Strani nogomet

Rasprave o sportovima koji nemaju veze s auto-moto utrkama

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73,luka_kimi

Odgovori

Bundesligu/Premiership,Primeru/La Championat/ Seriu A osvaja

Bayern München
15
17%
Borussia Dortmund
2
2%
Schalke 04
0
Nema glasova.
Bayer Leverkusen
0
Nema glasova.
Wolfsburg
1
1%
Arsenal London
4
5%
Manchester United
4
5%
Manchester City
1
1%
Liverpool
5
6%
Chelsea
3
3%
Atlethic Bilbao
1
1%
Atletico Madrid
2
2%
Real Madrid
9
10%
Barcelona
6
7%
Sevilla
0
Nema glasova.
Monaco
2
2%
PSG
14
16%
Lille
0
Nema glasova.
Olympique de Lyon
0
Nema glasova.
Marseille
0
Nema glasova.
Montpellier
0
Nema glasova.
AC Milan
2
2%
Juventus
11
13%
Inter Milano
2
2%
SS Napoli
1
1%
AS Roma
2
2%

Ukupno glasova: 87

luka_kimi
Moderator
Moderator
Ja sam: Vozač
Navijam za: Kimi

Re: Strani nogomet

Post Postao/la luka_kimi »

Schumy.d je napisao/la:
luka_kimi je napisao/la:Ja znam da sam ja psihički na jako niskoj razini nakon večerašnje utakmice... :sad:
Ma dobit ćeš se brzo.
Popij jednu pivu (na skrivečki) ko i ja i dobro. :D
"Kad te svlada tuga i bol,
osloni se na alkohol."

Sheakspeare, valjda... :biggrin: :biggrin:

Sad sam pročitao šta je kung-fu Ramos napravio (budući da sam odustao od gledanja negdje oko 70.minute), i stvarno mogu reći, kao navijač Reala, da tom dečku nisu sve na broju... Da ide onako podmuklo i nesportski na protivničkog igrača, i da zatim nokautira pola protivničke ekipe, to nije primjereno igraču Reala...

Poraz boli... Sve nas... :(
slika
I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's. Kimi Raikkonen... :)
Toon
Veteran
Veteran
Navijam za: mclaren

Post Postao/la Toon »

Schumy.d je napisao/la:Mislim da je Mourinho pogriješio u taktici večeras.
Real se ne smije braniti protiv nikoga, pa ni protiv Barcelone. Ali, nitko to ne shvaća. Real se ne može braniti sa svojim kadrom igrača cijelu utakmicu.Jednostavno se Real NE MOŽE braniti sa Ronaldom, Ozilom, Di Mariom i Benzemom jer su oni napadači. Vidjet ćemo kako će se odvijati daljnje prvenstvo. Samo ne smiju psihički pasti.
...da će The Special One od danas biti The Special Five vjerojatno je malo tko očekivao...ja sam se nadao utakmici podjednakih i napadački jakih momčadi no vidio sam ipak samo jednu "jaku" momčad i nažalost par "loših gubitnika" u drugoj momčadi...Mou je svoju karijeru stvorio na strašnoj defanzivi (pričali smo o tome i zato sam tada bio skeptičan) a slažem se da Real nije momčad koja se brani (doduše nije to ni Barca)...mislim da se ne trebaš "bojati" za psihu igrača Reala jer psihološke finte su Mou ipak jedan od većih aduta kojima vlada...osobno sam mislio da je Barca malo kvalitetnija (bolja) momčad no iznenadilo me što je Real "pao bez ispaljenog metka"...
"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
Slash
Veteran
Veteran
Navijam za: utrkivanje

Post Postao/la Slash »

Pita Mourinho Casillasa: ''Gdje je lopta?'' Casillas: ''Po peti put ti govorim, eno je u golu!!''
Kak Mourinho pozdravlja Guardiolu? GIVE ME 5!
Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
Scuderia
Moderator
Moderator
Navijam za: Michael-Mick Schumacher

Post Postao/la Scuderia »

Toon Army je napisao/la:...ova utakmica je izgledala kao čista demonstracija sile...loše za madriđane...jedva čekam izjave Moua na gotovo sigurne provokacije engleskih i španjolskih novinara...

