Domaći nogomet

Rasprave o sportovima koji nemaju veze s auto-moto utrkama

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73,luka_kimi

Odgovori
Chuck Norris
Veteran
Veteran
Ja sam: Vozač
Navijam za: Fernando Alonso

Re: Domaći nogomet

Post Postao/la Chuck Norris »

Nema se šta puno reći,ovaj put ću se složiti sa novinarima da je ovo katastrofa,ispasti od Moldavaca.I više se ne može govoriti svake godine o sreći nego o manjku kvalitete.Ovaj dinamo je najlošiji u zadnjih 6-7 godina

Večeras želim svu sreću Hajduku i nadam se da će osvjetlati obraz hrvatskom klupskom nogometu
...put u raj nije posut ružama...
Scuderia
Moderator
Moderator
Navijam za: Michael-Mick Schumacher

Post Postao/la Scuderia »

luka_kimi je napisao/la:
Nitko ne spominje nedosuđeni jedanaesterac na Badelju. Jedanaesterac potpuno opravdan, sada sam vidio snimku. Za one koji nisu vidjeli, igrač Šerifa "zagrlio" je Bišćana i srušio ga na travu zajedno sa sobom. Jedanaesterac čist kao i onaj nedosuđeni. Međutim, sudac nije želio vidjeti taj jedanaesterac. Iako nije loše sudio dotada. ;)
Dinamo jucer u vise od 120 minuta nije uspjeo razbiti Moldavce i tu bi se vi navijaci Dinama trebali pitati, sta i kako i zbog cega, jer ako cemo se bazirati samo na jedanaesterce, onda najbolje da se ostalih 90 + uopce ne igra, vec samo da se izvode jedanaesterci.
Schumy.d je napisao/la:I evo odmah novinarske gluposti. Ja ne znam tko plaća te BUDALE. Da, budale jer stvarno pojedinci ne znaju 3 rečenice poštene napisati.
Naslov iz sportskih:
MAKSIMIRSKA TRAGEDIJA
DOTAKLI DNO DNA: Moldavski Šerif izbacio
Dinamo nakon devet serija jedanaesteraca!
Sad je dno dna, a prije par dana su pisali kako je Sheriff respektabilna europska momčad koja je 2 puta čani pobijedila Twente.

To je ono o čemu sam pisao kad sam se obraćao kolegi. Samo neka je Dinamo i evo, već je DNO DNA, a šta je najbolje, Dinamo još uvijek može igrati Europsku ligu.
Bitno da je to dno dna, a nije dno dna kad Cibalija u 2 tekme ne može zabiti gol AMATERIMA.

SRAMOTA OD NOVINARA! :nabijemte:
Sramota je da klub u koji se pumpa ogroman novac, ne moze proci Moldavce. ( i zato je to dno dna)
Ovo da je Sheriff respektabilna momcad je izjavio Zajec, novinari su to prenijeli. Hoces li pljuvati po doticnom?
slika
Schumy.d
Legenda
Legenda
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Schumy.d »

Bolje da ništa ne komentiram... Ne vrijedi dobivati opomene bezveze.
Ja nemam šta prigovoriti Dinamu jučer. Igrali su dobro, napadački. Jedino im zamjeram rupe u obrani, ali u napadu je onaj Stojanov sve živo skidao.

Ovaj Sheriff bi tukao i Hajduk i Slaven Belupo. Bez dvojbi, tako da priča vaša da je to klub za sredinu HNL-a ne drži nikakvu vodu.
Dinamo ispao od Moldavaca? Daj mi nabrojite te Moldavce u sastavu.

P.S.
Ja bi Calella i Dodu poslao na posudbu u Lokomotivu jer nisu za Dinamo.
Bibi
HNL kladionica velemajstor
Navijam za: Marc Marquez
Kontakt:

Post Postao/la Bibi »

Moram priznat da nikad nisam tako jako navijao za Dinamo jucer,ali jbg ipak je Sherrif prosao,svaki put kad su centar prosli uvijek je bilo opasno za Dinamo pogotovo onaj udarac Adamovica sa 40 m #-o .
Samo prica da je Sheriff jaci od Hajduka ili Slavena ne stoji jer kako objasnjavati poraz od Dinama iz Tirane koji su izgubili 1:0 s time da nisu NIJEDANPUT puknuli prema golu Dinama (T) koji je miljama iza Dinama(Z).Dinamova je realnost EL i tu treba proci zadnje pretkolo.
Sto se tice Hajduka zelim samo da decki daju sve od sebe i ako vec nemogu proci nek se dostojno oproste od Europe(napadacki).
Bilo je lijepo dok je trajalo...

