Kimi Raikkonen [#7]

Povijesne utrke, vozači, timovi, bolidi...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
Schumy.d
Legenda
Legenda
Ja sam: Vozač
Navijam za: Ferrari

Re: Kimi Raikkonen - komentari

Post Postao/la Schumy.d »

Adriana Lima fan je napisao/la:Haha. Pa ocito da je Hamilton bio brzi od njega i Massa i svi vozaci ispred njega sta ne :D ? Sta ti tu nije jasno. PA na toj je poziciji zato sto su drugi bili brzi od njega sad sta tu tebi nije jasno ? :D

I nemoras mi tu pametovat zato sto time uzdizem Hamiltona ;) . Njega sam spomenuo prosto zato sto je prvak. Da je prvak Ljubo Cesic Rojs njega bi spomenuo. :!:
Evo, još jedan tvoj post s drukčijim mišljenjem! ;)
Imam dojam da ćeš se za 3 posta na kraju složiti sa mnom.
I meni je sve jasno, ja sam rekao da je Kimi podbacio, ali ti si rekao da on nije podbacio, nego da su Massa i Lewis bili brži...
Evo sad si sam to u svom postu demantirao! :biggrin:
Case closed!
zvjerko
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Pirelli i DRS

Post Postao/la zvjerko »

McLarem je napisao/la:
Ali sad stvarno, sto se tice Kimija to da nije pravio
ubjedljivo najbrze krugove jest. Pitanje,
sto mu se to desava na pocetku trke (gume nisu ugrijane)
pa na sredini trke (najbrzi krugovi), i pred kraj trki ili se slupa
ili pocne gubiti po krugovima ogromno puno, e de mi reci sto mu se to desava tokom cjele
sezone a Masi ne ?????????
Nije provokacija vec je pitanje????

Kratko - razvoj bolida je otišao u smjeru koji paše Massi i ne paše Raikkonenu. Massa je mogao iskoristiti većinu novih stvari kojima je poboljšavan bolid dok je Raikkonen bio prisiljen u jednom trenutku krenuti od početka (oko polovice sezone je počeo koristiti specifikaciju bolida sa početka sezone i poboljšanja koja su mu koliko toliko pasala). Njegov vozački stil (happy tail ili podupravljiv bolid) u kombinaciji sa bolidom nježnim prema gumama je zaslužan za probleme sa grainingom više nego kod Masse i tek kad su se gume očistile (riješio se graininga) bio je u stanju voziti jako brze krugove - na neki način je bio hendikepiran u odnosu na timskog kolegu. Druga strana medalje - vozači sličnog stila su se prilagodili (Alonso, Kubica...) ali su imali inferiorniji bolid - razlika između kompletnog vozača i jako brzog kojem nešta fali...
dmarijon
Legenda
Legenda

Post Postao/la dmarijon »

ovo je zanimljivo... hvala na objasnjenjima. Znao sam za stil alonsa i kubice. osjetljivi nos... pipkav na volanu... podupravljanje... ali nisam znao da i kimmiju to odgovara
vec sam poceo gubiti nadu za iducu sezonu, ali s novim pravilima mogao bi raditi cuda!
Samo neka se trkaju.
zvjerko
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Pirelli i DRS

Post Postao/la zvjerko »

dmarijon je napisao/la:ovo je zanimljivo... hvala na objasnjenjima. Znao sam za stil alonsa i kubice. osjetljivi nos... pipkav na volanu... podupravljanje... ali nisam znao da i kimmiju to odgovara
vec sam poceo gubiti nadu za iducu sezonu, ali s novim pravilima mogao bi raditi cuda!
Inače većina vozača više voli imati podupravljiv bolid jer ga je lakše kontrolirati u graničnim situacijama iako bi preupravljiv (ako baš mora biti) trebao biti brži ali je puno tanja linija između kontroliranja bolida i gubitka kontrole. Graining (ha - nazvali su ga fenomenom) je postao "poznat" uvođenjem guma sa uzdužnim utorima. Povratkom slickova, taj "fenomen" bi mogao ili nestati ili postati jako malo izražen i to bi svima trebalo odgovarati pa i Kimiu. Nadam se da će iduće sezone puno manje koristiti riječi: "The car was not so bad!" već "The car was good (very good, excellent)!"
Adriana Lima fan
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: McLaren

Post Postao/la Adriana Lima fan »

Schumy.d je napisao/la:
Adriana Lima fan je napisao/la:Haha. Pa ocito da je Hamilton bio brzi od njega i Massa i svi vozaci ispred njega sta ne :D ? Sta ti tu nije jasno. PA na toj je poziciji zato sto su drugi bili brzi od njega sad sta tu tebi nije jasno ? :D