Evo sta je rekao
KLIK
slika
Schumy.d
Legenda
Legenda
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Schumy.d »

Scuderia je napisao/la:
Toon Army je napisao/la:...ova utakmica je izgledala kao čista demonstracija sile...loše za madriđane...jedva čekam izjave Moua na gotovo sigurne provokacije engleskih i španjolskih novinara...

Evo sta je rekao
KLIK
Mislim da Mourinha ne mogu izbiti novinari iz tempa. On će jednostavno propustiti pressicu ako smatra da je to potrebno, mislim da je on navikao na provokacije od strane tiska.
Ali, rekao bih da je u ovoj utakmici prvi put odabrao krivu taktiku.
Real nije ni mogao zaprijetiti jer su i Ronaldo i Di Maria, a Ozil pogotovo bili previše na svojoj polovici. Benzema je odigrao dobro, ali i kad zadrži loptu, opet mora s njom natrag.
Od 30. min pa do kraja poluvremena je Real igrao kako zna, tad su pokazali svoje lice. Ovo ostalo je nažalost za zaborav.

P.S.
Moram se osvrnuti na jedan detalj utakmice (nemojte zamjeriti, nije ovo zbog Ronalda), nego samo toliko da se vidi da svi to rade: To je Messijevo simuliranje u duelu s Carvalhom.
Slash
Veteran
Veteran

Post Postao/la Slash »

‎''Istina je da ova pobjeda vrijedi samo tri boda, ali način na koji mi pobjeđujemo donosi ljudima zadovoljstvo. A to daje smisao našem radu i povezuje nas s našim korijenima.'' - Josep Guardiola

:klanjanje:
Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
Vuksa_KC
Veteran
Veteran

Post Postao/la Vuksa_KC »

Gledao sam neki xy stream utakmice, a kaj svi napadaju hrt-ovce...neko od njih je vodil na Areni? Bili su previše navijački priklonjeni nekome?
Chuck Norris
Veteran
Veteran
Navijam za: Fernando Alonso

Post Postao/la Chuck Norris »

Mislim da nakon sinoć ne bi trebalo biti dvojbe oko proglašenja najboljeg igrača ove godine a taj igrač je gospodin Xavi dr.nogometa,zaslužio je to
Barca je potvrdila da je zadnjih par godina momčad koja igra ja bih rekao i najljepši a i najbolji nogomet.Kada su svi zdravi(što lani nije bio slučaj) onda mislim da su najjača trenutno ekipa na svijetu
...put u raj nije posut ružama...
majstor iz maranella
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: Ferrari i Schumachera

Post Postao/la majstor iz maranella »

Puyol se odma diže i ide tuć Ramosa :D
Schumy.d
Legenda
Legenda

Chuck Norris je napisao/la:Mislim da nakon sinoć ne bi trebalo biti dvojbe oko proglašenja najboljeg igrača ove godine a taj igrač je gospodin Xavi dr.nogometa,zaslužio je to
Barca je potvrdila da je zadnjih par godina momčad koja igra ja bih rekao i najljepši a i najbolji nogomet.Kada su svi zdravi(što lani nije bio slučaj) onda mislim da su najjača trenutno ekipa na svijetu
Ja se ne bih skroz složio s tobom jer po meni i Sneijder zaslužuje nagradu za najboljeg igrača godine po prikazanom.
A jučer su mi se svidjele igre prvenstveno Inieste i Ville, a tek onda Xavi.
majstor iz maranella je napisao/la:Puyol se odma diže i ide tuć Ramosa :D
A je ga ovaj složio na pod... :D
Iako me začudilo malo jer ipak su to kolege iz reprezentacije. Očito si i nisu baš dobri.
Chuck Norris
Veteran
Veteran

