Kako se zove Hitlerova doktorska disertacija?
Utjecaj židova na zagrijavanje Berlina
-------------------------------------------------------------------------------------
Profesor studentima objašnjava osnove obdukcije...
- Počinjemo s osnovama obdukcije. Dvije stvari su pri tome od ključne važnosti... Prvo, morate pobijediti odvratnost. Pazite!
Profesor gurne mrtvacu na stolu prst u guzicu, izvadi ga i poliže.
- A sad vi.
Blijedi i jedva suzdržavajući povraćanje, studenti jedan za drugim ponove profesorov postupak. Kad su se svi izredali, profesor će:
- Druga jednako važna stvar je koncentrirano i pažljivo praćenje predavanja. Ja sam u analni otvor gurnuo kažiprst, ali polizao srednjak. Dakle, dobro pazite...
-------------------------------------------------------------------------------------
Vozi se Mujo u autobusu u Beogradu i bulji u vozača. Nakon par minuta dođe do vozača i upita ga:
- Oprostite, da li ste vi Ratko Mladić?
- Da.
- Ma nemoguće! - doda Mujo.
- A tko si ti?
- Ja sam Mujo!
- A odakle si? - upita ga Mladić.
- Iz Srebrenice. - odgovori mu Mujo.
Na to će Mladić:
- Ma nemoguće!
Tuče cigo ciganku štapom po glavi, a ova plače k'o rodna godina. Dođe drugi cigan pa će ovomu što je tuče:
- Nemoj Milkane po glavi, po glavi se pozna, nego udri dolje, gdje se ne pozna.
- E dolje neću, dolje se slažemo, samo se u glavi ne slažemo...
Leži Bara na samrti, a kraj nje stoji Štef:
- Štef, Štef, moram ti nešto reći prije nego umrem! - kaže Bara.
- Ne govori draga, samo se odmaraj! - odgovori Štef.
- Ali Štef... moram ti priznati nešto... spavala sam s tvojim bratom i s tvojim najboljim prijateljem. - kaže Bara.
- Znam Bara. A što misliš zašto sam te otrovao?
Idu 4 crnca po kvartu i nose kadu... Iz haustora izleti tip sa kalašnjikovom i počne urlati:
- Smrdljivi n****, mamu vam j***, di ste maznuli tu kadu? - i poubija ih svu četvoricu... Oni padnu na pod, padne kada, a iz kade ispadne skinhead... Digne se i zaurla na tipa:
- Idiote, zakaj si mi zbušil gume?
Jedan bračni par odlučio je ove zime provesti tjedan dana u južnim krajevima. Iz poslovnih razloga, muž je otputovao jedan dan prije svoje žene. Kada je stigao, ušao je u hotelsku sobu, izvadio svoj laptop i odmah poslao e-mail svojoj ljubljenoj supruzi. Međutim, u e-mail adresi izostavio je jedno slovo pa je e-mail stigao udovici koja je upravo pokopala svoga muža.
Ta ista upravo je pregledavala svoju poštu, kako bi eventualno pročitala sućuti svojih prijatelja i poznanika... Tada u sobu ulazi njezin sin i vidi majku kako onesvještena leži na podu.
Njegov pogled pada na monitor gdje stoji:
To: moju ostalu ženu
From: njenog prerano otputovalog muža
Subject: stigao sam
Najdraža, stigao sam. Već sam se snašao i vidim da je sve spremno za tvoj sutrašnji dolazak! Želim ti lijep put i očekujem te. S ljubavlju, tvoj muž!
P.S. Pakleno vruće je ovdje dolje!!!

Pandur zatekne iza kafane Muju kako gura Hasi prst u guzicu.
- Što je ovo!? - povika pandur.
Mujo:
- Haso je toliko pijan da pokusavam da ga nateram da povrati. – odgovori Mujo.
- Ne radi se to tako, budalo! - izdera se policajac - Prst mu treba gurnuti u grlo!
- To je upravo ono što ću uraditi sljedeće. - odgovori hladno Mujo.
- Bako, a gdje ideš biciklom?
- Do groblja, unučice.
- A tko će vratit bicikl?
p.s. mislim da je dosta viceva za sad od mene