U kvalama uopce ne cilja toliko apex tj. ne jaše rubnike koliko i ovi drugi u singapuru se dalo vidit kako se drzi između crta cak i da ne vozi uopce na limitu.
nemas pojma finac.. to je do njega.. jer je on toliko bolji od svih jer on jedini zna da nesmijes vozit na limitu ako oces vozit brzo i da su korekcije veliko no no i zato on prakticki nema korekcija (jer ne vozi na limitu) ostatak grida i ti neki tamo luisi, alonsoti, kimiji i ti semipro vozaci oni svi ludjaci voze blizu limita sto znaci da se moraju borit s bolidom i zato su oni toliko sporiji..
bolid? nema veze bolid.. vettel bi i u ferrariju vozio tako elegantno bez pol muke, kako kaze ljuis - kao da ima traction control..
steta samo da barem jedan vozac na gridu ne otkrije taj novi pristup i pocne vozit ispod limita pa bi onda i on isao brze i imali bi utrkivanje..
Zanimljiv obrat situacije, prošlih godina prigovaralo mu se što jaši jače rubnike i eventualno izlazi van staze za par milimetara jer tjera bolid do granica u želji da skine svaku tisućinku, a sad mu se prigovara što ostaje unutar linija
al ga ti mozes pomjesat.. dajte zas uopce idete pisat ako ne razmislite o cemu pisete..
prigavaralo se mozda jedino sto mu se "pustalo" da izlazi malo van na kvalama.. kakve to veze ima s bilo cime o cemu se raspravlja? you guess - nikakve..
a meni je upravo ostalo par utrka u sjecanju gdje je lovio nekog il neki vrag je bio pa je bio negdje iza, ugl, bio je onako malo ljut i tako je i vozio, bas onako pravo - ljutito i odlucno.. i kad je bio u tom "modu" vozio je svuda, masu zavoja je izasao cijeli na zajebanom djelu preko trave odnosno blata, bas je bio agresivan.. i te neke rijetke (obzirom na dominatnost pa posljedicno izostanak uopce prilika za nekom voznjom) situacije kad je spanao i vozio "ko lud" su mi jedine ostale kao nesto sto je pokazao i gdje je vozio on, a ne bolid..
kazes sad mu prigovara netko jer vozi unutar linija?
ajde pobogu kako si ti zakljucio da to netko nekome prigovara? jel to itko igdje ikad napisao?
naravno da nije, al naravno da nije bed umislit si bedastoce samo da se moze stavit neki odgovor koji nema veze apsolutno s nicim..
mi pricamo kako je po samoj voznji vidljivo (pazi mi i lewis fkng hamilton) koliko je bolid dominantan i koliko je lako upravljiv, da ne mora iskoristavat maximum staze, da nema korekcija nikakvih, da vozi mirno kao da vozi bolid s ground efectom, traction i stability controlom, i svim bozjim mogucim dodacima koji filtriraju vozacki input..
vi to neki ne vidite bas jer nit ne svacate sto gledate i razumjete se u ko sto se filip brkic razumije u rukomet..
al naravno da vas to ne sprecava da idete probat ostavit svoj strucni komentar i pisat pizdarije poput kako vettel nema korekcija jer on zna da se ne smije vozit na limitu ako se zeli vozit brzo..
samo mi nece bit jasno kako vam nije zao svog obraza kojeg gubite i dojma clanova koji znaju 2 3 i koji shvacaju i vide..