Felipe Massa

Povijesne utrke, vozači, timovi, bolidi...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
SRV
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: McLaren

Re: Felipe Massa

Post Postao/la SRV »

WTF? Znaci sutra ce startat samo jedan Ferrari?
luka_kimi
Moderator
Moderator
Ja sam: Vozač
Navijam za: Kimi

Post Postao/la luka_kimi »

da samo jedan ferrari...kimi dobiva punu pažnju...iako bi volio da nije tako...
slika
I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's. Kimi Raikkonen... :)
Scuderia
Moderator
Moderator
Navijam za: Michael-Mick Schumacher

Post Postao/la Scuderia »

Einen Ersatzfahrer darf die Scuderia nicht stellen, ein Fahrerwechsel ist nur vor dem Qualifying erlaubt.
PRIJEVOD: Rezervnog vozaca Scuderia ne moze staviti, jer je promjena vozaca dozvoljena prije kvalifikacija.

Kako stvari stoje, da, samo ce jedan Ferrari biti sutra na startu.

Evo citam po njemackim portalima: Massa je imao srece u nesreci, jer da ga je to pogodilo samo malo u desno bilo bi jos gore.
Operacija je trajala dva sata, sada je na intenzivnoj.

Jos se ne zna, koliko ce Massa morati pauzirati.
slika
XTRage
Početnik
Početnik
Navijam za: Ferrari - Massa

Post Postao/la XTRage »

SRV je napisao/la:WTF? Znaci sutra ce startat samo jedan Ferrari?
FIA moze razmotriti i eventualno dopustiti nastup drugog bolida u slucaju da ekipa preda zahtjev za to ali mislim da Ferrari nece ni pitati...
GT-R
Početnik
Početnik
Navijam za: Schumacher i Massa

Post Postao/la GT-R »

XTRage je napisao/la:
FIA moze razmotriti i eventualno dopustiti nastup drugog bolida u slucaju da ekipa preda zahtjev za to ali mislim da Ferrari nece ni pitati...

WTF??? Pa hajde da je se sam zabio u ogradu, ali ni kriv ni dužan je bio žrtva tog Barichellovog dijela bolida, i nesmije netko drugi voziti umjesto njega??? Koja glupost! Trebali bi (ako Barichello osvoji išta bodova) to dodati Massinim bodovima!
slika
King iCool
Veteran
Veteran
Kontakt:

Post Postao/la King iCool »

Ma da Rubens je kriv što mu je otpao neki feder sa bolida... :roll: To se dešava u F1 a Massa je imao taj peh da je bil u krivo vrijeme na krivom mjestu.
Chuck Norris
Veteran
Veteran
Navijam za: Fernando Alonso

Post Postao/la Chuck Norris »

rap_boy je napisao/la:
XTRage je napisao/la:

WTF??? Pa hajde da je se sam zabio u ogradu, ali ni kriv ni dužan je bio žrtva tog Barichellovog dijela bolida, i nesmije netko drugi voziti umjesto njega??? Koja glupost! Trebali bi (ako Barichello osvoji išta bodova) to dodati Massinim bodovima!
Kakve veze to ima,nije Barichello kriv,to je nesretan slučaj bio
...put u raj nije posut ružama...
jaki
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la jaki »

XTRage je napisao/la:
Nek pozovu Schumachera da bude što bolji show. Neka Bernie sve sredi, to će mu sigurno zagarantirati veliku gledanost i zaradu. :lol:
edo
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: FELIPE MASSA
Kontakt:

Post Postao/la edo »

Felipe Massa uspješno operiran

Po hitnom postupku Ferrarijev je brazilski vozač Felipe Massa operiran u bolnici AEK nakon nesreće na kvalifikacijskom treningu za VN Mađarske.Iz budimpeštanske bolnice priopćili su da je operacija prošla uspješno.Tretirana je Massina čeona kost iznad lijevog oka, mjesto u koje je dobio udarac od otkinutog komada bolida Rubensa Barrichella iz Brawn GP-a.