24.7.2009-5.5.2013
Schumy.d
Legenda
Legenda

Bibi je napisao/la:Moram priznat da nikad nisam tako jako navijao za Dinamo jucer,ali jbg ipak je Sherrif prosao,svaki put kad su centar prosli uvijek je bilo opasno za Dinamo pogotovo onaj udarac Adamovica sa 40 m #-o .
Samo prica da je Sheriff jaci od Hajduka ili Slavena ne stoji jer kako objasnjavati poraz od Dinama iz Tirane koji su izgubili 1:0 s time da nisu NIJEDANPUT puknuli prema golu Dinama (T) koji je miljama iza Dinama(Z).Dinamova je realnost EL i tu treba proci zadnje pretkolo.
Isto kao i kad su dobili Twente. ;)
luka_kimi
Moderator
Moderator
Navijam za: Kimi

Post Postao/la luka_kimi »

Schumy.d je napisao/la:
Bibi je napisao/la:Moram priznat da nikad nisam tako jako navijao za Dinamo jucer,ali jbg ipak je Sherrif prosao,svaki put kad su centar prosli uvijek je bilo opasno za Dinamo pogotovo onaj udarac Adamovica sa 40 m #-o .
Isto kao i kad su dobili Twente. ;)
Tako je, po tome se vidi da Sheriff nije nimalo bezazlen protivnik, čak štoviše, to je klub koji bi se borio za 3.mjesto da igra u našoj ligi. I Dinamo i Hajduk su jači od Sheriffa, ali Dinamu jednostavno ne odgovara kada se protovnik brani svih 90 minuta, kao što je Sheriff to jučer radio.

Zato mislim da će Dinamo ipak izboriti EL, jer će igrati sa puno jačim protivnikom nego li je to Sheriff, a u utakmici sa jačim protvnikom, protovnikom koji se neće braniti i igrati bunker cijelu utakmicu, Dinamo će pokazati svu svoju kvalitetu. Pokazao ju je i jučer, ali se ta kvaliteta nažalost nije vidjela na rezultatu.

U potpunosti podržavam odluku da se na gol postavi Lončarića, onih nekoliko kikseva, kao kod udarca Brankovića, plod su isključivo pritiska medija na Dinamove golmane. Već početkomprvog produžetka prestao sam puniti gaće kod svakog prekida koji bi bio u zoni udarca, jer se Lončarić svakom uhvaćenom loptom sve više dizao i dizao. Samo neka nastavi tako. :thumbup:

Nakon prospavane noći mogu reći samo jedno: jako sam zadovoljan igrom koju je Dinamo prezentirao. Ne zaboravite i što je Zajec napravio jučer, za razliku od svih Dinamovih dosadašnjih trenera - umjesto da čuva rezultat, on je napao, i na tome mu skidam kapu. =D>

Što se tiče taktike, pogriješio je samo u jednom, a to su sve odluke vezane u Etta. Prvo, mislim da je trebao zamijeniti Etta i Vrsaljka, tako da Vrsaljko bude više napadački orjentiran, a Etto da se više koncentrira na obranu. Druga stvar, mislim da ga je trebao zamijeniti Sivonjićem u drugom poluvremenu, zato što mislim da bi se on puno bolje snašao u svim prilikama koje je Etto zapucao.

Još jednom ističem, da sam zadovoljan sa igrom, nikako ne sa obranom, ali i to će doći s vremenom. Odličnu su partiju pružili Sammir, Badelj, Slepička, Rukavina i pogotovo Ibanez i sve bolji u zadnje vrijeme Vrsaljko. =D>

Ovi će se pehovi morati vratiti s vremenom. Sada je samo bitno ne izgubiti u Varaždinu. Bit ćemo iscrpljeni i fizički i psihički, tako da se te utakmice jako pribojavam. #-o ;)
slika
I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's. Kimi Raikkonen... :)
Schumy.d
Legenda
Legenda

Ma ne znam koji je golman bolji. Oba su dosta promjenjive forme i sklona kiksevima. :(
Onaj Stoyanov je poskidao sve živo jučer. A ni u prvoj tekmi nije bio loš.

