Strani nogomet

Rasprave o sportovima koji nemaju veze s auto-moto utrkama

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73,luka_kimi

Odgovori

Bundesligu/Premiership,Primeru/La Championat/ Seriu A osvaja

Bayern München
15
17%
Borussia Dortmund
2
2%
Schalke 04
0
Nema glasova.
Bayer Leverkusen
0
Nema glasova.
Wolfsburg
1
1%
Arsenal London
4
5%
Manchester United
4
5%
Manchester City
1
1%
Liverpool
5
6%
Chelsea
3
3%
Atlethic Bilbao
1
1%
Atletico Madrid
2
2%
Real Madrid
9
10%
Barcelona
6
7%
Sevilla
0
Nema glasova.
Monaco
2
2%
PSG
14
16%
Lille
0
Nema glasova.
Olympique de Lyon
0
Nema glasova.
Marseille
0
Nema glasova.
Montpellier
0
Nema glasova.
AC Milan
2
2%
Juventus
11
13%
Inter Milano
2
2%
SS Napoli
1
1%
AS Roma
2
2%

Ukupno glasova: 87

Toon
Veteran
Veteran
Ja sam: Vozač
Navijam za: mclaren

Re: Strani nogomet

Post Postao/la Toon »

Schumy.d je napisao/la:Meni je upravo u tome čar jedne utakmice. Igra se na pobjedu, nema kalkuliranja i nema šta je najbitnije - golova u gostima. ;)
Realovac ko realovac ne može shvatiti srž mojeg razmišljanja :lol:
...ja samo tvrdim da će se kroz dvije utakmice lakše iskristalizirati bolja momčad od te dvije... u jednoj utakmici i Real ima neke šanse protiv njih :D ...a gol u gostima je glupost samo takva...zna to PSG, Inter i još neki...nadam se da si bar to razumio... :D ...bez zamjere čista zajebancija...
"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
Schumy.d
Legenda
Legenda
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Schumy.d »

Toon je napisao/la: Realovac ko realovac ne može shvatiti srž mojeg razmišljanja :lol:
...ja samo tvrdim da će se kroz dvije utakmice lakše iskristalizirati bolja momčad od te dvije... u jednoj utakmici i Real ima neke šanse protiv njih :D ...a gol u gostima je glupost samo takva...zna to PSG, Inter i još neki...nadam se da si bar to razumio... :D ...bez zamjere čista zajebancija...
E pa 2 tekme se i igraju zbog tih golova u gostima. U jednoj je to potpuno nebitno i tu se po meni bolje vidi tko je bolja momčad. :p
Scuderia
Moderator
Moderator
Navijam za: Michael-Mick Schumacher

Post Postao/la Scuderia »

Hahaha, kakav Neuer, Starke je glavni. 8) :frajer:
slika
Bibi
HNL kladionica velemajstor
HNL kladionica velemajstor
Navijam za: Marc Marquez
Kontakt:

Post Postao/la Bibi »

Prati neko mozda ovog Wilfrieda Bonyija? Frajer je masina za golove =D>

U pet sezona ima 125 nastupa i 111 golova igrajuci za Spartu i Vitesse :shock:

Koliko vidim spominje se prelazak u Chelsea ( Lvpool ili West Ham 12 miliona ponudeno) za ljeto...
Bilo je lijepo dok je trajalo...

24.7.2009-5.5.2013
Dani
Legenda
Legenda
Navijam za: Hamiltona

Post Postao/la Dani »

toon ovo sam jednostavno morao staviti
Di Canio's Sunderland thump Newcastle to boost survival bid

slika
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

slika
Toon
Veteran
Veteran

Post Postao/la Toon »

slika

Newcastle had a goal chalked off for off-side - when it wasn't - and Sunderland's third was clearly off-side.
Webb, of course, will say that if you are not sure then you can’t give decisions, but he was well off the mark.
The game was certainly not an easy one to officiate and it never is; but if Webb is the best referee in the country ... GOD HELP THE REST.

I uz ovo ću nadodati poruku Sir Alexa prije utakmice Paulu di Naziu o podršci koju mu daje...

