Ne zna se šta je otišlo,možda nije motor. Ali kazne nema nikako jer Alonso još ima motora ne treba koristit 9. koji bi mu donesel 10 mjesta kazne.vegi696 je napisao/la:Ode motor Alonsu.........
Sta sad 10 + ili neki drugi ce mu dat
Fernando Alonso [#14]
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- King iCool
- Veteran
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: McLaren
- Kontakt:
Re: Fernando Alonso
- _dreamer_
- Rezervni vozač
- Navijam za: Alonso
Kao prvo, nije otisao motor i jos se ne zna u cemu je problem...
Kao drugo, i da mu je otisao motor, ne vjerujem da koriste motor koji ce upotrebljavati u subotu i nedjelju vec neki stariji, isluzeniji motor.
Kao drugo, i da mu je otisao motor, ne vjerujem da koriste motor koji ce upotrebljavati u subotu i nedjelju vec neki stariji, isluzeniji motor.
wer die Augen schließt, sucht das Unendliche...
- Mika_bar
- Početnik
Autosport: Ferrari ce promjeniti Alonsov motor za FP2:
"Alonso parked his car out on track in the final minute of the session due to concerns over the engine, though the team had already stated that it will change the engine in his car before this afternoon's FP2."
To za sada ne znaci nista, ali ce vjerojatno s tim istim motorom voziti kvale i utrku, ocito su u Ferraiju htjeli iskoristit jedan od starih za oba treninga, a onda za utrku i kvale staviti drugi stari, al sad ce vjerojatno morat odradit i drugi trening s tim motorom.
"Alonso parked his car out on track in the final minute of the session due to concerns over the engine, though the team had already stated that it will change the engine in his car before this afternoon's FP2."
To za sada ne znaci nista, ali ce vjerojatno s tim istim motorom voziti kvale i utrku, ocito su u Ferraiju htjeli iskoristit jedan od starih za oba treninga, a onda za utrku i kvale staviti drugi stari, al sad ce vjerojatno morat odradit i drugi trening s tim motorom.
Mika Hakkinen
World Championships 2
Grand Prix's 165
Wins 20
Poles 26
Formula One is a mind game, no question. You have to think so hard sometimes smoke comes out your ears!
And if you don't keep your head in gear the car will overtake you.
World Championships 2
Grand Prix's 165
Wins 20
Poles 26
Formula One is a mind game, no question. You have to think so hard sometimes smoke comes out your ears!
- Alonso Fernando
- Rezervni vozač
- Navijam za: Fernando Alonso only
Nije bas tako.Daleko prije nego sto je Alonso parkirao,su komentatori na svedskom visat motor kanalu rekli da ce Ferrai mjenjati motor na Alonsovom bolidu izmedju danasnja dva slobodna treninga.
- _dreamer_
- Rezervni vozač
http://twitter.com/ferrarif1world" onclick="window.open(this.href);return false;
i twitter kaze istu stvar
i twitter kaze istu stvar
- Piquet20
- Svjetski prvak
Neznam sta se radi drama oko toga kad ionako SVI koriste stare motore na slobodnim treninzima, a tek za kvalifikacije se mora staviti motor koji ce se korisititi i na utrci.Mika_bar je napisao/la:Autosport: Ferrari ce promjeniti Alonsov motor za FP2:

- Mika_bar
- Početnik
Ma ne radi se drama , nego to je bila prva informacija koju sam naso na netu neposredno nakon što je Alonso stao na stazi , a netko je vec bio pitao da li ce bit zbog toga kaznjen, pa da se ne vodi nepotrebna rasprava o mogucoj kazni sam to stavio. Poslije sam i ja vidio informaciju da je Ferrari ionako najavio promjenu motora između treninga, al sve u svemu prilicno nebitno, barem do kvala i utrke!Piquet20 je napisao/la:Neznam sta se radi drama oko toga kad ionako SVI koriste stare motore na slobodnim treninzima, a tek za kvalifikacije se mora staviti motor koji ce se korisititi i na utrci.Mika_bar je napisao/la:Autosport: Ferrari ce promjeniti Alonsov motor za FP2:

Mika Hakkinen
World Championships 2
Grand Prix's 165
Wins 20
Poles 26
World Championships 2
Grand Prix's 165
Wins 20
Poles 26
-
- Veteran
- Navijam za: Fernando Alonso
Razočaran sam današnjim rezultatom.Zna li neko zašto je Alonsov zadnji krug bio onako loš?Očekivao sam bar 3 mjesto
...put u raj nije posut ružama...
- Nitrous Oxide Systems
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Ferrari
A napravio je vjerojatno gresku negdje u 2. sektoru jer je tu izgubio dosta vremena, a mozda i gume nije dovoljno zagrijaoChuck Norris je napisao/la:Razočaran sam današnjim rezultatom.Zna li neko zašto je Alonsov zadnji krug bio onako loš?Očekivao sam bar 3 mjesto

-
- Navijam za: ferrari
Čestitke Hulku na letećem krugu. Očigledno mu je bolid naštiman za kišni setup.
Problem Ferrarija je u setup-u - imaju setup za suho - sutra bi trebali letjeti stazom. Mislim da je postolje realan rezultat za Alonsa, osim ako se šta ne dogodi u prvom lijevom zavoju. Mogao bi i SC izaći na stazu na početku.
Problem Ferrarija je u setup-u - imaju setup za suho - sutra bi trebali letjeti stazom. Mislim da je postolje realan rezultat za Alonsa, osim ako se šta ne dogodi u prvom lijevom zavoju. Mogao bi i SC izaći na stazu na početku.
Forza FERRARI
-
- Veteran
Nažalost mislim da nije bio problem u set up,Alonso je očito napravio grešku u zadnjem krugu samo 2 min prije kraja bio je na pole-udrsrle je napisao/la:Čestitke Hulku na letećem krugu. Očigledno mu je bolid naštiman za kišni setup.
...put u raj nije posut ružama...
- Nitrous Oxide Systems
- Profesionalni vozač
http://www.autosport.com/news/report.php/id/87992" onclick="window.open(this.href);return false;
Po ovoj njegovoj izjavi moze biti i neka caka u setupu, ali i ne mora, vidjet ćemo sutra
Po ovoj njegovoj izjavi moze biti i neka caka u setupu, ali i ne mora, vidjet ćemo sutra

- Schumy.d
- Legenda
Mene je strah samo sutra trenutka ako Alonso dođe blizu Webbera ili Vettela. Onda bi Red Bullovi vozači mogli i harakiri poteze izvoditi, nebi me začudilo. 