Jučer su odlični bili Sammir i Ibanez.

Mislim da Dinamo ima igru i da su jučer navijači imali šta vidjeti na terenu. Ali fali realizacija i to je problem. I više čvrstoće u obrani nebi štetilo.
luka_kimi
Moderator
Moderator

Ajmo Hajduk, idemo dalje! ;)

Zbilja se nadam da su sposobni proći dalje. Ako ništa drugo, barem se neću sav isprepadat kad god Dinamo prijeđe centar, kao što sam to radio jučer. Jest da je Dinamo (Z) bolji, ali Hajduk ima jaču obranu. :biggrin:

Inače, za one koji to ne znaju, sutra je izvlačenje parova četvrtog pretkola EL. Mislim da ćemo još večeras saznati moguće protivnike. ;)

P.S: Nova anketa. ;)

EDIT: 28.000 ljudi... :shock: =D> =D>

Po tom pitanju zbilja zavidim Hajduku... Oni se ne moraju pretrgnuti i cijeli tjedan moliti u novinama da ljudi dođu na stadion, kao što to mi moramo... :roll: =D> =D>

EDIT2:

Dinamo (lat. Dynamo) - katastrofalna obrana

Sada znamo zašto zagrebački Dinamo više prima nego zabija. Ime nosi posljedice. :biggrin:

Za Hajduk jedan :shock: i dva =D> =D> .
slika
I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's. Kimi Raikkonen... :)
K1M1
HNL kladionica majstor
HNL kladionica majstor
Navijam za: Kimi i Frijns

Post Postao/la K1M1 »

Tako se igra. Svaka čast. =D>
Samo mi nije jasno zašto ovako nisu igrali u Bukureštu, nego bunker. :?
Gledajući ovu današnju i jučerašnju utakmicu, hajduk djeluje za klasu bolji od dinama. Ovo je definitivno uživancija za gledat, za razliku od onog jučerašnjeg jada i bijede :thumbup:
slika
luka_kimi
Moderator
Moderator

K1M1 je napisao/la:Tako se igra. Svaka čast. =D>
Gledajući ovu današnju i jučerašnju utakmicu, hajduk djeluje za klasu bolji od dinama. Ovo je definitivno uživancija za gledat, za razliku od onog jučerašnjeg jada i bijede :thumbup:
Gluposti pričaš. Ne velim da Hajduk danas ne igra dobro, ali tako ocrnjivati Dinamo, i to bez razloga, jer je IGRA bila na nivou, zbilja je besmisleno. :roll:

Trenutno, Hajduk ima za klasu bolju realizaciju od Dinama. O obrani da ne pričamo. Ali Dinamo ima jaču igru. ;)

I jako mi je glupo što nitko od vas nije ovako komentirao igru Dinama protiv Kopera u prvoj utakmici. Jest da je Dinamo B. bolji od Kopera, ali igra je ono što se gleda. Baš se jadno osjećam kad vidim da netko toliko uzdiže Hajdukovu igru samo zato što pruža rezultat, dok svi ocrnjuju Dinamo jer jednostavno nema sreće. :roll:

A Hajduku želim da nastavi ovako. Neka konačno prođu dalje. ;)
slika
FERRARI-MAN
Navijam za: FERARRI i NANDA

Post Postao/la FERRARI-MAN »

luka_kimi je napisao/la:
Gluposti pričaš. Ne velim da Hajduk danas ne igra dobro, ali tako ocrnjivati Dinamo, i to bez razloga, jer je IGRA bila na nivou, zbilja je besmisleno. :roll:

Trenutno, Hajduk ima za klasu bolju realizaciju od Dinama. O obrani da ne pričamo. Ali Dinamo ima jaču igru. ;)

I jako mi je glupo što nitko od vas nije ovako komentirao igru Dinama protiv Kopera u prvoj utakmici. Jest da je Dinamo B. bolji od Kopera, ali igra je ono što se gleda. Baš se jadno osjećam kad vidim da netko toliko uzdiže Hajdukovu igru samo zato što pruža rezultat, dok svi ocrnjuju Dinamo jer jednostavno nema sreće. :roll:

Po tvome dinamo nema srece 10 godina u EL.
slika
Dani
Legenda
Legenda
Navijam za: Hamiltona

Post Postao/la Dani »

Bravo za Hajduk. A Dinamo je imao zapaženih rezultata u Europi od 2000. pa nadalje. Imaš net pa potraži malo.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

slika
Chuck Norris
Veteran
Veteran

Bravo za Hajduk napokon da su prošli.Odigrali su dobru utakmicu
Bilo bi lijepo imati 2 kluba u skupini EL,al ne vjerujem da će ijedan proći
K1M1
HNL kladionica majstor
HNL kladionica majstor

Post Postao/la K1M1 »

luka_kimi je napisao/la: Gluposti pričaš. Ne velim da Hajduk danas ne igra dobro, ali tako ocrnjivati Dinamo, i to bez razloga, jer je IGRA bila na nivou, zbilja je besmisleno. :roll:

Nisam uopce rekao da je hajduk bolji od dinama, nego sam rekao da je gledajući ove dvije utakmice ostavio dojam da je dosta bolji od dinama Čitaj malo.
luka_kimi je napisao/la:Baš se jadno osjećam kad vidim da netko toliko uzdiže Hajdukovu igru samo zato što pruža rezultat, dok svi ocrnjuju Dinamo jer jednostavno nema sreće. :roll:
Nema sreće?? 4 sata ne mogu zabit gol prosječnoj ekipi, dosta slabijoj od hajdukovog protivnika. To je nesreća? Meni to više izgleda kao nemogućnost realizacije i neznanje al ajd...
slika
luka_kimi
Moderator
Moderator

FERRARI-MAN je napisao/la:
luka_kimi je napisao/la:

Po tvome dinamo nema srece 10 godina u EL.
Tko je spomenuo prošle godine? Govorim konkretno o ovim utakmicama. Hajduk će sada biti uzdizan (s razlogom), dok će se po Dinamu, kao i obično, pljuvati. I da Dinamo prođe u EL, a Hajduk ispadne (mislim na iduće kolo), ova godina će se pamtiti kao "Hajdukova godina". Dinamo postiže to što je Hajduk sada postigao već pet godina zaredom, i nikada nije dobio ovoliko pažnje i nikada se njegova igra nije komentirala kao Hajdukova (naravno, pozitivno).

Želio bih samo nešto dodati na svoj gornji post. Odmah ću naglasiti da nikako ne želim umanjiti Hajdukov uspjeh ovime što ću napisati. Pogledajte samo atmosferu u kojoj je Hajduk igrao. Pred 28.000 ljudi. Ovi jadnici nisu znali gdje su kada su izašli na teren. Pogledajte postotak Hajdukovih iskorištenih prilika. Hajduk je imao četiri gol-šanse u cijeloj utakmici. Polovicu je iskoristio, plus majstorija Tomasova. Kada pogledaš logički, vidi se da je Hajduku sve, ali sve ulazilo. Dinamu nije. I nije to plod nekvalitete. Treba imati debele sreće da ti se potrefi gol kao što je onaj drugi Hajdukov. ;)

Još jednom ponavljam, ispričavam se svim Hajdukovim navijačima kojima kvarim slavlje svojim rječima, ali ovo sam morao reći. Danas sam prije utakmice čvrsto odlučio da navijam za Hajduk svim srcem, kao što navijam za Dinamo (što sam i radio), ali kada sam vidio post od K1M1-ja, totalno sam poludio. ;)

I opet velim, ako Dinamo sada prođe dalje, to će svima biti normalno. Ako prođe Hajduk, to tjedan dana neće sići sa naslovnica svih tabloioda u Hrvatskoj. Je li to pravda? Je li pravda što će se sutra u svim novinama pljuvati po Dinamu? Što će se uspoređivati "blijedi" Dinamo i "sjajni" Hajduk? Zašto se to isto onda nije radilo u proteklih pet godina? Zašto se nije uspoređivao "sjajni" Dinamo i "blijedi" Hajduk? ;)

To je ono što me najviše živcira i pogađa u živac. Razumijem da je neutralnim promatračima i ljudima koji ne navijaju za Dinamo dosta njegove dominacije, ali ovo što se događa i što će se događati je jednostavno besmisleno i nepravedno.