...no ti nije alibi za prvi poraz nakon 13 godina od tih smradova...to je samo jedan dio pozadine...
"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
Scuderia
Moderator
Moderator

Haha, kako su zapeli ovi na indexu za onaj dvoboj prije 4 godine izmedju Barce i Bayerna...haha.
-kad su bili poznati parovi polufinala izasao jedan clanak o tome, i danas evo opet.

:D
slika
wolfman
HNL kladionica super velemajstor
HNL kladionica super velemajstor
Navijam za: Vettel

Post Postao/la wolfman »

@toon aj ne drami vi barem ostajete u ligi :zid:
@scud kakva su to prepucavanja s žutokljuncima(kloppom),neke stražnjice i vlasulje se spominju :biggrin:
Dani
Legenda
Legenda

Post Postao/la Dani »

@toon jesi to ti u Engleskoj?
slika

slika
Schumy.d
Legenda
Legenda

Dani je napisao/la:@toon jesi to ti u Engleskoj?
[ http://l3.yimg.com/bt/api/res/1.2/ZZc01 ... 40-360.jpg ]
Ovaj smeđi? :biggrin:
Toon
Veteran
Veteran

Post Postao/la Toon »

wolfman je napisao/la:@toon aj ne drami vi barem ostajete u ligi :zid:
...nije to još sigurno za moje...a i vi imate još nekakve nade mada zahebana je to liga...

@Dani - dobra, dobra - pamtim ovo (naletiti ćeš kad tad :D )
...neredi bili prije, za vrijeme i poslije tekme...tridesetak uhićenih i vjerojatno svima doživotna zabrana ulaska na stadion u Newcastlu...scene nemile no to je tako između Newcastla i Mackema već preko 120 godina!
I za sve ljubitelje životinja - konj je dobro, dobio je dan odmora i spreman je za nove zadatke :D !
Schumy.d
Legenda
Legenda

Toon je napisao/la:[ http://ts1.mm.bing.net/th?id=H.46766920 ... 0&pid=15.1 ]

Newcastle had a goal chalked off for off-side - when it wasn't - and Sunderland's third was clearly off-side.
Webb, of course, will say that if you are not sure then you can’t give decisions, but he was well off the mark.
The game was certainly not an easy one to officiate and it never is; but if Webb is the best referee in the country ... GOD HELP THE REST.

I uz ovo ću nadodati poruku Sir Alexa prije utakmice Paulu di Naziu o podršci koju mu daje...

...no ti nije alibi za prvi poraz nakon 13 godina od tih smradova...to je samo jedan dio pozadine...
Evo, degradirali su ga u 3. ligu: LINK

Ali... ovdje piše da je Sunderland zapravo više oštećen!? ;)
Toon
Veteran
Veteran

Post Postao/la Toon »

Suđenje je bilo kriminalno i obje strane su drakonski oštečivane. Howard Webb i sir Alex kao "mentor" di Naziu, meni (a vjerojatno i onom podmuklom gadu Daniju :D ) dovoljno govori...no ne želim da se misli kako je samo sudac kriv...umorni iscijeđeni igrači i kretenska taktika trenera imaju i svoj udjel u svemu...a ovo s huliganizmom - kako je čelična lady napustila svijet počele su se tamo vraćati "dobre stare navike"...
Scuderia
Moderator
Moderator

wolfman je napisao/la:@toon aj ne drami vi barem ostajete u ligi :zid:
@scud kakva su to prepucavanja s žutokljuncima(kloppom),neke stražnjice i vlasulje se spominju :biggrin:
ma to je jos otkako je bayern izvukao barcelonu...
pitali su trenera hoce li traziti kakav savjet od guardiole, on je rekao da nece, a ovaj ( klopko ) izjavi u medijima da se kladi u svoju guzicu da ce razgovarati s njim. :lol:

covjek izgorio. :D
slika
Schumy.d
Legenda
Legenda

Scuderia je napisao/la: ma to je jos otkako je bayern izvukao barcelonu...
pitali su trenera hoce li traziti kakav savjet od guardiole, on je rekao da nece, a ovaj ( klopko ) izjavi u medijima da se kladi u svoju guzicu da ce razgovarati s njim. :lol:

covjek izgorio. :D
A baš ima neke bijesne izjave od ždrijeba... Rekao je i da Mourinho nije imao šta vidjeti kad su pobijedili Furth 6:1 (Jose je gledao uživo tu utakmicu). :|

