Fernando Alonso [#14]

Novosti o vozačima i timovima, glasine...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
deda
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Navijam za: Alonso

Re: Fernando Alonso

Post Postao/la deda »

Glavno da nisu napravili preveliki razmak (mislim u bodovima)!
Sanel
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: Nikoga
Kontakt:

Post Postao/la Sanel »

Ne znam zašto ste toliko pesimistični, pa znalo se da rb oba staza posebno odgovara i da će biti dominantni,a tako je i bilo, ali gledajući razliku u vremenima, alonso uopće nije puno sporiji bio.
Mnogo toga će biti jasnije nakon Koreje, a mislim da bi tamo Alonso mogaočak i do pobjede, odgovaraju mu nove staze koje nitko ne poznajejer se brže prilagođava odostalih
...kažu čekanje se isplati, vjeruj meni lažu ti,
želiš vidjet kako ne treba, dođi ja pokažem ti...
Bernardinac
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Ja sam: Vozač
Navijam za: Fernando Alonso

Post Postao/la Bernardinac »

Danas je McM bio solidno brz. Ako se oni priključe i budu u borbi za podij u ove zadnje 3. utrke, onda se može svašta dogoditi. Na treba zaboraviti da je Alonso u qvalama imao tek 5 vrijeme, a za malo izgubio i od Buttona na tvrđim gumama. Biće jako teško, al se ipak nadam. :)
F2004_the_best_ever
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la F2004_the_best_ever »

Bernardinac je napisao/la:Danas je McM bio solidno brz. Ako se oni priključe i budu u borbi za podij u ove zadnje 3. utrke, onda se može svašta dogoditi. Na treba zaboraviti da je Alonso u qvalama imao tek 5 vrijeme, a za malo izgubio i od Buttona na tvrđim gumama. Biće jako teško, al se ipak nadam. :)
McLaren je bio i u Singaporu brz u kvalifikacijama, Suzuka im mnogo više odgovara nego Singapore a i donijeli su upgrade na bolid tako da mene Hamiltonov rezultat ne iznenađuje, ja sam očekivao dobar McLaren na Suzuki.
Očekivao se loš nastup Ferrari-ja na Suzuki, po izjavama Domenicalija, Alonsa a i po nekim stručnim komentarima moglo se naslutiti da će Suzuka najmanje pasati F10 od preostale 4 staze a i osobno dijelim to mišljenje, još kad se doda problem sa zelenom stazon i soft guma na kvalifikacijama i u utrci Alonsov rezultat je odličan.
Korea bi trebala odgovarati F10, a neki idu toliko daleko u svojim procjena da smatraju da će Koreja najviše odgovarati F10 od prestale 3 utrke, ja mislim da bi trebala odgovarati F10.
Pošto je to nova staza najvažnije će biti naći najbolji set-up bolida i izvući maksimum iz guma, odnosno management tyres će biti veoma važan.
Chuck Norris
Veteran
Veteran

Post Postao/la Chuck Norris »

Still five fighting for the title

The Korean Grand Prix could therefore start to be decisive for some – and for me it will be important also to be able to count on my team-mate Felipe
Ne nadaj se previše :biggrin:
...put u raj nije posut ružama...
Chuck Norris
Veteran
Veteran

First impressions are positive
The first sector reminds me a lot of Bahrain: long straights with heavy braking that lead into 180 degree turns. The second is similar to Turkey, especially Turn 11 which makes you think of Turn 8 in Istanbul, while the final one is similar to the third
The Greatest
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: Ferrari i Alonsa

Post Postao/la The Greatest »

Ako bude start dobar, Red Bull je gotov na onoj ravnini.
Avanti FER, Avanti!!!
majstor iz maranella
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: Ferrari i Schumachera

Post Postao/la majstor iz maranella »

The Greatest je napisao/la:Ako bude start dobar, Red Bull je gotov na onoj ravnini.
e to sam i ja mislio, al na speed trapu red bulli brži od ferrarija :shock:
Ferrari-F60

