Fernando Alonso [#14]
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
-
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Renault
- Kontakt:
Re: ON - fernando alonso
Mislim da Fernando malo mlati praznu slamu. Naravno da bi volio da Massa bude prvak, ali je u njegovom interesu da to ne iznosi javno. Što se tiče čuvanja Masse, tu vjerujem da ima istine jer je Renault bio prilično konkurentan (možda i jednako brz kao Ferrari) u Kini, ali da se nije uključio u bitku čisto iz razloga što to "nije njegova utrka".
- don_vicenzo
- Test vozač
- Navijam za: Renault_Alonso
- Kontakt:
Ako Briatore kaže da in je bliži Ferrari od Mclarena i da sa Ferrarijem imaju neku suradnju kao momčad, vjerojatno su im poslali iz Maranella u Enstone nacrt pumpe za gorivo ali enkriptiranim kanalima a ne mailom..... 

RENAULT F1 EQUIPE
- edo
- Profesionalni vozač
- Navijam za: FELIPE MASSA
- Kontakt:
BH FORD KLUB-FORZA FELIPE...
- don_vicenzo
- Test vozač
- Navijam za: Renault_Alonso
- Kontakt:
- King iCool
- Veteran
- Navijam za: McLaren
- Kontakt:
Za koju godinu će tako kazati sliku iz 2007. gdje se sa Lewison grli.
Danas Miška sutra Lojzek 

- Adriana Lima fan
- Svjetski prvak
Mislim ALonsu svaka cast kao vozacu al kak neko moze biti tolko ogorcen? Protu njegove prirode je vec prekomjerno naglasavanje kako nebi volio da McLaren osvoji bilokoju titulu. Mislim zbilja je vec pretjerano al neka mu.
- super_didi
- Ja sam: Vozačica
- Navijam za: Lewisa Hamiltona
"Mala" samopromocija i besplatna reklama se nastavlja:
Fernando Alonso at Interlagos denied this weekend will be the scene of the announcement about his future.
But the Spaniard, who is tipped to stay at Renault next year rather than switch to Honda, admitted that the news is looming.
"I think next week," he told reporters on the scene of Sunday's Brazilian Grand Prix, the last race of the season.
Team boss Flavio Briatore said a few days ago that the 27-year-old looks likely to also spend the 2009 season with the French squad.
"The chance (that he stays at Renault) is fairly big," he told a German newspaper last Sunday.
Meanwhile, Alonso reiterated that he would like to see Lewis Hamilton beaten to the title this weekend by Felipe Massa, but denied he feels any personal animosity towards his former McLaren team-mate.
"But I think I will always prefer any team other than McLaren to win," he confessed.

Fernando Alonso at Interlagos denied this weekend will be the scene of the announcement about his future.
But the Spaniard, who is tipped to stay at Renault next year rather than switch to Honda, admitted that the news is looming.
"I think next week," he told reporters on the scene of Sunday's Brazilian Grand Prix, the last race of the season.
Team boss Flavio Briatore said a few days ago that the 27-year-old looks likely to also spend the 2009 season with the French squad.
"The chance (that he stays at Renault) is fairly big," he told a German newspaper last Sunday.
Meanwhile, Alonso reiterated that he would like to see Lewis Hamilton beaten to the title this weekend by Felipe Massa, but denied he feels any personal animosity towards his former McLaren team-mate.
"But I think I will always prefer any team other than McLaren to win," he confessed.
Totalno se slažem, pitam se hoće li više jednom to prerasti i krenuti dalje...Adriana Lima fan je napisao/la:Mislim ALonsu svaka cast kao vozacu al kak neko moze biti tolko ogorcen? Protu njegove prirode je vec prekomjerno naglasavanje kako nebi volio da McLaren osvoji bilokoju titulu. Mislim zbilja je vec pretjerano al neka mu.
˝Demokracija je stalna sumnja da je više od polovice ljudi u pravu više od polovice vremena!˝
- E. B. WHITE
- E. B. WHITE
- MP4don
- Profesionalni vozač
- Navijam za: McLaren - Mercedes
Lajavac kao i uvijek... ne sjećam se kad je zadnji put neki F1 prvak mljeo toliko gluposti kao ovaj... pretjeruje, a nikad ne znaš što budućnost nosi...Adriana Lima fan je napisao/la:Mislim ALonsu svaka cast kao vozacu al kak neko moze biti tolko ogorcen? Protu njegove prirode je vec prekomjerno naglasavanje kako nebi volio da McLaren osvoji bilokoju titulu. Mislim zbilja je vec pretjerano al neka mu.