A ne znam isto zašto bi Heycknes zvao Pepa. Šta će mu ovaj pametnog reć?
Pep se sad sigurno negdje sunča, kupa i odmara za sezonu. Baš se on nervira oko utakmice Bayern - Barca. A i navijat će za Barcelonu.
Više bi mu koristilo da nazove Mourinha nego Guardiolu. :biggrin:
Dani
Legenda
Legenda

Post Postao/la Dani »

Ma Webb je moj idol. Odmah znam pobjednika kada sudi utakmicu ManU-Liverpool.
Ja podmukao, a ti napadaš jadnog konja šakama?

slika
Schumy.d
Legenda
Legenda

Mourinho odlazi ??? (24 sata :| )

Ako je istina, sretno mu bilo gdje god ode.
A u klubu ako su pametni, na klupu trebaju posjesti Laudrupa ili Pellegrinija vratiti... ali sve imam osjećaj da će prije Benitez zauzeti tu poziciju.
Toon
Veteran
Veteran

Post Postao/la Toon »

...ako ode...Laudrup bi bio odličan potez...
Schumy.d
Legenda
Legenda

Toon je napisao/la:...ako ode...Laudrup bi bio odličan potez...
Ja i još 72% navijača (barem onih koji su glasali) bi to željeli. :D

ALI!!!
Ima tu dosta okolnosti, a najveća je po meni ta da mislim da on nebi htio doći sada u Real (ili bilo koji veći klub). Smatram da ne želi još uzeti na sebe takav pritisak rezultata jer u Realu i velikim klubovima se gledaju trofeji i ako ih nema, sudbina ti nije blistava...
A svakako ga vidim jednog dana u Madridu jer je bivši igrač i ako ovako nastavi, siguran sam da će se jednom vratiti u Madrid i kao trener.

A s druge strane, Benitez napušta Chelsea i ja ga vidim kao prvog nasljednika Mourinha (ako ovaj ode naravno). Španjolac je, poznaje Real, ali i nije bio ni loš u Valenciji. Međutim meni baš ne paše on...
Drugi kandidat je Ancelotti, pogotovo ako Mou ode u PSG. Nije loš trener, ali mi se njegov stil igre ne uklapa baš u filozofiju Reala.
Suma sumarum, smatram da ću biti više razočaran nego radostan nakon Joseovog odlaska. :?
Treća solucija - Wenger... za njega nisam siguran kako bi funkcionirao sa toliko zvijezda na jednom mjestu.

Da se mene pita: Laudrup, Klopp, Pellegrini, pa i Low bi ušli u uži izbor (iako su neki od njih teško dostupni).
Toon
Veteran
Veteran

Post Postao/la Toon »

Forbesova lista 20 najbogatijih klubova na svijetu
Interesantno da PSG nije na toj listi kao ni neki prebogati ruski klubovi jer se lista odnosi na realnu vrijednost kluba a ne na dubinu džepa ludih vlasnika...Real pretekao MUFC koji je prošle godine bio na prvom mjestu.
Schumy.d
Legenda
Legenda

Toon je napisao/la:Forbesova lista 20 najbogatijih klubova na svijetu
Interesantno da PSG nije na toj listi kao ni neki prebogati ruski klubovi jer se lista odnosi na realnu vrijednost kluba a ne na dubinu džepa ludih vlasnika...Real pretekao MUFC koji je prošle godine bio na prvom mjestu.
I zanimljivo je pogledati postotak duga kod Reala i njegove prihode.

Svi samo pričaju kako Real ima ogromne dugove i da će propasti ubrzo, a ovo govori totalno drugačiju priču. Ispada da je Real pri dnu tablice dugovanja klubova u odnosu na prihode. Ispada da Borussia više više problema s dugom nego Real. ;)
Zanimljivo je da Chelsea nema dugova, pohvalno (iako bi ta blagajna mogla presušiti jer to Roman sve financira).

