Strani nogomet

Rasprave o sportovima koji nemaju veze s auto-moto utrkama

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73,luka_kimi

Odgovori

Bundesligu/Premiership,Primeru/La Championat/ Seriu A osvaja

Bayern München
15
17%
Borussia Dortmund
2
2%
Schalke 04
0
Nema glasova.
Bayer Leverkusen
0
Nema glasova.
Wolfsburg
1
1%
Arsenal London
4
5%
Manchester United
4
5%
Manchester City
1
1%
Liverpool
5
6%
Chelsea
3
3%
Atlethic Bilbao
1
1%
Atletico Madrid
2
2%
Real Madrid
9
10%
Barcelona
6
7%
Sevilla
0
Nema glasova.
Monaco
2
2%
PSG
14
16%
Lille
0
Nema glasova.
Olympique de Lyon
0
Nema glasova.
Marseille
0
Nema glasova.
Montpellier
0
Nema glasova.
AC Milan
2
2%
Juventus
11
13%
Inter Milano
2
2%
SS Napoli
1
1%
AS Roma
2
2%

Ukupno glasova: 87

Schumy.d
Legenda
Legenda
Ja sam: Vozač
Navijam za: Ferrari

Re: Strani nogomet

Post Postao/la Schumy.d »

Zanimljive prve utakmice. Ja sam očekivao 2 neriješena, eto 1 sam pogodio. :)
Gledao sam Bayern i Juve i malo ostao razočaran Juventusom. Očito su došli igrati "na nulu" u Munchen. Tek nakon 2:0 su počeli igrati ozbiljnije prema naprijed.
Na kraju Bayern zasluženo pobijedio i napravio velik korak za uzvrat. Mandžo vrlo dobar večeras, samo je gol falio da zaokruži svoju igru.
Iako, moraju poslati sucima nekoliko litara piva jer su im danas poklonili gol, a i zažmirili za crvendaća.

PSG me ugodno iznenadio i bili su ravnopravni Barceloni (iako i oni moraju sucu zahvaliti). Ibra radio dosta problema Barcinoj obrani, ali unatoč tome očekujem hendikep u Barceloni.

EDIT:
Messi ozlijeđen na 3 tjedna navodno... time šanse PSG-u značajno rastu
Scuderia
Moderator
Moderator
Navijam za: Michael-Mick Schumacher

Post Postao/la Scuderia »

Nadam se da Guardiola gleda Bayern, te pogotovo dvojac MIller-Mandzukic, t e se nadam da nece zahtjevati "svog" napadaca.
slika
Toon
Veteran
Veteran
Navijam za: mclaren

Post Postao/la Toon »

Inače opet je fantastično suđenje bilo u elitnom natjecanju UEFA-e (barem u 3 utakmice jer četvrtu Malaga i BD nisam pogledao)...no siguran sam da će svi suci opet dobiti visoke ocjene...

EDIT: navijaču Bayerna čestitke nakon tri duge i sušne godine =D> ,...impresivno...a sad provokacija: Ako Dortmund uzme LP sve ovo vam ništa ne vrijedi!!! 8)

EDIT2: Strast!
Možda kao trener i nije neki izbor, loš je taktičar ali mu ljubav ne mogu osporiti...

"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
Scuderia
Moderator
Moderator

Hvala, hvala... :)...

Zutokljunci moraju prvo izbaciti Malagu... :jezik: ... :biggrin:
slika
Toon
Veteran
Veteran

Post Postao/la Toon »

Scuderia je napisao/la:Zutokljunci moraju prvo izbaciti Malagu... :jezik: ... :biggrin:
...yep...kao što i novi prvaci moraju još proći Mladost iz Torina...nisam do kraja siguran da će to biti "lagan posao" (naročito nakon nekoliko pivi :) ) i još vam ih Beckenbauer tako dobor motivira (bolji je od svih talijanskih motivatora)...
"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
Scuderia
Moderator
Moderator

Toon je napisao/la: ...yep...kao što i novi prvaci moraju još proći Mladost iz Torina...nisam do kraja siguran da će to biti "lagan posao" (naročito nakon nekoliko pivi :) ) i još vam ih Beckenbauer tako dobor motivira (bolji je od svih talijanskih motivatora)...
Pa nekako mislim da ce laksi posao biti "mojima", nego Talijanima. Talijanima ce nedostajati covjekojinemasvojurijec Vidal i Lichtsteiner, a kod " mojih " se vraca Marta. Doduse tu nece biti Kroosa, ali da ga se nadomjestiti sa nekim drugim igracem.

