Lewis Hamilton [#44]
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- Arai
- Profesionalni vozač
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: McLaren
- Kontakt:
Re: Lewis Hamilton
Nevjerojatna vožnja!! Svaka čast na pobjedi... Kad sam vidio start, malo sam se prepao, ali sve je dobro završilo...

-
lewis je car...čim je dobio imalo ozbiljniji auto, odma je u vrhu...
i svaka čast kaj se sjetio na press konferenciji felipea masse i rekao lijepe riječi...
i svaka čast kaj se sjetio na press konferenciji felipea masse i rekao lijepe riječi...
- Ćale od Lewisa
- Svjetski prvak
- Navijam za: Mercedes
Svaka čast, perfektna vožnja i izvukao je više od 100% iz bolida kad je to u prvim krugovima bilo potrebno - to je Hamilton
prelazak webbera je bio fenomenalan s vanjske strane bez puno kalkulacija.

- Armanini
- Svjetski prvak
- Navijam za: Ferrari
- Ricxpa
- Test vozač
- Navijam za: [Alonso] [Ferrari]
Odlicnu utrku je Lewis odvozio i definitivno je zasluzio pobjedu. Lijepo je vidjeti da je McLaren prebrodio nedostatak forme i da se vracaju u sam vrh, a i nakon pehova u par prethodnih utrka i losih plasmana pobjeda je svakako zasluzena i dobrodosla.
- Mansell
- Test vozač
Odlicno odvozena trka, čestitke Lewisu
F1 FSONE 2009 DELO RACING LEAGUE CHAMP
HISTORIC GTC 2011 F1-HR LEAGUE CHAMP
Mercedes-Benz 190E Cup Legends 2012 F1-HR LEAGUE CHAMP
F3000 2013 F1-HR LEAGUE CHAMP
Race of Champions 2014 BSR LEAGUE CHAMP
HISTORIC GTC 2011 F1-HR LEAGUE CHAMP
Mercedes-Benz 190E Cup Legends 2012 F1-HR LEAGUE CHAMP
F3000 2013 F1-HR LEAGUE CHAMP
Race of Champions 2014 BSR LEAGUE CHAMP
- matek025
- Navijam za: mclaren-mercedes
ljepo je vidjeti mclaren na 1. mjestu pobjednickog postolja ... napravili su odlicne pomake unaprijed sa bolidom ...red bul je ja mislim ipak jos koju desetinku sekunde brzi ali ostale sve mogu dohvatit (ovisno o stazi)...kao i trece mjesto u poredku konstruktora...po meni bi veber ove god. mogao i morao postat svjetski prvak a njegov red bul u poretku konstruktora... ferari, mclaren pa i reno su cini se dosatigli bravn u razvoju bolida...
- Schumy.d
- Legenda
- Navijam za: Ferrari
Sigurno da je napredak vidljiv, ali nemoj još ništa pretjerano zaključivati jer je prošla utrka bila spora, a to više paše Mclarenu nego Red Bullu i Brawnu. Treba još vidjeti koliko brzine ti bolidi imaju u sebi.matek025 je napisao/la:ljepo je vidjeti mclaren na 1. mjestu pobjednickog postolja ... napravili su odlicne pomake unaprijed sa bolidom ...red bul je ja mislim ipak jos koju desetinku sekunde brzi ali ostale sve mogu dohvatit (ovisno o stazi)...kao i trece mjesto u poredku konstruktora...po meni bi veber ove god. mogao i morao postat svjetski prvak a njegov red bul u poretku konstruktora... ferari, mclaren pa i reno su cini se dosatigli bravn u razvoju bolida...

- tvojnov2
- Početnik
- Navijam za: Ferrari i Gazdu
Čestitke Lewisu nadam se da će on i Kimi nastavit s dobrim nastupima a nadam se da ce i Schumi bit tu negdje

Go reds!!!!!! Go Schumi!!!
- Arai
- Profesionalni vozač
- Kontakt:
Bravo za Hamiltona. Konačno pole nakon Kine 2008! Sutra treba voziti smirenu i odgovornu utrku i druga pobjeda ja tu...

- King iCool
- Veteran
- Kontakt:
To majstore,to! Jučer gotovo da nije niti vozil na 2. slobodnjaku,ali danas je odradim super krug.
-
- Profesionalni vozač
- Navijam za: McLaren-Mercedes
Interview s Hamiltonom prije starta utrke.... 
EDIT:
Interview s Hamiltonom nakon pobjede u Mađarskoj...

EDIT:
Interview s Hamiltonom nakon pobjede u Mađarskoj...

- Ćale od Lewisa
- Svjetski prvak
Majstor se vratio!!!
ide im čak i na brzoj stazi (spa), pobjeda je Hamiltonova 100%

- pospani gad
- Veteran
- Navijam za: Fernanda Alonsa
- Kontakt:
Ja tipujem na Lewisa. McLaren je sve bolji, a Lewisu leži ta staza - i bit' će nabrijan na prošlogodišnje oduzimanje pobjede. i to je to.... dok je Brawn GP (za)sada u banani.... dakle, Britancu sve ide na ruku....Ćale od Lewisa je napisao/la:Majstor se vratio!!!ide im čak i na brzoj stazi (spa), pobjeda je Hamiltonova 100%
Zadnja izmjena: pospani gad, dana/u 28 kol 2009, 19:44, ukupno mijenjano 3 puta.
Ništa mi neće, ovaj dan pokvarit'.......... jer želim ( hoću ) med i mlijeko. I točka. 
Tko meni ne vjeruje, to je njegov problem.