I nemoras mi tu pametovat zato sto time uzdizem Hamiltona ;) . Njega sam spomenuo prosto zato sto je prvak. Da je prvak Ljubo Cesic Rojs njega bi spomenuo. :!:
Evo, još jedan tvoj post s drukčijim mišljenjem! ;)
Imam dojam da ćeš se za 3 posta na kraju složiti sa mnom.
I meni je sve jasno, ja sam rekao da je Kimi podbacio, ali ti si rekao da on nije podbacio, nego da su Massa i Lewis bili brži...
Evo sad si sam to u svom postu demantirao! :biggrin:
Case closed!
Kako ti tuces u prazno to je za nevjerovat. Kakve promejene misljenja daj ih navedi? Ja kazem maknes sve vozace osim kimija i zamjenis ih onima iz nekog sela i Kimi bi bio prvak sta ne ;) I bil onda rekao da je spor ne.(naravno hipotetski govoreci) E pa makar Kimijeva ovosezonska voznja bi uz slabije vozace bila dovoljna za titulu ona nije zato sto voze vozzaci iz F1 i jednostavno su bili brzi od njega kuzis?! ;)
Chaotic
Početnik
Početnik
Navijam za: Kimi Raikkonen

Post Postao/la Chaotic »

^ Pošto vidim da mlatiš praznu slamu, ajde ti fino nama objasni šta znači podbaciti.

U mojem svijetu, kada netko podbaci, onda nije ispunio ono što se od njega očekivalo i za što je sposoban. Da li je Kimi ove godine učinio što se od njega očekivalo ili je odvozio u skladu sa svojim sposobnostima? Nije, znači podbacio je.

O čemu ti pričaš je vjerojatno samo tebi jasno.
Schumy.d
Legenda
Legenda

Adriana Lima fan je napisao/la: Kako ti tuces u prazno to je za nevjerovat. Kakve promejene misljenja daj ih navedi? Ja kazem maknes sve vozace osim kimija i zamjenis ih onima iz nekog sela i Kimi bi bio prvak sta ne ;) I bil onda rekao da je spor ne.(naravno hipotetski govoreci) E pa makar Kimijeva ovosezonska voznja bi uz slabije vozace bila dovoljna za titulu ona nije zato sto voze vozzaci iz F1 i jednostavno su bili brzi od njega kuzis?! ;)
Ako tebe netko uspije pohvatat u ovom šta govoriš, svaka mu čast. Ja ne mogu.
Znači, sad se već osporava i Kimijev naslov! Ma super! #-o
Očito ne cijeniš Kimija dovoljno... A koji su to slabiji vozači bili kad je Kimi osvojio naslov, a nema ih ove sezone??
Svašta... :doubt:

P.S.
Šta volim ove tvoje riječi hipotetsko i sl. To ostavi za dane kad budeš komentator! :)
Scuderia
Moderator
Moderator
Navijam za: Michael-Mick Schumacher

Post Postao/la Scuderia »

Adriana Lima fan je napisao/la:

Kako ti tuces u prazno to je za nevjerovat. Kakve promejene misljenja daj ih navedi? Ja kazem maknes sve vozace osim kimija i zamjenis ih onima iz nekog sela i Kimi bi bio prvak sta ne ;) )

Nisam Kimijev fan ali ovo je nisko. Pitam ja tebe, hoces tako reci i za Hamiltona kada ne uspije osvojit naslov?
Ponavljam: Kimi je zaspao, kasno se probudio.
slika
Adriana Lima fan
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Schumy.d je napisao/la:
Adriana Lima fan je napisao/la: Kako ti tuces u prazno to je za nevjerovat. Kakve promejene misljenja daj ih navedi? Ja kazem maknes sve vozace osim kimija i zamjenis ih onima iz nekog sela i Kimi bi bio prvak sta ne ;) I bil onda rekao da je spor ne.(naravno hipotetski govoreci) E pa makar Kimijeva ovosezonska voznja bi uz slabije vozace bila dovoljna za titulu ona nije zato sto voze vozzaci iz F1 i jednostavno su bili brzi od njega kuzis?! ;)
Ako tebe netko uspije pohvatat u ovom šta govoriš, svaka mu čast. Ja ne mogu.
Znači, sad se već osporava i Kimijev naslov! Ma super! #-o
Očito ne cijeniš Kimija dovoljno... A koji su to slabiji vozači bili kad je Kimi osvojio naslov, a nema ih ove sezone??
Svašta... :doubt:

P.S.
Šta volim ove tvoje riječi hipotetsko i sl. To ostavi za dane kad budeš komentator! :)
Koji si ti lik?! Ko govori o Kimijevom naslovu? Ti radis neke zakljucke mislim. Kad Kimi osvoji naslov najbrzi je kad Kimi bude 3. u poretku onda su drugi bili brzi od njega,a on nije podbacio. Nemoze vozit iznad svojih mogucnosti sta ne?! Ove sezone su zbog raznoraznih okolnosti to bile njegove maksimalne mogucnosti zato i nije podbacio. Aj ti meni reci kako netko moze podbacit ako vozi najbolje sto zna. Naravno nije bilo "kemije" između njega i auta tako da nije bilo dovoljno za naslov. Kimi je izvukao 100% iz onog sto je mogao tako da nije podbacio. Naravno isto tako mozes vjerovat i da se Kimiju nije dalo vozit :roll: :doubt: hahahahhahah
Schumy.d
Legenda
Legenda

Adriana Lima fan je napisao/la: Koji si ti lik?! Ko govori o Kimijevom naslovu? Ti radis neke zakljucke mislim. Kad Kimi osvoji naslov najbrzi je kad Kimi bude 3. u poretku onda su drugi bili brzi od njega,a on nije podbacio.
Ja radim zaključke?? Pa čovječe božji, to si ti rekao: :roll:
Adriana Lima fan je napisao/la:Ja kazem maknes sve vozace osim kimija i zamjenis ih onima iz nekog sela i Kimi bi bio prvak sta ne ;) E pa makar Kimijeva ovosezonska voznja bi uz slabije vozace bila dovoljna za titulu ona nije zato sto voze vozzaci iz F1. ;)
Neću se više uopće prepirati jer si ovdje valjda jedino ti taj koji misliš da Kimi nije podbacio, što znači da nema svrhe više ulaziti u dublju raspravu. ;)
Adriana Lima fan
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Zasto jednostavno ne priznas da su ljudi bili brzi od Kimija neda mi se vozit i pijem votku Raikkonena :D Sta istina tolko boli?
sale
Site Admin
Site Admin
Navijam za: F1
Kontakt:

Post Postao/la sale »

OK, ovo više nema nikakvog smisla. Kad nećete vi, onda ću sam morati privesti ovu raspravu kraju. Svi odgovori na prethodnu raspravu bit će obrisani.
$@Ł€: Tražite prije postanja slika
Scuderia
Moderator
Moderator

Selim ovaj citat ovdje
McLarem je napisao/la:[

Ma nece biti izbacen ali ce definitivno biti
test vozac, svidjelio vam se to ili ne, ali to je taktika
Ferarija (oni neprastaju) i jedna greska kao sto je
napravio ove godine Kimi i sjedas u bolid ali kao test vozac

Nece bit testni vozac. Mislim da ce se prije povuci iz F1.
Nije to nikakva taktika Ferrarija, jednostavno ugovor je tu, pa ce se vidjet kako ce se ici dalje.

Nije on nikakvu ogromnu gresku napravio pa da ga se Ferrari hoce rijesit.
slika
natural
Navijam za: Scuderia Ferrari Marlboro

Post Postao/la natural »

Kimi za volanom F430 Scuderia sa komentatorom neke Finske televizije. Razgovor nećete razumijeti, no ne razumije se Kimia niti kad na Engleskom govori, pa... :?
Kimi se čak i smije :), malo drifta...
slika
Schumy.d
Legenda
Legenda

natural je napisao/la:Kimi za volanom F430 Scuderia sa komentatorom neke Finske televizije. Razgovor nećete razumijeti, no ne razumije se Kimia niti kad na Engleskom govori, pa... :?
Kimi se čak i smije :), malo drifta...
:lol: :lol:
Ovaj voditelj se usrao u gaće! :biggrin:
Stvarno, moćan je taj Ferrari. Eh, da sam se barem ja vozio umjesto ovog voditelja! :D 8)
Maestro
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: Fernando Alonso
Kontakt:

Post Postao/la Maestro »

Ma Kimi ostaje još 2 godine ljudi. Onda će se povući. Jedva čekam predstavljanje bolida 2009. i testiranja. Ako ništa tu ćemo navijati za svoje favorite.
kakav potpis staviti???
Scuderia
Moderator
Moderator

Sta ce to biti da se Kimi smije? :? :biggrin: Aj neka i to vidim. :D Nadam se da ce se isto tako smijati kada budu vratili vozacki i obranili konstruktorski naslov :D
slika
gringo73
Naj F1 član foruma 2010.
Naj F1 član foruma 2010.

Post Postao/la gringo73 »

Kimi će sudjelovati na Artic Lapland Rally (22-24.01.) sa Fiat Grande Punto S2000. Suvozač će mu biti Kaj Lindström (Makinenov suvozač). Neće biti jedino poznato ime, Mika će tu biti već 4. put.
slika
MP4don
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: McLaren - Mercedes

Post Postao/la MP4don »

Hahaha, lik je legenda!!!