Strah me je jedino suca.... Spanjolac, lak na kartonima, a Lahmu, Gustavu, Danteu, Mandzukicu nedostaje jos jedan do suspeznije.
slika
Schumy.d
Legenda
Legenda

Scuderia je napisao/la: Strah me je jedino suca.... Spanjolac, lak na kartonima, a Lahmu, Gustavu, Danteu, Mandzukicu nedostaje jos jedan do suspeznije.
Dobro, kakve veze to šta je Španjolac? :roll:
Toon
Veteran
Veteran

Post Postao/la Toon »

Scuderia je napisao/la:Pa nekako mislim da ce laksi posao biti "mojima", nego Talijanima. Talijanima ce nedostajati covjekojinemasvojurijec Vidal i Lichtsteiner, a kod " mojih " se vraca Marta. Doduse tu nece biti Kroosa, ali da ga se nadomjestiti sa nekim drugim igracem.
Strah me je jedino suca.... Spanjolac, lak na kartonima, a Lahmu, Gustavu, Danteu, Mandzukicu nedostaje jos jedan do suspeznije.
Yep, to stoji ali meni se sve nekako čini da već svi (uključujući igrače) vide Bayern u polufinalu...vjerojatno nisu zaboravili Arsenal ali trebati će biti jako oprezan jer Juventus je jako opasna momčad...
...o sucu ne bih...za sada...nadam se da ni kasnije...

A ovo što se događa da će Raulu oproštajnu utakmicu organizirati Schalke dovoljno govori o tome što su klubovi a što su "klubovi"....
Schumy.d
Legenda
Legenda

Toon je napisao/la: A ovo što se događa da će Raulu oproštajnu utakmicu organizirati Schalke dovoljno govori o tome što su klubovi a što su "klubovi"....
Raulu je mjesto u "klubu" otvoreno otkad je rekao da odlazi. ;)
I sam Raul je rekao da će se vratiti u "klub" kad prekine svoju igračku karijeru.

Šteta da neki ljudi ne kuže da je Raul otišao iz Reala dobro raspoložen. :?
A i svaka budala zna koji mu je "klub" u srcu. :)

A uostalom, gdje to piše uopće da se Raul oprašta od nogometa? :doubt:

EDIT:
Nadam se da će novce koji su predviđeni (ako jesu) za Balea ipak uložiti u ovog igrača. To bi bilo puno bolje i potrebnije rješenje za Real:
Scuderia
Moderator
Moderator

Toon je napisao/la: Yep, to stoji ali meni se sve nekako čini da već svi (uključujući igrače) vide Bayern u polufinalu...vjerojatno nisu zaboravili Arsenal ali trebati će biti jako oprezan jer Juventus je jako opasna momčad...
...o sucu ne bih...za sada...nadam se da ni kasnije...

A ovo što se događa da će Raulu oproštajnu utakmicu organizirati Schalke dovoljno govori o tome što su klubovi a što su "klubovi"....
Ha ne znam, gledao sam emisiju nakon utakmice protiv Frankfurta, Sammer govori da nema opustanja, niti slavlja nakon osvojenog prvenstva, vec full koncentracija na ono sto jos slijedi a to je LP i kup. Treba treneru prirediti dostojan oprostaj. :) :(

Ne bi vise ni o sucu...samo sam iznio strah kojeg imam... ( moze biti opravdan, ili neopravdan kao sto je bilo cesto dok sam isao u skolu... :oops: :biggrin: ) bit ce kasnije vremena analizirati ga...

A ovo sto se tice Raula... to nisam znao... Moze nekakav link... posto pratim Bundesligu, Schalke ima vecih briga nego organizirati utakmicu...
slika
Toon
Veteran
Veteran

Post Postao/la Toon »

To sam vidio na dosta stranica a ovo je LINK S GOL hr com
...o sucu čemo/nečemo nakon utakmice
...a Agüeru bi bio pojačanje za svaki klub a ne samo prosjećan Real :badgrin: ...
...jedino što može spasiti "klub" je da su ove ili početkom slijedeće godine izbori (vjerojatno bolje znaš od mene) pa valjda Perez neće biti baš toliko glup da okrene protiv sebe većinu navijača...
Schumy.d
Legenda
Legenda

