, citati kako je HAMILTON odlican po kisi.....
Par ljudi na ovom forumu ima odgovor na svaki post, na svaku opasku....a nikada nisu postavili neku svjezu vijest, nego samo cekaju da im se ponudi link pa da onda mogu poceti pljuvati...
Eto toliko....nagomilao mi se neki bijes, pa sam morao :D
¡oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs ˙oןıq ǝɾ oʇs oɐʞ ǝɾıu ǝsıʌ ɐʇsıu
Piquet20
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Post Postao/la Piquet20 »

Moj prijedlog: ignore lista. ;-)

Ukoliko te neciji postovi posebno iritiraju, samo klikni na njegov profil i kada se otvori ces vidjeti opciju "Gnjavatori/ce". Kliknes na to, i jos jedan klik potvrde, i tvoj problem je rijesen. Vrlo korisna stvar. ;-)
slika
Ferrari-BiH
Veteran
Veteran

Piquet20 je napisao/la:Moj prijedlog: ignore lista. ;-)

Ukoliko te neciji postovi posebno iritiraju, samo klikni na njegov profil i kada se otvori ces vidjeti opciju "Gnjavatori/ce". Kliknes na to, i jos jedan klik potvrde, i tvoj problem je rijesen. Vrlo korisna stvar. ;-)
Hvala na infu...idem sada klikati :biggrin:
Piquet20
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Post Postao/la Piquet20 »

...no ukoliko zbilja zelite poboljsati forum onda svaki post za koji mislite da na bilo koji nacin krsi pravila mozete vrlo jednostavno prijaviti klikom na trokutic sa usklicnikom u gornjem desnom kutu tog istog posta, na sto ce prvi globalni moderator koji se zatekne na forumu nakon vase prijave pogledati o cemu se radi, te ako je potrebno i reagirati u skladu sa tezinom prekrsaja. ;-)
slika
Chaotic
Početnik
Početnik
Navijam za: Kimi Raikkonen

Post Postao/la Chaotic »

^ Samo da napomenem da bi post koji prijavljujete trebao kršiti jedno od pravila foruma. Nemojte prijavljivati post zato što vam se ne sviđa njegov sadržaj ili autor.
zvjerko
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Pirelli i DRS

Post Postao/la zvjerko »

Ovi zadnji događaji oko pravilnika i sukoba FIA-e (čitaj Mosley) i FOTA-e (čitaj Ferrari) i FOM-a "kao" u pozadini (pošto sam i ostale pisao pravim imenom, a ne zasluženim pogrdnim nadimkom - čitaj Ecclestone) bi trebali zaslužiti zaseban topic sa anketom ali pitanja za tu anketu bi trebalo pažljivo odabrati jer nije u pitanju budget cap već poštivanje dogovora sa Ferrariem o ne mijenjanju pravilnika (stabilnost) koja se pokušala zaobići onim šta se sada naziva "two-tier" takmičenje sa kojim većina timova se ne slaže ali prije spomenuti dogovor daje drugačiju dimenziju - ako Max "ispuši", pravilnik ostaje isti za narednu sezonu jer je malo prekasno za nešta bitno mijenjati (moguće preinake ali ne drastične sa kojima se Ferrari treba složiti). Npr "za koga navijate FIA vs FOTA"...
schuey
Počasni član
Počasni član
Kontakt:

Post Postao/la schuey »

zvjerko je napisao/la:Ovi zadnji događaji oko pravilnika i sukoba FIA-e (čitaj Mosley) i FOTA-e (čitaj Ferrari) i FOM-a "kao" u pozadini (pošto sam i ostale pisao pravim imenom, a ne zasluženim pogrdnim nadimkom - čitaj Ecclestone) bi trebali zaslužiti zaseban topic sa anketom ali pitanja za tu anketu bi trebalo pažljivo odabrati jer nije u pitanju budget cap već poštivanje dogovora sa Ferrariem o ne mijenjanju pravilnika (stabilnost) koja se pokušala zaobići onim šta se sada naziva "two-tier" takmičenje sa kojim većina timova se ne slaže ali prije spomenuti dogovor daje drugačiju dimenziju - ako Max "ispuši", pravilnik ostaje isti za narednu sezonu jer je malo prekasno za nešta bitno mijenjati (moguće preinake ali ne drastične sa kojima se Ferrari treba složiti). Npr "za koga navijate FIA vs FOTA"...

jako dobar prijedlog,bude netko od "globalaca" već otvorio temu sa anketom ;)

a moj prijedlog za poboljšanje foruma je da nađeš više vremena i dođeš na kviz :biggrin:
Ukoliko ste bannani,opomenuti ili Vam je post izbrisan,prekršili ste (najmanje) jedno od ovih pravila ponašanja!
rnrboi
Početnik
Početnik
Navijam za: Kimi

Post Postao/la rnrboi »

:idea: Bi li mogli dodati chat na stranicu, da možemo čavrljati real-time za vrijeme utrke? Mislim pravi chat, IRC ili neki plugin za phpbb, da bude aktivan samo kad su kvalifikacije i utrka. Da bude povezan s bazom foruma, isti nickovi...
I ovako komentiramo utrku u temi, ali na chatu bi to bilo brže. Ako se skupi ekipa 4-5 ljudi, neće bit dosadno(kao što je meni sad, nema nikoga da gleda f1 sa mnom) ;)
almeida
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: Za ulizivanje..
Kontakt:

Post Postao/la almeida »

rnrboi je napisao/la::idea: Bi li mogli dodati chat na stranicu, da možemo čavrljati real-time za vrijeme utrke? Mislim pravi chat, IRC ili neki plugin za phpbb, da bude aktivan samo kad su kvalifikacije i utrka. Da bude povezan s bazom foruma, isti nickovi...
I ovako komentiramo utrku u temi, ali na chatu bi to bilo brže. Ako se skupi ekipa 4-5 ljudi, neće bit dosadno(kao što je meni sad, nema nikoga da gleda f1 sa mnom) ;)
mislim da bi to trošilo puno resursa,a i nema nekakve koristi od toga ;)
slika
"..lipi moj grade uvik te se sitin.."
schuey
Počasni član
Počasni član
Kontakt:

Post Postao/la schuey »

rnrboi je napisao/la::idea: Bi li mogli dodati chat na stranicu, da možemo čavrljati real-time za vrijeme utrke? Mislim pravi chat, IRC ili neki plugin za phpbb, da bude aktivan samo kad su kvalifikacije i utrka. Da bude povezan s bazom foruma, isti nickovi...

odg na ovo pitanje već imaš negdje ovdje,ugl ovo je forum a ne chataona,za to si možete izmjeniti msn-e,skypove itd ;)
Ferrari-BiH
Veteran
Veteran

Ako smijem koment na ovaj prijedlog:

Kome je do tipkanja dok gleda utrku????

Jedno je pricati, ali tipkati....nema smisla

Moje misljenje, naravno