Hajduku od sveg svog srca česititam na zasluženom prolasku, zaslužili su ga svojim zalaganjem. ;) =D>

EDIT: K1M1, ja sasvim dobro čitam. Ako ideš uspoređivati neke ekipe iz dvije utakmice, pa doći ovdje i tvrditi da je Hajduk za klasu bolji od Dinama, onda ili pratiš nogomet dvije godine ili pričaš gluposti. ;)

Pa onda kolega moj dragi, da te pitam. Kako ti znaš da je Sheriff slabiji od Dinama B? Hajduk je danas imao sreće jer se Dinamo otvorio, a ne branio kao Sheriff jučer. I nisam nikada porekao da Dinamo ima katastrofa realizaciju, ali da je Hajduk klasu bolji... [-X
slika
K1M1
HNL kladionica majstor
HNL kladionica majstor

Post Postao/la K1M1 »

Neznam zašto te tako uvrijedio i pogodio moj post, samo sam iznio svoje mišljenje kako sam se osjećao jučer tokom utakmice a kako sada. Dok sam jučer strijepio svaki put kad je sherrif prešao centar, i živcirao se na 20 dinamovih promašaja iz čistih prilika danas je to bilo sasvim drugačije, odličan napad i odlična obrana hajduka.
luka_kimi je napisao/la: I nisam nikada porekao da Dinamo ima katastrofa realizaciju, ali da je Hajduk klasu bolji... [-X
Opet ti, nisam rekao da je hajduk za klasu bolji nego da sam tako doživio ove dvije utakmice. Ajmo da ti probam objasnit činjenicama ako neide drugačije: dinamo jučer katastrofalna obrana, 1 upuceni udarac i prime gol, hajduk odlična obrana 10-ak udarca gostiju, obrana sigurna, ovi nisu imali ideje kako je probiti... napad: dinamo opet katasrofa, iz 20 čistih prilika nemogu zabit, hajduk zabije iz 5 prilika 3 gola.... i sad ti reci da to nije bolje. :?
btw uopce se ne namjeravam raspravljat jer sam tu neutralan i ne navijam ni za jedne ni druge, dok kad igraju u evropi zdušno bodrim i navijam za obojicu, jednako mi je drago kad u evropi pobjedi i hajduk i dinamo, isto tako jednako sam tužan kad izgube, bio to jedan ili drugi...
slika
luka_kimi
Moderator
Moderator

K1M1 je napisao/la:Neznam zašto te tako uvrijedio i pogodio moj post, samo sam iznio svoje mišljenje kako sam se osjećao jučer tokom utakmice a kako sada. Dok sam jučer strijepio svaki put kad je sherrif prešao centar, i živcirao se na 20 dinamovih promašaja iz čistih prilika danas je to bilo sasvim drugačije, odličan napad i odlična obrana hajduka.
luka_kimi je napisao/la: I nisam nikada porekao da Dinamo ima katastrofa realizaciju, ali da je Hajduk klasu bolji... [-X
Opet ti, nisam rekao da je hajduk za klasu bolji nego da sam tako doživio ove dvije utakmice. Ajmo da ti probam objasnit činjenicama ako neide drugačije: dinamo jučer katastrofalna obrana, 1 upuceni udarac i prime gol, hajduk odlična obrana 10-ak udarca gostiju, obrana sigurna, ovi nisu imali ideje kako je probiti... napad: dinamo opet katasrofa, iz 20 čistih prilika nemogu zabit, hajduk zabije iz 5 prilika 3 gola.... i sad ti reci da to nije bolje. :?
btw uopce se ne namjeravam raspravljat jer sam tu neutralan i ne navijam ni za jedne ni druge, dok kad igraju u evropi zdušno bodrim i navijam za obojicu, jednako mi je drago kad u evropi pobjedi i hajduk i dinamo, isto tako jednako sam tužan kad izgube, bio to jedan ili drugi...
Ja sam mislio da mi sada raspravljamo o igri. Da li bolje igra ekipa koja stvori 20 šansi ili ekipa koja stvori 5 šansi? O tome sam ja govorio.

