Toon je napisao/la:...ako ode...Laudrup bi bio odličan potez...
Ja i još 72% navijača (barem onih koji su glasali) bi to željeli.
ALI!!!
Ima tu dosta okolnosti, a najveća je po meni ta da mislim da on nebi htio doći sada u Real (ili bilo koji veći klub). Smatram da ne želi još uzeti na sebe takav pritisak rezultata jer u Realu i velikim klubovima se gledaju trofeji i ako ih nema, sudbina ti nije blistava...
A svakako ga vidim jednog dana u Madridu jer je bivši igrač i ako ovako nastavi, siguran sam da će se jednom vratiti u Madrid i kao trener.
A s druge strane, Benitez napušta Chelsea i ja ga vidim kao prvog nasljednika Mourinha (ako ovaj ode naravno). Španjolac je, poznaje Real, ali i nije bio ni loš u Valenciji. Međutim meni baš ne paše on...
Drugi kandidat je Ancelotti, pogotovo ako Mou ode u PSG. Nije loš trener, ali mi se njegov stil igre ne uklapa baš u filozofiju Reala.
Suma sumarum, smatram da ću biti više razočaran nego radostan nakon Joseovog odlaska.
Treća solucija - Wenger... za njega nisam siguran kako bi funkcionirao sa toliko zvijezda na jednom mjestu.
Da se mene pita: Laudrup, Klopp, Pellegrini, pa i Low bi ušli u uži izbor (iako su neki od njih teško dostupni).