Obzirom na okolnosti, ističu kirurzi, Massino je stanje zadovoljavajuće. Ostat će svejedno na promatranju u bolnici.

izvor,sportin.ba
BH FORD KLUB-FORZA FELIPE...
Armanini
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Post Postao/la Armanini »

hehe, bas i ja rekao.. ne bi bio los potez ni malo :)
rFactor F1 HR server Info
slika
Slaven Oprosti

Post Postao/la Slaven Oprosti »

Dobro je prošao, bitno da nije ništa s okom.
Je, gledao sam RTL dnevnik, ono je Massin brat bio u autu, malo su ofulali.
Evo digao sam 10 minuta snimke s današnjih kvala kada se desila nesreća, možda nekog zanima:

Proradit će i bolja kvaliteta za par minuta, dok ga jubito obradi.
Zadnja izmjena: Slaven Oprosti, dana/u 25 srp 2009, 21:37, ukupno mijenjano 1 put.
"If you don't come walking back to the pits every once in a while holding a steering wheel in your hands, you're not trying hard enough"- Mario Andretti
slika
Scuderia
Moderator
Moderator

:( :( :( :(
Das Krankenhaus in Budapest teilte nach der Operation mit, dass der Brasilianer in einem lebensbedrohlichen Zustand sei.
Bolnica u Budimpesti izvjestila je nakon operacije, da je Brazilac u kriticnom stanju.(zivot mu je ugrozen) :( :(

Drzi se majstore!!!
slika
Arai
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Kontakt:

Post Postao/la Arai »

Scuderia je napisao/la::( :( :( :(
Das Krankenhaus in Budapest teilte nach der Operation mit, dass der Brasilianer in einem lebensbedrohlichen Zustand sei.
Bolnica u Budimpesti izvjestila je nakon operacije, da je Brazilac u kriticnom stanju.(zivot mu je ugrozen) :( :(

Drzi se majstore!!!
Kak sad opet kritično stanje ?? :( Jedan izvor kaže jedno, drugi izvor kaže drugo... :doubt:
Samo da bude sve u redu. [-o<
slika
edo
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Kontakt:

Post Postao/la edo »

Joj,nije valjda,ja sam veceras uz net,ne micem...
Zmago_Ferrari
Početnik
Početnik
Navijam za: puno postova

Post Postao/la Zmago_Ferrari »

Scuderia je napisao/la::( :( :( :(

Drzi se majstore!!!
Ajme majko!!! :cry: :cry:

Ne mogu vjerovati.
slika

slika
Scuderia
Moderator
Moderator

Ferrari-Sprecher Luca Colajanni widersprach diesen Meldungen, sagte: „Das ist Blödsinn.“
Ferrarijev glasnogovornik je nakon te izjave rekao: " To su gluposti"

Jebemu, kome vise vjerovati u pm. :?
Nadam se da su to stvarno gluposti sto su "mediji" rekli, te da je s njim sve u redu. [-o<
slika
McLewis
Veteran
Veteran
Navijam za: McLaren i Mercedes

Post Postao/la McLewis »

felipe nedaj se a ove gluposti mi se neslusaju.... vjerujem da ce vec na sljedecoj trci massa pokazat sta zna...
McLaren u <3
(McLaren)
Navijam za: McLaren-Mercedes

Post Postao/la (McLaren) »

Ljudi ako pogledate njegovu sliku de je pokazan u velikom planu onda mozete vidjeti da je sa zdravim okom fiksirao pogled u daljini (a to znaci u medicini da im veliki potres mozga a ne mali kako mediji govore), i da je u velikim problemima, od srca mu zelim sve najbolje jer mozes navijati za bilo koga i bilo koji tim ali nikome ne zeliti da se desi to sto se je desilo Massi. SRETNO
130R
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: sve i nikog