Tko meni ne vjeruje, to je njegov problem.

- Joker
- Navijam za: Robert Kubica i Williams
- Kontakt:
pa ja ne sumnjam u lewisov talent, ali postoji na ovoj stazi mnogo faktora protiv njega: mclarenu ova staza ne odgovara,treninzi nisu skoro nikakvi pokazatelji rezultata (npr.rosberg),a da bi mogli tvrditi nečiiju pobjedu na treninzima mora imati konstatnost na sva 3...tako da smatram da se tu prvenstveno ističe torro rosso o toyota koji su se pokazali dobri na oba treningaĆale od Lewisa je napisao/la:Majstor se vratio!!!ide im čak i na brzoj stazi (spa), pobjeda je Hamiltonova 100%
''This city deserves better class of criminals'' - Joker ''The Dark Night''
- luka_kimi
- Moderator
- Navijam za: Kimi
Ma bravo, Torro Rosso i Toyota su glavni favoriti za pobjeduJoker je napisao/la:pa ja ne sumnjam u lewisov talent, ali postoji na ovoj stazi mnogo faktora protiv njega: mclarenu ova staza ne odgovara,treninzi nisu skoro nikakvi pokazatelji rezultata (npr.rosberg),a da bi mogli tvrditi nečiiju pobjedu na treninzima mora imati konstatnost na sva 3...tako da smatram da se tu prvenstveno ističe torro rosso o toyota koji su se pokazali dobri na oba treningaĆale od Lewisa je napisao/la:Majstor se vratio!!!ide im čak i na brzoj stazi (spa), pobjeda je Hamiltonova 100%

Lewis bi mogo bit dobar, a i mislim da je realno budući da je Kimi danas NATANKAN postigao 3.vrijeme da se ponovi prošla godina...

I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's. Kimi Raikkonen...

- Joker
- Navijam za: Robert Kubica i Williams
- Kontakt:
krivo si me shvatio...konstatnost, to želim naglasiti...pa usporedi treninge torro rosa prije i danasluka_kimi je napisao/la:Ma bravo, Torro Rosso i Toyota su glavni favoriti za pobjeduJoker je napisao/la:pa ja ne sumnjam u lewisov talent, ali postoji na ovoj stazi mnogo faktora protiv njega: mclarenu ova staza ne odgovara,treninzi nisu skoro nikakvi pokazatelji rezultata (npr.rosberg),a da bi mogli tvrditi nečiiju pobjedu na treninzima mora imati konstatnost na sva 3...tako da smatram da se tu prvenstveno ističe torro rosso o toyota koji su se pokazali dobri na oba treningaĆale od Lewisa je napisao/la:Majstor se vratio!!!ide im čak i na brzoj stazi (spa), pobjeda je Hamiltonova 100%
![]()
Lewis bi mogo bit dobar, a i mislim da je realno budući da je Kimi danas NATANKAN postigao 3.vrijeme da se ponovi prošla godina...
''This city deserves better class of criminals'' - Joker ''The Dark Night''
-
- Profesionalni vozač
- Navijam za: McLaren-Mercedes
Interview sa Hamiltonom na VN Belgije... Objašnjava kako se prolazi kroz zavoje i tako to...
i malo se prisjeća prošle godine...

-
- Svjetski prvak
- Navijam za: Felipe Massa-Ferrari
Cestitke za Lewisa

Ayrtone nek ti je vječna slava i hvala.Bio si moj poslednji junak i idol.
- Monte Cristo
- Navijam za: McLaren Mercedes
Maestro! 

-
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Fernando Alonso
- Kontakt:
Reci kolega, kako ti mogu pomoći?Monte Cristo je napisao/la:Maestro!

kakav potpis staviti???
- Bibi
- HNL kladionica velemajstor
- Navijam za: Marc Marquez
- Kontakt:
Dobar posao za Lewisa i mislim da je favorit za trku sutra ukoliko ne padne kisa
Maestro trebao si reci nema na cemu
Maestro trebao si reci nema na cemu

Bilo je lijepo dok je trajalo...
24.7.2009-5.5.2013
24.7.2009-5.5.2013
- King iCool
- Veteran
- Kontakt:
Brawo Lewis!
Čestitke na 15. pole-u!

- Ćale od Lewisa
- Svjetski prvak
bilo bi mi draže da su ga malo više natankali i da je startao 4. tako da mogu vidit start s kersom i da ih po stazi lovi do prve pozicije. Svejedno svaka čast na polu i ne sumnjam u pobjedu

- IH!
Odlicno ,odlicno ,dolicno..cijeli vikend smo jako brzi
Sada se samo ispaliti sa kersom ,da se nebi desilo da te neko unisti nicim izazvan zabijanjem u tebe,kao proslu utrku
samo pametno,mirno i stalozeno..do prvog mjesta,sem ako opet ne zaglavimo u boxu

Sada se samo ispaliti sa kersom ,da se nebi desilo da te neko unisti nicim izazvan zabijanjem u tebe,kao proslu utrku

samo pametno,mirno i stalozeno..do prvog mjesta,sem ako opet ne zaglavimo u boxu