- -ferrari-F1-
- Početnik
- Forza
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Scuderia Ferrari - F1
Sutra samo treba proči Senna S bez kakvog incidenata ... Avanti AlonsoNitrous Oxide Systems je napisao/la:http://www.autosport.com/news/report.php/id/87992

- Alonso Fernando
- Rezervni vozač
- Navijam za: Fernando Alonso only
Ne treba ni Hamiltona zaboraviti,on nema sto izgubiti.
- _dreamer_
- Rezervni vozač
upravo je obrnuto, alonso je taj koji vodi i ovi moraju izbjeci bilo kakve kontakte da bi zavrsili utrku ispred njega te smanjili zaostatak. On od svih logicki gledano najvise moze da rizikuje a da opet za zadnju trku ima kakve takve sanse...Schumy.d je napisao/la:Mene je strah samo sutra trenutka ako Alonso dođe blizu Webbera ili Vettela. Onda bi Red Bullovi vozači mogli i harakiri poteze izvoditi, nebi me začudilo.
- One and only
- Svjetski prvak
- Navijam za: Ferrari- M. Schumacher
Ovo danas nije bajno za Fernanda, ali nije ni nužno loše. Moguće je da sutra malo naprijed bude i gužve s obzirom na Hulka u prvom redu. Ako ostane na prvom mjestu nakon Senna S-a vjerujem da će zbiti ove iza i omogućiti više borbe. Hamilton i Webber su blizu, a ni Vettel neće sigurno biti daleko... 

Hoću da budem drugačiji, pa stoga neću ostoju staviti na ignore listu

- F1NAC
- Moderator
- Navijam za: Scuderia Ferrari
prvi zavoj samo neka se ne prblizava rb-ovima strah me njih 2 . koji motor koristi ?

rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
- Brabus
- Početnik
Baš ti nema smisla da je osvojio pole zbog setupa za kišu jer je vozio na slickovima po gotovo suhoj trkaćoj putanji...drsrle je napisao/la:Čestitke Hulku na letećem krugu. Očigledno mu je bolid naštiman za kišni setup.
- Piquet20
- Svjetski prvak
Steta za Alonsa, uz Hulka je najkasnije prolazio stazom i nadao sam se da bi se zbog toga mogao probiti u prvi red ili barem popraviti vec postavljeno vrijeme. Ocito je doslo do neke greske, ali sta je tu je, nadam se da ce sutra u trci biti bolje...iako, ovakav identicni poredak na kraju trke nebi bio niti malo los za Alonsa. 

-
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Nikoga
- Kontakt:
Ne razumijem one koji govore da je peto mjesto posljedica setupa za suho jer dok je staza bila mokra u q1 i q2 fernando je bio najbrži, a kad se osušila i kad su stavili slikove pao je na peto mjesto, dakle ako je setup kriv onda je to zato što ima kišni setup, a ne za suho.
Ne bojim se da će biti loš u trci, ali bojim se prvog zavoja da ga netko ne pokupi i izbaci iz utrke
Ne bojim se da će biti loš u trci, ali bojim se prvog zavoja da ga netko ne pokupi i izbaci iz utrke
...kažu čekanje se isplati, vjeruj meni lažu ti,
želiš vidjet kako ne treba, dođi ja pokažem ti...
želiš vidjet kako ne treba, dođi ja pokažem ti...
- Bravo
Po meni svi imaju setup za suho, razlog zašto je Hulkenberg bio tako dobar što je najbolje zagrijao gume (izašao je prvi i ostao zadnji), a Alonso je išao među zadnjima na stazu i nije uspio dovesti gume na radnu temperaturu..Bit će veliki hendikep danas za Alonsa, no stvar može spasiti Hulkenberg koji bi mogao kočitit RedBullove možda i do prvih ulazaka u box, znam izgleda preoptimistično 

- _dreamer_
- Rezervni vozač
@bravo je to dobro objasnio. tako je i bilo, osim sto je Alonso ipak uspio gume dovesti na optimalnu tempereaturu ali je napravio gresku u drugom sektoru (zadnjeg kruga) i tako nije uspio popraviti svoje vrijeme, inace bi - prema Dyer-u - uzeo drugo mjesto...
sta ja tu je, treba se nadati da ce na startu uzeti Hamiltona i da ce Hulki koliko toliko drzati Red Bullovce. Nije nista izgubljeno.
sta ja tu je, treba se nadati da ce na startu uzeti Hamiltona i da ce Hulki koliko toliko drzati Red Bullovce. Nije nista izgubljeno.
- F2004_the_best_ever
- Svjetski prvak
Da li je Alonso napravio grešku i koliko ga je ona koštala to sada nije ni važno, činjenica je da Alonso starta 5.
Važno je da Alonso prvi krug završi bez sudara i da zadrži bar svoju poziciju.
Važno je da Alonso prvi krug završi bez sudara i da zadrži bar svoju poziciju.