Schumy.d je napisao/la: Ja se ne bih skroz složio s tobom jer po meni i Sneijder zaslužuje nagradu za najboljeg igrača godine po prikazanom.
Ma daj kakav Sneijder,moraš ti ako ne sadašnjeg onda bivšeg Realovca ugurat :biggrin:
Pitanje će samo biti Messi ili Xavi,ali zbog naslova Španjolske prednost bih dao Xavi-u
Schumy.d
Legenda
Legenda

Chuck Norris je napisao/la: Ma daj kakav Sneijder,moraš ti ako ne sadašnjeg onda bivšeg Realovca ugurat :biggrin:
Pitanje će samo biti Messi ili Xavi,ali zbog naslova Španjolske prednost bih dao Xavi-u
Sneijder je bio vođa Intera u osvajanju lige prvaka, najbolji igrač na svjetskom prvenstvu i zaslužuje apsolutno nagradu za najboljeg igrača. ;)
Po meni je zaslužuje više nego Xavi.

EDIT:
Valjalo bi se malo osvrnuti na suca utakmice koji je po meni bio jako loš i nije opravdao svoje ime:
LINK

S ovime ne opravdavam poraz Reala ili umanjujem Barceloninu pobjedu, ali neke stvari su mogle biti i drugačije.
Chuck Norris
Veteran
Veteran

Sudac je bio loš jer je CR prije ovoga navodnog penala trebao dobiti crveni zbog guranja Guardiole,a i bilo je još tu puno grubih startova igrača Reala koji su mogli biti i strožije sankcionirani
Schumy.d
Legenda
Legenda

Chuck Norris je napisao/la:Sudac je bio loš jer je CR prije ovoga navodnog penala trebao dobiti crveni zbog guranja Guardiole,a i bilo je još tu puno grubih startova igrača Reala koji su mogli biti i strožije sankcionirani
MOLIM? :shock: Daj molim te... :roll:
Zbog čega crveni, molim te?
Po meni je zaradio nepotrebni žuti karton, a Guardiola nije ništa dobio (primjera radi). Ono je bio nesportski potez Guardiole, a ne Ronalda.
A u prvom poluvremenu je podijelio puno žutih kartona u odnosu na broj prekršaja.

A bilo je i prekršaja koji nisu niti morali biti suđeni pa jesu. ;)
Daj budi malo objektivan jer ako je tebi ono bilo dobro suđenje, onda stvarno ne znam koga ti zavaravaš. :doubt:
Scuderia
Moderator
Moderator
Navijam za: Michael-Mick Schumacher

Post Postao/la Scuderia »

Stigle kazne za LP.
KLIK
slika
luka_kimi
Moderator
Moderator
Navijam za: Kimi

Post Postao/la luka_kimi »

Za ne povjerovat... :roll:

Ovo je ogromni presedan, koji samo pokazuje kakvi manipulatori i lopine stoluju u krovnoj nogometnoj organizaciji... Štimac, Marković, Blatter, Platini... Sve go´ lopovluk...
slika
I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's. Kimi Raikkonen... :)
Schumy.d
Legenda
Legenda

luka_kimi je napisao/la:Za ne povjerovat... :roll:
Baš to...

Sve mi se više sere od tih ljudi koji nemaju pojma o onome šta rade i šta su napravili do sada. Bitno je da su oni na uglednom mjestu i da im pare padaju u džep. :x
Ferrari-BiH
Veteran
Veteran

Post Postao/la Ferrari-BiH »

Schumy.d je napisao/la:
luka_kimi je napisao/la:Za ne povjerovat... :roll:
Baš to...

Sve mi se više sere od tih ljudi koji nemaju pojma o onome šta rade i šta su napravili do sada. Bitno je da su oni na uglednom mjestu i da im pare padaju u džep. :x
Kao sto sam vec rekao, rijec je o Mourinhu i rijec je o Realu....