Toon je napisao/la:To sam vidio na dosta stranica a ovo je LINK S GOL hr com
...a Agüeru bi bio pojačanje za svaki klub a ne samo prosjećan Real :badgrin: ...
...jedino što može spasiti "klub" je da su ove ili početkom slijedeće godine izbori (vjerojatno bolje znaš od mene) pa valjda Perez neće biti baš toliko glup da okrene protiv sebe većinu navijača...
Koliko ja znam, to je obična prijateljska Schalkea i aktualnog Raulovog kluba i domaćini mu žele zahvaliti i napraviti dobar doček.
Nigdje ne piše da je to Raulova zadnja utakmica, a sigurno nije oproštajna. ;)
A i po nekoj logici, valjda će si Raul sam (uz pomoć kluba) napraviti oproštajnu utakmicu i on će sam odlučiti hoće li to biti u Madridu, Londonu, Njemačkoj, Francuskoj ili Urugvaju...

A šta se tiče Pereza, on i Raul su u dobrim odnosima i dan-danas.
Raul da je tada ostao u Madridu, skupljao bi mrvice od minutaže. On je to znao, a htio je još igrati i zato je otišao. Nije njega nitko potjerao, niti se on posvađao s bilo kim iz kluba.
Scuderia
Moderator
Moderator

Toon je napisao/la:To sam vidio na dosta stranica a ovo je LINK S GOL hr com
yep...malo sam listao...gazprom to organizira...lijepa gesta,kako god.
izgleda da je veceras stupila na snagu ona od linekera...
slika
Schumy.d
Legenda
Legenda

Šteta za Malagu večeras... baš mi je žao :(
K1M1
HNL kladionica majstor
HNL kladionica majstor
Navijam za: Kimi i Frijns

Post Postao/la K1M1 »

ah, koji fail sam imao sada... #-o
gledam borussia-malaga cijelu tekmu, i onda u 90. minuti pošto je sve bilo gotovo prebacujem na galatasaray-real, malo da vidim kako je tamo, vraćam se za 2 min na kraj tekme i imam šta vidjet. :shock: :smijeh:
stvarno šteta za malagu, baš peh, nesreća... :( a sudci katastrofa, malagin 2. gol i borussijin 3. iz zaleđa.. :doubt:
slika
Scuderia
Moderator
Moderator

Toon sta velis za suca i sudjenje ?
Ipak je na kraju bio opravdani strah. ;)

Zanimaju me sljedece akcije te na kraju i ukupni dojam;

Akcije:

Mandzukic-Chiellini -> rezultat zuti karton za Mandzukica, propusta prvu utakmicu polufinala, heh...kakva slucajnost. :|

Vucinic-van Buyten -> Buyten napusta teren nakon pola sata igre, nakon sto je dobio udarac od Vucinica u oko, sudac ne sudi nista.

Chiellini-Mandzukic (2) -> Chiellini udara Mandzukica u glavu, jos mu kasnije nesto sugerira, sudac nista.

Ima jedna situacija pred kraj utakmice, kada Lahm ide ispucat loptu van svog prostora, i netko mu uletio u noge...sudac nista.

Bilo je tu jos, ali ove su mi ostale onako u sjecanju.

Pa eto, napisi komentar.
slika
Bibi
HNL kladionica velemajstor
HNL kladionica velemajstor
Navijam za: Marc Marquez
Kontakt:

Post Postao/la Bibi »

Lol koja krada Malage tek sam maloprije vidio...pa ovoga nema ni u Hnl-u :lol:
Bilo je lijepo dok je trajalo...

24.7.2009-5.5.2013
Toon
Veteran
Veteran

Post Postao/la Toon »

Scuderia je napisao/la:Toon sta velis za suca i sudjenje ?
Ipak je na kraju bio opravdani strah. ;)
Ma suđenje je općenito bilo katastrofalno, jednostavno gubim volju gledati to sve onako sa emocijama...ovo sve postaje blesfemično, pobjedu ne odnose momčadi koje su to zaslužile srcem, taktikom, jer su bile bolje u tom trenutku...već eto jer je sudac u presudnim momentima potegnuo na njihovu stranu...dosuđeni i nedosuđenui penali, zaslužena i nezaslužena isljučenja, opraštanja kazne, neopraštanja kazne, zaleđa koja to jesu i koja to nisu...sve postaje besmisleno - pobjedu odnose momčadi na čiju je stranu sudac malo potegnuo...krato i jasno: GLUPOST.
A što se Mandžukiča tiče i te utakmice - osobno isto mislim da je karton bio lagano prestroga kazna...a glumljenja talijana mi već godinama idu na ku..c (valjda zato i lagano ignoriram tu ligu)...sudac jeste "domaćinski" odsudio utakmicu ali je kvaliteta ipak ovdje bila presudan jezičac na vagi a ne sudac (na sreću)...a osim prljave igre, pokušaja krađe, pritisaka na suce i stalnog provociranja, da ti budem iskren, - od talijana (naročito Juvea drugo i ne očekujem)...
Schumy.d
Legenda
Legenda