Pogledajte na 4.-oj min. filmića... hehehe, a i ostatak je dobarrr... :D

http://www.myvideo.de/watch/5739318/Kim ... bersetzung" onclick="window.open(this.href);return false;

Vjerojatno je prije intrvjua pala "kratka" (na n-tu) u kučići iz koje je izašao... lol

:lol: :lol: :lol: :lol:

=D> =D> =D> =D>

A tek 8. minuta (Kimi: "did we broke it?")

:lol: =D>
...::: // Hamilton United \\ :::...

Ti koji ovo čitaš, odi zuri u sunce ili tako nešto!!!

DOKAZ DA JE SCHUMY LEGENDA:

http://www.youtube.com/watch?v=Y2J_zxn6Sts" onclick="window.open(this.href);return false;

LOL
Chaotic
Početnik
Početnik

Post Postao/la Chaotic »

Predobar mi je filmić, baš sam se nasmijao fino. :p
Lik

Post Postao/la Lik »

zvjerko je napisao/la: Inače većina vozača više voli imati podupravljiv bolid jer ga je lakše kontrolirati u graničnim situacijama iako bi preupravljiv (ako baš mora biti) trebao biti brži ali je puno tanja linija između kontroliranja bolida i gubitka kontrole. Graining (ha - nazvali su ga fenomenom) je postao "poznat" uvođenjem guma sa uzdužnim utorima. Povratkom slickova, taj "fenomen" bi mogao ili nestati ili postati jako malo izražen i to bi svima trebalo odgovarati pa i Kimiu. Nadam se da će iduće sezone puno manje koristiti riječi: "The car was not so bad!" već "The car was good (very good, excellent)!"
Kimi Rajkonen NE voli podupravljiv bolid! [-X Da bilo koji finski vozač utrka izjavi tako nešto, vjerojatno bi finska tajna policija poslala svojeg najboljeg ubojicu da eliminira tog izdajnika....
Vuksa_KC
Veteran
Veteran

Post Postao/la Vuksa_KC »

Lik je napisao/la:
zvjerko je napisao/la: Inače većina vozača više voli imati podupravljiv bolid jer ga je lakše kontrolirati u graničnim situacijama iako bi preupravljiv (ako baš mora biti) trebao biti brži ali je puno tanja linija između kontroliranja bolida i gubitka kontrole. Graining (ha - nazvali su ga fenomenom) je postao "poznat" uvođenjem guma sa uzdužnim utorima. Povratkom slickova, taj "fenomen" bi mogao ili nestati ili postati jako malo izražen i to bi svima trebalo odgovarati pa i Kimiu. Nadam se da će iduće sezone puno manje koristiti riječi: "The car was not so bad!" već "The car was good (very good, excellent)!"
Kimi Rajkonen NE voli podupravljiv bolid! [-X Da bilo koji finski vozač utrka izjavi tako nešto, vjerojatno bi finska tajna policija poslala svojeg najboljeg ubojicu da eliminira tog izdajnika....
Ne znam od kud ti to da ne voli. To je općenito finska "rally" škola vožnje i svi od kankunena, makinena i kimija vole podupravljanje, to svi znaju, ne mora se o tome pisati.
Također voli i dublje ulaziti u zavoj da ima veću izlaznu brzinu.
MP4don
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la MP4don »

Kimi opet ove godine vodi glavnu riječ u timu... bar je tako prezentiran u očima šefova... bravo Kimi... :D

http://www.youtube.com/watch?v=Y2J_zxn6Sts" onclick="window.open(this.href);return false;

LOL
Scuderia
Moderator
Moderator

I ti po tome zakljucujes tko je gazda u Ferrariju. Daj ne budi smijesan. Sta kazes na ovo da Kovalainen prica na prezentaciji, isti bi zakljucak donio? :roll: Uostalom, ne vidim bas svrhu ovog tvog posta, Sta si s tim postigao? To samo ti znas.
slika
MP4don
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la MP4don »

Scuderia je napisao/la:I ti po tome zakljucujes tko je gazda u Ferrariju. Daj ne budi smijesan.
Uvijek je tako... ;) Zna se unutar tima tko je prvi vozač... ;)
Uostalom, ne vidim bas svrhu ovog tvog posta, Sta si s tim postigao? To samo ti znas
Nisi ti kriv što ne razumiješ... ;)

BTW: Moj post je bio o čovjeku čiji topic nosi ime, a ne "repliciraj me brzo i popljuvaj što ti se ne sviđa"... :evil:

LOL
Odgovori