Formula 1 team - Scuderia Ferrari [F1-75]
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- Armanini
- Svjetski prvak
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Ferrari
Re: Formula 1 team - Ferrari
ma sto stalno prica ovaj komentator roc-a?
i jucer i danas stalno o tome kako schumaher sljedece sezone vozi umjesto masse koji se nije jos potpuno oporavio?
wtf?
jel jos netko nesto cuo..?
i jucer i danas stalno o tome kako schumaher sljedece sezone vozi umjesto masse koji se nije jos potpuno oporavio?
wtf?
- Icy
- Svjetski prvak
- Ja sam: Vozačica
- Navijam za: Crvenog Baruna
Ma gluposti, kolko sam ja skužila reko je nešto u stilu da ako se Massa vrati i nakon par utrka skuži da nije fit, da onda Schumi uskače umjesto njega. Ki bi, da bi...Armanini je napisao/la:ma sto stalno prica ovaj komentator roc-a?
wtf?

F1 bez Schumachera je kao atom bez jezgre

- Armanini
- Svjetski prvak
Ki bi, da bi 
ma da, vjerojatno je u tom nekom smislu..
a rekao je kao da ako bude ferrari sljedecu konkurentan da bi schumi vozio jer da je po njemu to jedini razlog zasto ove godine nije htio vozit..
ima velika usta taj komentator
jos je i otkrivao koji su vozaci vozili pod likom stiga u top gearu.. dakako spomenuo je schumahera, ali i kovalainena.. mislim.. tko je on da rusi vjecnu enigmu

ma da, vjerojatno je u tom nekom smislu..
a rekao je kao da ako bude ferrari sljedecu konkurentan da bi schumi vozio jer da je po njemu to jedini razlog zasto ove godine nije htio vozit..
ima velika usta taj komentator

jos je i otkrivao koji su vozaci vozili pod likom stiga u top gearu.. dakako spomenuo je schumahera, ali i kovalainena.. mislim.. tko je on da rusi vjecnu enigmu

- ivan599
- Početnik
- Navijam za: Michaela Schumachera
Prema jucer i danas viđenom na natjecanju Race of champions u Pekingu gdje su sudjelovali mnoge zvjezde autosporta. Našao se i M. Schumacher i ostao sam ugodno iznenađen njegovom izvedbom jucer u ulozi vozaca svoje države s Vettlom je pomeo konkurenciju, a danas kao solo vozac osvojio je drugo mjesto sa impresivnim vožnjama gdje je izgubio samo u finalu.
Sve u svemu lagano bi se mogao vratit u F1 i pomest opet sve.

-
- Svjetski prvak
- Navijam za: Felipe Massa-Ferrari
Nije isto F1 i ROF.ivan599 je napisao/la:Prema jucer i danas viđenom na natjecanju Race of champions u Pekingu gdje su sudjelovali mnoge zvjezde autosporta. Našao se i M. Schumacher i ostao sam ugodno iznenađen njegovom izvedbom jucer u ulozi vozaca svoje države s Vettlom je pomeo konkurenciju, a danas kao solo vozac osvojio je drugo mjesto sa impresivnim vožnjama gdje je izgubio samo u finalu.

Ayrtone nek ti je vječna slava i hvala.Bio si moj poslednji junak i idol.
- Ferrari-F60
Naravno da nije isto, zato je i bio drugiFelipe Massa je napisao/la:Nije isto F1 i ROF.ivan599 je napisao/la:Prema jucer i danas viđenom na natjecanju Race of champions u Pekingu gdje su sudjelovali mnoge zvjezde autosporta. Našao se i M. Schumacher i ostao sam ugodno iznenađen njegovom izvedbom jucer u ulozi vozaca svoje države s Vettlom je pomeo konkurenciju, a danas kao solo vozac osvojio je drugo mjesto sa impresivnim vožnjama gdje je izgubio samo u finalu.

Da je vozio bolid F1 bio bi prvi

- ivan599
- Početnik
- Navijam za: Michaela Schumachera
Ako se nastavi ovakav trend odlazaka iz F1 3 bolida bi mogla bit cisto realna opcija 

- tvojnov2
- Početnik
- Navijam za: Ferrari i Gazdu
ivan599 je napisao/la:Ako se nastavi ovakav trend odlazaka iz F1 3 bolida bi mogla bit cisto realna opcija
Nadam se

Go reds!!!!!! Go Schumi!!!
-
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Scuderia Ferrari Marlboro
- Kontakt:

Kod: Označi sve
http://rapidshare.com/files/303555522/Ferrari_F1_Team_Hi-Res_Pictures_AbuDhabi2009_upload_by_FICHO.rar

Kod: Označi sve
F1-HR.FICHO

>>>>>>>>>>> Forza Ferrari! ~ Sempre Ferrari! <<<<<<<<<<
- Ferrari-BiH
- Veteran
Ferrarijev dvojac se malo vozao...pa su imali malu nezgodu 
i vec su poceli....

i vec su poceli....

