mislim da ga i moras obrisat..Vuksa_KC je napisao/la:Jel mogu komotno obrisat stari Historx? Ne treba radi instalacije i sl.?
najbolje procitat readme pa vidjet sto i kako..
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
mislim da ga i moras obrisat..Vuksa_KC je napisao/la:Jel mogu komotno obrisat stari Historx? Ne treba radi instalacije i sl.?
Grinding tranny mod je namjenjen za korištenje isključivo za tri pedale i H shifterom(!!) inače nema smisla.Armanini je napisao/la: ...sto se tice tog plugina, ideja mi izgleda super
: Description:
: The Grinding Tranny Mod plugin adds a more sophisticated gearbox model to rFactor.
: It monitors your rev-matching and use of the clutch during gear changes, and will prevent
: the gearshift being completed if the driver shifts too poorly.
ne znam dal ima smisla sa 2 pedale i autoclutch, tako da cekam cika zvjerka da kaze 2/3 o tome..
hehe, dok ti nezadovoljni upravo suprotno kenjaju..moja jedina zamjerka je da se veliki driftovi prelako hvataju ...
to smo već vozili zar ne?eastern creek laser
heh, kad se sjetim ogameaMožda i nije, ali je bar nešto novo u moru browser strategija zbog kojih ljudi odlaze doma sa momačkih večeri, jer su prije sat vremena poslali brodove u pljačku.
od svih silnih modova koji su izašli upravo ovih dana i još neke čekamo, ovaj mi se naj više zamjerio.damjan.cule je napisao/la:ja sam tek skinuo mod i neda mi ga se instalirati
... a nisam ni potpuno shvatio kako da se riješim ovog grinding tranny dodatka...
Vuksa_KC je napisao/la:Može i FSR 94 ili F3000...