Normalno da je ljepše gledati golove i da ti se odmah čini da ekipa koja zabije igra odlično, još ako zabije tri gola, čini ti se da ta ekipa doslovno leti. I da, kada se usporedi Dinamov postotak realizacije i Hajdukov postotak realizacije, to izgleda očajno po Dinamo.

Što se mene tiče Hajduk nije imao igru kakvu je imao Dinamu. I Hajduku je bio znatno olakšan posao danas jer su ih gosti: a) podcijenili, b) prepali se cjelokupnog ambijenta, i najvažnije, c) igrali otvoreno, a ne bunker. ;)

Dinamo bi, sa svojim način igre, zabio pet komada Dinamu iz Bukurešta, jer našem Dinamu puno više odgovara kada se ekipa s njima nadigrava, a ne kada igra bunker i kada igra samo na kontre. ;) Hajduk je, u odnosu na Dinamo, imao puno puno sreće. Već sam spomenuo, golovi, kao što su onaj drugi, ne viđaju se često.

Moram ipak pohvaliti tribine. Danas su bile, ne dvanaesti, nego trinaesti Hajdukov igrač. Štoviše, smatram ih najzaslužnijima za Hajdukov prolaz. Oni su napravili atmosferu, Bukureštanci se usrali, Hajduk rano zabio. Poslije je Hajduk, čak bih rekao, rutinski rješio utakmicu i osigurao prolaz. ;) Svaka im čast. :thumbup:

I da, to što je Dinamo B. imao deset udaraca, i što nije zabio niti jedan nije zaslužna obrana (jer da je ona na zadatku ne bi bilo udaraca), već golman. Šerif je, s druge strane, imao jedan udarac, ali iz stotpostotne šanse. ;)

Neću opravdavati više Dinamovu obranu, jer stoji da je katastrofalna, ali kada veliš da Hajduk djeluje klasu bolji od Dinama samo zato što su odigrali dva dupla pasa i zabili tri gola, e to me jako smeta. ;)
slika
K1M1
HNL kladionica majstor
HNL kladionica majstor

Post Postao/la K1M1 »

luka_kimi je napisao/la: Ja sam mislio da mi sada raspravljamo o igri. Da li bolje igra ekipa koja stvori 20 šansi ili ekipa koja stvori 5 šansi? O tome sam ja govorio.
Definitivno ekipa koja napravi 20. Al dal bolje igra ekipa koja iz 20 šansi zabije 0 golovi, ili ona koja iz 5 šansi zabije 3? :)
luka_kimi je napisao/la:Normalno da je ljepše gledati golove i da ti se odmah čini da ekipa koja zabije igra odlično, još ako zabije tri gola, čini ti se da ta ekipa doslovno leti
Pa to je to, to ti ja cijelo vrijeme govorim. :) lijepa napadačka igra i golovi, odmah je dojam da igraju odlično ofc.

Ovo što govoriš za publiku je istina, na evropsku utakmicu na poljudu se skupi 30 tisuća ljudi, dok u 4 puta vecem zagrebu dodje samo 15 tisuća. :?

Dinamo je nositelj, hajduk nije. Nadam se da ce barem jedan proći, a bilo bi prekrasno vidjet obadva u skupinama europske lige. [-o< :)
slika
luka_kimi
Moderator
Moderator

Ajme meni kada vidim kako je Dinamo bio blizu utakmice protiv klubova kao što su Liverpool, Man.City, Juventus, Celtic, Villareal... 8)

Dinamo ipak nositelj

U zadnji trenutak Collauti je zabio gol i osigurao nam mjesto nositelja. Hvala Collauti! :biggrin:

K1M1, sada sam gledao komentare po drugim forumima, i svi kažu da je Hajduk imao, uz solidnu igru, i puno sreće jer im je sve ulazilo. Dinamu nije, i zato mislim da ovo nije pravo stanje stvari. ;)
slika
Chuck Norris
Veteran
Veteran

A ne znam kojeg bi to protivnika poželio.Ako nismo dobili Sheriffa da onda ne mogu sa sigurnošću tvrditi da ćemo proći sve i da izvučemo najlakši mogući klub

EDIT:

Evo liste

Seeded teams coef. Unseeded teams coef.
------------------------ --- ---------------- ------------------------ --- ----------------
Liverpool *3 Eng 115.371 Anorthosis Famagusta * Cyp 13.099
FC Porto Por 76.659 Aris Thessaloniki *3 Gre 12.979
Villarreal Esp 70.951 Brøndby IF ** Den 12.970
CSKA Moscow Rus 66.758 Grasshoppers Zürich Sui 12.675
PSV Eindhoven Ned 66.309 Rapid Wien ** Aut 11.915
Juventus *3 Ita 59.867 FC Timisoara *3 Rom 11.898
Sporting CP Lisbon *3 Por 57.659 APOEL Nicosia ** Cyp 11.599
Fenerbahçe @3 Tur 54.890 PAOK Thessaloniki @3 Gre 11.479
VfB Stuttgart *3 Ger 52.841 FC Vaslui Rom 11.398
AZ Alkmaar *3 Ned 48.309 Lech Poznan @3 Pol 11.008
Steaua Bucuresti Rom 47.898 Trabzonspor Tur 10.390
Lille OSC Fra 46.748 Sibir Novosibirsk *3 Rus 8.758
Galatasaray *3 Tur 43.890 Racing Genk *3 Bel 8.080
Bayer Leverkusen Ger 40.841 Tavria Simferopol Ukr 7.910
Paris Saint-Germain Fra 39.748 Karpaty Lviv ** Ukr 7.910
Celtic @3 Sco 38.158 Maritimo Funchal ** Por 7.659
Club Brugge Bel 36.580 IF Elfsborg ** Swe 7.338
Palermo Ita 35.867 FC Utrecht ** Ned 7.309
Getafe Esp 33.894 Sturm Graz *3 Aut 6.915
Besiktas ** Tur 33.890 AA Gent @3 Bel 6.580
Manchester City Eng 33.371 Motherwell ** Sco 6.158
AEK Athens Gre 25.979 Lausanne Sports ** Sui 5.675
Aston Villa Eng 25.871 DVSC Debrecen @3 Hun 5.350
Lokomotiv Moscow Rus 25.758 Dundee United Sco 5.158
Metalist Kharkiv Ukr 25.410 Dnepr Mogilev * Bls 4.980
Levski Sofia ** Bul 25.400 Slovan Bratislava *3 Svk 4.666
Unirea Urziceni @3 Rom 18.898 Omonia Nicosia @3 Cyp 4.599
Austria Wien ** Aut 16.915 AIK Stockholm @3 Swe 3.838
Feyenoord Ned 16.309 Maccabi Tel-Aviv ** Isr 3.775
Litex Lovech @3 Bul 15.900 Hajduk Split *3 Cro 3.466
CSKA Sofia *3 Bul 15.400 NK Maribor ** Slo 2.891
OB Odense *3 Den 14.970 Dinamo Minsk ** Bls 2.808
Dnipro Dnipropetrovsk *3 Ukr 14.910 Garabag Agdam * Azb 2.599
Napoli Ita 14.867 HJK Helsinki @3 Fin 2.399
Borussia Dortmund Ger 14.841 FK Aktobe @3 Kaz 2.399
Dinamo Zagreb @3 Cro 14.466 ETO Györ * Hun 1.350
BATE Borisov @3 Bls 13.308 The New Saints @3 Wal 0.766

Evo i link ovdje je preglednije
K1M1
HNL kladionica majstor
HNL kladionica majstor

Post Postao/la K1M1 »