A s druge strane, ne znam kome je Arsenal toliko dužan???
Pa oni štede već 5 godina... :)
Scuderia
Moderator
Moderator

Toon je napisao/la:Forbesova lista 20 najbogatijih klubova na svijetu
malo sam gledao svoje na toj stranici, ovaj koji radi ovu listu se malo zeznuo... kapacitet AA iznosi 71 000. :)
sve u svemu, bit ce zanimljivo vidjeti ovu listu za kojih 5-6 godina kada Arsenal i Bayern otplate stadione i kada krenu sa 0€ duga. onda ce vrijednost tih klubova skociti za nekih 15-20%, siguran sam.
slika
Toon
Veteran
Veteran

Post Postao/la Toon »

Schumy.d je napisao/la: Svi samo pričaju kako Real ima ogromne dugove i da će propasti ubrzo, a ovo govori totalno drugačiju priču. Ispada da je Real pri dnu tablice dugovanja klubova u odnosu na prihode. Ispada da Borussia više više problema s dugom nego Real. ;)
Zanimljivo je da Chelsea nema dugova, pohvalno (iako bi ta blagajna mogla presušiti jer to Roman sve financira).
A s druge strane, ne znam kome je Arsenal toliko dužan???
Pa oni štede već 5 godina... :)
...da ti pokušam malo pojasniti mada nisam ni ja baš do kraja na ti sa ovim pokazateljima...
Curent Value - procjena trenutne vrijednosti na tržištu (kada bi se prodavao klub) no tu je uključena i vrijednost stadiona tj. vlasništva a Real tu ima malo khm, khm situaciju...
Revenue - ukupan prihod koji je klub imao u prošloj godini
debt/value - odnos vlastitog novca koji klub posjeduje i kredita koje ima tj debt je dug a value je vrijednost -i u ovoj kategoriji je uključen i stadion tj. kod Reala je tu situacija malo khm, khm...tj. Scud je dobro primjetio kako će kada Arsenal riješi debt prema stadionu sigurno ostvariti još bolje rezultate -ujedno i odgovor na pitanje je Arsenal je dužan za stadion.
Operating Income - je dobit prije bilo kakvog oporezovanja, amortizacije (koja je vjerojatno u Realu ili MUFC veća nego godišnji proračun HNL-a) i ostalih čistih davanja dugova, mlađih pogona, trenera....
Listu sam dao čisto jer mi se čini dosta realna i svake godine se mijenja i uzima u obzir puno faktora a ne samo "ludog gazdu" sa puno svoji para...ovdje se vidi koliko novaca je u samom klubu...godina dvije neigranja u LP bi bilo koji od ovih prvih klubova vjerojatno dosta "unazadila"...
Schumy.d
Legenda
Legenda

Toon je napisao/la: ...da ti pokušam malo pojasniti mada nisam ni ja baš do kraja na ti sa ovim pokazateljima...
Curent Value - procjena trenutne vrijednosti na tržištu (kada bi se prodavao klub) no tu je uključena i vrijednost stadiona tj. vlasništva a Real tu ima malo khm, khm situaciju...
Revenue - ukupan prihod koji je klub imao u prošloj godini
debt/value - odnos vlastitog novca koji klub posjeduje i kredita koje ima tj debt je dug a value je vrijednost -i u ovoj kategoriji je uključen i stadion tj. kod Reala je tu situacija malo khm, khm...tj. Scud je dobro primjetio kako će kada Arsenal riješi debt prema stadionu sigurno ostvariti još bolje rezultate -ujedno i odgovor na pitanje je Arsenal je dužan za stadion.
Operating Income - je dobit prije bilo kakvog oporezovanja, amortizacije (koja je vjerojatno u Realu ili MUFC veća nego godišnji proračun HNL-a) i ostalih čistih davanja dugova, mlađih pogona, trenera....
Listu sam dao čisto jer mi se čini dosta realna i svake godine se mijenja i uzima u obzir puno faktora a ne samo "ludog gazdu" sa puno svoji para...ovdje se vidi koliko novaca je u samom klubu...godina dvije neigranja u LP bi bilo koji od ovih prvih klubova vjerojatno dosta "unazadila"...
A ok, ako su stadioni u igri, onda ima logike. :)
Ali onda je i kod Reala stadion u igri jer su krenuli u njegovu adaptaciju. Ali dok god su oni u profitu, meni odgovara. :)
Scuderia
Moderator
Moderator

Hannover 96 1-6 Bayern

Nice. :)
slika
Odgovori