Pa kroz utrku njega najviše slušamo, sad su gume dobro, sad je balans dobar, mogu pratit Ferrari, protiv koga se utrkujem, gdje sam, sad ću prebacit u 7. brzinu... itd...

...::: // Hamilton United \\ :::...
Ti koji ovo čitaš, odi zuri u sunce ili tako nešto!!!
DOKAZ DA JE SCHUMY LEGENDA:
http://www.youtube.com/watch?v=Y2J_zxn6Sts" onclick="window.open(this.href);return false;
LOL
Ti koji ovo čitaš, odi zuri u sunce ili tako nešto!!!
DOKAZ DA JE SCHUMY LEGENDA:
http://www.youtube.com/watch?v=Y2J_zxn6Sts" onclick="window.open(this.href);return false;
LOL
- Ferrari4ever
- Test vozač
- Navijam za: Ferrari - Massa
Ma nemože on prerasti , to je vruća španjolska krv tako da gdje god vozio uvijek će mu prvi neprijatelj uvijek biti MCM , Ron i Hami . Ne opravdavam ga , ali izgleda da su ga dobro zeznuli ( šta sam fina - ka da san iz Finske
)kad nikado da pređe preko toga , kad se dohvati dobrog bolida nagrabusili su ga u MCM-u 

... Forza Massa ...
-
- Profesionalni vozač
Kako da predje preko toga, kad mora gledat Hamiltona kako osvaja titulu u bolidu u kojem je zapravo on trebao biti.
-
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Nikoga
- Kontakt:
Ne znam šta vas tu čudi? Čovjek ne voli McLaren jer su mu svašta radili tamo i gotovo, potpuno normalno da ne navija za njih i ne želi da išta osvoje.
Nego pogledajte samo kako Alonso gazi na treninzima, još će sutra on odnijeti pobjedu, Massa drugi, a Hamilton izlijeće i svi sretni i zadovoljni
Nego pogledajte samo kako Alonso gazi na treninzima, još će sutra on odnijeti pobjedu, Massa drugi, a Hamilton izlijeće i svi sretni i zadovoljni

...kažu čekanje se isplati, vjeruj meni lažu ti,
želiš vidjet kako ne treba, dođi ja pokažem ti...
-
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Fernando Alonso
- Kontakt:
Sanel je napisao/la:Ne znam šta vas tu čudi? Čovjek ne voli McLaren jer su mu svašta radili tamo i gotovo, potpuno normalno da ne navija za njih i ne želi da išta osvoje.
Jbg, šesti polazi. Ja mislim da je ciljano išao na 6. mjesto da udari Hamiltona