E sad... hoće li biti španjolsko ili njemačko finale?? Ili pak nijedno od toga. :D

Ja sam zadovoljan ždrijebom, ne podcjenjujem Borussiu uopće, ali ipak smatram da su ipak malo lakši protivnik nego Bayern ili Barca.
Uglavnom, trebala bi biti napeta oba polufinalna dvoboja.
F1NAC
Moderator
Moderator
Navijam za: Scuderia Ferrari

Post Postao/la F1NAC »

uh zamalo pa el classico , navijam da Bayern uzme Barcelonu , a ovaj drugi par ko prođe nek prođe :D
slika
rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
Schumy.d
Legenda
Legenda

F1NAC je napisao/la:uh zamalo pa el classico , navijam da Bayern uzme Barcelonu , a ovaj drugi par ko prođe nek prođe :D
Ma meni je i drago da nije El Classico u polufinalu. Radije bih gledao Bayern ili Borussiu protiv Reala nego Barcu. Već sam se zasitio klasika u zadnje 2 godine. Bilo ih je i previše malo.

A i mišljenja sam da nećemo gledati španjolski obračun u finalu.
maric
Početnik
Početnik
Navijam za: Fernando Alonso

Post Postao/la maric »

Schumy.d je napisao/la:
F1NAC je napisao/la:uh zamalo pa el classico , navijam da Bayern uzme Barcelonu , a ovaj drugi par ko prođe nek prođe :D
Ma meni je i drago da nije El Classico u polufinalu. Radije bih gledao Bayern ili Borussiu protiv Reala nego Barcu. Već sam se zasitio klasika u zadnje 2 godine. Bilo ih je i previše malo.

A i mišljenja sam da nećemo gledati španjolski obračun u finalu.
mislis da real nece proc?
Toon
Veteran
Veteran

Post Postao/la Toon »

Barca-Bayern to je susret kojem se jako radujem ponajviše jer će se pobjednik odlučiti nakon dvije utakmice - u jednoj je uvijek mogućnost nekakvoga alibija ili slučajnog blitzkriega...bez namjere da vrijeđam ostale sudionike - ovo su dvije trenutno najjače momčadi u Europi...samo da bude što manje sudačke nepravde...
Schumy.d
Legenda
Legenda

maric je napisao/la: mislis da real nece proc?
Sve je moguće... ;)
Ne kažem da hoće, ali već su igrali s BvB i vjerujem da će Mourinho raditi na ispravljanju tih grešaka. A Barca s druge strane ne igra najbolje u zadnje vrijeme, a Bayern je goropadan tako da mislim da Barca ima teži zadatak.
Ali, ponavljam, sve je moguće. Rekao bih da su svima šanse 50:50.
Toon je napisao/la:Barca-Bayern to je susret kojem se jako radujem ponajviše jer će se pobjednik odlučiti nakon dvije utakmice - u jednoj je uvijek mogućnost nekakvoga alibija ili slučajnog blitzkriega
Meni je upravo u tome čar jedne utakmice. Igra se na pobjedu, nema kalkuliranja i nema šta je najbitnije - golova u gostima. ;)
Scuderia
Moderator
Moderator

Hehe, vec sam dobio poruke tipa : Sorry, ispadate - a utakmica jos nije pocela.
Takav slucaj je bio i za Juventus... pa mi je jedan duzan litru rakije.... :oops:
Toon je napisao/la:Barca-Bayern to je susret kojem se jako radujem ponajviše jer će se pobjednik odlučiti nakon dvije utakmice - u jednoj je uvijek mogućnost nekakvoga alibija ili slučajnog blitzkriega...bez namjere da vrijeđam ostale sudionike - ovo su dvije trenutno najjače momčadi u Europi...samo da bude što manje sudačke nepravde...

Heh...da...samo da nepravde ne bude... no kako sude ovu K.O. fazu, bojim se da ce je biti jos i vise, posto je ulog finale. :|
slika
Odgovori