Post Postao/la 130R »

Dobra stvar je da je sada četiri tjedna pauza, pa će se možda oporaviti do sljedeće utrke. Dobro da nije završio kao Surtees.
slika
"U moje vrijeme gume su bile tanke, a vozači debeli." J.M.Fangio
luka_kimi
Moderator
Moderator

ajme meni majko moja...kao i edo ja se ne mičem s neta dok ne vidim rečenicu:felipe je stabilno.ne mogu vjerovat pa rekli su da je stabilno, samo da se ne ponovi 1.5.1994.samo to ne...nadam se da si ovaj put u krivu scud...
slika
I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's. Kimi Raikkonen... :)
edo
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Kontakt:

Post Postao/la edo »

Ljudi dajte mi nabrojte najbolje sajtove odakle mogu dobiti svjeze informacije???
Nives_esdm
Ja sam: Vozačica

Post Postao/la Nives_esdm »

ajoj jadni Massa, nadam se da će biti dobro, nebre od toga na dio il kak zgubiti pamćenje? nadam se da bu dobro, pa ve bude dobil začas dijete, to mu je dodatna snaga...
luka_kimi
Moderator
Moderator

KLIK

Evo vijesti...ne sluti na dobro, nikako...Massa u životnoj opasnosti...
slika
Felipe Massa
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Felipe Massa-Ferrari

Post Postao/la Felipe Massa »

Joj Boze molim te ne daj da ode Felipe.Jedva sam podnio kad je Ayrton otisao ,nemoj dozvoliti da se to ponovi.Hajde Felipe izdrzi ,moras biti jak uz tebe smo .
slika

Ayrtone nek ti je vječna slava i hvala.Bio si moj poslednji junak i idol.
EdijanH

Post Postao/la EdijanH »

Inace netipkam po forumima...Ali cu napraviti iznimku...Ljudi...Nekazem vam nista,ali,molim vas,stvarno nebi nikom od nas trebalo biti bitno da li ce voziti sljedecu utrku ili kad i sta...Trenutno je najbitnije da covjek bude dobro...Jer odredjeni izvori su pisali jako jako negativne prognoze...Stvarno,cijelu tu nesrecu na neki nacin ponizavamo sa nepotrebnim razmisljanjima koliko Ferrari gubi bodova,kako ovo kako ono...Ja nisam ni navijac Masse,ni Ferrarija,ali sam cijelim srcem uz njega i molim boga da sve bude u redu...Nazalost,neznamo kojim izvorima vjerovati,ali,u svakom slucaju treba se moliti za njega...Toliko sam potresen,da se nadam da nisam napisao besmislice i da nisam koga uvrijedio,ali,zaista,trenutno nam je najbitnije da covjek bude dobro...I vjerujem da ce mnogi navijaci Ferrarija reci da je glupost,ali,makar nikad nevozio vise,samo neka bude dobro...A istini za volju,niste vi neki navijaci ni Ferrarija ni Masse kada vam samo kroz glavu prolaze bodovi koji ce se izgubiti i samo brojke...Stvarno se nemojte uvrijediti...Bio sam mlad kad je Senna imao nesrecu i nisam to pratio tada,jer sam,doslovno,poceo pratiti tek dvije godine nakon,ali vjerujem,da svatko,ama bas svatko ko je tada gledao formulu bi volio da je veliki Senna ziv,pa makar nebio ni vozac ni neka javna licnost...Stvarno,neznam koliko se ovo ozbiljno shvata,ali,ovaj put treba misliti na Massu,a ne na forumulu...Massa,drzi se !!!

P.S.

Stvarno mi nije bila namjera vrijedjati,samo sam zelio skrenuti paznju na pogresan stav odredjenih glede nesrece...Ukoliko neko sazna kakvu pouzdanu informaciju,slobodno neka mi javi na PP...Lijep pozdrav svima i molite za Massu zajedno samnom !!!
Odgovori