kakav potpis staviti???
- ALONSO RENAULT
- Rezervni vozač
Ja mislim da je možda i najteži od prvih 6.Maestro je napisao/la:Sanel je napisao/la:Ne znam šta vas tu čudi? Čovjek ne voli McLaren jer su mu svašta radili tamo i gotovo, potpuno normalno da ne navija za njih i ne želi da išta osvoje.
Jbg, šesti polazi. Ja mislim da je ciljano išao na 6. mjesto da udari HamiltonaŠalim se. Sigurno ima puno goriva. Bio je jako jako brz na treninzima, pa mi nije jasno kako nije mogao bolje na kvalama!?
zborzic@htnet-dsl-MAN UTD osvaja Premiership-DOBIVENO
zborzic@htnet-dsl-Chelsea u finalu-DOBIVENO
Dani- MAN UTD osvaja Ligu prvaka-DOBIVENO
gattuso87- MAN UTD osvaja premiership-DOBIVENO
Night Rider-MAN UTD prolazi u finale-DOBIVENO
Svaka oklada je 10 rep. bodova
- tomidix
- Test vozač
- Navijam za: Alonsa i RF1Team
Ne vjerujem da je najteži... Mislim da je tezi mozda samo od Jarna Trulog... Vrijeme nije daleko iza Hamija i Kove... Ali su oni 3 bili dosta brzi u q2... evo fernandovog misljenja
Kako bilo, samo nek zavrsi trku ispred Mclarenovaca ako je ikako moguce... Hehe..."We thought that it would be very close and competitive this afternoon and we were not mistaken," he said. "We knew that it would be difficult to try and match the Ferraris and McLarens and so I think we have done our maximum this afternoon by qualifying in sixth place.
SIEMPRE FIELES A FERNANDO ALONSO... RF1Team!!!
"Renault will remain his family, we will miss him - but he will miss us!" - Thank you Fernando!
FA: "Renault is a team and a group of people that I will always keep in my heart."
"Renault will remain his family, we will miss him - but he will miss us!" - Thank you Fernando!
FA: "Renault is a team and a group of people that I will always keep in my heart."
- McLarem
- Test vozač
- Navijam za: McLaren-Mercedes
ferari je skpro prazan, i isli su samo da osvoje pol
a kako ce ici vidjecemo (kao i uvjek 2 kval pokazuju pravo snagu)
sa koliko goriva idu to cemo tek vidjeti,
- Renault4ever
- Navijam za: Lotus Renault GP
bilo bi dobro da je završio ispred kovalainena,ali...šta je tu je...
ja mislim da ima više goriva i od kovalainena i od hamiltona,jer,kao što kaže Maestro,bio je zaista brz na treninzima
ja mislim da ima više goriva i od kovalainena i od hamiltona,jer,kao što kaže Maestro,bio je zaista brz na treninzima
- majstor iz maranella
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Ferrari i Schumachera
Opet nadanja vas mclarenovaca. Zašto ferrari recimo nije jednostavno brži na interlagosu bio? Ne bi se čudio da Hamilton čak i prije oba ferrarija ode u boks.McLarem je napisao/la:ferari je skpro prazan, i isli su samo da osvoje pol
-
ma uvik ista naklapanja o gorivu....ako bude "normalna" utrka (KINA) massa ce bez problema pobjedit hamilton ce uzet naslov a truli ce past za koju poziciju.majstor iz maranella je napisao/la:Opet nadanja vas mclarenovaca. Zašto ferrari recimo nije jednostavno brži na interlagosu bio? Ne bi se čudio da Hamilton čak i prije oba ferrarija ode u boks.McLarem je napisao/la:ferari je skpro prazan, i isli su samo da osvoje pol
a alonso ima isto goriva ko ovi isprid njega MOZDA samo truli ima nesto manje.
-
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Fernando Alonso
- Kontakt:
Bravo Fernando. Drugo mjesto i skinuo je i Heidfelda u ukupnom poretku. Sezonu završio na odličnom petom mjestu.
kakav potpis staviti???
-
- Profesionalni vozač
- Kontakt:
Majsotr ostaje majstor, sve u svemu odlična sezona na kraju i hvala mu na tome.
Gracias Fernando!
Gracias Fernando!
...kažu čekanje se isplati, vjeruj meni lažu ti,
-
- Početnik
- Navijam za: Fernanda Alonsa
Bravo Fernando, opet odlična utrka.
Kada se sve nakraju oduzme i zbroji moramo biti zadovoljni sezonom. Ovo što radi zadnje vrijeme je nevjerojatno, nadajmo se da će tako nastaviti i sljedeće sezone s boljim Renaultom.

Kada se sve nakraju oduzme i zbroji moramo biti zadovoljni sezonom. Ovo što radi zadnje vrijeme je nevjerojatno, nadajmo se da će tako nastaviti i sljedeće sezone s boljim Renaultom.

- ALONSO RENAULT
- Rezervni vozač
Alonso u zadnjih šest utrka 43 boda
5. u ukupnom poretku i sljedeće sezone ALONSO PRVAK
5. u ukupnom poretku i sljedeće sezone ALONSO PRVAK
zborzic@htnet-dsl-MAN UTD osvaja Premiership-DOBIVENO
-
bravo alonso
nakraju zadovoljavajuca sezona ako znamo sta je bilo veci dio sezome. a sad u eston napravit konkurentni R29 i onda
konkurenciju 

nakraju zadovoljavajuca sezona ako znamo sta je bilo veci dio sezome. a sad u eston napravit konkurentni R29 i onda

- Scuderia
- Moderator
- Navijam za: Michael-Mick Schumacher
Da li se zna, kada ce Alonso objavit gdje ce nastupati iduce sezone? Sorry ako vec ima.

- bugatti1001
- Test vozač
- Navijam za: Safety Car