luka_kimi je napisao/la: K1M1, sada sam gledao komentare po drugim forumima, i svi kažu da je Hajduk imao, uz solidnu igru, i puno sreće jer im je sve ulazilo. Dinamu nije, i zato mislim da ovo nije pravo stanje stvari. ;)
Pa istina. Al dinamu se to dešava već treću utakmicu zaredom. U gostima kod kopera su napravili jedno 10 prilika, nijedna nije ušla, koper napravi 4,5 i 3 im uđu, protiv rijeke dinamo 20 prilika 1 gol, rijeka 2 prilike 2 gola, i sad ovo jučer: dinamo 20 prilika 0 golova, sheriff 1 i 1 gol... onda tu stvarno nešto ne štima. Inače igraju sasvim dobro, napadački, lijepo povezuju lopte, al neće im lopta u gol da ga hebes a prime gol skoro svaki put kad protivnik zapuca. Kažem, sve bi to drugačije bilo da je tu Manđukić i jedan dobar golman.
btw kad vec pricamo o tome, evo par stvari koje mi iz jučerašnje utakmice nisu jasne; Zasto je jucer morales koji je po meni najbolji dinamov igrač cijelu utakmicu odsjedio na klupi? Zasto je mesarić igrao na lijevom boku, a etto u sredini, kad to nisu njihove pozicije? Zasto ibanez koji je fantastičan na tom lijevom boku ulazi tek u drugom poluvremenu? Zasto su penale pucali dodo i mladi i neiskusni vrsaljko a ne glavni napadač iskusni slepička koji bi trebao bit mirniji i sigurniji u tako važnim trenutcima? Puno nejasnoća je tu, i čini mi se zajecovih grešaka kad ovako gledam.
slika
luka_kimi
Moderator
Moderator

Pouzdam se u to da će Dinamo igrati sa protivnikom koji je po snazi sličan njemu, a ne slabiji od njega. ;)

Mislim da ćemo se bolje snaći u ravnopravnoj igri nego u "viktoriji", igri na jedan gol. ;)

Pretpostavljam da sa Hajdukom ne možemo igrati?
slika
Bibi
Navijam za: Marc Marquez
Kontakt:

Post Postao/la Bibi »

citiram sebe:
I Hajduk ima itekakve sanse u uzvratu.Zasto to mislim?
Prvo ima NAVIJACE koji je Hajduku jako bitan i daje im dodatnu snagu
Drugo imamo Hajducko srce koje je najjace na svitu i time nadoknadujemo manjak kvalitete.
Trece mora i nas sreca pomazit.
Upravo zbog toga su i prosli i neizmjerno sam sretan i ponosan sto sam Hajdukovac. =D>
Spaco me pilao drugo poluvreme cijelo sa njegovom fucking defenzivom,bojao sam se da se nece Dinamo ponovit.
I Hajduk je pomogao Dinamu da bude nositelj. =D>
Pretpostavljam da sa Hajdukom ne možemo igrati?
Ne!Ne mogu se susresti ekipe iz iste države.

Dinamovi moguci protivnici:Temišvar (Rumunjska), PAOK (Grčka), Motherwell (Škotska), Lausanne (Švicarska), Dnepr Mogile(Bugarska) ili Györ (Mađarska)

Hajdukovi moguci protivnici: CSKA, Bayer Leverkusen (Njemačka), PSG (Francuska), Unirea (Rumunjska) ili Feyenord (Nizozemska)

boldano bi trebali izbjeci nadam se.

EDIT:pohvale Hajduku na transparentu i zastava brigada! =D>
Bilo je lijepo dok je trajalo...

24.7.2009-5.5.2013
Chuck Norris
Veteran
Veteran

Bibi je napisao/la: Dinamovi moguci protivnici:Temišvar (Rumunjska), PAOK (Grčka), Motherwell (Škotska), Lausanne (Švicarska), Dnepr Mogile(Bugarska) ili Györ (Mađarska)
Trebalo bi izbjeći Paok-a pa i Temišvara.Možda bi bilo najbolje dobiti Škote

Stvarno šteta,tako blizu LP bi bili jer niko od ovih protivnika nije nepobjediv
luka_kimi
Moderator
Moderator

Hajduk nema baš neki izbor. Navijam za... Za nikoga zapravo. Hajduk koga god dobije, ne valja. Svi su ultra jaki. ;)

Dinamo, s druge strane, mora izbjeći samo PAOK. Ako se njih izbjegne, Dinamo ima realne šanse za prolaz. Po imenima najviše bih volio Bugare, možda Švicarce (ako mi molim vas netko tko je nogometno obrazovaniji od mene može reći nešto o njima, bio bih zahvalan), Mađari ne bi bili loši, Temišvar smo nakantali prošle godine. Zapravo, sasvim svejedno, samo da nije PAOK.

A i ako bude PAOK, Dinamo će dobiti ono što ja želim - ravnopravnog suparnika koji neće igrati buker. Cant wait ždrijeb. ;)
slika
Odgovori