¡oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs ˙oןıq ǝɾ oʇs oɐʞ ǝɾıu ǝsıʌ ɐʇsıu
- jaki
- Rezervni vozač
Sad će Ferrari zbog markiza Luce morati napraviti SUV.
- gringo73
- Naj F1 član foruma 2010.
- Navijam za: McLaren
Evo gledao snimku malo "drugačijim očima". Kad je Ferrari zapao u pijesak (probleme) pogurao ga je Massa, dok je Alonso sa smješkom gledao. Ima li simbolike u svemu tome?Ferrari-BiH je napisao/la:Ferrarijev dvojac se malo vozao...pa su imali malu nezgodu
http://www.youtube.com/watch?v=DBFWONEWWU8" onclick="window.open(this.href);return false;

- Ferrari-BiH
- Veteran
Jos je pod ugovorom sa Renaultom, pa ne smije ni u kom smislu pomagati Ferrarigringo73 je napisao/la:Evo gledao snimku malo "drugačijim očima". Kad je Ferrari zapao u pijesak (probleme) pogurao ga je Massa, dok je Alonso sa smješkom gledao. Ima li simbolike u svemu tome?Ferrari-BiH je napisao/la:Ferrarijev dvojac se malo vozao...pa su imali malu nezgodu
http://www.youtube.com/watch?v=DBFWONEWWU8" onclick="window.open(this.href);return false;

- Friga
- Navijam za: Kimi Raikkonen
Ma ima dlaka u jajetu..p@rtibrejker je napisao/la:Zanimljivost: Kimi ovu sezonu nema niti jedan najbrži krug, a znamo kako ih voli postizati

Najbrže vrijeme kvala GP Monaco..

I to je nešto.

TF110 - Toyota F1 '10
"

- schuey
- Počasni član
- Navijam za: odlazak Montezemola
- Kontakt:
gringo73 je napisao/la:Evo gledao snimku malo "drugačijim očima". Kad je Ferrari zapao u pijesak (probleme) pogurao ga je Massa, dok je Alonso sa smješkom gledao. Ima li simbolike u svemu tome?Ferrari-BiH je napisao/la:Ferrarijev dvojac se malo vozao...pa su imali malu nezgodu
meni je najbolje od svega što je vozio big boss ahahaha potrgo sam se,kakav luđak
Ukoliko ste bannani,opomenuti ili Vam je post izbrisan,prekršili ste (najmanje) jedno od ovih pravila ponašanja!
- nikolaa
- Profesionalni vozač
- Navijam za: FERRARI
hahahahaha...Luca,Luca..Pa nije Ferrari California SUV.Tu bi se i koza zvana Tristac zaglavio,a kamoli Ferrari...hehe...
Nando i Massa prvi put u javnosti zajedno.Fino je sve proteklo,a Massa je presrecan sto je ponovno sjeo u kokpit F60.
FORZA FERRARI!!!
Nando i Massa prvi put u javnosti zajedno.Fino je sve proteklo,a Massa je presrecan sto je ponovno sjeo u kokpit F60.
FORZA FERRARI!!!
FORZA FERRARI!!!
- Dani
- Legenda
- Navijam za: Hamiltona
Da li je to znakovito za sljedeću sezonu? Ferrari u pijesku. Valjda nije.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

- Bibi
- HNL kladionica velemajstor
- Navijam za: Marc Marquez
- Kontakt:
Hhahahaha
Luka se malo zaigrao
A dobra je i ova slika 

Bilo je lijepo dok je trajalo...
24.7.2009-5.5.2013
24.7.2009-5.5.2013
- Walter
- Svjetski prvak
- Kontakt:
Koji je lik taj Luca, iz čista mira sa 15km/h skrenu u šodor!
Kao kakav početnik.
Kao kakav početnik.
- gringo73
- Naj F1 član foruma 2010.
- Navijam za: McLaren
Mi iz McLarena se nećemo rugati, znamo kako je nezgodno kad zapadneš u pijesakDani je napisao/la:Da li je to znakovito za sljedeću sezonu? Ferrari u pijesku. Valjda nije.

- Icy
- Svjetski prvak
- Ja sam: Vozačica
- Navijam za: Crvenog Baruna
Hehe, baš to sam prvo prijmjetila gledajući clipgringo73 je napisao/la:Evo gledao snimku malo "drugačijim očima". Kad je Ferrari zapao u pijesak (probleme) pogurao ga je Massa, dok je Alonso sa smješkom gledao. Ima li simbolike u svemu tome?

Al koje ideje ima taj markiz, ma nevjerojatan je

F1 bez Schumachera je kao atom bez jezgre

- Ferrari-BiH
- Veteran
Krenuo je prema navijacimaWalter je napisao/la:Koji je lik taj Luca, iz čista mira sa 15km/h skrenu u šodor!
Kao kakav početnik.

Izgleda, kako kogringo73 je napisao/la:Mi iz McLarena se nećemo rugati, znamo kako je nezgodno kad zapadneš u pijesakDani je napisao/la:Da li je to znakovito za sljedeću sezonu? Ferrari u pijesku. Valjda nije.

- kimi&pablo.u.bmw
- Početnik
za neverovati je da neko ko prati (barem bi morao po 'sluzbenoj duznosti') utrke f1 do sada nije shvatio da auti, a pogotovu sportski, ne mogu ici po delu staze koji je smisljen da bi ZAUSTAVIO aute koji izlete sa staze 

- pinkdpanter
- Rezervni vozač
- Navijam za: kimi raikkonen
Walter je napisao/la:Koji je lik taj Luca, iz čista mira sa 15km/h skrenu u šodor!
Kao kakav početnik.
Ma taj luka je izgleda potpuni tenKRE, taj valjda u životu auto nije vozio, mislim otić u živi pjesak, ha ha ha, baš znakovito za slijedeću sezonu a i ovu
I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's
- vidc
- Veteran
- Navijam za: Scuderia Ferrari
ma to je on namjerno da pokaže berniju i ovim glupim graditeljima novih staza da vrate pješčane zone izlijetanja...a ne ko danas,svi znaju da kad pogriješe ništa ne izgube,možda 2-3 desetinke...svi guraju do kraja jer se ne boje greške...a da je pjesak okolo,eeeee tad bi se izdvojile mudonje i pravi vozači...uvijek elegantni markiz luca di montezemolo još jednom pokazao svoju plemenitost i plavu krv