Da je bilo koja druga ekipa u pitanju, bilo bi prasina i nista vise.

Ja bih postavio pitanje tim facama, zasto ne kaznjavaju svoje cijenjene suce, koji su recimo 2 godine za redom odlucile o ulasku u finale LP
¡oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs ˙oןıq ǝɾ oʇs oɐʞ ǝɾıu ǝsıʌ ɐʇsıu
Schumy.d
Legenda
Legenda

Ferrari-BiH je napisao/la: Ja bih postavio pitanje tim facama, zasto ne kaznjavaju svoje cijenjene suce, koji su recimo 2 godine za redom odlucile o ulasku u finale LP
Zato jer bi se možda našlo nešto više, nešto što im nebi išlo u prilog.

Vidiš koliko ima skandala oko mita i korupcije u takvim organizacijama. Samo se bojim da nitko neće za to odgovarati. :(
Chuck Norris
Veteran
Veteran

Schumy.d je napisao/la:
Chuck Norris je napisao/la:Sudac je bio loš jer je CR prije ovoga navodnog penala trebao dobiti crveni zbog guranja Guardiole,a i bilo je još tu puno grubih startova igrača Reala koji su mogli biti i strožije sankcionirani
MOLIM? :shock: Daj molim te... :roll:
Zbog čega crveni, molim te?
Po meni je zaradio nepotrebni žuti karton, a Guardiola nije ništa dobio (primjera radi). Ono je bio nesportski potez Guardiole, a ne Ronalda.
A u prvom poluvremenu je podijelio puno žutih kartona u odnosu na broj prekršaja.

A bilo je i prekršaja koji nisu niti morali biti suđeni pa jesu. ;)
Daj budi malo objektivan jer ako je tebi ono bilo dobro suđenje, onda stvarno ne znam koga ti zavaravaš. :doubt:
Ja sam rekao da je sudac bio loš a ne dobar
A igrači Reala cijelu utakmicu i igrom i ponašanjem su bili ispod razine tog kluba,a u daljne rasprave mi se ne ide jer je apsurdno pričati o oštećenosti nekog kluba nakon rezultata 5-0 i o bilo čemu drugome kad je Real od 90min.bio 75.min zbijen na 20-ak metara od svoga gola
A btw ako tebi ono nije nesportsk potez Ronalda onda nhf ali svaka daljnja rasprava gubi smisao
Toon
Veteran
Veteran
Navijam za: mclaren

Post Postao/la Toon »

Chuck Norris je napisao/la: A igrači Reala cijelu utakmicu i igrom i ponašanjem su bili ispod razine tog kluba,
...lijepo si to sročio i vjerojatno je jedno proizašlo iz drugog u ovom slučaju...nemoć i frustracija koja je pokazala "drugo lice" nekih likova koji nose taj dres...
"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
Schumy.d
Legenda
Legenda

Chuck Norris je napisao/la: A btw ako tebi ono nije nesportsk potez Ronalda onda nhf ali svaka daljnja rasprava gubi smisao
Je, nesportski potez, ali NE ZASLUŽUJE crveni nikako.
A ako po tebi i Guardiolin potez nije nesportski, onda isto nemamo o čemu razgovarati. ;)
Chuck Norris
Veteran
Veteran

Schumy.d
Legenda
Legenda

Mislim da ti snimka iz tog kuta nije obečavajuća baš.

Prikladnija je ova:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=csUFxoOj ... re=related[/youtube]

1. Da li je Guardiola dao loptu Ronaldu ili ju je bacio prema Messiju kad ju je ovaj htio uzeti?
2. Što uopće lopta radi kod Guardiole?
Slash
Veteran
Veteran

Post Postao/la Slash »

1. Dali je Ronaldo gurnuo Guardiolu dok je ovaj već ispustio loptu?
2. Zašto Ronaldo gura Guardiolu kad fraer nema loptu?
Odgovori