Post Postao/la Ferrari-F60 »

The Greatest je napisao/la:Ako bude start dobar, Red Bull je gotov na onoj ravnini.
Itekako je gotov, mislim da će ovu utrku Alonso bez problema dobiti ;)
slika
Chuck Norris
Veteran
Veteran

Ne znam od kud toliki optimizam.Ovo što RB radi u zadnja 2 sektora je strašno i ne miriše na dobro.
Bitnije nego ikad bit će dobro startai i zadržati Lewisa iza sebe a po mogućnosti uzeti Webbera
Inače odlične kvale Alonsa koliko je ostavio Massu iza sebe svaka čast
Ferrari-F60

Post Postao/la Ferrari-F60 »

Chuck Norris je napisao/la:Ne znam od kud toliki optimizam.Ovo što RB radi u zadnja 2 sektora je strašno i ne miriše na dobro.
Bitnije nego ikad bit će dobro startai i zadržati Lewisa iza sebe a po mogućnosti uzeti Webbera
Inače odlične kvale Alonsa koliko je ostavio Massu iza sebe svaka čast
evo otkud, RB treba više vremena za zagrijavanje guma na ovom novom asfaltu, dok Alonso u jednom krugu ima već dobro zagrijane gume. I kada dodaš da je Ferrari u prvom sektoru najjači to mi daje za pravo reći da će Alonso na startu već obići RB, dok RB ima brzinu na tim mjestima gdje je nemoguće pretjecati :D
slika
goran007
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la goran007 »

Slazem se da nema pretjeranog razloga za optimizam,ali niti za pesimizam...slazem se da je start jako bitan i idealka bi bila da rijesi Webbera i stvori stit od Hamiltona...njega me jako strah i opcenito mislim da prva cetvorica imaju razloga biti optimisticni...istina je da ce puno ovisiti i o vremenskim prilikama jer cak ni utrka ne mora biti mokra vec dosta da ispere stazu...pogoovo je to bitno za start...razlika RB-a u utrci ce vjerojatno biti manja nego na kvalama,u prvom sektoru nisu najbolji,isto upitno kak ce se ponasati gume,a i mogucnos SC-a je poprilicno velika(cak bi reko da je SC realnost)...kad se svi ti faktori zbroje mislim da svako ima pravo polagati puno sanse na naljbolji rezultat,a nas da ocekuje jedna odlicna utrka
Chuck Norris
Veteran
Veteran

Je li neko zna podatak koji Alonso motor koristi u ovoj utrci?Onaj iz Suzuke pa bi mu to bila treća utrka sa istim ili...?
Dero
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la Dero »

Chuck Norris je napisao/la:Je li neko zna podatak koji Alonso motor koristi u ovoj utrci?Onaj iz Suzuke pa bi mu to bila treća utrka sa istim ili...?
Prepostavljam motor iz Spa ili Monze buduci da je na njima odvežena samo jedna utrka.
Pokazalo se da može itekako izdržati i tri utrke: Njemačka, Mađarska i Singapore su vožene na istom motoru ( 68/75 bodova na tom motoru :) )
Chuck Norris
Veteran
Veteran

Dero je napisao/la:
Chuck Norris je napisao/la:Je li neko zna podatak koji Alonso motor koristi u ovoj utrci?Onaj iz Suzuke pa bi mu to bila treća utrka sa istim ili...?
Prepostavljam motor iz Spa ili Monze buduci da je na njima odvežena samo jedna utrka.
Pokazalo se da može itekako izdržati i tri utrke: Njemačka, Mađarska i Singapore su vožene na istom motoru ( 68/75 bodova na tom motoru :) )
Da mogu 3 utrke,samo Spa i Monza su staze koje najviše "troše" motore pa bi tu mogao biti problem
Nitrous Oxide Systems
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la Nitrous Oxide Systems »

BRAVISSSIMO ALONSO!!! :D :D :D
slika
Bravo

Post Postao/la Bravo »

Idemo po treči naslov :peace: Briljantno i bez kukanja :biggrin:
Cuky
Moderator
Moderator

Post Postao/la Cuky »

Čestitke Alonsu na pobjedi. Odvozio je pametno ovu utrku, a imao i malo sreće da ga gubitak vremena u boksu nije koštao...Čestitke jošš jednom
“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

slika
Chuck Norris
Veteran
Veteran

Grande Fernando,5.pobjeda ove sezone 26. u karijeri :peace: :driver:
Na dobrom putu da osvoji ono što mnogi nisu vjerovali sredinom sezone.Odlična i pametna vožnja danas =D>
schuey
Počasni član
Počasni član
Navijam za: odlazak Montezemola
Kontakt:

Post Postao/la schuey »

Chuck Norris je napisao/la:Grande Fernando,5.pobjeda ove sezone 26. u karijeri :peace: :driver:
Na dobrom putu da osvoji ono što mnogi nisu vjerovali sredinom sezone.Odlična i pametna vožnja danas =D>
da ali sad je on u poziciji Vettela,motori ga malo kače :(
Ukoliko ste bannani,opomenuti ili Vam je post izbrisan,prekršili ste (najmanje) jedno od ovih pravila ponašanja!
The Greatest
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: Ferrari i Alonsa

Post Postao/la The Greatest »

Autosport griješi malo previše u zadnje vrijeme: "Alonso then edged away from Hamilton to clinch his first win of the year and open up a 15-point lead over Webber, with Hamilton's second place putting him up to third in the standings, six points further adrift."
Zadnja izmjena: The Greatest, dana/u 24 lis 2010, 11:16, ukupno mijenjano 1 put.
Avanti FER, Avanti!!!
K1M1
HNL kladionica majstor
HNL kladionica majstor
Navijam za: Kimi i Frijns

Post Postao/la K1M1 »

The Greatest je napisao/la:Autosport griješi malo previše u zadnje vrijeme: "Alonso then edged away from Hamilton to clinch his first win of the year and open up a 15-point lead over Webber, with Hamilton's second place putting him up to third in the standings, six points further adrift."
Ništa čudno za njih, još kad je početak trke bio pod safety carom di grassi je ušao u boks po nove gume, a ovi u live timingu napisali da je išao nadolit malo goriva. :smijeh:
slika
matrix_23
Navijam za: M. Schumachera

Post Postao/la matrix_23 »

Čestitke Alonsu na pob., ali strašno kako taj frajer ima sreće. I 2006 je ovako dobio naslov.
schuey
Počasni član
Počasni član
Navijam za: odlazak Montezemola
Kontakt:

Post Postao/la schuey »

matrix_23 je napisao/la:Čestitke Alonsu na pob., ali strašno kako taj frajer ima sreće. I 2006 je ovako dobio naslov.
i tako je izgubio naslov :roll: nema on sreće,nego napokon Webber došao na svoje,on ima samo konstantu i to je to,dok se ovi gube kao da nikad nisu vozili do sada,Vettel nema sreće,al opet,ima toliko više kvarova da jednostavno moraš razmisliti dali je u njemu problem,ne u pehu i bolidu,Alonso samo strpljivo šuti i prati,to je odlika odličnog vozača
Ukoliko ste bannani,opomenuti ili Vam je post izbrisan,prekršili ste (najmanje) jedno od ovih pravila ponašanja!
Ricxpa
Test vozač
Test vozač
Navijam za: [Alonso] [Ferrari]

Post Postao/la Ricxpa »

Tako se vozi, svaka cast za Fernanda, mislim da je sada naslov jako blizu, samo do kraja pametno i sigurno u sto ne sumnjam, preiskusan je to vozac da ce uprskati ovakvu priliku i poziciju.
Odgovori